FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ennis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ennis » 26 maj 2013, 18:36

barbarez je napisao/la:Enise bolan daj malo razmisljajte,ko prica o amaru.sasvim je druga stvar sto nije u mogucnosti da ima bolje igrace,tacnije igrace za svoju filozofiju igre.on nece da ga iko ucijenjuje ,da se zeljo ucjenjuje I zato ne dovodi bolje ,a za prava pojacanja trebaju I pare,ali mi pricamo o igracima.sto vi ne **** mater amaru kad on prica za njih da nisu kvalitetni I da su limitirani.sto mu ne **** sve nezahvalno adil vam titulu donio,svraka reprezentativac.znaci radi se o tome da me nece niko na zor tjerat da ove kloceve smatram dobrim zato jer su prvi.amar od govana pravi pitu,a vi se zavaravajte.raspravljate danima ko pusi,ko pije.zato cu ti ponovit hvala amaru ,I ovim momcima mladim,jer su oni zeljo.hvala njima I njih cu rado gledati I trpiti greske njihove
Tvoje je pravo da izneses svoje misljenje kao i ja svoje.Ja shvatam da u ovom budzetu mi ne mozemo placati jace igrace i to je to.Za mene su ovi igraci u jednu ruku heroji.Donose trofeje,sta mi vise treba,radost za sve nas i nemam razloga da nakon losih poteza pisem lose o njima i potucem sve ono sto su prije uradili.
Kako da pljujem po Adilovicu koji je usao u historiju Zelje,2 sezone uzastopno najbolji strijelac (produzio ugovor pa mozemo i lovu uzeti za njega),Svraka jedini reprezentativac iz Zelje unazad par godina,Stanic koji se najeo toliko govana od navijaca i kritika od Amara,valja to podnijeti.
Jednostavno ne zelim da pisem lose o njima,ko hoce rekao sam i ranije neka navali to jenjegovo pravo
SLOBODA NAVIJAČIMA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2013, 18:39

nime_tm87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:zagrijavate se za europu lagano :lol: :lol: :lol:
Za ligu ŠAMPIONA ...
blago vama ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 18:40

Nasi se previse opustili. Evo razloga da igraci ne prime platu za ovaj mjesec i da platimo pripreme :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 maj 2013, 18:40

haha
mocan fazon mada vecini nije do zajebancije sad :mrgreen:
lose zeljo skroz,zalosno da igracima makar inat nije proradio da se osvete za kup.Ocekivao sam neku minimalnu pobjedu Sirokog,ali ovo vec ima elemenata i izivljavanja na sampionu.Tako da nema potrebe da se neko ljuti na neku neslanu salu hehe
I nadam se da ce Ammar Osim dobro da ih kazni,ja bi ih oderao po dzepu samo tako bez obzira sto tekma nema rezultatski znacaj,obraz i cast kluba su u pitanju.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 26 maj 2013, 18:42

Ovo kolo donjelo je konačni odgovor na jedno pitanje. U buduće zaista ne vrijedi dolaziti na utakmice i gledati Kerlu, Urdinova, E.Čolića, Jamaka jer tu definitivno nema materijala. Amare kada si sa ovim nevedenim igračima uspio osvojiti titulu ti si zaista Murinjo ovih prostora. Namjerno ne spominjem Svraku jer se nadam da če napokon promjeniti sredinu.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 maj 2013, 18:42

aS_Roma je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Za ligu ŠAMPIONA ...
blago vama ...
Ne neg blago tebi kad ti je mozak i "leru", ako ga imas uopce. I ajd mi samo objasni, ako znas naravno, svrhu ovih tvojih postova? Kao neka provokacija ili sta?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 maj 2013, 18:43

ma ovi igraci jednostavno vecina ovih igraca nema vise motiva ni zasta jednostavno tu su duze vrijeme osvojilo se sve sto se moglo i vrijeme je za osvjezenje igrackog kadra

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 maj 2013, 18:43

ma odbrana je mnogo veći problem i od adila. to se vidi danas i vidjelo se jako dobro i protiv maribora...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2013, 18:45

blago vama ...[/quote]

Ne neg blago tebi kad ti je mozak i "leru", ako ga imas uopce. I ajd mi samo objasni, ako znas naravno, svrhu ovih tvojih postova? Kao neka provokacija ili sta?[/quote]

ajde malo zajebancije ccc , eto vi nas nebi prcali da su nam 4 zabili ;) :)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 maj 2013, 18:46

Devotion je napisao/la:Ovo kolo donjelo je konačni odgovor na jedno pitanje. U buduće zaista ne vrijedi dolaziti na utakmice i gledati Kerlu, Urdinova, E.Čolića, Jamaka jer tu definitivno nema materijala. Amare kada si sa ovim nevedenim igračima uspio osvojiti titulu ti si zaista Murinjo ovih prostora. Namjerno ne spominjem Svraku jer se nadam da če napokon promjeniti sredinu.
nisam u mogucnosti pratiti vecinu zeljinih tekmi osim kad ima prenos preko tv-a ili nekog strima na netu.U svakom slucaju u vecini dosadasnjih tekmi Muamer Svraka po meni nije zasluzio da bude u repci.Pa gledajuci ovu polusezonu,Tomic je za njega izmislio fudbal.Opet kazem da nisam gledao sve tekme al ovo sto sam gledao lik je prosjek.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 maj 2013, 18:48

ima tu malo prošle sezone kad je stvarno dobro igrao, a malo više menadžerskih igara...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 maj 2013, 18:49

Tomic, Kvesic, Zola- to je nas ZLATNI trojac ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 maj 2013, 18:50

Bogami ovaj se Siroki danas igra sa nama,a ovi nasi sa nasim zivcima i ugledom kluba.Licno mislim da bez obzira sto utakmica nije imala nikakav rezultatski znacaj ovakvu neozbiljnost nisu smjeli dopustiti,da nije bilo raspolozenog Antolovica bila bi jos veca bruka od rezultata.Moramo li svake godine u zadnjem kolu blatiti ugled kluba.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 maj 2013, 18:53

jovanmaksimovic je napisao/la:
likusa je napisao/la:sve ja razumijem šampioni,opustili se al gubit 3:1 :roll:
ti mnogo pametujes... cuj pa sta ako gubimo... ne smijemo odigrati neku losu utakmicu... a protivnik nije gradina, vec siroki... ;)
jest pametujem 8-) po meni 4:1 je previsoko pa vi pricajte sta hocete
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 maj 2013, 18:53

I poslije ovog Amar kuka na slabu posjetu, pa dragi Amare kako i ne bila kad se oni zajebavaju sa svetim grbom sto ga nose na prsa.
NO PYRO NO PARTY

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 maj 2013, 18:53

ovo danas je igranje sa ugledom kluba,sve po dzepu opaliti da su osvojili sto jednu titulu,ovaj rezultat je nepristojan
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 26 maj 2013, 18:54

Šta vam je :o :shock: igraci su obezbjedili titulu prije tri kola i danas su mogli sebi priuštiti šetanje po terenu u potpuno nevažnoj utakmici

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 maj 2013, 18:54

iskreno. mene ovaj poraz ni najmanje ne boli. kad shvatis da su igraci vec u mislima na more. i da im je ovo vise bio teret nego zabava. igrati na onakvom terenu i pred 157 gledalaca a pritom znas da ti poraz ne znaci nista, onda razumijem. zato bolje gubiti u ovakovm utakmicama nego u nekim bitnim. volim te ljoze!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2013, 18:55

Europa nam se smjesi, jadni mi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 maj 2013, 18:56

dino lj je napisao/la:Bogami ovaj se Siroki danas igra sa nama,a ovi nasi sa nasim zivcima i ugledom kluba.Licno mislim da bez obzira sto utakmica nije imala nikakav rezultatski znacaj ovakvu neozbiljnost nisu smjeli dopustiti,da nije bilo raspolozenog Antolovica bila bi jos veca bruka od rezultata.Moramo li svake godine u zadnjem kolu blatiti ugled kluba.
Pa **** ga isto ko sa leotarom prosle godine tekso je naci motiv kad vec osvojis ligu i znas da nemas sta zijaniti.Meni je ova tekma nebitna bitno je da smo osvojili ligu! Svaka cas momcima na odigranoj sezoni.Po meni navijaci nisu zasluzili da krtitkuju bilo koga ipak su navijci ove godine bili losija karika.Ko god sta pisne treba mu usta zapusiti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.