FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
@Dandy tacna bi ti bila konstatacija da je zadnje kolo.
Neces to brate od njih dozivjeti. Evo vec zadnjih par godina gledam kako se za Siroki Brijeg navija svim srcem protiv Zelje. Ne na ovom forumu jer ih nisam ni upratio nesto, nego imam masu drugova pitara. Najveci neprijatelj im je SB, al kad igra protiv Zelje, onda se zaboravi va historija i sve to sto ih je navelo da mrze SB i sve sto se tice njega.
Kad se sjetim samo finala kupa kad su nas uzeli na penale, oni sami su doprinijeli da im se pokojni drug sa tribine okrece u grobu. Koliko samo veselje je to bilo od strane pitara, za nepovjerovati.
Kad se sjetim samo finala kupa kad su nas uzeli na penale, oni sami su doprinijeli da im se pokojni drug sa tribine okrece u grobu. Koliko samo veselje je to bilo od strane pitara, za nepovjerovati.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Meni je jos uvijek Zeljo najveci sportsi "neprijatelj" odnosni rival.A to Siroki nece moci biti ni za 1000 godina,i molim boga da se rivalstvo izmedju Zeljeznicara i Sarajeva nikada ne pretvori i rivalstvo kakvo je izmedju Sarajeva i Sirokog 

Nece naravno. Svi smo mi jos uvijek jedna velika sarajevska porodica. Nadam se da cemo i ostati to jos dugo vremena, a ne pretvoriti se u nesto sto je vjestacko i nepotrebno.
Ne bi dao tu zahebanciju poslije derbija nizasta.
Ne bi dao tu zahebanciju poslije derbija nizasta.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Ma najjaci osjecaj je kad ih gledam kako navijaju za Lišticu protiv nas...jedno 95% njih kunem vam see..(imam ih u familiji par i ova dvojica najboljih jarana).
Jedino onih par sto su bili na tom gostovanju i jos neki normalni,a ovi ostali su svim srcem za njih..
Al neka su,samo se sebi gade sa tim nacinom..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedino onih par sto su bili na tom gostovanju i jos neki normalni,a ovi ostali su svim srcem za njih..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- ElCartel11
- Kontakt:
ko je vas nafuro da bi nam vi pomogli u borbi za titulu ako nabijete uski? sa pobjedom bi se vi samo jos ozbiljnije ukljucili u borbu za titulu i nista drugo, mi zaostajemo za uskim 2 boda a dolaze nam na Kosevo i ako jih tu ne pobjedimo onda i ne zasluzujemo titulu tako da batalite tu pricu vise igrate za sebe a ne za nas, koja djeca ne mogu vjerovat

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
da si gledao utakmicu u srijedu shvatio bi, da si gledao teren u gradačcu na kojem je dusija rekao da se igra, shvatio bisajo10 je napisao/la:Danas me je dosta iznernvirala izjava, odnosno bolje receno, izjave onog Kusturice kao "svi su protiv Sarajeva" i svi rade da uniste DIVA s' Koseva. E mozeli mi neko ozbiljno objasniti sta se to radi protiv Sarajeva??? Turski avijoni i malejziski neboderi su im vec dosli glave. Umislili su da su Manchester City vec.
-
- Kontakt:
flwz je napisao/la:Neces to brate od njih dozivjeti. Evo vec zadnjih par godina gledam kako se za Siroki Brijeg navija svim srcem protiv Zelje. Ne na ovom forumu jer ih nisam ni upratio nesto, nego imam masu drugova pitara. Najveci neprijatelj im je SB, al kad igra protiv Zelje, onda se zaboravi va historija i sve to sto ih je navelo da mrze SB i sve sto se tice njega.
A da nismo malo licemjerni:Southboy je napisao/la:Ma najjaci osjecaj je kad ih gledam kako navijaju za Lišticu protiv nas...jedno 95% njih kunem vam see..(imam ih u familiji par i ova dvojica najboljih jarana).
![]()
terabajt je napisao/la:Ma u sirokom se nema sta izgubiti ako pobijedimo odlicno ako izgubimo super![]()
SarajlijaTM je napisao/la:Bas valaterabajt je napisao/la:Ma u sirokom se nema sta izgubiti ako pobijedimo odlicno ako izgubimo super![]()
Znači čak bi batalili 3 boda samo zato jer bi "pogurali" FKS na taj način a ovamo serendate nama što lafo "navijamo" za ubice protiv vas...licemjerstvo na djelu! Evo i reakcija normalnog komšije:ceze je napisao/la:X je neprihvatljiv jer bi time Sarajevu učinili uslugu.
I meni je to malo glupo, bod je bod, još veći kad ga doneseš sa najtežeg gostovanja ove sezone.
Respect!ficobahtic je napisao/la:Ljudi dragi ja ne mogu da vjerujem da je po nekima bolje izgubiti u Širokom nego uzeti bod (koji mozda na kraju moze biti i presudan u borbi za evropu). Nikom mi ne pomazemo sa remijem osim samima sebi jer je tek poceo drugi dio i jos je kamara bodova u igri.
Nama bi bod dole bio dovoljan da znamo da smo kao ekipa napredovali i to bi bio neki znak da se mozemo nositi sa svima. Da ne pricam koliko bi to znacilo za samopouzdanje momcima u narednim utakmicama. Ako vec hocemo da odmognemo pitarima onda nam ne preostaje nista drugo nego da ih ohladimo u direktnom duelu.
Nadam se pobjedi a bod bi bio ko kuca

PS. Da se razumijemo; naravno da ću UVIJEK navijati PROTIV UBICA bez obzira protiv koga igrali!

Drug ne znam dali si corav ili ti citanje nije jaca strana, ili samo globalizujes ljude previse sto nikad nije dobra stvar. Ja sto sam rekao za pitare koje ja znam i sto je istina 100%. Ljudi su svim srcem navijali za SB, brat bratu 90% njih.
Druga stvar, najbolja bi bila 3 boda dole naravno, bod je takodje uspjeh u ovom trenutku, poraz niposto.
Izgleda i ja zasluzi tvoj respect?
Sljedeci put ne globalizuj ljude pasa moj.
Druga stvar, najbolja bi bila 3 boda dole naravno, bod je takodje uspjeh u ovom trenutku, poraz niposto.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
-
- Kontakt:
Pa bolesnika i paćenika na obje strane je uvijek bilo i bit' će, mada po meni takve ne možeš nazvati ni navijačima ali eto! I te što poznaješ čisto sumnjam da vide Koševo jednom godišnje i to u Evropi na ljeto, ugl. nikakvi to navijači nisu!flwz je napisao/la:Drug ne znam dali si corav ili ti citanje nije jaca strana, ili samo globalizujes ljude previse sto nikad nije dobra stvar. Ja sto sam rekao za pitare koje ja znam i sto je istina 100%. Ljudi su svim srcem navijali za SB, brat bratu 90% njih.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa mi i navijamo za Siroki kad igraju protiv Sarajeva, a vi ste pak licemjerni, mrzite Zelju vise od kluba za koji svi kazete da najvise mrzite, u tome je fazon.
A covjek je rekao da bi vise volio poraz nego X, a ne pobjedu...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo samo cu ti ovako reci, dvojica od njih nekoliko prate sarajevo preko 10 godina. Sto domace sto gostujuce tekme. Momci su fakat posveceni tom klubu. Jedan od njih je i bio u SB tada kada se desila svima nama poznata tuzna scena. Tako da, vjeruj mi ne samo da ima takvih simpatizera. Nego i pravih navijaca i momaka koji prate svoj klub godinama.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
-
- Kontakt:
Čovjek također reče da ne treba ni "globalizovati ljude", to si preskočio izgleda?!Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa mi i navijamo za Siroki kad igraju protiv Sarajeva, a vi ste pak licemjerni, mrzite Zelju vise od kluba za koji svi kazete da najvise mrzite, u tome je fazon.

-
- Kontakt:
skretnichari,prekosutra svim srcem navijam za vas,biche i premija ako ostvarite pozitivan rezultat[WINKING FACE],jedno veliko SRETNO
VVVBK
VVVBK
Vi nama premiju datinukleusmember je napisao/la:skretnichari,prekosutra svim srcem navijam za vas,biche i premija ako ostvarite pozitivan rezultat[WINKING FACE],jedno veliko SRETNO
VVVBK

-
- Kontakt:
ja ba,Mi
VVVBK
VVVBK
E dabogda izgubili.nukleusmember je napisao/la:ja ba,Mi
VVVBK
-
- Kontakt:
nemoj tako terabajt[WHITE SMILING FACE],nema smisla[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
Da li se odmorila vasa ekipa?
Da li neko zna za sta ih je Oda pripremao?
Da li idete sa bijelom zastavom dole, il cete pokusati nesto napraviti?
Da li neko zna za sta ih je Oda pripremao?
Da li idete sa bijelom zastavom dole, il cete pokusati nesto napraviti?
Jeste.
Za pobjedu.
Odgovor na 2. pitanje.
Za pobjedu.
Odgovor na 2. pitanje.