FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 18 feb 2010, 14:24

Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Navijači Dinama bi sve uradili da ne dođe do ove lige, zvanično. Predsjednik Crvene Zvezde kaže da svi žele regionalnu ligu samo da bi igrali protiv njih. A onda i taj detalj da bi iz BiH u vrh glave bila 2 kluba i da bi, realno, po rezultatima, ŽELJO najvjerovatnije i dalje igrao neku osiromašenu ligu BiH.
Peurgeri mislim da nisu protiv "regionalne"...vec ne zele da igraju sa timovima iz srbije i iz dodikland-a :mrgreen: ako moze takva regionalna onda su za :mrgreen:
koridasi bi rado da igraju sa svojom zvezdicom :mrgreen: i mislim da samo oni to zele...
Mislim da bi oni jasno rekli da ne žele da igraju ni sa klubovima iz BiH, da im nisu braća u Federaciji. Ovako je to teško formulisati, da li ne žele s muslimanima, Bošnjacima... Pogotovo kad im je zgodnije to teritorijalno iskazati, da ne bude da su nacionalisti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 14:30

Željovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Navijači Dinama bi sve uradili da ne dođe do ove lige, zvanično. Predsjednik Crvene Zvezde kaže da svi žele regionalnu ligu samo da bi igrali protiv njih. A onda i taj detalj da bi iz BiH u vrh glave bila 2 kluba i da bi, realno, po rezultatima, ŽELJO najvjerovatnije i dalje igrao neku osiromašenu ligu BiH.
Peurgeri mislim da nisu protiv "regionalne"...vec ne zele da igraju sa timovima iz srbije i iz dodikland-a :mrgreen: ako moze takva regionalna onda su za :mrgreen:
koridasi bi rado da igraju sa svojom zvezdicom :mrgreen: i mislim da samo oni to zele...
Mislim da bi oni jasno rekli da ne žele da igraju ni sa klubovima iz BiH, da im nisu braća u Federaciji. Ovako je to teško formulisati, da li ne žele s muslimanima, Bošnjacima... Pogotovo kad im je zgodnije to teritorijalno iskazati, da ne bude da su nacionalisti.
uh bas vole listicane...pa jel ih dole vazda polome ko djecu, a ovi kukaju :mrgreen: ...i oni mrze papke i novonastale klubove...helenejse...bitno je da se nebismo bas naigrali u toj ligi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 feb 2010, 14:50

Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 14:54

Znaci problem ostaje desni bek...divno...
Nesto sumnjam da ce iko vise dolaziti na probu...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 feb 2010, 14:55

pile87 je napisao/la:Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !
Sta je sa Perakom? Jeli on zadovoljio ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 feb 2010, 14:58

Stole iz Bora je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Meni ta prica o regionalnoj ligi dodje ko ono ako nema ko sta pametno da kaze onda pocne pricu o tome, a takav projekat je hailjadama godina daleko.Petkovic nije zadovoljio !
Mislim da je jos davno odluceno da ce on potpisati, cekali se naki papiri pa vjerovatno po povratku iz Medjugorja!
I Ne bi trebo niko vise ni na probu dolaziti to je to!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 14:58

Pa rekli su da je zadovoljio i da ce potpisati, ali cekaju papire iz madjarske/ceske/poljske nemogu se sjetit odakle :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 15:00

Al smo pile ustimani ko hor beckih djecaka :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 feb 2010, 15:01

Seyo_TM je napisao/la:
Pa rekli su da je zadovoljio i da ce potpisati, ali cekaju papire iz madjarske/ceske/poljske nemogu se sjetit odakle :mrgreen:
Da to ne bude ko sa Viscom za papire .. Cekaju se .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 feb 2010, 15:08

Seyo_TM je napisao/la:Al smo pile ustimani ko hor beckih djecaka :mrgreen:
A sta da ti kazem :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 15:12

I rekli su da ce potpisati amaterski ugovor zbog isteka prelaznog roka...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 feb 2010, 15:49

U vezi regionalne lige, pogledajte samo od 5:20 sta Grobari i BBB misle o toj ideji. Bice mrtvih 100%. valitet fudbala bi se sigurno povecao, tu nema dvojbe. Ipak ovo nije kosarka, malo drugaciji tip ljudi dolazi da gleda ovaj fudbal. Bice previse belaja i od toga nece biti nista...

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 feb 2010, 16:11

I šta, znači Haris Bešlija dao dva gola Rudaru?! Odlično! I od njega se nadam da bi nas mogao riješiti neefikasnosti i uopšte doprinijeti boljoj igri. Protiv Slobode ga je Mešanović zamijenio u prvih 11, što je bila jedina promjena u odnosu na Hajduk. Vjerujem da bi opet nakon ovog Kaknja moglo doći do promjena u sastavu. Stanić, Višća, H. Bešlija i možda Rovčanin. Glavne uzdanice da konačno proigramo kako treba. Trojica od njih su novi igrači u odnosu na proteklu polusezonu. Moglo bi bit' nešto od nas na proljeće.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 16:33

Željovac je napisao/la:I šta, znači Haris Bešlija dao dva gola Rudaru?! Odlično! I od njega se nadam da bi nas mogao riješiti neefikasnosti i uopšte doprinijeti boljoj igri. Protiv Slobode ga je Mešanović zamijenio u prvih 11, što je bila jedina promjena u odnosu na Hajduk. Vjerujem da bi opet nakon ovog Kaknja moglo doći do promjena u sastavu. Stanić, Višća, H. Bešlija i možda Rovčanin. Glavne uzdanice da konačno proigramo kako treba. Trojica od njih su novi igrači u odnosu na proteklu polusezonu. Moglo bi bit' nešto od nas na proljeće.
Protiv hajduka je malo HBeslija izgubljeno izgledao (al svi su na pocetku), ali se je nudio, ganjao loptu...nije se sakrivao i bjezao od nje, sto je dobro...mogli bi se mi nacekati dok stana ne pocne igrati, jer je komplet pripreme propustio...

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 18 feb 2010, 16:39

Dolazel Manijaci sutra u Mostar.... ???

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 17:08

Taso je napisao/la:Dolazel Manijaci sutra u Mostar.... ???
Sta ce u Mostaru?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 feb 2010, 17:11

Al' ovaj Perak ima očajnu reputaciju, čudi me da su ga i na probu primili, a kamoli da će potpisat'. 24 godine, ima 5 nastupa u 1. HNL-u i 1 u Mađarskoj(zamijenjen nakon sat vremena). Vezni igrač, a u karijeri je za klubove dao 2 gola, u nižem rangu. Jedino što daje nadu je to da ima 13 nastupa za U-19 Hrvatske, 2 za U-16, 2 za U-18 i 2 za U-20.
Ali to je bilo predavno. Nedavnije je Wood bio uzdanica Fergusona. Biće čudo ako i na treningu pojača konkurenciju, makar ga i dopingovali. Prema statistici, bio bi neviđen preokret da nam bude pojačanje. Možda i za njega odmah napraviti šta na Facebooku da proigra...

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 feb 2010, 17:19

Otkako se posvadjao sa Prosineckim njemu karijera je u padu. slucajno? sumnjam...ali u pripremnim tekmama je dao dosta golova, al ga je stalo a i ko zna kakve je davao...mada nece dati za njega neku lovu, nadat se da ce posluzit...

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 18 feb 2010, 17:55

Sta je s malim colicem?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 feb 2010, 17:59

alan ford 26 je napisao/la:Sta je s malim colicem?
Povrijedjen je :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.