A sta ako ode Gojko ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Lacoste je napisao/la:Eh tu sam te cekao.aleksandar_veliki je napisao/la:Odmah da ti kazem, da te frajer dobro lazeLacoste je napisao/la:Danas dva hakerska napada na SS a oni ni rijeci o tome. Moj dobar prijatelj a inace jedan veliki nerd, prica mi da su neki momci iz Zenice pokusali oboriti stranicu sa dns napadima.
Dobro dosao Habibi, ali baš ono dobro...
Ovo sam napisao da ti privucem paznju i pitam, sta se ovo desava sa vama cijeli dan?
Imaš Rustemović koji će uletiti na Gojkovo mjesto i postati standardan, on to može. Zatim, kad dovedeš stopera imaš tri prava stopera (taj neko novi, Tatko i Miha) odmah Berberovića oslobađaš obaveze igranja stopera i može konkurisati za defanzivnog veznog, naravno nije tu sjajan ali može pomoći, za ne daj Bože. Onda i Kovačević ako ostane, ista situacija sa Džemom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hilmo
A sta ako ode Gojko ?
hilmo je napisao/la:Imaš Rustemović koji će uletiti na Gojkovo mjesto i postati standardan, on to može. Zatim, kad dovedeš stopera imaš tri prava stopera (taj neko novi, Tatko i Miha) odmah Berberovića oslobađaš obaveze igranja stopera i može konkurisati za defanzivnog veznog, naravno nije tu sjajan ali može pomoći, za ne daj Bože. Onda i Kovačević ako ostane, ista situacija sa Džemom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hilmo
A sta ako ode Gojko ?
E ukoliko se s Kovačevićem ne produži onda moramo tražiti nekog, a uvijek se može neki junior prebaciti na kaljenje.
A čak se može i formacija promjeniti pa da Samir i Miloš igraju u paru sa dva klasična krila, a stoperi neka budu na vjertometni
Nisam neke stručnjak da prepoznam ko će biti veliki igrač a ko ne, ali mi se svidjelo kako Rustemović igra, ono vremena što je igrao.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nema potencijala za to. Jednsotavno na prvom dodiru se to moze vidjeti kod igraca. Cimirot je uvijek slao signale da je veliki potencijalIbrače, djeluj
Ma sta ja znam brate, ko i Jankovic prije potpisivanja za zelju...moustapha je napisao/la:Ima objasnjeno na temi "Forum."
P.S. Kakvi dns napadi?Vjerovatno si mislio na DDos.
Pored Marka i Andjusica, mozda i Kadusic dobije prilikuBosniacum Lilium je napisao/la:Nema Dinamo nikakve veze, u Zagrebu bi dosli samo penzioneri pogledati tekmu. Ne znam, jedino ne bih Dinamo zbog njihovog kvaliteta. Zanima me ko bi jos mogao dobiti priliku u novoj sezoni pored Andjusica
Nisu problem navijači Dinama iz Hrvatske niti navijači Partizana iz Srbije, nego ovi domaćiBosniacum Lilium je napisao/la:Nema Dinamo nikakve veze, u Zagrebu bi dosli samo penzioneri pogledati tekmu. Ne znam, jedino ne bih Dinamo zbog njihovog kvaliteta. Zanima me ko bi jos mogao dobiti priliku u novoj sezoni pored Andjusica
Orton je napisao/la:Mi samo trebamo forsirati Rustemovica,nista vise.Cimirot je naravno klasa vise u odnosu na sve igrace koji igraju na njegovoj poziciji u prvenstvu