Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Taktičar
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Taktičar » 24 avg 2010, 17:05

NoName je napisao/la:
gruezi je napisao/la:on je bosnjak i kao takvom mu je majka bosna...bosna je matica svih bosnjaka i onih u turskoj i onih u sandzaku i onih u bossni i onih u tunguziji...mnogo polupismenih na ovom forumu...
Nemoj mi preseravat tim novotarijama, molim te. I ne ocjenjuj moju pismenost, nisi kompetentan.
Šta smatraš novotarijom NoName, ako smijem znati? Bez želje za kavgom, interesuje me jesam li razumio kontekst.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2010, 17:09

Taktičar je napisao/la:Šta smatraš novotarijom NoName, ako smijem znati? Bez želje za kavgom, interesuje me jesam li razumio kontekst.
Znaš onu: MI BOSANCI !!! MI BOSANCI !!! MI BOSANCI !!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 24 avg 2010, 17:14

Bosco je napisao/la:
NoName je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Sinu Bosne i Hercegovine sretan rodjendan i sve najbolje....
Neno, on je sin Hrvatske, BiH mu je maćeha :D
On je možda sin Hrvatske, ali dokazao je koja zemlja se nalazi u njegovom srcu.

Nek je sa srećom kapitenu !!!
Bravo Bosco :!: :!: :!: tako je
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2010, 07:56

Nista od kapitenovog prelaska u Arsenal,Wenger nasao rijesenje na poziciji stopera u Squillaciu :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2010, 01:55

Bas me cudi da ovdje niko nije napisao o konferenciji koja je odrzana u njegovom klubu Montepelleiru. Prema njegovim rijecima bile su tu svi vodeci Francuski mediji i na pitanje jednog novinara hoce li biti sigurni u BiH, kapiten je odogovrio sljedece:

Da smo normalna Evropska drzava, i da su mnogo vece "face" dolazile pa im se nista nije dogodilo. Cak i vecim "facama" nego li su njihovi reprezentativci boravak u nasoj zemlji je ostao u lijepom sjecanju.

Dalje je Spaha rekao da se trebaju plasiti nas kao veoma kvalitetne reprezentacije, da imamo najbolje navijace na svijetu, i da ce biti njihov 12 igrac u toj utakmici, i da je to glavni uzrok njihovog straha i nista drugo.

Sve mu diraj, ali BiH ne smijes, inace si nahebao. :D :D
Svaka cast nasem kapitenu, i na terenu i izvan njega pokazuje da zasluzuje tu traku na ruci. Nekome to predstavlja samo neku "krpu" bez nekog znacaja, ali Spaha zna za sta oni sluzi.

Usput bi tom novinari na lijep i bosanski kulturan nacin poselamio majku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2010, 02:37

Dylan Dog je napisao/la:Nista od kapitenovog prelaska u Arsenal,Wenger nasao rijesenje na poziciji stopera u Squillaciu :(
Njihov gubitak!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 avg 2010, 02:41

amerosm je napisao/la:
Usput bi tom novinari na lijep i bosanski kulturan nacin poselamio majku.
Ono u ramazanskom stilu? :lol:
Razumijemo se :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2010, 23:00

Nisu trebali zvizdati kad je Emir molio da se ne bacaju petarde.

Sramota
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 07 sep 2010, 23:07

izvini spaha ,u ime svih ljudi koji te cijene i postuju.oprosti im spaha,nije lako pobjeci sa bosanskih sela i planina.udari europa u glavu.bh fanatikosi,neka ih je stid,papci su pokazali pravo lice.klasican primjer bosanskog papanluka.dovela ih europa u red,i cim pocnu ljeti dolaziti u bosnu,sve su fini lijepi,krasni,dok ne predju granicu,odmah prvo sta urade,zaustave se na sred ceste pisaju seru,pljuju,proradi im rodna gruda.fuj bh stoko
VOLIM TE ŽELJO

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 07 sep 2010, 23:39

jordan 23 je napisao/la:izvini spaha ,u ime svih ljudi koji te cijene i postuju.oprosti im spaha,nije lako pobjeci sa bosanskih sela i planina.udari europa u glavu.bh fanatikosi,neka ih je stid,papci su pokazali pravo lice.klasican primjer bosanskog papanluka.dovela ih europa u red,i cim pocnu ljeti dolaziti u bosnu,sve su fini lijepi,krasni,dok ne predju granicu,odmah prvo sta urade,zaustave se na sred ceste pisaju seru,pljuju,proradi im rodna gruda.fuj bh stoko
Potpis!
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 sep 2010, 00:13

extra klasa spahic :lol: :lol:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 sep 2010, 00:18

Spaha: Aferim majstore za vecerasnju partiju. Malo ko se bori kao ti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 08 sep 2010, 00:23

miljama ispred svih...zvizduk nije upucen tebi...vec ovim "zvjezdicama" s kojim moras da igras..

svaka ti cast! malo je takvih kao ti, ja se samo sergeja sjecam.

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 08 sep 2010, 01:26

Ko covjeku mu skidam kapu, ali njegov je prvi gol veceras.
samo mostarski, samo bahato

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 sep 2010, 01:38

Svako ko te cijeni i postuje kao covjeka pa onda igraca je veceras bilo tesko slusati onu "stoku" koja ti zvizdi. Kao sto neko ispred mene napisao BH Fanaticosi su pokazali koja su "stoka" i kako cjene osobe koje vole svoju domovinu, koji je brane na svakom njenom koraku, koji s ponosom nosi drzavni dres, koji se bori do zadanjeg atoma snage da bi ovom napacenom narodu podario trenutke radosti. Lahko je gospodi s Svedskim papirima glumiti patriote. Spaha jos jednom oprosti u ime svih ljudi koji te cijene i postuju kao covjeka i igraca.

@ apple

hocemo li sada poceti nabrajati koliko bi golova trebalo pasti u svakoj utakmici da nije istog Spahica. Taj covijek bar kod mene ima kredita, a isto mislim da je kod 99% navijaca isti slucaj. Cak i veceras da je postigao autogol, mislim da mu niko ne bi prigovorio, jer je sviju nas zaduzio svojim ponasanjem na terenu i izvan njega.

Nakon zutog kartona u Lisabonu, u interviju covjek samo sto nije zaplakao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 08 sep 2010, 01:45

Ima on i kod mene kredita, nego ovo tek nakon tekme, onako u afektu. Ne mogu da vjerujem kako se covjek onako prosetao u nasem 16-rcu.
samo mostarski, samo bahato

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 sep 2010, 02:05

Ja stvarno ne kontam, zar nisu BHF jedini koji su pokusali nesto navijat al' niko ih ne **** ni 1%. Zar nisu jedini BHF koji su pokusali dizi utisani narod na noge ?

Kako ce BHF zvizdati kad su bili na suprotnoj strani, i nije ih bilo mnogo s poredjenjem 20.000 ljudi. Zvizdali su mu obicni papci koji su dosli tu zbog Francuske, a ne zbog toga da navijaju za BiH. Oni koji dolaze samo kad je atraktivan protivnik, a kad dodje Luxemburg vidjet ces koliko ce ih biti na Kosevu !

Izgleda sve sto se lose uradi od strane navijaca to je BHF. STVARNO NEMA LOGIKE !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 08 sep 2010, 02:17

zar nije na njihovoj strani zapaljena ona baklja ili sta vec???? zar se nije njima obracao??? upravu si ti i ovi drugi su nego ako si bio slucajno na nekoj tekmi u bih znas kad krene od nekog seljaka mnogo ljudi se tu pronadje pa nastavi zvizdati... eto uvijek BHF je dobar svi ostali losi(znate na sta mislim) ... spaha je kralj, ono sad bio ili ne njegov gol, ja to vidim ovako ono je nadarevic morao cistiti pa citavu utakmicu spaha sa jednog kraja terena na drugi cisti ispred nasego gola, ja se ne sjecam jel nadarevic i jednu dobro ocistio...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 08 sep 2010, 02:53

Nije se njima obraćao nego levatima sa istoka koji su ubacili topovski udar. Odmah nakon udara su fanaticosi zapali baklju, i neka su.Momci su jedini navijali čitavu utakmicu, i jednostavno se nisu gasili i svaka im čast.
Momci imaju svoj cilj,i ne odustaju od njega. Ako će tim bakljama isprazniti kasu lopovima, neka i dalje pale.
A ovim papcima koji su izviždali kapitena... nema se tu šta reći,tu ni pajser ne pomaže. Jednostavno,nisu oni krivi što su rođeni zadrti. Ali vjerovatno su ponosni na to. Vjerovatno im je neko rekao u džungli iz koje su došli,da to tako treba i oni se sad osjećaju velikim. Pokazali su idealnu sliku degenerika i za to im čestitam.
Sad očekujem potez saveza, u kojem će Spaha morati da plati mikrofon koji je razbio :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 sep 2010, 03:00

SVAKA CAST KAPITENU I MAJSTORE!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa, Drum, hurem, Proximic i 33 gosta.