odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 07:59

slika

Gdje kupiti kod nas termo čarape, ove sa slike su 30KM.

Btw, imam od Bayerna štucne, 30KM bile, toplije od papa :lol: Viđao sam po Njemačkoj novu modu, šorc i štucne, casual style u toku dana, ja mislio pošli na termin :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2016, 17:54

slika
slika
slika
slika
I jedna za Dexa.
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 dec 2016, 19:14

Uzeh nedavno kaput Dresscode od Preventa, domaca marka, bas su me pozitivno iznenadili kvalitetom i dizajnom, a i cijenom su poprilicno pristupacni, imaju i odijela, slim fit.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2016, 19:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:Uzeh nedavno kaput Dresscode od Preventa, domaca marka, bas su me pozitivno iznenadili kvalitetom i dizajnom, a i cijenom su poprilicno pristupacni, imaju i odijela, slim fit.
Ma odijelo je najbolje raditi po mjeri.

Naručiš materijal koji želiš i od proizvođača kojeg želiš (postoje neki drugi kanali za naručivanje, gdje ne plaćaš recimo 200 maraka za metar HB materijala), onda odeš vlastitoj krojačici i dobiješ perfekciju nad perfekcijama. Dakle, četiri metra materijala i ruke krojačice = odijelo po mjeri od kojeg boli glava.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 01 dec 2016, 20:45

Da li ima na pik-u ovih DW satova?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 dec 2016, 21:01

BvB09 je napisao/la:Da li ima na pik-u ovih DW satova?
Ima i orginala i kopija.
Ja sam kupio kopiju za 10KM ima možda dvije godine, radi dobro i dan danas. Imam i više narukvica pa stalno mijenjam :thumbup:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 dec 2016, 21:13

250 KM je original, fuseva ima 100%, vidjao sam ih nekad kao sponzorisane artikle... Ima li poznavatelja satova ovdje, vrijedi li original tih para?

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 21:17

Momci, odrasli ljudi, uskoro je važan dan u mom životu, treba mi odjelo, dakle odmah sam pomislio na Granoff, kvalitet, je li neko kupovao tamo?

Cijene u Cesars su smiješni, prijatelj mi je tamo računovođa, odjelo kao da sam Fadil Novalić (800KM).

Ja ću to jednom obući, drugi put odjelo nakon 10-tak godina i mature, te sumnjam da ću to nekad obući, više sam sports guy nego gentlmen.

PS: Sada sam u nekoj fazi klesanja tijela, zato ga nisam ranije kupovao, niti gledao, ali ne mogu se pojaviti u trenerci ili jeansu :mrgreen:

Dakle, Granoff number 1, gdje ima još?

PS2: Kaže mi Onkel iz Njemačke, kod njih Hugo Boss odjelo kao kod nas Cesars po cijeni :facepalm:
PS3: Monolog, neću mašnu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 dec 2016, 22:43

Vakat se zeniti? :D Ako jeste, sa srecom, da ti zivot bude ispunjen harmonijom i djeca casna, postena i odgojena kako treba :)

Dosta sad patetike :mrgreen: Jesi gledao u Jeordiesu? Oni su recimo duplo jeftiniji, a ti rece da ti svakako odijelo treba jednom... Ima kod nas i radnja blizu BBI gdje su odijela 150 KM, ali ne nosim ih, pa ne znam kakva su kvalitetom :mrgreen:

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2016, 23:07

To jest da nema nekog izbora po gradovima u skladu sa cijenom. Mozda Joerdies i nije losa opcija, kod njih je uvijek za novu godinu 50% na sve osim kaiseva.
Ja imam cipele, sako, kosulje, jedne pantalone tu uzete. I sve mi odlicno izgleda mozda osim dvije tri kosulje koje imam mada i one nisu lose.

Sakoi su im odlicni po meni ..

Uglavnom kada je 50% isplati se, a stalno imaju 50%.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 23:13

Monolog je napisao/la:
slika
slika
slika
slika
I jedna za Dexa.
slika
Joj nije valjda da ti se svidja kako se obukao taj indijac il pakistanac sta je vec na trecoj slici, sramota bi me bilo izac na ulicu takav.. ni prva mi se ne svidja, ovadruga ok i ta zadnnja.
This time next year we'll be millionaires.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2016, 23:17

Momciluk je napisao/la:Joj nije valjda da ti se svidja kako se obukao taj indijac il pakistanac sta je vec na trecoj slici, sramota bi me bilo izac na ulicu takav
Samo bez turbana i nakita (turban ne nosim, preferiram šešir). Inače, perfektna kombinacija.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 23:24

Ma ja bi rado turban profuro al ovo ostalo ni u snu.. jedino mu sat dobar.. a vjeruj ja ovo ne bi volio ni na drugoj osobi vidjet :mrgreen:
Ali ukusi su cudo..

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 dec 2016, 23:27

Ma pusti @Momciluka, nakaradan co'ek k'o i voljena mu prijateljica. :P

Odlicna kombinacija, kao i vecina onog sto @Monolog podijeli s nama. Meni su samo mozda ove pantalone fail, jer su mu noge podebele u butinama gore. Da su malo mrsavije, bilo bi vrh.

Btw, ovo, cini mi se, nisu pantalone na peglu, nit' su slim fit?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2016, 23:30

Momciluk je napisao/la:Ma ja bi rado turban profuro al ovo ostalo ni u snu.. jedino mu sat dobar.. a vjeruj ja ovo ne bi volio ni na drugoj osobi vidjet :mrgreen:
Ali ukusi su cudo..
Svako ima svoj stil.
Ja, recimo, ne nosim trenerke. Imam dvije, nisam ih nijednom obukao. Ne osjećam se dobro noseći to.
Pantole, farmerice, bermude, šortsevi -> da.
Trenerke -> ne.

A ovakve kombinacije često nosam. Razliku već naglasih - umjesto turbana šešir.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 23:37

Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica :lol:

Monolog ni ja ne volim svakakve trenerke al one sto su sužene kod zglobova mogu proci al nije da ih nesto bogzna volim.. bermude volim strahotu.
A sto se tice tog gore ne svidja mi se najvise boja sakoa i cipela, jednostavno mi se ocima ne svidja.. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2016, 23:39

Momciluk je napisao/la:Joj federeru ybes mi sve koja si ti sifra, koja sad prijateljica :lol:

Monolog ni ja ne volim svakakve trenerke al one sto su sužene kod zglobova mogu proci al nije da ih nesto bogzna volim.. bermude volim strahotu.
A sto se tice tog gore ne svidja mi se najvise boja sakoa i cipela, jednostavno mi se ocima ne svidja.. :mrgreen:
Ma smeđe cipele uz plavo odijelo (ok, u ovom slučaju su pantole) = perfektna kombinacija. :thumbup:
Razumijem ako ti se ne sviđa, al' natjeraj se da ti se svidi. :lol: :tralala:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 23:43

Pa sa smedjim cipilAma i plavim odijelom bi vec bio predmet ismijavanja tako da je dobro da ti se ne svidja :mrgreen: ovako se samo neces svidjet jedno 50% onih koji te vide :P

chelsea358
Kontakt:

Post Postao/la chelsea358 » 01 dec 2016, 23:44

Monolog je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Uzeh nedavno kaput Dresscode od Preventa, domaca marka, bas su me pozitivno iznenadili kvalitetom i dizajnom, a i cijenom su poprilicno pristupacni, imaju i odijela, slim fit.
Ma odijelo je najbolje raditi po mjeri.

Naručiš materijal koji želiš i od proizvođača kojeg želiš (postoje neki drugi kanali za naručivanje, gdje ne plaćaš recimo 200 maraka za metar HB materijala), onda odeš vlastitoj krojačici i dobiješ perfekciju nad perfekcijama. Dakle, četiri metra materijala i ruke krojačice = odijelo po mjeri od kojeg boli glava.
Tačno.Ali samo što nisam nešto siguran da kod nas ima krojača da to rade vrhunski.
Inače su custom made odijela vrh al su i najskuplja bar u inostranstvu. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2016, 23:51

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: eldo i 6 gostiju.