FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 26 maj 2013, 18:56

Kakav crni Svraka i reprezantacija, u cijeloj ligi nemas igraca koji moze primirisat medju 16 u repki.
A za ovaj poraz bi pojedince sankcionisao, ne bi oni meni jos na odmor ili ih novcano kazniti.
I Siroki je zavrsio sezonu, nisu imali za sta igrat pa su igrali.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 18:58

jovanmaksimovic je napisao/la:iskreno. mene ovaj poraz ni najmanje ne boli. kad shvatis da su igraci vec u mislima na more. i da im je ovo vise bio teret nego zabava. igrati na onakvom terenu i pred 157 gledalaca a pritom znas da ti poraz ne znaci nista, onda razumijem. zato bolje gubiti u ovakovm utakmicama nego u nekim bitnim. volim te ljoze!!!
Ma da su oni popusili sa nekim pristojnim rezultatom niko im nebi ni A rekao, ali brate mili 4:1. Sto je previse, previse je.
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 maj 2013, 18:59

alan ford 26 je napisao/la:Kakav crni Svraka i reprezantacija, u cijeloj ligi nemas igraca koji moze primirisat medju 16 u repki.
A za ovaj poraz bi pojedince sankcionisao, ne bi oni meni jos na odmor ili ih novcano kazniti.
Imo je siroki motiv pobjediti sampiona.Pusti bolan te price dobro je ovo sve.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 maj 2013, 19:01

Ma ja vec zaboravio ovu utakmicu, sad cekam da se aktuelizira tema odlasci/dolasci

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 maj 2013, 19:01

Sad je najbolje sljedeća tri dana ne doći na forum. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 maj 2013, 19:03

Buu je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:iskreno. mene ovaj poraz ni najmanje ne boli. kad shvatis da su igraci vec u mislima na more. i da im je ovo vise bio teret nego zabava. igrati na onakvom terenu i pred 157 gledalaca a pritom znas da ti poraz ne znaci nista, onda razumijem. zato bolje gubiti u ovakovm utakmicama nego u nekim bitnim. volim te ljoze!!!
Ma da su oni popusili sa nekim pristojnim rezultatom niko im nebi ni A rekao, ali brate mili 4:1. Sto je previse, previse je.
a sta je pristojni rezultat... cinjenica je, da je zeljo danas lose odigrao... bio rezultat 3-1, 4-1 ili 6-1... tako da je ovaj rezultat relevantan ko leotar zeljo prosle sezone u posljednem kolu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 maj 2013, 19:05

nime_tm87 je napisao/la:Ma ja vec zaboravio ovu utakmicu, sad cekam da se aktuelizira tema odlasci/dolasci
NAravno jel treba da se neko povrjedi i Pehilju je bio nepotreban onaj start.Meni tekma isto trening :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 26 maj 2013, 19:06

Ljudi su nezahvalna pašćad, doneseš im titulu sa rezervnim igracima, tri kola proje kraja osiguraš titulu, ali ako jednu loše odigraš (i to u zadnjem kolu u potpuno nebitnoj utakmici) - odmah krenu sa pljuvanjem igraca.
Kakavi bastardi :x :x stid me ko sve navija za Želju

Ne treba nama ni Amar, ni ovaj šampionski Željo...da Bog da nam došao opet Hotić, pa se borili za 8 mjesto ko nekad.
Pa bar bi ova tema imala 10 željovaca, ali željovaca kako treba.

puuuuuuuuuuuuuu

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 maj 2013, 19:08

Jedan mali kuriozitet...

Sezonu smo počeli sa 1-4 i završili sa 1-4, u obje utakmice strijelac je bio Adilović.
amare odlazi :lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 maj 2013, 19:09

Nadam se da ce ih SEF kazniti zbog ove utakmice i da mu je ova utakmica otvorila oci na koga moze racunati u buducnosti...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 19:10

jovanmaksimovic je napisao/la:
Buu je napisao/la:
a sta je pristojni rezultat... cinjenica je, da je zeljo danas lose odigrao... bio rezultat 3-1, 4-1 ili 6-1... tako da je ovaj rezultat relevantan ko leotar zeljo prosle sezone u posljednem kolu...
Mi igramo citavu sezonu lose pa nismo ovoliko izgubili. Oni jednostavno nisu igral, ali hajde nije bitno.
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 maj 2013, 19:10

fedeltafrotta je napisao/la:
Jedan mali kuriozitet...

Sezonu smo počeli sa 1-4 i završili sa 1-4, u obje utakmice strijelac je bio Adilović.
amare odlazi :lol: :lol:
:lol: :lol:

ne sekiram se nimalo zbog ovoga, tabela je mjerodavna, a ne jedno kolo, pogledajte tabelu i opustite se 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 26 maj 2013, 19:12

eto zavrsi i ova sezona sto je najbitnije sampioni smo ostaje zal za kupom
sad se rijesit nekih igraca koji realno nemaju mjesta u zelji,treba nam promjena u ekipi ako hocemo vise raje na tribinama
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 maj 2013, 19:14

bluemania je napisao/la:Ljudi su nezahvalna pašćad, doneseš im titulu sa rezervnim igracima, tri kola proje kraja osiguraš titulu, ali ako jednu loše odigraš (i to u zadnjem kolu u potpuno nebitnoj utakmici) - odmah krenu sa pljuvanjem igraca.
Kakavi bastardi :x :x stid me ko sve navija za Želju

Ne treba nama ni Amar, ni ovaj šampionski Željo...da Bog da nam došao opet Hotić, pa se borili za 8 mjesto ko nekad.
Pa bar bi ova tema imala 10 željovaca, ali željovaca kako treba.

puuuuuuuuuuuuuu
Ma stipu ih,ne mozes im to reci,ne daju ljudi ni da se to kaze.A fakat bi nam godila jedna sezona sa Hoticem da znamo cijeniti ono sto je nase,ono sto imamo.Sta reci da smo ko omsije,sta bi tek onda bilo,zadnje 4 utakmice na domacem terenu nisu imali preko milju ljudi u prosjeku na stadionu,najbolji igrac im ide za dzaba.Mozda i nama trebaju takve stvari da se opametimo.
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 maj 2013, 19:16

Krampa ostaje krampa sam pred golmanom, i to mu se dešava više puta puca ko beba traljavo bruka i sramota strijelca prvaka PL, pa ovo kad protiv ekipe dobiješ jednu ovakvu šansu ne realizuješ šta očekivati, kad on njima neće oni nama 2 uvališe nakon toga, ovako igrat pa onaj lijevi bek daje njima loptu ljudi pucaju iz svih pozicija.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 maj 2013, 19:23

pile87 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Kakav crni Svraka i reprezantacija, u cijeloj ligi nemas igraca koji moze primirisat medju 16 u repki.
Imo je siroki motiv pobjediti sampiona.Pusti bolan te price dobro je ovo sve.
Pa u biti jest dobro, hvala Bogu, ali mene ovakve stvari bole ili jednostavno previse primam k srcu ovakve stvari i
zajebavanje na terenu, isto kao sto me zabolilo onakvo gubljenje kupa, isto kao sto me zabolila onakva "proslava" titule. Al opet, najbitnije da je glavni cilj ispunjen, titula.
Btw drago mi je da Adil nije prvi strijelac lige
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 maj 2013, 19:25

Bayern se recimo ne igra sa grbom kluba on gazi pa makar mu i ne treba već odavno, ako može izbacit će svakog iz lige i pobjediti, to samo kod nas mozgovi mogu, mi kronično patimo da nemamo napadače, u koji tim da on ode da igra vani, koja budala da plati za njega, za Svraku i ovog Bekrića i šta oni kontaju nije mi jasno.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 maj 2013, 19:29

pile87 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Bogami ovaj se Siroki danas igra sa nama,a ovi nasi sa nasim zivcima i ugledom kluba.Licno mislim da bez obzira sto utakmica nije imala nikakav rezultatski znacaj ovakvu neozbiljnost nisu smjeli dopustiti,da nije bilo raspolozenog Antolovica bila bi jos veca bruka od rezultata.Moramo li svake godine u zadnjem kolu blatiti ugled kluba.
Pa **** ga isto ko sa leotarom prosle godine tekso je naci motiv kad vec osvojis ligu i znas da nemas sta zijaniti.Meni je ova tekma nebitna bitno je da smo osvojili ligu! Svaka cas momcima na odigranoj sezoni.Po meni navijaci nisu zasluzili da krtitkuju bilo koga ipak su navijci ove godine bili losija karika.Ko god sta pisne treba mu usta zapusiti.
Ma pile ne pljujem ja i ne vrijedjam nikoga od njih,niti im zamjeram sto izgubili,ali burazeru nije isto izgibiti 2:1 i 4:1,a ruku na srce razlika je mogla biti i veca.I u ovakvim tekmama treba imati barem malo vise ozbiljnosti ako nista drugo radi ugleda kluba.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 26 maj 2013, 19:29

Nemaju ni ovi u Širokom navijače, pa šta sad i niko od njih na to ne kuka kako oni to plaćaju igračima plaće i ostale rente ??? Kod nas samo kukaju nema navijača nema para ovo ono pa šta ti nudiš meni kao navijaču da se nerviram na utakmici i grizem usnu čitavo vrijeme što neko ne zna opaliti loptu po golu iz 100 % prilike bog te pa realno karta za ovo što mi gledamo je 2 marke sve preko je previše platiti,a na stadionu nit imaš wc nit kog đavla.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 maj 2013, 19:56

zeljooooo je napisao/la:Nemaju ni ovi u Širokom navijače, pa šta sad i niko od njih na to ne kuka kako oni to plaćaju igračima plaće i ostale rente ??? Kod nas samo kukaju nema navijača nema para ovo ono pa šta ti nudiš meni kao navijaču da se nerviram na utakmici i grizem usnu čitavo vrijeme što neko ne zna opaliti loptu po golu iz 100 % prilike bog te pa realno karta za ovo što mi gledamo je 2 marke sve preko je previše platiti,a na stadionu nit imaš wc nit kog đavla.
2 marke vrh!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.