Cisto sumnjam da i prati utakmice. Vazno je se javiti na forum.Carlo je napisao/la:pa javlja se samo kad indiana pobjedi. ja ga još nisam vidio da se javio kada su pacersi izgubili. prava hinja.
Chicago Bulls
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Postovanje treba zaraditi.
pa nije svako student ili srednjoškolac da može ostajati budan do 4 ujutrokad_kako je napisao/la:Cisto sumnjam da i prati utakmice. Vazno je se javiti na forum.Carlo je napisao/la:pa javlja se samo kad indiana pobjedi. ja ga još nisam vidio da se javio kada su pacersi izgubili. prava hinja.

nema potpisa
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ko je to student ili srednjoskolac?Admir_Sa je napisao/la:pa nije svako student ili srednjoškolac da može ostajati budan do 4 ujutrokad_kako je napisao/la:Cisto sumnjam da i prati utakmice. Vazno je se javiti na forum.Carlo je napisao/la:pa javlja se samo kad indiana pobjedi. ja ga još nisam vidio da se javio kada su pacersi izgubili. prava hinja.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa imaš milion načina za pogledati tekmu ako već ne možeš svaku noć biti budan do ranih jutarnjih sati, skinuti sa torrenta, pogledati u snimku na nekom od kanala koji su radili prijenos prethodnu večer, pogledati u sklopu LP u snimku, snimiti direktno sa nekog od kanala koji rade prijenos na hard disk i gledati kad se bude imalo vremena itd..
Dakle bar u današnje doba, to ne bi trebao biti problem, nekome ko je fan nekog tima u NBA, NHL, NFL ili MLB-u
Dakle bar u današnje doba, to ne bi trebao biti problem, nekome ko je fan nekog tima u NBA, NHL, NFL ili MLB-u

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nebi ni ja bolje napisao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imaš milion načina za pogledati tekmu ako već ne možeš svaku noć biti budan do ranih jutarnjih sati, skinuti sa torrenta, pogledati u snimku na nekom od kanala koji su radili prijenos prethodnu večer, pogledati u sklopu LP u snimku, snimiti direktno sa nekog od kanala koji rade prijenos na hard disk i gledati kad se bude imalo vremena itd..
Ali vaznije je napisati sta na forumu, umjesto da se stavi utakmica skidati.
sad kao mogu pisati samo oni koji uredno svaku utakmicu pogledaju
gdje cu bolan gledat snimak kada znam rezultat, pogledam hajglajts na nba kom i cao. kad je normalan termin trudim se da gledam. uglavnom nemam se ja šta ovde pravdat, cikago/majami/njujork 1-indiana 7 ove sezone
vozdrica

vozdrica
nema potpisa
Ma neka ga. Dobili nas u "season" seriji prvi put nakon 04' . 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:sad kao mogu pisati samo oni koji uredno svaku utakmicu pogledajugdje cu bolan gledat snimak kada znam rezultat, pogledam hajglajts na nba kom i cao. kad je normalan termin trudim se da gledam. uglavnom nemam se ja šta ovde pravdat, cikago/majami/njujork 1-indiana 7 ove sezone
vozdrica
A lika...

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ocigledno imas, dok se pravdas.Admir_Sa je napisao/la:sad kao mogu pisati samo oni koji uredno svaku utakmicu pogledajugdje cu bolan gledat snimak kada znam rezultat, pogledam hajglajts na nba kom i cao. kad je normalan termin trudim se da gledam. uglavnom nemam se ja šta ovde pravdat, cikago/majami/njujork 1-indiana 7 ove sezone
vozdrica

Cuj gdje ce gledat utakmicu kad znas rezultat. Pa ako volis taj klub, odgledat ces, a ne samo pogledat statistiku i highlights na nba tacka kom.
Nisam jednom propustio utakmicu, vidio rezultat, i opet je skinuo. Bez obzira da li se radilo o porazu ili pobjedi.
ja kad bi gledao sve žive timove/sportiste koje simpatišem samo bi to u životu radio
al vi ste ono izgleda veci katolici od pape pa ufatili prosipati moral nekakav

nema potpisa
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sad ti smeta sto drugi gledaju utakmice. Ljubomoran malo?
Ma samo ti trazi izgovore, to je najlakse. A onda se zovi "navijacem".
bolan jesi prvi poceo sa nekakvim nebulozama šta ti imaš pricati jer i ne gledaš utakmicekad_kako je napisao/la:Sad ti smeta sto drugi gledaju utakmice. Ljubomoran malo?

nema potpisa
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ne. Ja nigdje nisam rekao da nemas sta pricati. Samo sam napisao da je lakse doci na forum, preseravati se, davati razno razne izgovore, umjesto da se stavi skidati utakmica.
Mojne mi vadjenja iz konteksta.
Velika je razlika.
Mojne mi vadjenja iz konteksta.
Velika je razlika.
kad_kako je napisao/la:Cisto sumnjam da i prati utakmice. Vazno je se javiti na forum.Carlo je napisao/la:pa javlja se samo kad indiana pobjedi. ja ga još nisam vidio da se javio kada su pacersi izgubili. prava hinja.

znaci ako ne pratiš utakmice koji ceš djavo i na forumu
nema potpisa
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jesam li ja pogrijesio u toj konstataciji oko pracenja tekmi?Admir_Sa je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Cisto sumnjam da i prati utakmice. Vazno je se javiti na forum.Carlo je napisao/la:pa javlja se samo kad indiana pobjedi. ja ga još nisam vidio da se javio kada su pacersi izgubili. prava hinja.![]()
znaci ako ne pratiš utakmice koji ceš djavo i na forumu
A za drugi dio tvog reply-ja: Kao sto rekoh, mojne vadjenja iz konteksta. Ako nisam to napisao, znaci da to nisam mislio.
Da sam htjeo reci da tvoje misljenje nije vazno, napisao bi nesto u ovom smislu: "Koji ces ti klinac sta komentarisati, kad garant i ne pratis utakmice."
Posto smo mi naglup narod, smatram da je uvijek pametno da se govori izravno, da nebi doslo do pogresnog razumjevanja i tumacenja.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam sta bi ti rekao, ako ne znas procitati post kako treba.
Prica se da bi Rose mogao igrat protiv Utaha u petak.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jedva cekam taj trenutakBIHfan je napisao/la:Prica se da bi Rose mogao igrat protiv Utaha u petak.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Što ovo balkansport ne radi više ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.