FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
objektivno gledajuci, adilovic je najslabija karika u prvoj postavi zelje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ili još bolje, neka uplati 100 000 km na račun kluba, sa svrhom doznake ''Pronalazak kvalitetnog špica'' pa da uživa k'o čo'jk, 'vako se bezveze nervira.ennis je napisao/la:Sto ne psujes onda i Amara pa on ih je sve doveo u Zelju,fakticki najzasluzniji sto smo mi "prinudjeni" da ih gledamo.Trebo si za kraj i po njemu malo oplesti.barbarez je napisao/la:kad osvajas trofeje,veoma lako je usutiti kriticare I svrsavati po adilovicu,svraki, stanicu.....ono sto jest jest treba biti sretan I zahvalan.tacno je sretan sam jer je zeljo najbolji,zahvalan jer je zeljo u pitanju,a ato si njih licno tice,nabijem ih na neku stvar svu trojicu.ja odqvno vecih parmaka u zivotu nisam gledo,poserem Im se na one **** ronaldo frizure.pun mi vas je vise I vas I vase zahvalnosti,kome ba,3 neinteligentnih parmaka.hvala amaru ,hvala kvesi,zoli,ari,zebi,bekricu....lako vam vidjet pljuvace ali ces zatvarat oci pred cinjenicom koga moras trpit u ekipi.**** li vas adilovic.zbog njega nismo dobili sarajevo,siroki u kupu,I vidi sad sta je fulio,pa I penal je jedva dao.fuj na zor ga pravimo dobrim.kako me nervira ta prica o zahvalnosti koju prosipaju pojedinci.shvatite zeljo je iznad svega
Najtuznije je to sto njega nece niko kupiti pa smo prinudeni da ga gledamo jos jednu sezonu.Nazalost.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
u potpunosti, druze barba...barbarez je napisao/la:kad osvajas trofeje,veoma lako je usutiti kriticare I svrsavati po adilovicu,svraki, stanicu.....ono sto jest jest treba biti sretan I zahvalan.tacno je sretan sam jer je zeljo najbolji,zahvalan jer je zeljo u pitanju,a ato si njih licno tice,nabijem ih na neku stvar svu trojicu.ja odqvno vecih parmaka u zivotu nisam gledo,poserem Im se na one **** ronaldo frizure.pun mi vas je vise I vas I vase zahvalnosti,kome ba,3 neinteligentnih parmaka.hvala amaru ,hvala kvesi,zoli,ari,zebi,bekricu....lako vam vidjet pljuvace ali ces zatvarat oci pred cinjenicom koga moras trpit u ekipi.**** li vas adilovic.zbog njega nismo dobili sarajevo,siroki u kupu,I vidi sad sta je fulio,pa I penal je jedva dao.fuj na zor ga pravimo dobrim.kako me nervira ta prica o zahvalnosti koju prosipaju pojedinci.shvatite zeljo je iznad svega

Osim - drugo ime za Želju !
Pa i Manchester prospe 2 puta po tri gola razlike od WBA na oprostaju SIR-a pa sta,sta vam je ljudi ba uzivajtelikusa je napisao/la:sve ja razumijem šampioni,opustili se al gubit 3:1

SLOBODA NAVIJAČIMA
kerla,vasilic-hvala Vam,ali nadam se da vas vise necu gledati u svetom dresu
Adil i Svraka, b:colic- nadam se da ce se prodati
E.Colic- nadam se da odlazi
Adil i Svraka, b:colic- nadam se da ce se prodati
E.Colic- nadam se da odlazi
vi stvarno k'o da neko iz pasjaluka neće da dovede bolje igrače. ili vam nije jasno da se i ovako jedva plaćaju tekuća potraživanja.
a i ne plaćala se jedva kad na proslavu titule dođe 7.000 ljudi, kad čitaš forume rekao bi to su milioni navijača...
a i ne plaćala se jedva kad na proslavu titule dođe 7.000 ljudi, kad čitaš forume rekao bi to su milioni navijača...
- CyberGhost
- Kontakt:
jest jest
ChWilla je napisao/la:vi stvarno k'o da neko iz pasjaluka neće da dovede bolje igrače. ili vam nije jasno da se i ovako jedva plaćaju tekuća potraživanja.
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
Kralju nime87 sve si ti u pravu ali to mozes jedino da im das papire da idu.
Ko ce bolan dati pare za Adila.
Hajd nekako mozda mozeo prodati Benju i Svraku.
Kerli dati papire slobodne, Elviru i Adilu
Ko ce bolan dati pare za Adila.
Hajd nekako mozda mozeo prodati Benju i Svraku.
Kerli dati papire slobodne, Elviru i Adilu

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ti mnogo pametujes... cuj pa sta ako gubimo... ne smijemo odigrati neku losu utakmicu... a protivnik nije gradina, vec siroki...likusa je napisao/la:sve ja razumijem šampioni,opustili se al gubit 3:1

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Enise bolan daj malo razmisljajte,ko prica o amaru.sasvim je druga stvar sto nije u mogucnosti da ima bolje igrace,tacnije igrace za svoju filozofiju igre.on nece da ga iko ucijenjuje ,da se zeljo ucjenjuje I zato ne dovodi bolje ,a za prava pojacanja trebaju I pare,ali mi pricamo o igracima.sto vi ne **** mater amaru kad on prica za njih da nisu kvalitetni I da su limitirani.sto mu ne **** sve nezahvalno adil vam titulu donio,svraka reprezentativac.znaci radi se o tome da me nece niko na zor tjerat da ove kloceve smatram dobrim zato jer su prvi.amar od govana pravi pitu,a vi se zavaravajte.raspravljate danima ko pusi,ko pije.zato cu ti ponovit hvala amaru ,I ovim momcima mladim,jer su oni zeljo.hvala njima I njih cu rado gledati I trpiti greske njihove
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ima tu različitih momenata. ja sam jedno pet puta u toku druge polusezone ovdje napisao da je tomić za svraku izmislio sve segmente fudbalske igre
i stojim i sad kod toga. ali svraku treba još malo istrpiti kad je već imao sreće da zabije ona dva gola za reprezentaciju, jer to znači lovu. bez obzira što mi znamo koliki je parmak
meni on lično ovo zadnje vrijeme ide na živce mnogo više nego eldin jer kod eldina trud nije sporan nijednu utakmicu a svraka ih bogami ima i gdje se ašćare šetka po terenu...

zagrijavate se za europu lagano

-
- Kontakt:
sampionski sta da ti kazemaS_Roma je napisao/la:zagrijavate se za europu lagano![]()
![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
barem se imamo za sta zagrijavataS_Roma je napisao/la:zagrijavate se za europu lagano![]()
![]()

Za ligu ŠAMPIONA ...aS_Roma je napisao/la:zagrijavate se za europu lagano![]()
![]()
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 maj 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Da Bogom Susic dodje na Grbavicu i pogleda Tomica. Momak bi dobro reprezentaciji sluzio. A slazem to da je za Svraku izmislio fudbal isto kolko je i Hodzic izmislio fudbal za Adila.ChWilla je napisao/la:ima tu različitih momenata. ja sam jedno pet puta u toku druge polusezone ovdje napisao da je tomić za svraku izmislio sve segmente fudbalske igrei stojim i sad kod toga. ali svraku treba još malo istrpiti kad je već imao sreće da zabije ona dva gola za reprezentaciju, jer to znači lovu. bez obzira što mi znamo koliki je parmak
meni on lično ovo zadnje vrijeme ide na živce mnogo više nego eldin jer kod eldina trud nije sporan nijednu utakmicu a svraka ih bogami ima i gdje se ašćare šetka po terenu...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.