Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jan 2014, 00:43

gojzerica je napisao/la:Kada hodam trotoarom, sve u glavi zamišljam -šta ako auto slučajno skrene u mene i kako da se bacim da izbjegnem-.

Kada vozim i vidim da kamion ide u suprotnoj traci, nešto me prpa uhvati da vozač se nešto ne sjebe i udari u mene.
:D :D :D :D neboj se, to 90% pocetnika ima strah sto se tice kamiona, ali kamioni ti najbolje drze putanju. Kad budes vozio van grada i vozio neku dalju rutu vidjet ces da kamioni uvijek idu tik uz liniju dok mala auta non stop prelaze u krivinama :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 07 jan 2014, 00:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Kada hodam trotoarom, sve u glavi zamišljam -šta ako auto slučajno skrene u mene i kako da se bacim da izbjegnem-.

Kada vozim i vidim da kamion ide u suprotnoj traci, nešto me prpa uhvati da vozač se nešto ne sjebe i udari u mene.
:D :D :D :D neboj se, to 90% pocetnika ima strah sto se tice kamiona, ali kamioni ti najbolje drze putanju. Kad budes vozio van grada i vozio neku dalju rutu vidjet ces da kamioni uvijek idu tik uz liniju dok mala auta non stop prelaze u krivinama :D
:D Eh kad sam išao u Hadžiće, ima ona putanja gdje je slaba rasvjeta skroz, tj. nema je.. jbg rek'o da ga ne prenese pa ode sve u helać. :mrgreen:

@truts i ja sam radi sličnih klipova počeo da tripujem da će na mene krenuti, al sve ja u glavi zamislim on već skrenuo, a ja kao heroj se bacam preko ograde :lol:

Isto tako kad sam u busu, zamišljam da bus udari u rasvjetu i ja se nekakko namjestim da ne budem puno povrijeđen i onda pomažem ostalima, ja kao heroj. :lol:

Jesam lud.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 jan 2014, 15:34

Sjecam se davno iz testosteronskih vremena , ja se mucim da ga izdrkam(cca pola sata) ,al nece pa nece kad helem cujem vrata se otkljucavaju istog trenutka svrsim :lol: to mi se uvijek desavalo

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 18 jan 2014, 22:20

Urednost ili poremečaj? Ja recimo nisam toliko uredan koiko mi mora biti sve po redu,od najvećeg ka najmanjem ili uvijek u novu prostoriju ulazim desnom nogom,prvo vežem desnu patiku.Ima još mali milion stvari koje moraju biti po nekom redu.
http://www.****.ba/novost/138496/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanima me vaše mišljenje da li je po vama ovo neka vrsta poremećaja ili ne?Imali još neko da radi slične stvari? :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 18 jan 2014, 22:39

ovo šti si ti nabrojao, poremećaj i po!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jan 2014, 22:42

Nikad ne pojedem sve. Uvijek ostane nesto, vrlo cesto i samo zalogaj. Prije sam to nesvjesno radio, sad mi preslo u nekakvu vrstu tradicije.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 jan 2014, 22:48

Donnie Darko je napisao/la:Nikad ne pojedem sve. Uvijek ostane nesto, vrlo cesto i samo zalogaj. Prije sam to nesvjesno radio, sad mi preslo u nekakvu vrstu tradicije.
Sjeti se gladne djece u Africi i spucaj sve.

Iskreno ruzna je navika kada ostavljas iza sebe , osim ako nemas nekoga da mete to iza tebe (neko od ukucana ili neka zivotinja ) :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jan 2014, 23:31

Ostaje ti snaga u tom zadnjem zalogaju :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jan 2014, 23:31

bagrcavi je napisao/la:Ostaje ti snaga u tom zadnjem zalogaju :roll:
:mrgreen:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 jan 2014, 23:43

Donnie Darko je napisao/la:Nikad ne pojedem sve. Uvijek ostane nesto, vrlo cesto i samo zalogaj. Prije sam to nesvjesno radio, sad mi preslo u nekakvu vrstu tradicije.
Kažu nafaka je u tom zalogaju :)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2014, 00:22

nikad ne spavam na leđima ili na stomaku, uvijek na 'strani'.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 19 jan 2014, 00:28

Kaunas je napisao/la:nikad ne spavam na leđima ili na stomaku, uvijek na 'strani'.
Isto tako i ruka mora biti pod jastukom :mrgreen:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2014, 00:32

donCorleone1892 je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:nikad ne spavam na leđima ili na stomaku, uvijek na 'strani'.
i uvijek se hladnija strana okreće tako da glava bude na njoj :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jan 2014, 00:33

Mene najvise nervira kad neka osoba kasni, jos ako ona kaze tad i tad i opet zakasni... :twisted:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jan 2014, 00:37

a ja sam u drustvu osoba koja uvijek kasni :roll: bas ruzna navika i u skolu sam uvijek zadnji dolazio. i kada trebam na vrijeme krenuti, uvijek nadjem nesto sto trebam uraditi i opet zakasnim :oops:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 19 jan 2014, 00:38

Kaunas je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:
i uvijek se hladnija strana okreće tako da glava bude na njoj :lol:
Naravno ;) :lol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 19 jan 2014, 00:44

Evolution87 je napisao/la:Mene najvise nervira kad neka osoba kasni, jos ako ona kaze tad i tad i opet zakasni... :twisted:
Nikad nisam mogao da odlucim sta mi je mrze,kad nekog cekam ili kad mene neko ceka.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2014, 00:45

jasmin10 je napisao/la:a ja sam u drustvu osoba koja uvijek kasni :roll: bas ruzna navika i u skolu sam uvijek zadnji dolazio. i kada trebam na vrijeme krenuti, uvijek nadjem nesto sto trebam uraditi i opet zakasnim :oops:
i ja sam prije imao tu naviku da nesvjesno kasnim. Tako npr. uvijek zakasnim u skolu ili zavisi gdje već trebam da idem. sljedeći put ustanem 15 minuta ranije da bi' stigao na vrijeme, ali opet zakasnim :?
15.10.2013.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 19 jan 2014, 01:09

Ja recimo ni u ludilu ne mogu zakasnit.Treba se neki velik zajeb desit da zakasnim negdje.Isto tako sitnica koja je postala rutina da na svaku domacu utakmicu Celika idem istim putem do stadiona od kuce i sto je ludje ulazim na stadion tacno pola sata prije zvanicnog pocetka meca.Neki mi kazu bolest i poremecaj ali ja ne mogu drugacije. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jan 2014, 01:22

Dzoni je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Mene najvise nervira kad neka osoba kasni, jos ako ona kaze tad i tad i opet zakasni... :twisted:
Nikad nisam mogao da odlucim sta mi je mrze,kad nekog cekam ili kad mene neko ceka.
ma kad nekog cekas 100% :mrgreen:
Ja sam u 99% slucajeva tacan i nikad ne kasnim, osim kad bas nesta iskrsne. Al' me ubija to kad se dogovorimo npr. u 6, a on/ona dodje u 6 i 5-10. :twisted:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.