FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šahinovic
Beganovic Đurickovic Anicic Radovic
Julardzija Vrancic Avramovski
Hasic Oliveira Penaranda
Beganovic Đurickovic Anicic Radovic
Julardzija Vrancic Avramovski
Hasic Oliveira Penaranda
Meni se pravo sviđa sastav, trebalo bi probati ovo jednom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
vinko j.ebemo ti zenu klaudiju i kcerku kristinu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
U cmarugu

Inace pomozi.ba kutije veceras ispred stadiona za palestinu, karte su jeftinije tako da je moralna obaveza donirati za bracu kojima skandiramo svaku utakmicu.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
ZA BORDO-BIJELE BOJE I SARAJEVO GRAD!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nije secer u vodu pao, da vidimo od kakvog smo materijala.
III DAJTE GO
III DAJTE GO
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe brate
Pomocnike mu treba adekvatno docekati prema onome sto su nam priredili u BL pretprosli put ali koliko sam vidio Vinko nije nikad nista provocirao ni vrijedjao nas.Ostavio je fin trag kod nas.Sto se sudjenja tice to je davno rekao da nikad ne komentarise,i kad su nama otimali titulu on je sutio na to i komentarisao samo igru.To sto njihovi igraci udaraju vjerujem da nije do njega vec do njihovog usadjenog cetnistva u glavi.Ja nisam vidio da nas je Vinko licno nesto ostetio.I u Zenici je docekan aplauzom citave tribine
Kvrzic piqketina nije smio doci.Samo nek stisne muda i kroci vamo.Idiote meni se javi kad budes htjeo mangupisat se,slobodno napravi racun i pp posalji znam da citas.Grahovca polomiti veceras,Vranjesa,Celica itd.Ako budemo imali dobar rezultat pred kraj halal svakom igracu bilo koji karton za kidanje ligamenata i nanosenje teske povrede,slobodno nece vam niko A reci.Momci nemojte zaboravljati,vratite im molim vas!!!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 nov 2023, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Forumski strucnjaci pronaci ce se,jos vrijedjali Husrefa u nekom poredjenju zbog ovog chetnika,al bosnjo je to napaceni sve tudje mu bolje.
Posjetise me na onu nanu sa bascarsije sto grli i ljubi Stanivukovica,neko joj reko da je on kontra Dodika i odma dobar,a ustvari gori od njega.
-
- Kontakt:
I DAJTE GO I DAJTE GO
ORI SE SA SJEVERA
NAVIJAMO NAVIJAMO
NAVIJAMO ZA SARAJ’VO
NEMA IZGOVORA, SVI K’O JEDAN BRAĆO DA PREGAZIMO OTPAD!!!!!!!! POKAŽIMO ZAJEDNIŠTVO OVI MOMCI ZO ZASLUŽUJU!!!!! JE*EM BORAC I BANJALUKU!!!!!! MELJIIIIII FKS!!!!!!!!!
ORI SE SA SJEVERA
NAVIJAMO NAVIJAMO
NAVIJAMO ZA SARAJ’VO

NEMA IZGOVORA, SVI K’O JEDAN BRAĆO DA PREGAZIMO OTPAD!!!!!!!! POKAŽIMO ZAJEDNIŠTVO OVI MOMCI ZO ZASLUŽUJU!!!!! JE*EM BORAC I BANJALUKU!!!!!! MELJIIIIII FKS!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Vjerovatno ce pomocnik biti zgrozen,standa4dno ce da se cudi sto smo nicim izazvani vrijedjali,pjuvali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 nov 2023, 11:56Mislim da nema potrebe brate
Pomocnike mu treba adekvatno docekati prema onome sto su nam priredili u BL pretprosli put ali koliko sam vidio Vinko nije nikad nista provocirao ni vrijedjao nas.Ostavio je fin trag kod nas.Sto se sudjenja tice to je davno rekao da nikad ne komentarise,i kad su nama otimali titulu on je sutio na to i komentarisao samo igru.To sto njihovi igraci udaraju vjerujem da nije do njega vec do njihovog usadjenog cetnistva u glavi.Ja nisam vidio da nas je Vinko licno nesto ostetio.I u Zenici je docekan aplauzom citave tribine
Kvrzic piqketina nije smio doci.Samo nek stisne muda i kroci vamo.Idiote meni se javi kad budes htjeo mangupisat se,slobodno napravi racun i pp posalji znam da citas.Grahovca polomiti veceras,Vranjesa,Celica itd.Ako budemo imali dobar rezultat pred kraj halal svakom igracu bilo koji karton za kidanje ligamenata i nanosenje teske povrede,slobodno nece vam niko A reci.Momci nemojte zaboravljati,vratite im molim vas!!!
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Ma večeras svi na sjever, idem pa makar me led ubio na stadionu
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
Mujkić iz Slobode budući Gvardiol! Skromni Bula...
SVI NA KOŠEVOOOOOO!!! 

Šahinović
Beganović Đuričković Aničić Radović
Mustafić Julardžija Avramovski
Hasić Renan Anđusić
Hajde Sarajevo
Beganović Đuričković Aničić Radović
Mustafić Julardžija Avramovski
Hasić Renan Anđusić
Hajde Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!