Mislim da bi oni jasno rekli da ne žele da igraju ni sa klubovima iz BiH, da im nisu braća u Federaciji. Ovako je to teško formulisati, da li ne žele s muslimanima, Bošnjacima... Pogotovo kad im je zgodnije to teritorijalno iskazati, da ne bude da su nacionalisti.Seyo_TM je napisao/la:Peurgeri mislim da nisu protiv "regionalne"...vec ne zele da igraju sa timovima iz srbije i iz dodikland-aŽeljovac je napisao/la:Navijači Dinama bi sve uradili da ne dođe do ove lige, zvanično. Predsjednik Crvene Zvezde kaže da svi žele regionalnu ligu samo da bi igrali protiv njih. A onda i taj detalj da bi iz BiH u vrh glave bila 2 kluba i da bi, realno, po rezultatima, ŽELJO najvjerovatnije i dalje igrao neku osiromašenu ligu BiH.ako moze takva regionalna onda su za
![]()
koridasi bi rado da igraju sa svojom zvezdicomi mislim da samo oni to zele...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
uh bas vole listicane...pa jel ih dole vazda polome ko djecu, a ovi kukajuŽeljovac je napisao/la:Mislim da bi oni jasno rekli da ne žele da igraju ni sa klubovima iz BiH, da im nisu braća u Federaciji. Ovako je to teško formulisati, da li ne žele s muslimanima, Bošnjacima... Pogotovo kad im je zgodnije to teritorijalno iskazati, da ne bude da su nacionalisti.Seyo_TM je napisao/la:Peurgeri mislim da nisu protiv "regionalne"...vec ne zele da igraju sa timovima iz srbije i iz dodikland-aŽeljovac je napisao/la:Navijači Dinama bi sve uradili da ne dođe do ove lige, zvanično. Predsjednik Crvene Zvezde kaže da svi žele regionalnu ligu samo da bi igrali protiv njih. A onda i taj detalj da bi iz BiH u vrh glave bila 2 kluba i da bi, realno, po rezultatima, ŽELJO najvjerovatnije i dalje igrao neku osiromašenu ligu BiH.ako moze takva regionalna onda su za
![]()
koridasi bi rado da igraju sa svojom zvezdicomi mislim da samo oni to zele...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znaci problem ostaje desni bek...divno...
Nesto sumnjam da ce iko vise dolaziti na probu...
Nesto sumnjam da ce iko vise dolaziti na probu...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sta je sa Perakom? Jeli on zadovoljio ..pile87 je napisao/la:Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mislim da je jos davno odluceno da ce on potpisati, cekali se naki papiri pa vjerovatno po povratku iz Medjugorja!Stole iz Bora je napisao/la:Sta je sa Perakom? Jeli on zadovoljio ..pile87 je napisao/la:Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !
I Ne bi trebo niko vise ni na probu dolaziti to je to!!!
Pa rekli su da je zadovoljio i da ce potpisati, ali cekaju papire iz madjarske/ceske/poljske nemogu se sjetit odakleStole iz Bora je napisao/la:Sta je sa Perakom? Jeli on zadovoljio ..pile87 je napisao/la:Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !

Al smo pile ustimani ko hor beckih djecaka 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da to ne bude ko sa Viscom za papire .. Cekaju se ..Seyo_TM je napisao/la:Pa rekli su da je zadovoljio i da ce potpisati, ali cekaju papire iz madjarske/ceske/poljske nemogu se sjetit odakleStole iz Bora je napisao/la:Sta je sa Perakom? Jeli on zadovoljio ..pile87 je napisao/la:Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !

AMAR OSIM
A sta da ti kazemSeyo_TM je napisao/la:Al smo pile ustimani ko hor beckih djecaka

I rekli su da ce potpisati amaterski ugovor zbog isteka prelaznog roka...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
U vezi regionalne lige, pogledajte samo od 5:20 sta Grobari i BBB misle o toj ideji. Bice mrtvih 100%. valitet fudbala bi se sigurno povecao, tu nema dvojbe. Ipak ovo nije kosarka, malo drugaciji tip ljudi dolazi da gleda ovaj fudbal. Bice previse belaja i od toga nece biti nista...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
I šta, znači Haris Bešlija dao dva gola Rudaru?! Odlično! I od njega se nadam da bi nas mogao riješiti neefikasnosti i uopšte doprinijeti boljoj igri. Protiv Slobode ga je Mešanović zamijenio u prvih 11, što je bila jedina promjena u odnosu na Hajduk. Vjerujem da bi opet nakon ovog Kaknja moglo doći do promjena u sastavu. Stanić, Višća, H. Bešlija i možda Rovčanin. Glavne uzdanice da konačno proigramo kako treba. Trojica od njih su novi igrači u odnosu na proteklu polusezonu. Moglo bi bit' nešto od nas na proljeće.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Protiv hajduka je malo HBeslija izgubljeno izgledao (al svi su na pocetku), ali se je nudio, ganjao loptu...nije se sakrivao i bjezao od nje, sto je dobro...mogli bi se mi nacekati dok stana ne pocne igrati, jer je komplet pripreme propustio...Željovac je napisao/la:I šta, znači Haris Bešlija dao dva gola Rudaru?! Odlično! I od njega se nadam da bi nas mogao riješiti neefikasnosti i uopšte doprinijeti boljoj igri. Protiv Slobode ga je Mešanović zamijenio u prvih 11, što je bila jedina promjena u odnosu na Hajduk. Vjerujem da bi opet nakon ovog Kaknja moglo doći do promjena u sastavu. Stanić, Višća, H. Bešlija i možda Rovčanin. Glavne uzdanice da konačno proigramo kako treba. Trojica od njih su novi igrači u odnosu na proteklu polusezonu. Moglo bi bit' nešto od nas na proljeće.
Dolazel Manijaci sutra u Mostar.... ???
Sta ce u Mostaru?Taso je napisao/la:Dolazel Manijaci sutra u Mostar.... ???
Al' ovaj Perak ima očajnu reputaciju, čudi me da su ga i na probu primili, a kamoli da će potpisat'. 24 godine, ima 5 nastupa u 1. HNL-u i 1 u Mađarskoj(zamijenjen nakon sat vremena). Vezni igrač, a u karijeri je za klubove dao 2 gola, u nižem rangu. Jedino što daje nadu je to da ima 13 nastupa za U-19 Hrvatske, 2 za U-16, 2 za U-18 i 2 za U-20.
Ali to je bilo predavno. Nedavnije je Wood bio uzdanica Fergusona. Biće čudo ako i na treningu pojača konkurenciju, makar ga i dopingovali. Prema statistici, bio bi neviđen preokret da nam bude pojačanje. Možda i za njega odmah napraviti šta na Facebooku da proigra...
Ali to je bilo predavno. Nedavnije je Wood bio uzdanica Fergusona. Biće čudo ako i na treningu pojača konkurenciju, makar ga i dopingovali. Prema statistici, bio bi neviđen preokret da nam bude pojačanje. Možda i za njega odmah napraviti šta na Facebooku da proigra...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Otkako se posvadjao sa Prosineckim njemu karijera je u padu. slucajno? sumnjam...ali u pripremnim tekmama je dao dosta golova, al ga je stalo a i ko zna kakve je davao...mada nece dati za njega neku lovu, nadat se da ce posluzit...
- alan ford 26
- Kontakt:
Sta je s malim colicem?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- TheManiacs
- Kontakt:
Povrijedjen jealan ford 26 je napisao/la:Sta je s malim colicem?

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.