FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2015, 21:12

:nene: Hilmo

A sta ako ode Gojko ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 jun 2015, 21:14

Ima objasnjeno na temi "Forum."

P.S. Kakvi dns napadi? :D Vjerovatno si mislio na DDos.
#divovi

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 11 jun 2015, 21:14

pa dok je trajala ta blokada Aco je bio u FkS gdje je na radnom zadatku pratio potpis Hebibovića, dobro novinar mora lično na izvoru biti ;)
Mosa RajvoSa

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2015, 21:18

slika

Evo po trenutnim kapacitetima. Ocekujem spremnog Mesu

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 11 jun 2015, 21:18

Lacoste je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:Danas dva hakerska napada na SS a oni ni rijeci o tome. Moj dobar prijatelj a inace jedan veliki nerd, prica mi da su neki momci iz Zenice pokusali oboriti stranicu sa dns napadima.

Dobro dosao Habibi :salut:
Odmah da ti kazem, da te frajer dobro laze :), ali baš ono dobro...
Eh tu sam te cekao.
Ovo sam napisao da ti privucem paznju i pitam, sta se ovo desava sa vama cijeli dan? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4.10.2009.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 jun 2015, 21:19

Bosniacum Lilium je napisao/la::nene: Hilmo

A sta ako ode Gojko ?

Imaš Rustemović koji će uletiti na Gojkovo mjesto i postati standardan, on to može. Zatim, kad dovedeš stopera imaš tri prava stopera (taj neko novi, Tatko i Miha) odmah Berberovića oslobađaš obaveze igranja stopera i može konkurisati za defanzivnog veznog, naravno nije tu sjajan ali može pomoći, za ne daj Bože. Onda i Kovačević ako ostane, ista situacija sa Džemom.
E ukoliko se s Kovačevićem ne produži onda moramo tražiti nekog, a uvijek se može neki junior prebaciti na kaljenje.

A čak se može i formacija promjeniti pa da Samir i Miloš igraju u paru sa dva klasična krila, a stoperi neka budu na vjertometni :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2015, 21:20

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la::nene: Hilmo

A sta ako ode Gojko ?

Imaš Rustemović koji će uletiti na Gojkovo mjesto i postati standardan, on to može. Zatim, kad dovedeš stopera imaš tri prava stopera (taj neko novi, Tatko i Miha) odmah Berberovića oslobađaš obaveze igranja stopera i može konkurisati za defanzivnog veznog, naravno nije tu sjajan ali može pomoći, za ne daj Bože. Onda i Kovačević ako ostane, ista situacija sa Džemom.
E ukoliko se s Kovačevićem ne produži onda moramo tražiti nekog, a uvijek se može neki junior prebaciti na kaljenje.

A čak se može i formacija promjeniti pa da Samir i Miloš igraju u paru sa dva klasična krila, a stoperi neka budu na vjertometni :D
:nene: :nene: :nene:

Rustemovic nije ni pola Cimirota, nazalost ;)

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 11 jun 2015, 21:23

Mi samo trebamo forsirati Rustemovica,nista vise.Cimirot je naravno klasa vise u odnosu na sve igrace koji igraju na njegovoj poziciji u prvenstvu

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 jun 2015, 21:24

nije nakon samo jedne polusezone, cekaj jos jednu, pa vidis onda... naravno moras igrat da bi dohvatio formu, u suprotnom nista
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 jun 2015, 21:29

Ani dobrodosao, obraduj nas sviju igrama! :clap: :clap:
Slazem se da treba Rustemu pruzit sansu za prvih 11 na Cimijevoj poziciji, kada ovaj ode. Ako se sjetimo Cimijeve prve sezone i Rustemove, onda mu itekako treba dat sansu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2015, 21:32

Nema potencijala za to. Jednsotavno na prvom dodiru se to moze vidjeti kod igraca. Cimirot je uvijek slao signale da je veliki potencijal :) Ibrače, djeluj :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 jun 2015, 21:41

Bosniacum Lilium je napisao/la:Nema potencijala za to. Jednsotavno na prvom dodiru se to moze vidjeti kod igraca. Cimirot je uvijek slao signale da je veliki potencijal :) Ibrače, djeluj :)
Nisam neke stručnjak da prepoznam ko će biti veliki igrač a ko ne, ali mi se svidjelo kako Rustemović igra, ono vremena što je igrao.

Evo polako, slaže se ta igračka križaljka, vjerujm da će uprava popuniti ono gdje škripi.
Nego evo desetak dana je ostalo do žrijeba kvalifikacija za Ligu prvaka (joj što je ovo lijepo reći i napisati :D ), šta očekujete, gdje bi mogli najviše napraviti?

Ja bih volio da izbjegnemo Partizan i Dinamo zbog nefudbalskih razloga, ovi Albanci bi bili najpoželjniji, a fino bi bilo dobiti Videoton ili Maribor.
Ne vjerujem da protiv ove zadnje dvije možemo nešto napraviti ali bar su blizu i moglo bi se fino gostovanje napraviti.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 11 jun 2015, 21:46

moustapha je napisao/la:Ima objasnjeno na temi "Forum."

P.S. Kakvi dns napadi? :D Vjerovatno si mislio na DDos.
Ma sta ja znam brate, ko i Jankovic prije potpisivanja za zelju...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2015, 21:47

Nema Dinamo nikakve veze, u Zagrebu bi dosli samo penzioneri pogledati tekmu. Ne znam, jedino ne bih Dinamo zbog njihovog kvaliteta. Zanima me ko bi jos mogao dobiti priliku u novoj sezoni pored Andjusica :think:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 jun 2015, 21:49

Bosniacum Lilium je napisao/la:Nema Dinamo nikakve veze, u Zagrebu bi dosli samo penzioneri pogledati tekmu. Ne znam, jedino ne bih Dinamo zbog njihovog kvaliteta. Zanima me ko bi jos mogao dobiti priliku u novoj sezoni pored Andjusica :think:
Pored Marka i Andjusica, mozda i Kadusic dobije priliku :hmmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 jun 2015, 21:51

Bosniacum Lilium je napisao/la:Nema Dinamo nikakve veze, u Zagrebu bi dosli samo penzioneri pogledati tekmu. Ne znam, jedino ne bih Dinamo zbog njihovog kvaliteta. Zanima me ko bi jos mogao dobiti priliku u novoj sezoni pored Andjusica :think:
Nisu problem navijači Dinama iz Hrvatske niti navijači Partizana iz Srbije, nego ovi domaći :?

Ja bih volio da i Kadušića gurnemo u vatru, ili eventualno da vidimo šta je sa Čulovom iz Bosne. Kažu da je tamo bio izuzetno borben, a mogao bi uz Hebiba da malo usavrši svoje znanje.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 11 jun 2015, 21:52

Vjeruj mi da je Partizan baš onako u rastrojnom stanju zbog nesuglasica u klubu, Dinamo i još 5-6 sličnih bi na glatko izbacili, ja sam maksimalno neopterečen LP, znam da ćemo skupo prodati svoju kožu s kim god budemo igrali, više bih volio da opet osvojimo titulu, a tad smo sigurno nosioci jer nam se briše ona 2010 god. Prošle godine smo igrajući od UEFE dobili 390k eura a sda već 550k eura
Mosa RajvoSa

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 11 jun 2015, 21:54

Orton je napisao/la:Mi samo trebamo forsirati Rustemovica,nista vise.Cimirot je naravno klasa vise u odnosu na sve igrace koji igraju na njegovoj poziciji u prvenstvu

Da, ali sa cimijem ili njegovom dostojnom zamjenom ako ode,jer i ovako nam igra nije bajna jos bez cimirota i sa rustemom i radovcom u sredini bilo bi to ocajno to su dvije najvaznije pozicije u timu, tu igrac tipa cimirota mora igrati ako vec hocemo titulu kup i da sto dalje doguramo u europi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2015, 21:57

I ja sam isto za Kadusica

@tenpenny upravo tako

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 11 jun 2015, 21:59

Dobro nam doso Ani..

Btw ne bojim se Barselonu kad bi izvukli, samo da Cimirot ostane. Bez njega smo nula!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google [Bot] i 14 gostiju.