Moja prognoza je 3:1 za BIH!
Send from mij tablet samsung.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma ne zelim ni ja nista osim bilo kakve pobjede,ali osjecaj mi govori da cemo ih insallah razvaliti ko onda Belgijance!DooVe je napisao/la:Ništa puno ne želim, samo 1:0 ....
I onda ga zijanit protiv Slovačke , moramo mi uvijek nekad sjebatsedra je napisao/la:Ma ne zelim ni ja nista osim bilo kakve pobjede,ali osjecaj mi govori da cemo ih insallah razvaliti ko onda Belgijance!DooVe je napisao/la:Ništa puno ne želim, samo 1:0 ....
Ma joj što kažeš kakva god pobjeda. Euforija mi nikad nije dobro donijela s toga i govorim 1:0. Niko sretniji od nas svijusedra je napisao/la:Ma ne zelim ni ja nista osim bilo kakve pobjede,ali osjecaj mi govori da cemo ih insallah razvaliti ko onda Belgijance!DooVe je napisao/la:Ništa puno ne želim, samo 1:0 ....
Vjeruj i ja kad pomislim na utakmica sa grckom sjetim se belgije i 99% sam siguran u pobjedu.sedra je napisao/la:Ma ne zelim ni ja nista osim bilo kakve pobjede,ali osjecaj mi govori da cemo ih insallah razvaliti ko onda Belgijance!DooVe je napisao/la:Ništa puno ne želim, samo 1:0 ....
Jel to Vršajević sa klupe dao go? Vidim ušao u 70min, a u 50oj ga dao..Goalgetter je napisao/la:Bosna i Hercegovina - Grcka 5:0 (2:0)
1:0 Edin Dzeko 1' min, 2:0 Edin Dzeko 5' min ; 3:0 Vrsajevic 50' min, 4:0 Svraka 88' min, 5:0 Svraka 90' min
Bosna i Hercegovina: Begovic - Salihovic, Spahic, Vranjes, Mujdza - Zahirovic [85' Svraka], Rahimic, Lulic [60' Stevanovic], Misimovic - Ibisevic [70' Vrsajevic], Dzeko
Grcka: Carnezis - Torosidis, Papastahopoulos, Malsezas, Holebas - Karagounis, Katsouranis [46' Gekas], Fortounis [60' Mitroglu], Ninis, - Samaras, Salpingidis
Stamparska greska-SanaFCŽ- je napisao/la:Jel to Vršajević sa klupe dao go? Vidim ušao u 70min, a u 50oj ga dao..Goalgetter je napisao/la:Bosna i Hercegovina - Grcka 5:0 (2:0)
1:0 Edin Dzeko 1' min, 2:0 Edin Dzeko 5' min ; 3:0 Vrsajevic 50' min, 4:0 Svraka 88' min, 5:0 Svraka 90' min
Bosna i Hercegovina: Begovic - Salihovic, Spahic, Vranjes, Mujdza - Zahirovic [85' Svraka], Rahimic, Lulic [60' Stevanovic], Misimovic - Ibisevic [70' Vrsajevic], Dzeko
Grcka: Carnezis - Torosidis, Papastahopoulos, Malsezas, Holebas - Karagounis, Katsouranis [46' Gekas], Fortounis [60' Mitroglu], Ninis, - Samaras, Salpingidis
Goalgetter je napisao/la:Stamparska greska![]()
Majstor10 je napisao/la:bice 0-0 sve do 90te minute od tada pocinje kolasinac show momak koji je krenuo pjesice od gelsenkirchena konacno stize u bilinom polju i ulazi u igru bez ikakvog dozvola i glavurdom zabije gol iz kornera
A General?zizu1991 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Stamparska greska![]()
![]()
Majstor10 je napisao/la:bice 0-0 sve do 90te minute od tada pocinje kolasinac show momak koji je krenuo pjesice od gelsenkirchena konacno stize u bilinom polju i ulazi u igru bez ikakvog dozvola i glavurdom zabije gol iz kornera![]()
Što se tiče sastava, i ja razmišljam da bi mogao onakav da bude sa Medom, Misketom, Stevom, i Zahom od početka.
Majstor10 je napisao/la:bice 0-0 sve do 90te minute od tada pocinje kolasinac show momak koji je krenuo pjesice od gelsenkirchena konacno stize u bilinom polju i ulazi u igru bez ikakvog dozvola i glavurdom zabije gol iz kornera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.