Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

ramiral
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la ramiral » 10 okt 2012, 08:03

Ne sviđa mi se euforija, nikad nam ništa dobro nije donijela...
Moramo biti ''ponizni'' i kao narod... spustiti se na zemlju...

Možemo pobijediti ali će biti jako teško...

IGRAJ BOSNO NE DAJ SE...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2012, 08:51

Ovako, ima reprezentacija na ovom svijetu, gdje navijaci od pocetka ocekuju da njihova ekipa bude svjetski ili europski prvak. I ovi se moraju normalno nositi sa tim, a ako to nije euforija i pritisak (ma koliko ekipa jaka bila) onda neznam ni ja.

Grcka stvarno tesko gubi utakmice, posebno kod kuce. A sad sto ocekujemo pobijedu, pa naravno, sta drugo? Nasi U21 reprezentativci su je isto ocekivali kad su nasrnuli na Grke ili mislite da su bili ponizni? Ponasanje navijaca nema sta da briga igrace. Jedino ne valja biti arogantan, jer to nije pristojno, a to sto mi imamo jak napad i ocekujemo po koji gol u njihovoj mrezi, to je ok.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 okt 2012, 09:11

ramiral je napisao/la:Ne sviđa mi se euforija, nikad nam ništa dobro nije donijela...
Moramo biti ''ponizni'' i kao narod... spustiti se na zemlju...

Možemo pobijediti ali će biti jako teško...

IGRAJ BOSNO NE DAJ SE...
Slazem se s tobom,bit ce veoma tesko uzeti bod a kamoli tri.Ali sta sad jel trebamo odma da se okrenemo utakmici sa Litvanijom? Naravno da cemo pisati idemo do pobjede i sl.,da ne bi mozda pisali: joj izgubit cemo,dzaba putuju u Grcku,osramotit ce nas...
Nad tobom sunce najljepše sja

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 10 okt 2012, 09:52

ljudi ovo već nije ni malo ugodno,gekas je nabrijan do bola,a vjerovatno i ostali,a mi ko mi,ah mi sad poslije dvije ubjedljive pobjede protiv realno lošijiiiih ekipa očekujemo i "sigurnu" pobjedu protiv grčke,polahko ljudi,imamo još mnogo utakmica pred nama i bit će jako jako teško da tamo ne primimo ni jedan go,imam osjećaj da nam je ključno da ne primimo go u početku utakmice,ali . . . zašto ne ponoviti taktiku i igru protiv francuske pa da ih zajebemo,i kad bi im uvalili go na početku,pa za pet minuta drugi mislim da bi se ponovilo bilino polje od prije 5 godina ali sa suprotnim akterima . . .kako će biti najviše će odlućiti dragi Bog pa onda i naša igra

Grunf
Kontakt:

Post Postao/la Grunf » 10 okt 2012, 09:57

Joj optimista i lozionicara!! i sad ce mi reci: pa daj jednom da budemo optimisti, nije sve tako crno.... pa bolan mi smo uvijek optimisti, pred svaku utakmicu su tu zalijetanja, neke bezglave euforije nicim izazvane! pa nasi najveci dometi su 2 pobjede sa Danskom, 2 sa Norveskom, 2 sa Belgijom. I nerjeseno sa Francuskom. Kurcimo se sa hrvatima a da nam je frtalj njihovih rezultata i uspjeha srusili bi Titovu vec davno!
Grci su za nas velesila pogotovo ako gledamo dosadasnje susrete nas i njih, i pobjeda nad njima bi znacila sigurno iskorak u odnosu na rezultate nase reprezentacije od postanka pa do danas.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 okt 2012, 10:00

schwarcgelbfantom je napisao/la:ljudi ovo već nije ni malo ugodno,gekas je nabrijan do bola,a vjerovatno i ostali,a mi ko mi,ah mi sad poslije dvije ubjedljive pobjede protiv realno lošijiiiih ekipa očekujemo i "sigurnu" pobjedu protiv grčke,polahko ljudi,imamo još mnogo utakmica pred nama i bit će jako jako teško da tamo ne primimo ni jedan go,imam osjećaj da nam je ključno da ne primimo go u početku utakmice,ali . . . zašto ne ponoviti taktiku i igru protiv francuske pa da ih zajebemo,i kad bi im uvalili go na početku,pa za pet minuta drugi mislim da bi se ponovilo bilino polje od prije 5 godina ali sa suprotnim akterima . . .kako će biti najviše će odlućiti dragi Bog pa onda i naša igra
a treci ? :mrgreen: jbg care, i ti ga prećera :mrgreen: sabura brate :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 10 okt 2012, 10:01

Papastathopoulos je napisao/la:
schwarcgelbfantom je napisao/la:ljudi ovo već nije ni malo ugodno,gekas je nabrijan do bola,a vjerovatno i ostali,a mi ko mi,ah mi sad poslije dvije ubjedljive pobjede protiv realno lošijiiiih ekipa očekujemo i "sigurnu" pobjedu protiv grčke,polahko ljudi,imamo još mnogo utakmica pred nama i bit će jako jako teško da tamo ne primimo ni jedan go,imam osjećaj da nam je ključno da ne primimo go u početku utakmice,ali . . . zašto ne ponoviti taktiku i igru protiv francuske pa da ih zajebemo,i kad bi im uvalili go na početku,pa za pet minuta drugi mislim da bi se ponovilo bilino polje od prije 5 godina ali sa suprotnim akterima . . .kako će biti najviše će odlućiti dragi Bog pa onda i naša igra
a treci ? :mrgreen: jbg care, i ti ga prećera :mrgreen: sabura brate :D
a hebaji ga brate,samo tako bi bio miran do kraja 90-e minute :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 okt 2012, 10:02

pusimo tekmu i vracamo se na zemlju, iskreno
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 okt 2012, 10:13

Naravno da treba biti euforije, u normalnim kolicinama naravno, pa nismo San Marino jbt pa da se predajemo tako lako.
Imamo dobru ekipu, dobre igrace, dobre navijace, zar to nije dovoljno da se nadamo pobjedi, da nas ponese malo euforija?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 okt 2012, 10:18

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ko-su- ... /121010025" onclick="window.open(this.href);return false;

kad vec nece ss.ba
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 10 okt 2012, 10:19

Principatus je napisao/la:Gruppensieger
Griechenland 2.50
Bosnien und Herzegowina 2.65
Slowakei 3.40
Lettland 51.00
Litauen 51.00
Lichtenstein 10001.00
Neznam gdje si ovo nasao, al po William Hill-u ( za koju kazu da je najjaca kladidonica na svijetu) su sanse za prvo mjesto izmedju nas i Grcke izjednacene.Kvota je 2,5 ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2012, 10:22

Zaje.bite sve te priče o tome kako su oni neka velesila, kako su strašna ekipa za nas.Oni jesu osvojili euro 2004, ali iz te ekipe trenutno su tu 2 igrača, a od prošlosti se ne živi.Nismo ni mi ista reprezentacija kao prije 8-9 godina, BiH nije više reprezentacija koja se boji Mađarske, koja ima problema sa Moldavijom a protiv malo jačih ekipa spustimo gaće.
Treba imati pristup kao u Parizu, znači trka, trka, i samo trka, poneka čarolija naših majstora i imaćemo pozitivan rezultat iz Grčke.
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2012, 10:22

Bitno je da im Susic objasni da moraju igrati, otprilike ovako: " onclick="window.open(this.href);return false;

Ili da citiram kako jedan forumas rece nedavno:
Iiiiiigrraaaajjjteeeee piiiicccckkiiiiceeeeee!!!!

:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 okt 2012, 10:23

bagrcavi je napisao/la:Zaje.bite sve te priče o tome kako su oni neka velesila, kako su strašna ekipa za nas.Oni jesu osvojili euro 2004, ali iz te ekipe trenutno su tu 2 igrača, a od prošlosti se ne živi.Nismo ni mi ista reprezentacija kao prije 8-9 godina, BiH nije više reprezentacija koja se boji Mađarske, koja ima problema sa Moldavijom a protiv malo jačih ekipa spustimo gaće.
Treba imati pristup kao u Parizu, znači trka, trka, i samo trka, poneka čarolija naših majstora i imaćemo pozitivan rezultat iz Grčke.
To je to.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2012, 10:27

BoBo89 je napisao/la: Neznam gdje si ovo nasao, al po William Hill-u ( za koju kazu da je najjaca kladidonica na svijetu) su sanse za prvo mjesto izmedju nas i Grcke izjednacene.Kvota je 2,5 ;)
Ovo je sa Bwin-a. Mislim da je i ovo dosta izjednaceno. Ustvari na kraju je svejedno sta kladionice kazu, na kraju samo odlucuje rezultat kada sudija zavrsi utakmicu. Mozes imati kvotu od 1.01 na svojoj ekipi, ali ako izgubis nemas nista od toga. Ali interesantno je pogledati misljenje ljudi koji nisu toliko subjektivni kao mi.

Grunf
Kontakt:

Post Postao/la Grunf » 10 okt 2012, 10:28

mandraX je napisao/la:Naravno da treba biti euforije, u normalnim kolicinama naravno, pa nismo San Marino jbt pa da se predajemo tako lako.
Imamo dobru ekipu, dobre igrace, dobre navijace, zar to nije dovoljno da se nadamo pobjedi, da nas ponese malo euforija?
Ti se buraz mozes nadati ko svi mi manje ili vise, inace bih ni cekao utakmicu i igrao bih fix 1. Ali me nerviraju mediji, raznorazni intervjuisani mislioci, i ova raja sto svaki put izvaljuje iste bombasticne gluposti. Ja sam vec rekao da, koliko god oni bili oslabljeni, mi smo mnogo vise neigranjem Pjanica. S njim smo vec ekipa iznad prosjeka... Eh sad ti vidi kakva smo ti reprezentacija kad izuzmes jednog i gubis 30% potencijala. a da ne govorim kad bi nam falilo 3 ili 4 standardna...

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 10 okt 2012, 10:40

Navijački gledano 0:3, realno 0:2 :mrgreen:
U novi boj...

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 10 okt 2012, 10:53

Definitivno je to da ce Grci uzorati teren u toku 90'...mi to objektivno ne mozemo, ali mozemo uzorati makar nasu polovicu...ne budemo li trcali..dzaba dobar protok igre ako ga bude..odosmo mi onda pognute glave

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 10 okt 2012, 10:56

O borbi naših zmajeva ne treba trošiti riječi. Znamo da oni uvijek daju 100% od sebe. Uvijek se bore za nacionalne boje. Zato trebamo biti optimistični i vjerovati u njih. :)

[youtube][/youtube]

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 10 okt 2012, 10:58

Previše smo se nafurali, svi znamo ko je Grčka, država im propada ali opet se nedaju , vidili smo i na EP kakve srece imaju i da su jedna nafakaška ekipa..nemamo mi puno šanse, 2:0 za njih :( :(

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.