Miske igra šah, a mi gledamo doktora na djeluNoName je napisao/la:To igramo šah večeras?JTS je napisao/la:nema te šta biti strah, Miske igra mozgom .. kilaža nema veze sa pameću

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Miske igra šah, a mi gledamo doktora na djeluNoName je napisao/la:To igramo šah večeras?JTS je napisao/la:nema te šta biti strah, Miske igra mozgom .. kilaža nema veze sa pameću
Nece oni nama dati gol.Blaszczykowski je napisao/la:Evo vam tip, pa zaradite štogot - 2:1 (Vedo i Miske).
Sretno vcrs.
Daj tiket da vidimo.NoName je napisao/la:To igramo šah večeras?JTS je napisao/la:nema te šta biti strah, Miske igra mozgom .. kilaža nema veze sa pameću
_dreamer_ je napisao/la:Ziv bio pa i ja to docekao...NoName je napisao/la:Dreameru, jbg, nisam ti ja kriv što si friško oženjen, moju već odavno ne zanimam ni ja a kamoli moji listići![]()
on topic:
Optimista sam pred mec, ali ima i nervoze... Strah me te igre bez klasicnog DM i strah me Misketove forme tj kilaze. Valjda ce biti sve dobro...
Suza,jeza,ponos super videoGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najbolji momenti od 1996 pa sve do 2013
Lud si.JTS je napisao/la:recite da sam lud, ali mislim da Liechtenstein može uzeti 1 bod protiv Grčke
Ako ćemo tako, onda može i protiv nas (nedaj Bože). Lopta je okrugla...JTS je napisao/la:recite da sam lud, ali mislim da Liechtenstein može uzeti 1 bod protiv Grčke
Da nisi fulao temuNoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
I ja gledam da ne priča o Aci i njegovim izabranicima, kad ono...Goalgetter je napisao/la:Da nisi fulao temuNoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
I ja to mislim. Pjanica kao pleya, Miske moze na dvicu a na 3. Lulic, 4. Vedo a kao centar DzekoNoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
NoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
da hoce vise izmislit kockaste lopte, mrzim tu izrekumandraX je napisao/la:Ako ćemo tako, onda može i protiv nas (nedaj Bože). Lopta je okrugla...JTS je napisao/la:recite da sam lud, ali mislim da Liechtenstein može uzeti 1 bod protiv Grčke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.