Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Na skali od 1-5 Vaha 3?????
Pa bolan ne bio Alzir je 120 minuta bio egal s Njemackom na SPu!!!!!!
Haj mi nabroj 3 igraca Alzira, dacu ti sta hoces. Eto sta je Vaha na klupi. Zivac jeste, egoista jeste, tezak jeste, sere ko foka to je sve istina - ali covjek zna svoj zanat.
Haj mi nabroj 3 igraca Alzira, dacu ti sta hoces. Eto sta je Vaha na klupi. Zivac jeste, egoista jeste, tezak jeste, sere ko foka to je sve istina - ali covjek zna svoj zanat.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Amar će uskoro imati pune ruke posla kod nas, a ovo njegovo ime kao kandidata za selektora je zanimljivo samo da se ovi pojedu od muke, ni zbog čega drugog.flwz je napisao/la:A Amara ne bi volio vidjeti na mjestu selektora, cisto da mu se ne bi desilo kao Safetu i cisto da bi ostao znan po tome da je harao i prekucao ovu nasu ligu uzduz i poprijeko, i neka jos tih Amarkompleksa kod pitara, neka jos.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 nov 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako stvari stoje od Vahe neće biti ništa jer nema ambicija da preuzme državni tim a iz saveza će nam vjerovatno servirati opet nekog poltrona s kojim mogu lahko manipulisati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel iko pitao Amara u vezi ovoga ili su ko uvijek samo novinari ga ubacili kao potencijalnog kandidata ??
-
- Kontakt:
Ne nego hocu reci da ne jedes goFna i da vi u NSFBiH nemate pojma ni o cemu osim kako je to krasti pare i zaposljavati nekoga na osnovu igrackih dana i nicega vise.sekretar je napisao/la:@HarisHelic
Sta ti hoces reci da je Vaha apsolutni vrh
Takvi kao vi Pilave su taj savez doveli do prosjackog stapa jednom, a evo sada nakon sto vam je ubleha suknula i nakon sto nije htio dati otkaz, dovest cete savez opet do prosjackog stapa.
Vahino ime kad spominjes i kucas ga na tastaturi, ustani magarestino jedna.

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Zato sam im i zacepio usta jer mi je dosta njihove ogranicene price. Petkovic je sasvim u redu, on se drzi po strani i ne pada na te glupave podjele. Ali, svi ostali, vecina navijaca i njihovih trenera, su problem jer su napravili pravi pitarski klan. Trener ide iz greske u gresku, ali oni ga i dalje zapjenjeno brane i dizu u nebesa. Dosta je vise!dubrovnik je napisao/la:Ma ja ne bi imao nista protiv Petkovica ne trzam na te regionalno gradske podijele. Ali braniti nekog samo sto je iz kluba za koji navijas bez obzira na sve je nisko da nize biti ne moze. Ali tu pomoci nema ni 3:0 protiv Izraela neke nije otrijeznilo. Dovesti nekog tko je prije 3-4 dana govorio da Susic radi besprijekoran posao je ravno samoubistvu. I to iz zasjede.AsmirBegovic je napisao/la:dubrovnik je napisao/la: Pa sto ne bi imali svoga i na celu kluba. Sto uzeste Kodra kod ziva Faruka nikad mi nece biti jasno.Druze, tesko im se bilo odluciti izmedju tih silnih trenerskih velikana. Musovic, Muzurovic, Susic, Hadzibegic... Dosta je vise pitara na celu reprezentacije.
Adios!

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Brahimi, slimani, soudani, ghilas, taider itd...MostaracVelezovac je napisao/la:Na skali od 1-5 Vaha 3?????
Sta tim hoćeš postic? I ta trica je nategnuta, nama jeste najbolji al da je u nekom trenerskom vrhu bgm nije

1. Vaha (0,1% šanse)
2. Mesa
3. Amar
Prosinečki je dobar trener al u obzir dolazi samo ako se napravi još jedna pozicija za coeka koji ce ganjat dijasporce jer od njega to bas ne ocekujem

sad kad bosanski srbi izbace svog kandidata
rotacija..mora bit srbina pa kakv bilo samo nek je srbin naredio Baja
kuknjava

Posto je skoro pa izvjesno da Halilhodzic i Bajevic nece biti novi selektori ja sam odlucio svoj glas dati Prosineckom...
Prosinecki bi bio dugorocno rijesenje i smatram da u nasu igru moze ubaciti elemente modernog fudbala, dok sam za ostale kandidate skeptican.
Prosinecki bi bio dugorocno rijesenje i smatram da u nasu igru moze ubaciti elemente modernog fudbala, dok sam za ostale kandidate skeptican.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Robert samo tika taku forsiraamerosm je napisao/la:Posto je skoro pa izvjesno da Halilhodzic i Bajevic nece biti novi selektori ja sam odlucio svoj glas dati Prosineckom...

spominje se Antic..ima iskustvo,znanje..jos ako bude imao volju moglo bi nesto biti od njega
Ovoga puta bi zaista moglo biti pogubno ako sarajevski lobi ponovo odredi selektora, iz prostog razloga što bi se ponovo vratili u vrijeme Munje i ostale gamadi iz prethodnog saveza. Naša zlatna generacija se još dugo neće ponoviti, tako da nam kvalitet mora biti presudan faktor bez obzira koliko nas to koštalo. Eksperimenti nam ne trebaju. Neko mora izvući maksimum iz prosječnih igrača koji se gomilaju u reprezentaciji, inače se ponovo vraćamo na staro.
@MostaracVelezovac
Jest i....sta onda sto je igrao Njemackom u egalu 120 minuta? Jel zbog toga spada u sami vrh nogometnih trenera? A sto je frcio u Trabzonu nakon par mjeseci ?
A jel ono Sliskovic igrao 1-1 protiv Spanije u gostima,u 96.minuti dobili gol,i jel sad zbog toga tad Sliskovic trebao biti sami vrh strucnjaka? eee Boze
Ja sam samo realan...kazem ti daje Vaha na skali od 1 do 5 solidna 3-ojka i to je tako,htio ti to priznati ili ne.
@HarisHelic
Ti bas mislis da je taj neki Pilav iza ovog profila? hahahhahahah
Bravo brate napaceni 
Jest i....sta onda sto je igrao Njemackom u egalu 120 minuta? Jel zbog toga spada u sami vrh nogometnih trenera? A sto je frcio u Trabzonu nakon par mjeseci ?
A jel ono Sliskovic igrao 1-1 protiv Spanije u gostima,u 96.minuti dobili gol,i jel sad zbog toga tad Sliskovic trebao biti sami vrh strucnjaka? eee Boze

Ja sam samo realan...kazem ti daje Vaha na skali od 1 do 5 solidna 3-ojka i to je tako,htio ti to priznati ili ne.
@HarisHelic
Ti bas mislis da je taj neki Pilav iza ovog profila? hahahhahahah

-
- Kontakt:
Ko da bi ti rekao i da jesi. Jesi napacen Pilavesekretar je napisao/la:@MostaracVelezovac
@HarisHelic
Ti bas mislis da je taj neki Pilav iza ovog profila? hahahhahahahBravo brate napaceni

- Probisvjet
- Kontakt:
Kakav ba Amar. Niti je igrac bio, a trenersko iskustvo kukuruz liga. Njaveca iskusenja su mu FK Sarajevo, Siroki, Zrinjski, Travnik, Leotar...
Mislim da nemamo na vidiku dobro rjesenje.
Mislim da nemamo na vidiku dobro rjesenje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je Amar Osim ozbiljan kandidat onda je SLAVEN MUSA još ozbiljniji i ako ćemo iz naše avlije onda je i bolji od Amara.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa evo nađi ga ti. Jedan United sa svim svojim milionima ne može naći poštenog trenera nakon Fergusona.Claus je napisao/la:Ovoga puta bi zaista moglo biti pogubno ako sarajevski lobi ponovo odredi selektora, iz prostog razloga što bi se ponovo vratili u vrijeme Munje i ostale gamadi iz prethodnog saveza. Naša zlatna generacija se još dugo neće ponoviti, tako da nam kvalitet mora biti presudan faktor bez obzira koliko nas to koštalo. Eksperimenti nam ne trebaju. Neko mora izvući maksimum iz prosječnih igrača koji se gomilaju u reprezentaciji, inače se ponovo vraćamo na staro.
Možeš klečat' ispred Vahe, neće čovjek i gotovo. Neće ni Bajević. Evo ko će?
opet neki otpisuju vahu; da se samocitiram:
hurem je napisao/la:Dusko BAJEVIC - covjek je decidno rekao da nece jer imao posao i poseban projekat u klubu. - gotova stvar.
s dr.strane recimo, kada je u pitanju
VAHID HALILHODZIC - Novi selektor BH reprezentacije - itekako postoje realne sanse da dodje na klupu BH reprezentacije...
ko je malo bolje pratio njegove izjave vidjet ce da je covjek rezervisan za sada, i da nigdje nije decidno izjavio da nece ili ne zeli biti selektor BiH, kao sto je to recimo ucinio Bajevic; svaka njegova izjava je tipa:
"Trenutno sam na odmoru, nisam uopce o tome razmisljao (a i kako bi kad je safet do jucer bio na klupi, covjek je kulturan, a ne ko BAZDAREVIC, nudi se prije safetovog otkaza, sto se moze okarakterisati kao nepostivanje kolege i manjak kulture, a takav nam ne treba, imali smo ga do jucer), a sta ce sutra biti ne znam."
Znaci: u svakoj svojoj izjavi je je ostavio mogucnost, u odredjenom smislu, da bude selektor nase repke...naravno, ako bi mu se ponudili dobri uslovi, ako bi ga prihvatili ovi iz RS-a i da mu se niko ne mijesa u posao.
pogotovo se to da naslutiti iz izjave gdje kaze da nije upoznat sa situacijom u reprezentaciji i zasto je losa atmosfera...a danas daje izjavu kako nam je dovoljno pobijediti 5 od 6 tekmi, spominje i protivnike...
imam osjecaj kao da je vec izanalizirao situaciju u grupi i vidio da tu ima sanse, a svjestan je da mi ipak imamo kvalitet i da bi na EP mogao napraviti itekako zapazen rezultat, koji bi mu jos vise podigao njegov renome.
samo treba sjesti s njim na vrijeme i popricati, obecati mu kule i gradove ako se kvalifikujemo, i to je to.
prije nego sto ga vrbuje milan, city ili neko slican.
nada zadnja umire...ne mogu ni zamisliti koja bi to PROFESIONALNOST bila kada bi on dosao, u svakom smislu.
trebaju i navijaci i mediji sto vise vrsiti pritisak na savez da njega dovedu po svaku cijenu, i to je to.
ja sam siguran da su najvecu ulogu u otkazu safetu imali fanaticosi.
Bolji nije sigurno ne lupetaj.emil02in je napisao/la:Ako je Amar Osim ozbiljan kandidat onda je SLAVEN MUSA još ozbiljniji i ako ćemo iz naše avlije onda je i bolji od Amara.
A to su novinari njega ubacili kao potencijalnog kandidata, mislim da od toga nema nista.
Neka ovi iz FSRS malo angazuju se oko ovog covjeka ako ima zelju da radi sa nasom repkom neka ga dovedubudzak je napisao/la:spominje se Antic..ima iskustvo,znanje..jos ako bude imao volju moglo bi nesto biti od njega