Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

elansa
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la elansa » 17 sep 2013, 11:10

Cartman je napisao/la:Ma kakvi papiri, bio je ranije na klupi, samo sto nije ulazio.

Rekao je juznjak, ne zalaze se lik na treninzima. Yebiga, mnogo je obecavao, ali ako ovako nastavi crno mu se pise.
bio samo prvo kolo kada jos uvijek nije bilo potrebno registrovat igrace, ja fakat mislim da je do nekih papira jer ostale 3 tekme nije ni na klupi bio, znaci nije prijavljen za utakmicu, ali mi smo poznat narod po tome da za sekundu popljujemo a da ne znamo cinjenice, hajd zdravo

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 sep 2013, 13:21

Steta ,dobar igrac...
Al ajd takav je zivot,danas lose a sutra bolje...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 sep 2013, 13:28

Pa moze li netko doci do popisa pozvanih igrača za mečeve Elchea?
Jeli ikako putuje sa ekipom?
Keep walking.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 sep 2013, 16:38

Cautinho je napisao/la:Pa moze li netko doci do popisa pozvanih igrača za mečeve Elchea?
Ne. Samo je utakmicu prvog kola presjedio na klupi, za svaku slijedecu nije bio uopste na spisku pozvanih igraca. :(
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 sep 2013, 17:04

Nista . Ja sam navijacima Elchea na njihovom forumu opisao kakav je tip igraca Stevo,oni odmah kontaju da sam mu neki haver koliko ga hvalim . Nista u vezi papira nisu spomenuli,isto kazu a to je da na treninzima djeluje apaticno ,slabo se trudi i nije se bas izgleda uklopio u grupu ,cak mi jedan kaze da ako sam mu prijatelj da ga nazovem i kazem mu da se potrudi na treninzima, jer nemaju pravo krilo u ekipi , i oni zele da stvari ispadnu dobro i za njega jer to moze donijeti samo dobro i samoj ekipi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 17 sep 2013, 17:07

Pa kako onda poneki novinari ne mogu saznati sta je sa Stevom, bave se farmama i memama,raznim debilima poput onog ekrema itd...a vaznije s5vari ih ne zanimaju :D :o :lol:

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 17 sep 2013, 17:11

Mozda momak ima neki psihicki problem, poput Navasa koji nikad nije mogao igrati van rodnog mjesta :?

Nemoguce da se ne trudi osim ako ga nesto nije psihicki zveknulo pa da mu stvarno nije ni do cega, ono malo sto je igrao za reprezentaciju, orao je po terenu, a Elche je klub taman po njegovoj mjeri, nisu ostali igraci nista bolji.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 sep 2013, 17:12

Stvarno je tesko povjerovati da se ne zalaze na treninzima i da je radi toga out. Pa bio im je jedan od boljih igraca na pripremama, a Elche nije tako jaka ekipa da se nekog prelako odrekne. Mislim da je razlog ipak nesto drugo. Nevjerovatno mi je da je covjek bio ovdje sa reprezentacijom i nikome nije palo na pamet da ga pita sta se desava. :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 17 sep 2013, 17:14

Consigliere je napisao/la:Stvarno je tesko povjerovati da se ne zalaze na treninzima i da je radi toga out. Pa bio im je jedan od boljih igraca na pripremama, a Elche nije tako jaka ekipa da se nekog prelako odrekne. Mislim da je razlog ipak nesto drugo. Nevjerovatno mi je da je covjek bio ovdje sa reprezentacijom i nikome nije palo na pamet da ga pita sta se desava. :?
Zato je bagra uspjela knjigu napisat o Dzeki i Hajrovicu, mislim da je neko od novinara mogao izdat doktorat na temu svadje izmedju njih dvojice :evil:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 sep 2013, 17:14

Ali je važno da su novinari objavili 30x članaka o Džeki i njegovom odnosu sa Hajrovićem, Spahićem i slično .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 sep 2013, 17:16

Slazem se sa vama. Vise je vazno izbaciti jos koju statistiku o Dzeki, kako je Dzeko na twitteru postavio da jede baklavu, zigu Amru na Maledivima, svadja sa Hajrovicem, a niko da se zaprao rasspita sta je sa nasim reprezentativcem. Znaju Dzeku, Spahu i Misketa 10 puta staviti pred kameru da kazu sta o utakmici, makar jednom su mogli izbaciti koji info o Stevanoicu.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 sep 2013, 17:54

Amar Dzeko je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Pa moze li netko doci do popisa pozvanih igrača za mečeve Elchea?
Ne. Samo je utakmicu prvog kola presjedio na klupi, za svaku slijedecu nije bio uopste na spisku pozvanih igraca. :(
Ybt...pa u čemu je problem onda??Nema mi ništa nikakve logike...
Pa jel išta govore mediji u Španiji,jeli oni objavljuju ista?
Keep walking.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 sep 2013, 20:36

SS.ba, ako ste u mogućnosti, uspostavite vezu sa Stevanovićem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 sep 2013, 21:20

Mislio sam da nema onaj problem zbog one kvote o igracima izvan EU, pa sam provjerio no nista ,trenutno Elche ima dozvoljenih tri igraca koja nemaju EU putovnicu ,tako da je sve regulara sto se toga tice . Sumnjao sam da Sanchez iz Kolumbije nema sto bi znacilo da Elche ima cetiri igraca izvan EU,ali nista lik ima dvojno drzavljanstvo Kolumbijski i francuski .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 sep 2013, 14:16

Elche opet igra u petak,gostuje Osasuni.
Keep walking.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2013, 11:34

Escriba uvrstio i Stevanovica u kadar za vecerasnji mec protiv Osasune. Konanco jbte :D Izgleda da su moja hvalospjevanja i placipickanja na Elcheovom forumu urodili plodom :mrgreen: 8-) .

Evo sta trener kaze o njemu . Escribá: "Vrlo sam sretan sa Mirom(tamo ga zovu Miro). Klinac je dobar momak i mislim da je jako dobar igrac.Jedini problem mu je nedostatak svestranosti jer moze samo igrati na desnom krilu. Ima iskustva na međunarodnom nivou i vjerujemo da ce doci njegov trenutak. Drugi tip napadaca mogao bi ga uciniti boljim igracem zbog njegove igre jer posjeduje odlican centarsut i prodoran je igrac. On je igrac koji najbolje centrira u kompletnoj ekipi ,ali dosao nam je nakon 6 losih mjeseci u Sevilli.

Ispada da nije pozivan zbog nedostatka svestranosti i manjka igranja. Sada je mnogo toga jasnije .

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 sep 2013, 13:11

Konacno , pa dobro je ocito da je nedostak igranja i spor adaptacijski proces kumovao izostanku iz ekipe. Nadam se da ce upisat veceras neke ozbiljne minutice ako nista ...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 sep 2013, 13:29

Ne znam zaista kako da shvatam ova desavanja, skoro svaki nas (mislim na reprezentativce BiH) mladi igrac koji ode u malo jaci klub propadne, dok se recimo Srbi i Hrvati obicno probiju...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 sep 2013, 18:24

Hajde Bogu hvala više.
Pa onda,jeli realno da ga gledamo od prve minute?
Iako je i klupa zasad ugodno iznenađenje :mrgreen:
Keep walking.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 sep 2013, 18:55

_dreamer_ je napisao/la:Ne znam zaista kako da shvatam ova desavanja, skoro svaki nas (mislim na reprezentativce BiH) mladi igrac koji ode u malo jaci klub propadne, dok se recimo Srbi i Hrvati obicno probiju...
sve je to do baklave,bureka i aksamluka
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 20 sep 2013, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, Beduin, CAGarfia, Drum, eleGancy, Google Adsense [Bot], greenwood, Mostarska, riki46, Zglavkar i 62 gosta.