FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dzaba pare kad levati ne znaju, lille im uzeo ligu, nek se okane corava posla i vrate se traganju za naftom.
Dakle, žuti kloc je ucjenio Barcu, hocu da se igram menagera još jednu sezonu ili mi dajte 12 miliona odštete, klub je njegov taoc još jednu sezonu.1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2021, 16:23
Svi dobro znamo zbog čega je on dobio podršku ovu sezonu a to je da bi u slučaju raskida ugovora tražio 12 miliona koji ga ugovorom sleduju (to je on sam izjavio u interviju za neki španski list), ta priča da će nastaviti i dalje iza ove sezone, nema šanse pogotovo ako se budu dešavali rezultati kao prošle sezone kiksevi protiv Cadiza, Getafea, Eibara i ostalih. Valja ga istrpiti još ovu sezonu pa onda donijeti pametnu odluku koga imenovati za sljedećeg trenera.
Pa šta je to Laporta dozvolio sebi.
Nije prvi put da cujem ovu teoriju koja optrike glasi - Laporta bi šutnuo žutog kera, ali ne može zbog odštete koju mu bi morao placati, pa je jadnik primoran trpiti njegovo neznanje

Znaš šta, ta teorija je na klimavim nogama, ona se vrlo lako može testirati ove sezone.
Npr. šta ako Barca zareda sa par loših rezultata i Laporta mu uruči otkaz...kako ce onda objasniti navijacima slijedece - Odakle mu odjednom 12 miliona za odštete Koemanu i zašto ga nije nogirao ljetos

Uzasan dan. Trebalo ga se pustit prosle godine. Bilo bi lakse svima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam ja sam pročitao na više stranica da je on lično izjavio to, eh sad da li tu ima istine ili ne nisam siguran. Ma dalo bi se nagoditi sa njim na pola puta da je htjeo da žutalj ode nije šupčina tolika valjda.let3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:38Dakle, žuti kloc je ucjenio Barcu, hocu da se igram menagera još jednu sezonu ili mi dajte 12 miliona odštete, klub je njegov taoc još jednu sezonu.1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2021, 16:23
Svi dobro znamo zbog čega je on dobio podršku ovu sezonu a to je da bi u slučaju raskida ugovora tražio 12 miliona koji ga ugovorom sleduju (to je on sam izjavio u interviju za neki španski list), ta priča da će nastaviti i dalje iza ove sezone, nema šanse pogotovo ako se budu dešavali rezultati kao prošle sezone kiksevi protiv Cadiza, Getafea, Eibara i ostalih. Valja ga istrpiti još ovu sezonu pa onda donijeti pametnu odluku koga imenovati za sljedećeg trenera.
Nije prvi put da cujem ovu teoriju koja optrike glasi - Laporta bi šutnuo žutog kera, ali ne može zbog odštete koju mu bi morao placati, pa je jadnik primoran trpiti njegovo neznanje![]()
Znaš šta, ta teorija je na klimavim nogama, ona se vrlo lako može testirati ove sezone.
Npr. šta ako Barca zareda sa par loših rezultata i Laporta mu uruči otkaz...kako ce onda objasniti navijacima slijedece - Odakle mu odjednom 12 miliona za odštete Koemanu i zašto ga nije nogirao ljetosšto je morao dozvoliti da mu levat upropasti još jednu sezonu.
Rodjeni su pitarske picke!
- jasonstatham
- Kontakt:
Fakat. Okrivili bi Bartu koji je zaista kriv za ovo sve. A i uzeli bi neku lovu za njega.
8/8/2021 Upisan kao crn dan u istoriju kluba.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Al Aguero se povrijedio nije ni zagazio na teren,samo nastavio gdje je stao u Engleskoj. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Xavi u Kataru, Iniesta u Japanu, Messi u PSGu.
Placenici
Placenici

U jednu ruku ide u PSG i francusku ligu za koje me zabole qurac.
U drugu ruku, ide u fu*king PSG...
Ughh.
U drugu ruku, ide u fu*king PSG...
Ughh.

@igrajlopte 🐦
Messi ce oboriti neki rekord po asistencijama. Pa sa onom dvojicom na krilu ce imati 30 asistencija minimum.
Polahko, u MSN triju smo imali boljeg Messija duplo boljeg Neymara i Suareza na vrhuncu, tako da ova sad ekipa PSGa nije nikakav bauk
Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neymar je bez ikakve dileme daleko bolji igrač danas nego što je bio u Barceloni, kompletniji također. Druga stvar je što propušta previše utakmica.
A treća da igra u farmer ligi pa izgleda navodno bolje od Barcine inačice.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Felixians4
- Kontakt:
Jest on fantastičan, kadgod igra to je top3 level svijeta,nema spora. No zadnju godinu i kusur je klasu slabiji no što je bio prije tog u PSG-u. Ne bi izgubili ovu titulu da je on bio na svojoj top razini. Al ta opaska tvoja definitivno stoji. Jedino što je u Barci bio profesionalniji,više se žrtvovao za ekipu i uostalom imao drukčiju ulogu u takvoj momčadi i pored Lea.Donnie Darko je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:06Neymar je bez ikakve dileme daleko bolji igrač danas nego što je bio u Barceloni, kompletniji također. Druga stvar je što propušta previše utakmica.
Ne znam sta da kazem.Razocaran sam.Volim Messija , jednostavno impresivna sportska licnost.Impact koji on ima nemjerljiv sa bilo kim.
Barcelona je izgubila previse.Kako na sportskom planu , mnogo vise na finansijskom jer ovo vuce sektore koji i jesu prihod.
Messi je najveci igrac ikada , redatelj je ekspanzije kluba koji ce sada na hladjenje neko odredjeno vrijeme.
Siguran sam da su Lapo i Messi trazili rjesenje , cak sam siguran da je isti prihvatio igrati za neku mizeriju cisto da zavrsi pricu sa Barcom.Nikada nije igrao za novac , novac je njega zelio i to je jasno kao dan.Sve je sam stvorio , svaki dinar zaradio.Plata koju je imao je i legalna kada saberes sta donosi u svim aspektima.1/3 prihoda kluba je njegov impact.
Potresno je sve ovo , La Liga je odigrala kljucnu ulogu .Ocito da nije bilo solucije.
Barcelona je izgubila previse.Kako na sportskom planu , mnogo vise na finansijskom jer ovo vuce sektore koji i jesu prihod.
Messi je najveci igrac ikada , redatelj je ekspanzije kluba koji ce sada na hladjenje neko odredjeno vrijeme.
Siguran sam da su Lapo i Messi trazili rjesenje , cak sam siguran da je isti prihvatio igrati za neku mizeriju cisto da zavrsi pricu sa Barcom.Nikada nije igrao za novac , novac je njega zelio i to je jasno kao dan.Sve je sam stvorio , svaki dinar zaradio.Plata koju je imao je i legalna kada saberes sta donosi u svim aspektima.1/3 prihoda kluba je njegov impact.
Potresno je sve ovo , La Liga je odigrala kljucnu ulogu .Ocito da nije bilo solucije.
izgleda da ce biti 4-2-3-1 veceras
leteci danac u napadu, griezmann na svojoj poziciji, depay lijevo i demir desno, busquets i sergi robeto u sredini i dest na desnom beku, ovo ostalo je ocekivano... ovo je treca formacija koju ce koeman probati na pripremama
leteci danac u napadu, griezmann na svojoj poziciji, depay lijevo i demir desno, busquets i sergi robeto u sredini i dest na desnom beku, ovo ostalo je ocekivano... ovo je treca formacija koju ce koeman probati na pripremama
Nije toliki problem ni što je otišo jer je morao kad tad, problem je način na koji je otišo. Da se čovjek nije uspio ni pozdravit s navijačima, odigrati oproštajnu utakmicu gdje bi mu 100 hiljada ljudi na Nou Campu skandiralo i zahvalilo se na svemu šta je uradio za klub. Potrefilo se baš sve naopako. Užas za klub, neće se dugo oporaviti.let3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:38Dakle, žuti kloc je ucjenio Barcu, hocu da se igram menagera još jednu sezonu ili mi dajte 12 miliona odštete, klub je njegov taoc još jednu sezonu.1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2021, 16:23
Nije prvi put da cujem ovu teoriju koja optrike glasi - Laporta bi šutnuo žutog kera, ali ne može zbog odštete koju mu bi morao placati, pa je jadnik primoran trpiti njegovo neznanje![]()
Npr. šta ako Barca zareda sa par loših rezultata i Laporta mu uruči otkaz...kako ce onda objasniti navijacima slijedece - Odakle mu odjednom 12 miliona za odštete Koemanu i zašto ga nije nogirao ljetosšto je morao dozvoliti da mu levat upropasti još jednu sezonu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NisamInSajder
- Kontakt:
Barcelona XI: Neto - Dest, Pique, Araujo, Alba - Busquets, Roberto - Demir, Griezmann, Memphis - Braithwaite.
Povratak na 4231.
Povratak na 4231.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jasno ko dan.parangal je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:29Najpre treba "preživeti"....Messi za Barcelonu nisu samo značaj na terenu, golovi i trofeji. Juče čitam na marca.com da problemi tek dolaze njegovim odlaskom....1/3 ukupnih prihoda kluba, zvanična potvrda kluba da u svetu od 10 prodatih dresova njih čak 8 su Messijeva 10-ka. Ne svidja mi se ni malo ta situacija a kretanje ispočetka zahteva puno vremena ali i sredstava....ovo su neka nova vremena
Još Busquets da ode i to je to što se tiče mene i fudbala

- jasonstatham
- Kontakt:
Aguero se povrijedi, čime Martin automatski ostade. I izbiše 15 mil od transfera. Sjajno...
Kun i kad se vrati, ako se vrati, ispast će iz ritma i nikad neće biti ništa od njega. I ode godina.
Kun i kad se vrati, ako se vrati, ispast će iz ritma i nikad neće biti ništa od njega. I ode godina.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.