Gdje kupiti kod nas termo čarape, ove sa slike su 30KM.
Btw, imam od Bayerna štucne, 30KM bile, toplije od papa

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma odijelo je najbolje raditi po mjeri.rio_Ferdy88 je napisao/la:Uzeh nedavno kaput Dresscode od Preventa, domaca marka, bas su me pozitivno iznenadili kvalitetom i dizajnom, a i cijenom su poprilicno pristupacni, imaju i odijela, slim fit.
Ima i orginala i kopija.BvB09 je napisao/la:Da li ima na pik-u ovih DW satova?
Joj nije valjda da ti se svidja kako se obukao taj indijac il pakistanac sta je vec na trecoj slici, sramota bi me bilo izac na ulicu takav.. ni prva mi se ne svidja, ovadruga ok i ta zadnnja.Monolog je napisao/la:I jedna za Dexa.
Samo bez turbana i nakita (turban ne nosim, preferiram šešir). Inače, perfektna kombinacija.Momciluk je napisao/la:Joj nije valjda da ti se svidja kako se obukao taj indijac il pakistanac sta je vec na trecoj slici, sramota bi me bilo izac na ulicu takav
Svako ima svoj stil.Momciluk je napisao/la:Ma ja bi rado turban profuro al ovo ostalo ni u snu.. jedino mu sat dobar.. a vjeruj ja ovo ne bi volio ni na drugoj osobi vidjet
Ali ukusi su cudo..
Ma smeđe cipele uz plavo odijelo (ok, u ovom slučaju su pantole) = perfektna kombinacija.Momciluk je napisao/la:Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica
Monolog ni ja ne volim svakakve trenerke al one sto su sužene kod zglobova mogu proci al nije da ih nesto bogzna volim.. bermude volim strahotu.
A sto se tice tog gore ne svidja mi se najvise boja sakoa i cipela, jednostavno mi se ocima ne svidja..
Tačno.Ali samo što nisam nešto siguran da kod nas ima krojača da to rade vrhunski.Monolog je napisao/la:Ma odijelo je najbolje raditi po mjeri.rio_Ferdy88 je napisao/la:Uzeh nedavno kaput Dresscode od Preventa, domaca marka, bas su me pozitivno iznenadili kvalitetom i dizajnom, a i cijenom su poprilicno pristupacni, imaju i odijela, slim fit.
Naručiš materijal koji želiš i od proizvođača kojeg želiš (postoje neki drugi kanali za naručivanje, gdje ne plaćaš recimo 200 maraka za metar HB materijala), onda odeš vlastitoj krojačici i dobiješ perfekciju nad perfekcijama. Dakle, četiri metra materijala i ruke krojačice = odijelo po mjeri od kojeg boli glava.