[youtube][/youtube]Burberry46 je napisao/la:Hocemo stopera![]()
hoš još i Keba šta da ti otpjeva?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
[youtube][/youtube]Burberry46 je napisao/la:Hocemo stopera![]()
Moze li malo tamnije putiBurberry46 je napisao/la:Hocemo stopera![]()
Ado76 je napisao/la:Moze li malo tamnije putiBurberry46 je napisao/la:Hocemo stopera![]()
vrlo moguce jer ČAČ ne moze da ga placca a imaju svoje stopere ... ako ne mogu oni, imako mozeHead je napisao/la:Ma sta vam je ljudi, gdje ces ovog dovesti, nekako mi nestvarno. Klasa je ovo
Pa nije Senegalac ,j.ebo ga tiFrancescoTotti je napisao/la:Pa nije to taj Senegalac??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fali ti jos jedan vrhunski stoper pored Tatomirovica i to puno kao i pravi zadnji vezni umjesto Cimirota ( Zahirovic/Velkovski ).FrancescoTotti je napisao/la:----------velkoski------benko--------------
--bekic---stojcev--radovac---duljevic---
--subic---kovacevic--tatko---hebibovic--
--------------------delac---------------------
![]()
S tim da na stoperu imamo još i mladog Mihojevica, na klupi nam još sjede Bekic,Bilbija,Andjusic,Alispahic,Puzi,Rustemovic....
Samo jednog još nismo doveli
Znaci to je gotovoTHEC je napisao/la:rekli @malta i @hitman (sport 033)simon je napisao/la:Odakle ih izvlacite
Darko Velkovski je vec druga prica.Bosniacum Lilium je napisao/la:Rustemovic nije ni pola Cimirota, nazalost
Ne kazem ja nista lose, ali treba nam i takvih igraca u ekipi jer takva je nasa ligaAjax je napisao/la:Darko Velkovski je vec druga prica.Bosniacum Lilium je napisao/la:Rustemovic nije ni pola Cimirota, nazalost![]()
![]()
Rustemovic je trenutno dobar da udara protivnike i presjeca napade u Premijer ligi. Posebno kada se treba potuci protiv nekih krkanskih timova.
Pa ja se slazem sa tobom u potpunosti. Rustemovic je dobar igrac samo nije prirodna zamjena za Cimija.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne kazem ja nista lose, ali treba nam i takvih igraca u ekipi jer takva je nasa liga
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, napoleon72, Pitaristok, Riziko, Venom i 35 gostiju.