ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

MaGiCa
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la MaGiCa » 16 maj 2011, 18:11

djuturum je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@djuturum

Imas tamo temu o Novaku, na kojoj se pise samo o njemu. Nemoj da nam ometas kvalitetnu raspravu na ovoj temi, offtopic postovima. Tema je ATP tour, a ne Novak Djokovic. Hvala.
Pa ATP tour je NOVAK DJOKOVIC i niko vise ,tako da se nikako ne moze reci da VAS ometam.A to sto VI ovo necete da citate ne znaci da nece i drugi.Zato vas MOLIM da me ne ometate,HVALA
Decko, nije fora zaspamovati ili zatrollovati temu, nego napisati nesto konstruktivno. 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2011, 18:13

Evo ja cu zamoliti admina do posjeti ovaj PDF i nek vidi sta i kako... :)

Treba ovdje moderator...

Virtual zna biti nezgodan nekad, temperamentan je :lol: al ne sumnjam da bi korektno to obavljao...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 maj 2011, 18:15

MaGiCa je napisao/la:
Valencia je napisao/la: Lijepo si to napis'o, skoro da sve mogu potpisati (osim tacke 3), al' ne vidim kakve ovo ima veze sa mojim komentarom. Stvarno odlican komentar, al' moram naznaciti da ne pobija argumente mog komentara :mrgreen: .

A sto se tice balona, pa to je dokaz nemoci,.. Nije vise znao kako da mu razbije igru, pa je pokus'o sa balonima :mrgreen: . Bio je i Djokovic mnogo puta nemocan protiv Nadala, al' ne znam da li mu je slao balone :mrgreen: .

Djokovic sada igra fantasticno, sa ovakvom igrom je favorit u svakom mecu. Al' pitanje je da li moze zadrzati ovakvu formu duzi vremenski period. Ako moze, onda ce biti najbolji svih vremena. Sto se mene tice, ne bih se kladio da ce nastaviti u ovom ritmu, mada mislim da nije nemoguce. Vidjet cemo.

Nadal je u ova cetri finala pruzio snazan otopr iako nije na vrhunskom nivou. Sta ce biti kada uhvati formu iz finala Nju Jorka, jako je tesko prognozirati. Ako se dobro sjecas tog meca, sjetit ces se da je Djokovic igr'o fantasticno ofanzivno i defanzivno, a da je Nadal igr'o PREfantasticno (ima li ova rijec :mrgreen: ) I ofanzivno I defanzivno.

Dakle, nemoj bezze zuriti sa procjenama, nemoj da te 'ribam' poslije RG :mrgreen: :lol: .
1E vidis, ja smatram da je nemoguce nadmasiti RFa, cak i da Djokovic veze dve sezone u kojima ce uzeti "God's Slam" (CYGS+zavrsni masters+8 obaveznih masters1000 turnira). Za vise niko nema snage. :lol:
2Djokovic jeste bio nemocan protiv Nadala i to samo na sljaci i 1om na betonu 2007e kad je bio izduvani balon na zavrsnom mastersu. Ali, Djokovic je uvek igrao da pobedi Nadala svojom igrom, a nikada nije bacao balone sa namerom da se protivnik samoubije. To je razlika izmedju RFa/NDja i RNa/AMa. To je razlog zasto potonji ne mogu da budu veci (svako od svog parnjaka) igraci. Uspesniji - mozda, veci - ne. Jer, tenis je napadacka igra, a ne counter-punching i pusheraj.
3A jedan ili dva ili pet poraza Djokovica ne mogu da promene sliku koju je o sebi stvorio. On igra verovatno tenis na najvecem nivou otkada se ovaj sport profesionalno igra. I svaki buduci atak na vrh teniskog neba bice pokusaj dekonstrukcije te njegove igre. Znaci, ako ga Nadal dobije, to ce biti tako sto je izmislio nesto novo, a ne dosadasnjom igrom. Sa njom se Djokovic tesko, jako tesko, moze dobiti. Povrede ne racunam, naravno. 8-)
1. A zasto bi bilo nemoguce? Zato sto Federer igra iskljucivo ofanzivan tenis!? To je iskrivljena logika. Po njoj bi Princ Nasim Hamed bio najbolji bokser svih vremena jer je boksov'o bez garda, a to sto je radi toga dobiv'o po glavi, to nema nikakve veze :mrgreen: . Napadacki ne znaci najbolji.

Federer je im'o smijesnu konkurenciju u poredjenju sa Nadalom i Djokovicem.

2. Opet iskrivljena logika. To je njegov stil igre, nama se moze svidjati i ne svidjati, al' to nikako ne umanjuje njegove uspjehe. I ja vise volim gledati Federera, al' je Nadal bolji teniser. Po tvojoj logici Engleska i Spanija su kroz historiju bolje reprezentacije od Italije, jer preferiraju ofanzivan stil igre, za razliku od defanzivno - destruktivno - uzasnog za oci katanaca :mrgreen: . Meni je odron talijanski fudbal, muka mi je od Serie A, al' to ne znaci da su slabiji od Engleza koje preferiram, naprotiv, statistika je neumoljiva, a ona nam govori da su zabari bolji :? .

3. Ovo tek nema veze sa cinjenicama. Kakvu je to sliku o sebi stvorio? Izvini, da nisi mozda zamjenio Rafu za Ivu :mrgreen: . Ukusi su razliciti,.. Meni je nepojmljivo da gledam Inter protiv Djenove ili Udinezea, al' razumijem da se to nekome svidja. Ja volim dinamican, brz i agresivan fudbal, neko voli takticke bitke i ulickane frizurice ( :mrgreen: ). Vise volim gledati Federera, jer me ponekad smara bjesomucno prebacivanje loptice, al' znam da mnogi vole gledati Nadala. Cak je i mene impresioniro u nekim mecevima, kao sto je onaj sa Federerom u Vimbldonu, Verdaskom i Federerom u Melburnu, sa Djokovicem u Nju Jorku. Ti mecevi spadaju u sam vrh, ako nisu i najbolji koje sam ikada gled'o. Njegovi vineri iz defanzive su nesto najspektakularnije sto je tenis vidio. Nadal do pobjede u Vimbldonu u jedno, a poslije toga nesto sasvim drugo. Ne mora on igrati destruktivno da bi pobjedio, to apsolutno nije tacno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 maj 2011, 18:15

adnan24 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: A vidjali smo je protiv Tsonge na AO2008 i protiv Del Potra na USO2009. Tad je takva "genijalnost" dovela Rafu do toga da broji gemove a da mu ne trebaju prsti obe ruke, nesto sto se RFu i NDju nikada nije desavalo u 1/2 finalima GS turnira.

Mozda nisam dobro upratio ali sta je sa finalom GS-a Federer-Nadal u Parizu...i Federer je brojao na prste jedne ruke ;)

P.S. Fino pisete,samo nastavite ;) ...jos da nema ovog djuturuma pa da k'o covjek procitam sve ovo :D
Slazem se sa tobom, ali se verovatno secas kako je Federer odigrao taj mec? Tada je on pokusavao da izgrinduje Nadala i da juri svaku lopticu u maniru pushera. Niko mu nije rekao da to ne ume. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2011, 18:17

Ma nisam ni ja za to, ko bi onda provocirao navijače inferiornih Londonskih klubova tipa Arsenal, itd. :lol: Dovoljno je da administracija samo ponekad baci pogled na ovaj dio foruma, ionako redovno prijavljujem svaki post koji mi se ne sviđa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

djuturum

Post Postao/la djuturum » 16 maj 2011, 18:19

sarajlija89 je napisao/la::roll:

Stvarno si bezobrazan djuturume :roll:

Jarane, nije problem u tekstovima, nego vidis da kvaris raspravu i cinis forum nepreglednim. :roll: A fino se ovdje pise i moze se svasta naucit...

Fino te covjek zamolio, a mi to znamo i bez tekstova i svi velicamo Novakovu igru, al sto sad namjerno to radis?? Stavi na Novakovu temu i vozdra...

Inace, podrzavam inicijativu za moderatora na ovom PDF-u...

Magica i Virtual bi to mogli biti, ukoliko zele????

da izadjemo sa prijedlogom onda???
E pa ovo stvarno nema nikakvog smisla.Pa mogao bi malo i da razmislis zasto sam postavio sve ovo.Razlog je vase prepucavanje ,koje se svodi samo na jednu temu .Osnovno pitanje je ko je bolji RAFA ili NOLE.Pa samo sam ti prikazao misljenje vodecih svjetskih medija i argumentovano pisanje nasih nejvecih listova.Tek toliko da svima bude jasno ko je bolji.A vi tu bez veze razglabate .Pa svima je valjda jasno da je Nole bolji za 2 klase od svih ostalih trenutno.A jasno je i da Rafa i Rodzer do sad imaju mnogo vise titula i da Nole treba da igra na ovome nivou bar 2 do 3 godine da ih stigne.A vi oko toga postavite 100 postova .Pa sta mislite je li to nekom dosadno.I kad iznosite argumente iznesite ih kratko i jasno a ne napisete tolike tekstove a zapravo ne kazete nista...ETO NECU VAM VISE SMETATI ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2011, 18:21

djuturum je napisao/la:E pa ovo stvarno nema nikakvog smisla.Pa mogao bi malo i da razmislis zasto sam postavio sve ovo.Razlog je vase prepucavanje ,koje se svodi samo na jednu temu .Osnovno pitanje je ko je bolji RAFA ili NOLE.Pa samo sam ti prikazao misljenje vodecih svjetskih medija i argumentovano pisanje nasih nejvecih listova.
Yebe se nama (meni) za svjetske medije, imam oči isto kao i oni. Evo, ja ti odgovorno tvrdim da su @Magica i @Valencia veći stručnjaci od tih likova čije si tekstove kopirao.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2011, 18:23

Virtu4l je napisao/la:Ma nisam ni ja za to, ko bi onda provocirao navijače inferiornih Londonskih klubova tipa Arsenal, itd. :lol: Dovoljno je da administracija samo ponekad baci pogled na ovaj dio foruma, ionako redovno prijavljujem svaki post koji mi se ne sviđa.
Ma Monolog je već moderator sam ga treba postaviti i ovdje jer on obilazi ove teme redovno i piše na njima ;)
Šta bi Paja bez tebe i Magice :lol:

Rasprava vam je dobra ,užitak čitati iskreno ,niko ne odustaje od svojih teza ,ja se najviše slažem sa Valenciom oko ove rasprave jer je Magica dosta subjektivan ipak je Nole njegov sunarodnjak ;) (i mi bi svi bili jbg )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

djuturum

Post Postao/la djuturum » 16 maj 2011, 18:24

Virtu4l je napisao/la:
djuturum je napisao/la:E pa ovo stvarno nema nikakvog smisla.Pa mogao bi malo i da razmislis zasto sam postavio sve ovo.Razlog je vase prepucavanje ,koje se svodi samo na jednu temu .Osnovno pitanje je ko je bolji RAFA ili NOLE.Pa samo sam ti prikazao misljenje vodecih svjetskih medija i argumentovano pisanje nasih nejvecih listova.
Yebe se nama (meni) za svjetske medije, imam oči isto kao i oni. Evo, ja ti odgovorno tvrdim da su @Magica i @Valencia veći stručnjaci od tih likova čije si tekstove kopirao.
To sto si upravo napisao o svjetskim medijima i ljudima kojima je to profesija dokaz je tvoje inteligencije i poznavanja stvari.A i Yebe se meni za tobom...Kad vec upraznjavas taj stil izrazavanja...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 maj 2011, 18:26

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma nisam ni ja za to, ko bi onda provocirao navijače inferiornih Londonskih klubova tipa Arsenal, itd. :lol: Dovoljno je da administracija samo ponekad baci pogled na ovaj dio foruma, ionako redovno prijavljujem svaki post koji mi se ne sviđa.
Ma Monolog je već moderator sam ga treba postaviti i ovdje jer on obilazi ove teme redovno i piše na njima ;)
Kakav Monolog, nece on nikoga banovati. On zadimi, pa se smije budalama :mrgreen: .
Samo vi pisete o finalu nekih nadala dokovica

A veliki Roger ceka!!

Roger dominira!
Ovakvi su mu najdrazi :mrgreen: .
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 16 maj 2011, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 18:27

Samo vi pisete o finalu nekih nadala dokovica

A veliki Roger ceka!!

Roger dominira! 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 maj 2011, 18:29

Edin TM87 je napisao/la:
A veliki Roger ceka!!

Nacekat ce se Roger...mozda cak za njega vise i ne vazi ona "ko ceka taj i doceka" :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2011, 18:30

djuturum je napisao/la:To sto si upravo napisao o svjetskim medijima i ljudima kojima je to profesija dokaz je tvoje inteligencije i poznavanja stvari.A i Yebe se meni za tobom...Kad vec upraznjavas taj stil izrazavanja...
Obožavam taj stil izražavanja, jer ti on najlakše dočara ono što želim reći. Da si malo pročitao tekstove koje si kopirao i uporedio ih sa onim što je ovdje napisano, shvatio bi šta je kvalitetnije. Ovdje nešto možeš naučiti, znam da je malo komplikovano, shvatam te, ali pročitaj nekoliko puta, onda lakše uđe u glavu ma koliko ona bila plitka, mora nekad i plima naići... pa da se nivo vode podigne...
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 maj 2011, 18:32

Valencia je napisao/la:
1. A zasto bi bilo nemoguce? Zato sto Federer igra iskljucivo ofanzivan tenis!? To je iskrivljena logika. Po njoj bi Princ Nasim Hamed bio najbolji bokser svih vremena jer je boksov'o bez garda, a to sto je radi toga dobiv'o po glavi, to nema nikakve veze :mrgreen: . Napadacki ne znaci najbolji.

2. Opet iskrivljena logika. To je njegov stil igre, nama se moze svidjati i ne svidjati, al' to nikako ne umanjuje njegove uspjehe. I ja vise volim gledati Federera, al' je Nadal bolji teniser. Po tvojoj logici Engleska i Spanija su kroz historiju bolje reprezentacije od Italije, jer preferiraju ofanzivan stil igre, za razliku od defanzivno - destruktivno - uzasnog za oci katanaca :mrgreen: . Meni je odron talijanski fudbal, muka mi je od Serie A, al' to ne znaci da su slabiji od Engleza koje preferiram, naprotiv, statistika je neumoljiva, a ona nam govori da su zabari bolji :? .

3. Ovo tek nema veze sa cinjenicama. Kakvu je to sliku o sebi stvorio? Izvini, da nisi mozda zamjenio Rafu za Ivu :mrgreen: . Ukusi su razliciti,.. Meni je nepojmljivo da gledam Inter protiv Djenove ili Udinezea, al' razumijem da se to nekome svidja. Ja volim dinamican, brz i agresivan fudbal, neko voli takticke bitke i ulickane frizurice ( :mrgreen: ). Vise volim gledati Federera, jer me ponekad smara bjesomucno prebacivanje loptice, al' znam da mnogi vole gledati Nadala. Cak je i mene impresioniro u nekim mecevima, kao sto je onaj sa Federerom u Vimbldonu, Verdaskom i Federerom u Melburnu, sa Djokovicem u Nju Jorku. Ti mecevi spadaju u sam vrh, ako nisu i najbolji koje sam ikada gled'o. Njegovi vineri iz defanzive su nesto najspektakularnije sto je tenis vidio. Nadal do pobjede u Vimbldonu u jedno, a poslije toga nesto sasvim drugo. Ne mora on igrati destruktivno da bi pobjedio, to apsolutno nije tacno.
1) Zato sto je ono sto je RF dao tenisu kvantitativno i kvalitativno nemerljivo. Njegova konkurencija nije bila slabija od danasnje. Tacno je da nije imao konstantne rivale nivoa RNa i Djokovica, ali je imao dosta jace protivnike u top20 u svom prime-u: Hewitt, Nalbandian, Safin, Agassi, Ljubicic, Ancic, Roddick, Nadal, Coria, Gaudio, Blake, Gonzalez, Baghdatis...

2) Tesko je porediti kolektivni sport i individualni. ;)

3) Slazem se sa tobom u vezi sa stilovima tenisa i njihovoj spektakularnosti, ali Djokovica 1-3-5 poraza ne mogu skloniti i izbrisati ovo sto je uradio. A stvorio je "totalni tenis" - kombinaciju fizickog tenisa sa strasnim arsenalom ofanzivnih udaraca potkrepivsi sve to najboljom kretnjom na svetu i, verovatno, najcerebralnijim pristupom igri u njenoj istoriji. Sve vraca, sve stize, sve pogadja, u stanju je da "grinduje" do smrti protivnike ili da ih pucacki rastoci u cestice. Jednostavno, najspektakularnija igra ikada + bez Ahilove pete.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 18:42

adnan24 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
A veliki Roger ceka!!

Nacekat ce se Roger...mozda cak za njega vise i ne vazi ona "ko ceka taj i doceka" :D
Kako me nervirate, al' sjetit cete se vi Edina kad Roger osvoji Rolland Garros, zapamtite dobro! Sad mozete nastavit pricu o ovim antitalentima! Kako cu vas zajebavat kad se ovo desi, joooooooj, :twisted:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2011, 18:43

Ja sam dao prijedlog adminu, pa nek vidi i procijeni sta i kako...

Vi fino nastavite, odlicno vam ide :mrgreen:
E to je meni nesto nerazumljivo, kada neko kaze...

Cekaj, pa ne igraju ni ostali klikera. Jedna od teza moze biti da je Roger bio toliko superioran, kao sto i jeste, da jednostavno nije imao konurenciju u tome smislu...i sta onda???

A ovo sto je Magica rekao...to i potvrđuje.
1) Zato sto je ono sto je RF dao tenisu kvantitativno i kvalitativno nemerljivo. Njegova konkurencija nije bila slabija od danasnje. Tacno je da nije imao konstantne rivale nivoa RNa i Djokovica, ali je imao dosta jace protivnike u top20 u svom prime-u: Hewitt, Nalbandian, Safin, Agassi, Ljubicic, Ancic, Roddick, Nadal, Coria, Gaudio, Blake, Gonzalez, Baghdatis...
Uostalom, vecina teniskih strucnjaka i igraca, smatra da je RF najveci svih vremena...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2011, 18:45

sarajlija89 je napisao/la:Uostalom, vecina teniskih strucnjaka i igraca, smatra da je RF najveci svih vremena...
Ja opet mislim da tu ima dosta kurtoazije i da bi trebala jedna velika i duboka analiza najvećih majstora ovog sporta pa da dobijemo bar približan odgovor na to pitanje.
Voli te tvoje Sarajevo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 18:49

Kakvi odgovori, zna se

Roger je najveci svih vremena i NIKAD NIKO ga nece preci!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2011, 18:52

Edin TM87 je napisao/la:Kakvi odgovori, zna se

Roger je najveci svih vremena i NIKAD NIKO ga nece preci!
E kako možeš biti siguran da ga niko nikad neće preći u tenisu većina gleda GS i dok je Sampras imo najviše on je bio najbolji ako neko prestigne Federera onda će se govoriti kako je to najbolji svih vremena i tako ukrug ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 maj 2011, 18:54

MaGiCa je napisao/la:1) Zato sto je ono sto je RF dao tenisu kvantitativno i kvalitativno nemerljivo. Njegova konkurencija nije bila slabija od danasnje. Tacno je da nije imao konstantne rivale nivoa RNa i Djokovica, ali je imao dosta jace protivnike u top20 u svom prime-u: Hewitt, Nalbandian, Safin, Agassi, Ljubicic, Ancic, Roddick, Nadal, Coria, Gaudio, Blake, Gonzalez, Baghdatis...

2) Tesko je porediti kolektivni sport i individualni. ;)

3) Slazem se sa tobom u vezi sa stilovima tenisa i njihovoj spektakularnosti, ali Djokovica 1-3-5 poraza ne mogu skloniti i izbrisati ovo sto je uradio. A stvorio je "totalni tenis" - kombinaciju fizickog tenisa sa strasnim arsenalom ofanzivnih udaraca potkrepivsi sve to najboljom kretnjom na svetu i, verovatno, najcerebralnijim pristupom igri u njenoj istoriji. Sve vraca, sve stize, sve pogadja, u stanju je da "grinduje" do smrti protivnike ili da ih pucacki rastoci u cestice. Jednostavno, najspektakularnija igra ikada + bez Ahilove pete.
1. Tacno. Nemjerljivo je ono sto je Federer dao tenisu. Svakako jedinstveno, lijepo, graciozno, ubitacno,... Al' je jednako tako nemjerljivo i ono sto je Nadal dao tenisu,... Gratis je to sto je bolji i kompletniji igrac, sto nema bag u svojoj igri. Svakako jeste bila slabija. Nadal i Djokovic su za klasu-dvi bolji od tih igraca (izuzev Agasija koji je bio u godinama, tako da nije bio dostojan rival, al' je i on slabiji igrac od Nadala i Djokovica). Marej i Del Potro su bolji igraci od nabrojanih. Soderling, Cilic, Verdasko i ostali su tu na njihovom nivou. Ti nabrojani su se na GS turnirima predavali prije nego je mec poceo, tako da se ne mogu smatrati ozbiljnim konkurentima,. Uz to, zaboravio si Marka Filipousisa :mrgreen: :lol: . Je l' igr'o Kafeljnikov ikada sa Federerom!??

Kazu da je Sekularac bio za oko mnogo bolji igrac od Piksija, al' se opet svi slazu da je Piksi bolji igrac :mrgreen: .
Opet komparacija sa fudbalom :mrgreen: .

2. Nije tesko, zasto bi bilo? Svaki tim tezi hemiji, da na terenu budu kao jedno. Zabari u svojoj destruktivno - defanzivnoj igri djeluju kao cjelina, totalno su uigrali destrukciju, jedanest tijela - jedna dusa :mrgreen: . Mislim da je komparacija vise nego dobra, samo se tebi ne svidja koga sam ukljucio u usporedbu :mrgreen: .

3. Slazem se, samo sto tako treba nastaviti duzi vremenski period. Nadal vec par godina igra spektakularno, vrlo rano je posto sampion na svakoj podlozi. Djokovic to tek treba pokusati napraviti. Za sada, sa Nadalom se ne moze porediti, ovaj je jednostavno vise napravio. Djokovic je u ovom trenutku najbolji teniser svijeta, al' se tenis igra malo duze od nove godine.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.