Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2009, 21:35

Ja odavno govorim da Ibra treba ici iz Hajduka, on je njima najbolji igrac, pa prema tome on i sam treba da kaze da zeli da ide.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 09 avg 2009, 21:42

Ibricic je rekao da nema namjeru da napusti Hajduk i to iako je imao dobru ponudu njemackog bundesligasa Hamburga SV. :roll:

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 09 avg 2009, 22:15

Devil je napisao/la:Evo ga Ibricic ponovo gol za Hajduk.
http://vinovo.magnify.net/video/Slaven- ... bricic-Gol

Dobar gol

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 09 avg 2009, 22:23

Tarik14 je napisao/la:Ibricic je rekao da nema namjeru da napusti Hajduk i to iako je imao dobru ponudu njemackog bundesligasa Hamburga SV. :roll:
ma to su se oni nesto dogovorili da samo tako ibro prica pa ce ga naredne sezone pustiti za manje pare

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 23:21

Gorazde11 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Evo ga Ibricic ponovo gol za Hajduk.
http://vinovo.magnify.net/video/Slaven- ... bricic-Gol

Dobar gol

ko zabija golove osim ibričića :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2009, 23:17

http://www.bundesliga.de/de/spielerdess ... eltag1.php

Glasajte za Misimovica, inace glasa se za igraca kola ! ! !
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Beca-25
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la Beca-25 » 11 avg 2009, 08:51

Ja ipak mislim da se njemu ne igra za našu repku, jer igra u dobrom klubu nema potrbe trosit vrijeme na reprezentativna okupljanja, i tad se odmara, a vjerovatno bi drugacije bilo da je u pitanju reprezentacija Hrvatske, dosao bi on tada pješke iz Glasgova.
S druge strane ako je zaista riječ o nekakvoj datoj rijeći i karakteru onda skidam kapu za dosljednost, mada ja iskreno sumnjam u to,, ja ipak mislim da je ovo prvo u pitanju.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 11 avg 2009, 10:11

Čak su ne­ki po­že­lje­li sli­ku sa Dže­kom, Ći­rom, Spa­hom, Ve­dom, Ibrom iranski reprezentativci

i de nek mi neko kaze da dzeko vedo nisu planetarne zvijezde...ala bosna....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 11 avg 2009, 11:37

Sto mi neki ljudi koji govore da je Papac napravio dobro BiH i da nam pomaze sto neigra za nas idu na zivce.Samo mi recite kako nam pomaze,sta se to dogodilo dobro od kako on neigra za nas,a da je on za to zasluzan-NISTA.
Jesu li mozda otisli ovi konji iz saveza-NISU,on da je pravi bosanac igrao bi za nas bez obzira na sve.Ako moze Dzeko i kompanija sto nebi mogao i on?A sto se tice saveza jedno ih mozemo otjerati ako im upadnemo tamo i ubijemo boga u njima,to je jedino rjesenje................................

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 avg 2009, 18:37

Ma kako da nisu..Pa momci su za tv spice ....

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 12 avg 2009, 01:54

Ibricic nije nimalo nafuran, nece jos nigdje da ide zeli ostati u Hajduku jos sezonu dvije pa onda negdje otici to je dobar potez, ne treba se dizati u nebesa sve ide svojim putem abd nace on dobar klub, a ne ko onaj Zec odma se on dize u nebesa nece vise da igra u Sibeniku do neki dan igrao u Iskri sad se on digao, ne kazem da je los igrac ali polako ne treba nigdje zuriti.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 avg 2009, 02:20

http://www.san.ba/index.php?id=7821

U ovom tekstu pise da Ciro nece moci racunati na Hasagica za utakmice protiv Armenije i Turske. Dali on zna nesto sta mi neznamo? :?

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 12 avg 2009, 08:26

Evo gledam na transfermarkt.de uvrstili su Asmira Begovića na listu naših rep. kao i da se Edin Džeko procijenjuje na 18 mil.€
SAMO ŽELJO

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 12 avg 2009, 18:08

Hasagic je sigurno predpostavio da ce biti ozljeden za mjesec dana. :roll:

Stvarno mi ga je zao, drag mi je kao golman... Ali je uvijek povrijeden.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2009, 02:04

Evo ga novi reprezentativac Selim Teber :mrgreen:

Bh. re­pre­zen­ta­ci­ja de­fi­ni­ti­vno je u tren­du. Dok do pri­je go­di­nu da­na iz po­zna­tih ra­zlo­ga se­le­ktor De­ni­jal Pi­rić ni­je mo­gao ča­sno sas­ta­vi­ti ni 11 igra­ča (što je opet ve­ći broj od gle­da­te­lja na toj uta­kmi­ci) ko­ji bi nas­tu­pa­li kon­tra Azer­bej­dža­na, da­nas, u eri Ći­re Bla­že­vi­ća stva­ri su dru­ga­či­je. Ite­ka­ko! Igra­či se nu­de, do­ka­zu­ju i bo­re za se­le­kto­ro­vu paž­nju. I sa­mo naj­bo­lji mo­gu kod Ći­re u re­pre­zen­ta­ci­ju. A je­dnog od naj­bo­ljih igra­ča Bun­de­sli­ge bi bh. se­le­ktor mo­gao do­bi­ti sa­svim (ne)na­da­no. Se­lim Te­ber, biv­ši ka­pi­ten i sai­grač Ve­da­da Ibi­še­vi­ća i Se­je­da Sa­li­ho­vi­ća u Hof­fen­he­imu, da­nas klup­ski ko­le­ga Zla­ta­na Baj­ra­mo­vi­ća u Fran­kfur­tu, mo­gao bi se na­ći na Ći­ri­nom spis­ku za odlu­ču­ju­će uta­kmi­ce kva­li­fi­ka­ci­ja za mun­di­jal 2010. go­di­ne u Ju­žnoj Afri­ci. Te­ber, ko­ji je pre­po­ro­dio igru Fran­kfur­ta (po­bje­di­li na star­tu Wer­der na gos­tu­ju­ćem te­re­nu) ože­njen je bo­san­kom Dže­ne­tom, i sa te stra­ne ne bi bi­lo ni­ka­kvih pre­pre­ka u do­bi­va­nju držav­ljan­stva BiH. Klju­čnu ulo­gu po­red že­ne Dže­ne­te u do­vo­đe­nju Te­be­ra u na­šu re­pre­zen­ta­ci­ju mo­gao bi odi­gra­ti i Se­jo Sa­li­ho­vić, ko­ji je go­di­na­ma bio prvi ko­mši­ja i naj­bo­lji pri­ja­telj po­ro­di­ce Te­ber. Na ne­da­vnom gos­to­va­nju je­dnom nje­ma­čkom TV-u, Te­ber je pri­znao da naj­vi­še vo­li bo­san­sku ku­hi­nju i da mu mno­go fa­li dru­že­nje sa Sa­li­ho­vi­ćem. Za­si­gur­no bi Te­ber, ko­ji je nas­tu­pao za mla­du re­pre­zen­ta­ci­ju Nje­ma­čke (što no­vim za­ko­nom FI­FE vi­še ne pred­stav­lja pro­blem), bio ve­li­ki do­bi­tak za Ći­ru i bh. re­pre­zen­ta­ci­ju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 avg 2009, 10:39

NE vidim razlog zasto ce SASA PAPAC u temi za repku ,,bezveze

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 avg 2009, 11:44

Ma fabio koji si ga ti racku pa da ti se*es po hasanu i saši? Ako ti se ne čita razguli, svakako si jučer prvi puta se i pojavio (uh, greška, nije ni jučer nego danas). Ako imaš namjeru da se*eš tu po ljudima koji su ovu državu umnogome zadužili, onda se odmah vrati u onu istu kanalizaciju koja te ovdje izbaci!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 13 avg 2009, 15:58

miky_hz je napisao/la:Evo ga novi reprezentativac Selim Teber :mrgreen:

Bh. re­pre­zen­ta­ci­ja de­fi­ni­ti­vno je u tren­du. Dok do pri­je go­di­nu da­na iz po­zna­tih ra­zlo­ga se­le­ktor De­ni­jal Pi­rić ni­je mo­gao ča­sno sas­ta­vi­ti ni 11 igra­ča (što je opet ve­ći broj od gle­da­te­lja na toj uta­kmi­ci) ko­ji bi nas­tu­pa­li kon­tra Azer­bej­dža­na, da­nas, u eri Ći­re Bla­že­vi­ća stva­ri su dru­ga­či­je. Ite­ka­ko! Igra­či se nu­de, do­ka­zu­ju i bo­re za se­le­kto­ro­vu paž­nju. I sa­mo naj­bo­lji mo­gu kod Ći­re u re­pre­zen­ta­ci­ju. A je­dnog od naj­bo­ljih igra­ča Bun­de­sli­ge bi bh. se­le­ktor mo­gao do­bi­ti sa­svim (ne)na­da­no. Se­lim Te­ber, biv­ši ka­pi­ten i sai­grač Ve­da­da Ibi­še­vi­ća i Se­je­da Sa­li­ho­vi­ća u Hof­fen­he­imu, da­nas klup­ski ko­le­ga Zla­ta­na Baj­ra­mo­vi­ća u Fran­kfur­tu, mo­gao bi se na­ći na Ći­ri­nom spis­ku za odlu­ču­ju­će uta­kmi­ce kva­li­fi­ka­ci­ja za mun­di­jal 2010. go­di­ne u Ju­žnoj Afri­ci. Te­ber, ko­ji je pre­po­ro­dio igru Fran­kfur­ta (po­bje­di­li na star­tu Wer­der na gos­tu­ju­ćem te­re­nu) ože­njen je bo­san­kom Dže­ne­tom, i sa te stra­ne ne bi bi­lo ni­ka­kvih pre­pre­ka u do­bi­va­nju držav­ljan­stva BiH. Klju­čnu ulo­gu po­red že­ne Dže­ne­te u do­vo­đe­nju Te­be­ra u na­šu re­pre­zen­ta­ci­ju mo­gao bi odi­gra­ti i Se­jo Sa­li­ho­vić, ko­ji je go­di­na­ma bio prvi ko­mši­ja i naj­bo­lji pri­ja­telj po­ro­di­ce Te­ber. Na ne­da­vnom gos­to­va­nju je­dnom nje­ma­čkom TV-u, Te­ber je pri­znao da naj­vi­še vo­li bo­san­sku ku­hi­nju i da mu mno­go fa­li dru­že­nje sa Sa­li­ho­vi­ćem. Za­si­gur­no bi Te­ber, ko­ji je nas­tu­pao za mla­du re­pre­zen­ta­ci­ju Nje­ma­čke (što no­vim za­ko­nom FI­FE vi­še ne pred­stav­lja pro­blem), bio ve­li­ki do­bi­tak za Ći­ru i bh. re­pre­zen­ta­ci­ju.
Dobro, osim sto voli cevape, glavusu i klepe, na kojoj poziciji covjek igra?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 avg 2009, 16:04

džakailibu je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Evo ga novi reprezentativac Selim Teber :mrgreen:

Dobro, osim sto voli cevape, glavusu i klepe, na kojoj poziciji covjek igra?
Vezni, ja mislim ofanzivni, nije on los za klupe.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2009, 16:16

Ne mogu neke da shvatim na ovom forumu umjesto da vrsimo pritisak na Ciru da vise gura Stilica, Bekrica, pa mozda cak i Medunjanina oni razmislaju da neki starac koji ima 28 godina igra za nas i govore dobro bi dosao za klupe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Proximic i 34 gosta.