Tvoje je pravo da izneses svoje misljenje kao i ja svoje.Ja shvatam da u ovom budzetu mi ne mozemo placati jace igrace i to je to.Za mene su ovi igraci u jednu ruku heroji.Donose trofeje,sta mi vise treba,radost za sve nas i nemam razloga da nakon losih poteza pisem lose o njima i potucem sve ono sto su prije uradili.barbarez je napisao/la:Enise bolan daj malo razmisljajte,ko prica o amaru.sasvim je druga stvar sto nije u mogucnosti da ima bolje igrace,tacnije igrace za svoju filozofiju igre.on nece da ga iko ucijenjuje ,da se zeljo ucjenjuje I zato ne dovodi bolje ,a za prava pojacanja trebaju I pare,ali mi pricamo o igracima.sto vi ne **** mater amaru kad on prica za njih da nisu kvalitetni I da su limitirani.sto mu ne **** sve nezahvalno adil vam titulu donio,svraka reprezentativac.znaci radi se o tome da me nece niko na zor tjerat da ove kloceve smatram dobrim zato jer su prvi.amar od govana pravi pitu,a vi se zavaravajte.raspravljate danima ko pusi,ko pije.zato cu ti ponovit hvala amaru ,I ovim momcima mladim,jer su oni zeljo.hvala njima I njih cu rado gledati I trpiti greske njihove
Kako da pljujem po Adilovicu koji je usao u historiju Zelje,2 sezone uzastopno najbolji strijelac (produzio ugovor pa mozemo i lovu uzeti za njega),Svraka jedini reprezentativac iz Zelje unazad par godina,Stanic koji se najeo toliko govana od navijaca i kritika od Amara,valja to podnijeti.
Jednostavno ne zelim da pisem lose o njima,ko hoce rekao sam i ranije neka navali to jenjegovo pravo