FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ma kako ce ga uplest kad je ponajbolji do sada na treninzima i ovim "utakmicama". Strama ga gotivi i veli da ima njegovu punu podrsku. Nema sanse da Cout kako ga sad Scarpini zove ode 
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ma znas nase ove specijalce, uvik nesto zaseru
uopce me nebi iznenadilo.
Zato ja ovo sve docekujem sa skepsom, iako me veseli svaka vijest o Lucasu i Paulinhu
Zato ja ovo sve docekujem sa skepsom, iako me veseli svaka vijest o Lucasu i Paulinhu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ove sezone zasad rade odlicno. Ako izuzmemo cinjenicu da Poli jos uvijek nije na pripremama.
Ma Paulinho kako stvari stoje dolazi sigurno, dok ce za Lucasa biti pravo zanimljivo vidjet sta ce se desit. Mislim da nam nikad nije bio blizi pogotovo nakon njegovih izjava a bgm i ove danasnje Morattiove. Al opet ja se ne nadam previse njegovom dolasku.
Ma Paulinho kako stvari stoje dolazi sigurno, dok ce za Lucasa biti pravo zanimljivo vidjet sta ce se desit. Mislim da nam nikad nije bio blizi pogotovo nakon njegovih izjava a bgm i ove danasnje Morattiove. Al opet ja se ne nadam previse njegovom dolasku.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
To sa Poliem me nervira pravo, mislim kako sad Sampa trazi vise love nego sta je bio dogovor prilikom potpisivanja prvog ugovora.
Poli,Paulinho,Lucas i eventualno jedan bek i ovaj mercato je za mene odlican. Pustit Stramu da radi svoj posao i super.
Poli,Paulinho,Lucas i eventualno jedan bek i ovaj mercato je za mene odlican. Pustit Stramu da radi svoj posao i super.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
I zasad se odlicno radi. Lucas je bonus, a sa Paulinhom, Poliem, bekom (ako ode Maic) i bez Lucasa mercato ce biti odlican. Sa Lucasom smo rame uz rame sa svima u ligi.
Julione definitivno odlazi, navodno se danas pozdravio s pojedinim navijacima. Volio bih ga gledat jos uvijek u Evropi, mozda neki engleski klub bi bio dobar za njega.
Julione definitivno odlazi, navodno se danas pozdravio s pojedinim navijacima. Volio bih ga gledat jos uvijek u Evropi, mozda neki engleski klub bi bio dobar za njega.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
rio_Ferdy88 je napisao/la:A Brazilci, opet navodno, za Lucasa traze 25 mil i Coutinha

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
To je nekad prije bilo. Ja koliko znam u skorije vrijeme nije gostovo ni u kakvoj emisiji...
Sto se tice navodne ponude Cou na posudbu i pare nema nikakvih potvrda. Strama zeli Coutia u ekipi i tako ce i biti. Sa ili bez Lucasa.
Nasi za njega pare hoce da skupe od prodaje Pazza (10-12),Castaignosa (7-8),Maicona (8-10) te raskidanjem ugovora Cesaru. U prevodu ako ga dovedemo iduce sezone :
Lucas_Sneijder_Coutinho

Sto se tice navodne ponude Cou na posudbu i pare nema nikakvih potvrda. Strama zeli Coutia u ekipi i tako ce i biti. Sa ili bez Lucasa.
Nasi za njega pare hoce da skupe od prodaje Pazza (10-12),Castaignosa (7-8),Maicona (8-10) te raskidanjem ugovora Cesaru. U prevodu ako ga dovedemo iduce sezone :
Lucas_Sneijder_Coutinho
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
prva:
____________Handanović____________
Zanetti___Samuel__Silvestre____Cissokho?
_________Guarin___Paulinho_________
Lucas_________Sneijder______Coutinho
_______________Milito______________
druga:
____________Castelazzi_____________
Nagatomo__Juan___Rannochia___Chivu
_______Mudingayi__Cambiasso_______
Palacio________Alvarez__________Obi
_____Destro/Pazzini/Longo/Livaja____
ovako nekako bi bilo i više nego zadovoljavajuće... uz malo sreće možemo i do Scudetta
druga:
ovako nekako bi bilo i više nego zadovoljavajuće... uz malo sreće možemo i do Scudetta
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ta slika je mislim kad je bio poslije triplete u nekoj emisiji a oni mu pokazali na nekom clipu sve njegove obrane te sezone.
Meni i dalje tesko pada njegov odlazak, znam da on ima jos najmanje 2-3 godine kvalitetnog nogometa za ponudit. Volia bi da ode u PSG jer je on bolji od Sirigua i branit ce sigurno tamo.
@Silent - ta prva ekipa otkida
Meni i dalje tesko pada njegov odlazak, znam da on ima jos najmanje 2-3 godine kvalitetnog nogometa za ponudit. Volia bi da ode u PSG jer je on bolji od Sirigua i branit ce sigurno tamo.
@Silent - ta prva ekipa otkida
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
silenT je napisao/la:prva:
druga:

Može mi neko na brzinu napisati imena igrača koji se povezuju sa Interom ovog ljeta ?? Samo one sa pouzdanim izvorima 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Najvise se povezujemo sa Paulinhom i Lucasom. Prije Europskog prvenstva spominjali su se Debuchy, Cissokho, Kolarov, Destro ali sada nema ni rijeci o njima.
Vrlo vjerojatno cemo dovest Paulinha i jednog beka dok je sa Lucasom situacija zamrsena, puno se klubova interesira a cijena je paprena za nekoga tko nije nikad igra europski nogomet, ali Strama ga zeli i to je najbitnije, a izgleda da je i Moratti opasno zagriza za njega.
Vrlo vjerojatno cemo dovest Paulinha i jednog beka dok je sa Lucasom situacija zamrsena, puno se klubova interesira a cijena je paprena za nekoga tko nije nikad igra europski nogomet, ali Strama ga zeli i to je najbitnije, a izgleda da je i Moratti opasno zagriza za njega.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ima l' gdje pregled jucerasnje tekme ?
grazie unaprijed .. 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
[youtube][/youtube]
Inter trenutno ne može privući klasu jer Morrati više nema para na bacanje a pitanje je i hoće li Sneijder ostati u klubu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hvala na informacijama strucnjace. Kakvu ono klasu Bayern dovede ? Mandzukic,Shaqiri,Dante ?Saurman je napisao/la:Inter trenutno ne može privući klasu jer Morrati više nema para na bacanje a pitanje je i hoće li Sneijder ostati u klubu.
Nego, za Paulinha ce nasi poslat zvanicnu ponudu u naredna 2,3 dana koja ce biti prihvacena i vrlo brzo se ocekuje njegov dolazak u Italiju.
Od Destra izgleda nece biti nista jer je haman najblizi Romi. Hvala Bogu, nikako ne bih volio da se da 15 miliona na njega radi jedne sezone u kojoj je dao 12 golova. Da je dao 20 pa hajd, al ovako mi je cijena presmijesna.
Debuchy ce izgleda u Newcastle, a mi navodno hocemo Armera. To je izjavio sportski direktor Udinesea ako mu je vjerovat.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Bayern već ima klase, trebala se popuniti klupa i to je urađeno.Yuto je napisao/la:Hvala na informacijama strucnjace. Kakvu ono klasu Bayern dovede ? Mandzukic,Shaqiri,Dante ?Saurman je napisao/la:Inter trenutno ne može privući klasu jer Morrati više nema para na bacanje a pitanje je i hoće li Sneijder ostati u klubu.![]()
:lol
S obzirom da Inter u novoj sezoni bojkotuje europska takmičenja očekivalo se par zvučnih imena ali,...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I kolko te klase osvojise titula u zadnjoj ili predzadnjoj sezoni ?
A znam da je vama bavarcima najdraze sto Inter nakon vise od 10 godina propusta LP,al ne sikirajte se bice prilike da opet skinete gace ubrzo.

P.S. Dovedena su bolja pojacanja nego sto ih je doveo tvoj Bayern.
I jos ce ih bit...
A znam da je vama bavarcima najdraze sto Inter nakon vise od 10 godina propusta LP,al ne sikirajte se bice prilike da opet skinete gace ubrzo.
P.S. Dovedena su bolja pojacanja nego sto ih je doveo tvoj Bayern.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
-
neroazzurni
- Kontakt:
Banka BMG: “Interova ponuda za Paulinha je preniska”
Banka BMG, koja poseduje 45% ugovora Paulinha je izjavila da je ponudjena cijena Intera za igrača od 8,5 mil EUR preniska. Prema brazilskoj banci, Paulinho vredi 12 mil. Za razliku od Corinthiansa, banka BMG želi prodati igrača, ali ne po toj visini odštete.
Ali, prema informacijama koje poseduje list ‘Perrone’, Paulinho u svojoj klauzuli ima cijenu nižu od 12 mil. koju zahteva BMG, tako da Inter neće imati probleme oko kupovine igrača.
Paulinho i Corinthians se sastaju uskoro i nakon tog sastanka će se znati budućnost 24-godišnjeg Brazilca.
Podsetimo da su brojni mediji u Brazilu već objavili da je Ausilio, tehnički direktor Intera, sklopio dogovor oko transfera igrača i da će zvanična potvrda biti za 2-3 dana.
Banka BMG, koja poseduje 45% ugovora Paulinha je izjavila da je ponudjena cijena Intera za igrača od 8,5 mil EUR preniska. Prema brazilskoj banci, Paulinho vredi 12 mil. Za razliku od Corinthiansa, banka BMG želi prodati igrača, ali ne po toj visini odštete.
Ali, prema informacijama koje poseduje list ‘Perrone’, Paulinho u svojoj klauzuli ima cijenu nižu od 12 mil. koju zahteva BMG, tako da Inter neće imati probleme oko kupovine igrača.
Paulinho i Corinthians se sastaju uskoro i nakon tog sastanka će se znati budućnost 24-godišnjeg Brazilca.
Podsetimo da su brojni mediji u Brazilu već objavili da je Ausilio, tehnički direktor Intera, sklopio dogovor oko transfera igrača i da će zvanična potvrda biti za 2-3 dana.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.