Ma 800 max, ne vjerujem da ce nas vise doci.BordoSaga2 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:43Sjever 1000
Istok 2500
Zapad 2000
Ovo je realnije (5000 do 5500), max 6000 ce biti, ne vise.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- belosevic23
- Kontakt:
Presla mu preko noge, ono njegovo
-
- Kontakt:
SVI
Ma najbitnije da nastavimo sa 5000+ posjetama.BordoSaga2 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:43Sjever 1000
Istok 2500
Zapad 2000
Ovo je realnije (5000 do 5500), max 6000 ce biti, ne vise.
Ako nas ne dodje 10 milja treba ugasiti klub. Kakvi su ovo navijaci koji ovako razmisljaju cuj 3 milje. Doduse pola raje nema ni clanske za ovu godinu pa sta onda ocekivat kad malo kisa ili vjetar zapuse. Sramota. Nemojte ni govoriri kako djeca ne mogu doci jer je hladno. Ko ih je to razmazio duse drage da se ne smrznu ma mrs. Svi na Kosevo nema kise iza 18 h abd. Danas cemo da vidimo koliko zapravo imamo navijaca.
Za bordo bijele za bordo bijele
MELJI RAJVO DANAS!!!!

MELJI RAJVO DANAS!!!!
-
- Kontakt:
Mislim da je nemoguce na jednoj domacoj utakmici imati 18000 a vec na narednoj 5000 sto neki najavljuju.Da smo 9 poraza naredali ne moze toliko ljudi ohladiti.Riki10HZ je napisao/la: ↑05 nov 2023, 08:36Ako nas ne dodje 10 milja treba ugasiti klub. Kakvi su ovo navijaci koji ovako razmisljaju cuj 3 milje. Doduse pola raje nema ni clanske za ovu godinu pa sta onda ocekivat kad malo kisa ili vjetar zapuse. Sramota. Nemojte ni govoriri kako djeca ne mogu doci jer je hladno. Ko ih je to razmazio duse drage da se ne smrznu ma mrs. Svi na Kosevo nema kise iza 18 h abd. Danas cemo da vidimo koliko zapravo imamo navijaca.
Kise nema,sve ostalo su izgovori i suplje
Sjever-2500
Istok-3500
Zapad-4000
Ovo bi moralo biti,sve manje od 9-10k je neuspjeh.
Moramo drzati kontinuitet i podici ljestvicu.Slabije utakmice moze sve 5k i iznad,derbiji tipa Borac,Zrinjski,Siroki mora 8-10k,vjeciti derbi i Evropa 15k+.Kakvi 5k protiv Borca kojeg trebas dobiti da bi ugrozio za prvo mjesto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I ja vjerujem u posjetu 7000 +. Stvarno od početka sezone smo na vise od 6000 tako da i danas ocekujem isto, karte jeftine, dobar protivnik, bitna utakmica. Ako i bude malo kiše i hkadnoce nije prvi put da se smrznemo na Koševu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 nov 2023, 08:58Mislim da je nemoguce na jednoj domacoj utakmici imati 18000 a vec na narednoj 5000 sto neki najavljuju.Da smo 9 poraza naredali ne moze toliko ljudi ohladiti.Riki10HZ je napisao/la: ↑05 nov 2023, 08:36Ako nas ne dodje 10 milja treba ugasiti klub. Kakvi su ovo navijaci koji ovako razmisljaju cuj 3 milje. Doduse pola raje nema ni clanske za ovu godinu pa sta onda ocekivat kad malo kisa ili vjetar zapuse. Sramota. Nemojte ni govoriri kako djeca ne mogu doci jer je hladno. Ko ih je to razmazio duse drage da se ne smrznu ma mrs. Svi na Kosevo nema kise iza 18 h abd. Danas cemo da vidimo koliko zapravo imamo navijaca.
Kise nema,sve ostalo su izgovori i suplje
Sjever-2500
Istok-3500
Zapad-4000
Ovo bi moralo biti,sve manje od 9-10k je neuspjeh.
Moramo drzati kontinuitet i podici ljestvicu.Slabije utakmice moze sve 5k i iznad,derbiji tipa Borac,Zrinjski,Siroki mora 8-10k,vjeciti derbi i Evropa 15k+.Kakvi 5k protiv Borca kojeg trebas dobiti da bi ugrozio za prvo mjesto
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Bit će 10 milja glat večeras.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kaka story jel' moguće ono? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ko je zadužen u vezi društvenih mreža uživa u poslu izgleda.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kiša će se ispadati do 3 i poslije 3 nema ni kapi
SVI NA KOŠEVO
SVI NA KOŠEVO
Biće nas 15 milja
JEB.EM BORAC JEB.EM BANJA LUKU

JEB.EM BORAC JEB.EM BANJA LUKU
Odgovor na to je da nije naše, rupa bez dna, treba rušiti stadion i tako već 74 godine (02.10.1949 prva tekma) kisnemo i sviramo kurcu na vjetrometini. Jbg, ja sam pisao da barem jednu tribinu natkrijemo npr. Istok ali jok.
Večeras duge gaće, gojzerice, zimska jakna, šal, kapa i lagano po pobjedu. Ima da dodatno grizu večeras obećana je izdašna premija za pobjedu
Odličan story realno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nema kiše poslije 18:00. Trust me I'm weatherman
SVI NA KOŠEVO

SVI NA KOŠEVO

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
hajcaj

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan