FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 maj 2013, 18:10

objektivno gledajuci, adilovic je najslabija karika u prvoj postavi zelje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 26 maj 2013, 18:12

Ako budemo igrali ovako u Europi najebali smo.
FK Željezničar
Chelsea FC

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 maj 2013, 18:12

ennis je napisao/la:
barbarez je napisao/la:kad osvajas trofeje,veoma lako je usutiti kriticare I svrsavati po adilovicu,svraki, stanicu.....ono sto jest jest treba biti sretan I zahvalan.tacno je sretan sam jer je zeljo najbolji,zahvalan jer je zeljo u pitanju,a ato si njih licno tice,nabijem ih na neku stvar svu trojicu.ja odqvno vecih parmaka u zivotu nisam gledo,poserem Im se na one **** ronaldo frizure.pun mi vas je vise I vas I vase zahvalnosti,kome ba,3 neinteligentnih parmaka.hvala amaru ,hvala kvesi,zoli,ari,zebi,bekricu....lako vam vidjet pljuvace ali ces zatvarat oci pred cinjenicom koga moras trpit u ekipi.**** li vas adilovic.zbog njega nismo dobili sarajevo,siroki u kupu,I vidi sad sta je fulio,pa I penal je jedva dao.fuj na zor ga pravimo dobrim.kako me nervira ta prica o zahvalnosti koju prosipaju pojedinci.shvatite zeljo je iznad svega
Sto ne psujes onda i Amara pa on ih je sve doveo u Zelju,fakticki najzasluzniji sto smo mi "prinudjeni" da ih gledamo.Trebo si za kraj i po njemu malo oplesti.
Ili još bolje, neka uplati 100 000 km na račun kluba, sa svrhom doznake ''Pronalazak kvalitetnog špica'' pa da uživa k'o čo'jk, 'vako se bezveze nervira.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 26 maj 2013, 18:13

Najtuznije je to sto njega nece niko kupiti pa smo prinudeni da ga gledamo jos jednu sezonu.Nazalost.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 maj 2013, 18:13

sve ja razumijem šampioni,opustili se al gubit 3:1 :roll:
Željeznicar za život cijeli !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 26 maj 2013, 18:15

barbarez je napisao/la:kad osvajas trofeje,veoma lako je usutiti kriticare I svrsavati po adilovicu,svraki, stanicu.....ono sto jest jest treba biti sretan I zahvalan.tacno je sretan sam jer je zeljo najbolji,zahvalan jer je zeljo u pitanju,a ato si njih licno tice,nabijem ih na neku stvar svu trojicu.ja odqvno vecih parmaka u zivotu nisam gledo,poserem Im se na one **** ronaldo frizure.pun mi vas je vise I vas I vase zahvalnosti,kome ba,3 neinteligentnih parmaka.hvala amaru ,hvala kvesi,zoli,ari,zebi,bekricu....lako vam vidjet pljuvace ali ces zatvarat oci pred cinjenicom koga moras trpit u ekipi.**** li vas adilovic.zbog njega nismo dobili sarajevo,siroki u kupu,I vidi sad sta je fulio,pa I penal je jedva dao.fuj na zor ga pravimo dobrim.kako me nervira ta prica o zahvalnosti koju prosipaju pojedinci.shvatite zeljo je iznad svega
u potpunosti, druze barba... :)
Osim - drugo ime za Želju !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 maj 2013, 18:18

likusa je napisao/la:sve ja razumijem šampioni,opustili se al gubit 3:1 :roll:
Pa i Manchester prospe 2 puta po tri gola razlike od WBA na oprostaju SIR-a pa sta,sta vam je ljudi ba uzivajte :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 maj 2013, 18:20

kerla,vasilic-hvala Vam,ali nadam se da vas vise necu gledati u svetom dresu
Adil i Svraka, b:colic- nadam se da ce se prodati
E.Colic- nadam se da odlazi

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 maj 2013, 18:20

vi stvarno k'o da neko iz pasjaluka neće da dovede bolje igrače. ili vam nije jasno da se i ovako jedva plaćaju tekuća potraživanja.

a i ne plaćala se jedva kad na proslavu titule dođe 7.000 ljudi, kad čitaš forume rekao bi to su milioni navijača...

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 26 maj 2013, 18:21

jest jest
ChWilla je napisao/la:vi stvarno k'o da neko iz pasjaluka neće da dovede bolje igrače. ili vam nije jasno da se i ovako jedva plaćaju tekuća potraživanja.

a i ne plaćala se jedva kad na proslavu titule dođe 7.000 ljudi, kad čitaš forume rekao bi to su milioni navijača...
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 26 maj 2013, 18:23

Kralju nime87 sve si ti u pravu ali to mozes jedino da im das papire da idu.
Ko ce bolan dati pare za Adila.
Hajd nekako mozda mozeo prodati Benju i Svraku.
Kerli dati papire slobodne, Elviru i Adilu :)
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 maj 2013, 18:23

likusa je napisao/la:sve ja razumijem šampioni,opustili se al gubit 3:1 :roll:
ti mnogo pametujes... cuj pa sta ako gubimo... ne smijemo odigrati neku losu utakmicu... a protivnik nije gradina, vec siroki... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 maj 2013, 18:23

Enise bolan daj malo razmisljajte,ko prica o amaru.sasvim je druga stvar sto nije u mogucnosti da ima bolje igrace,tacnije igrace za svoju filozofiju igre.on nece da ga iko ucijenjuje ,da se zeljo ucjenjuje I zato ne dovodi bolje ,a za prava pojacanja trebaju I pare,ali mi pricamo o igracima.sto vi ne **** mater amaru kad on prica za njih da nisu kvalitetni I da su limitirani.sto mu ne **** sve nezahvalno adil vam titulu donio,svraka reprezentativac.znaci radi se o tome da me nece niko na zor tjerat da ove kloceve smatram dobrim zato jer su prvi.amar od govana pravi pitu,a vi se zavaravajte.raspravljate danima ko pusi,ko pije.zato cu ti ponovit hvala amaru ,I ovim momcima mladim,jer su oni zeljo.hvala njima I njih cu rado gledati I trpiti greske njihove
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 maj 2013, 18:26

Benjamine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sretno i da se prodas akoBogda
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 maj 2013, 18:34

ima tu različitih momenata. ja sam jedno pet puta u toku druge polusezone ovdje napisao da je tomić za svraku izmislio sve segmente fudbalske igre :mrgreen: i stojim i sad kod toga. ali svraku treba još malo istrpiti kad je već imao sreće da zabije ona dva gola za reprezentaciju, jer to znači lovu. bez obzira što mi znamo koliki je parmak :mrgreen: meni on lično ovo zadnje vrijeme ide na živce mnogo više nego eldin jer kod eldina trud nije sporan nijednu utakmicu a svraka ih bogami ima i gdje se ašćare šetka po terenu...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2013, 18:34

zagrijavate se za europu lagano :lol: :lol: :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 maj 2013, 18:35

aS_Roma je napisao/la:zagrijavate se za europu lagano :lol: :lol: :lol:
sampionski sta da ti kazem :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 26 maj 2013, 18:35

barem se imamo za sta zagrijavat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 maj 2013, 18:35

Za ligu ŠAMPIONA ...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 maj 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 maj 2013, 18:35

ChWilla je napisao/la:ima tu različitih momenata. ja sam jedno pet puta u toku druge polusezone ovdje napisao da je tomić za svraku izmislio sve segmente fudbalske igre :mrgreen: i stojim i sad kod toga. ali svraku treba još malo istrpiti kad je već imao sreće da zabije ona dva gola za reprezentaciju, jer to znači lovu. bez obzira što mi znamo koliki je parmak :mrgreen: meni on lično ovo zadnje vrijeme ide na živce mnogo više nego eldin jer kod eldina trud nije sporan nijednu utakmicu a svraka ih bogami ima i gdje se ašćare šetka po terenu...
Da Bogom Susic dodje na Grbavicu i pogleda Tomica. Momak bi dobro reprezentaciji sluzio. A slazem to da je za Svraku izmislio fudbal isto kolko je i Hodzic izmislio fudbal za Adila.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.