28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
u cemu je problem turska zastava pa sinoc je ako ste primjetili pri izlasku igraca iz tunela na tribini se ljepo vidjela zastava BIH I JUGOSLAVIJE SA ZVIJEZDOM
to je bila najaca scena sinocne utakmice

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U cemu je problem? Zato sto svaku je8enu utakmicu mora da bude na tribini.....Zato sto smo mi Bosnjaci, narod sa istorijom i identitetom, svaka cast Turskoj i Turcima al ja nisam Turcin i necu da se identifikujem snjima i nosim njihove zastave, ja imam svoje....mdss je napisao/la:u cemu je problem turska zastava pa sinoc je ako ste primjetili pri izlasku igraca iz tunela na tribini se ljepo vidjela zastava BIH I JUGOSLAVIJE SA ZVIJEZDOMto je bila najaca scena sinocne utakmice
- tyler durden
- Kontakt:
nisam upoznat bas, ali kako sam sinoc cuo , cekaju nas kvalitetni timovi i u sljedecim pripremnim utakmicama 

a gdje to sanel kao desni bocni treba da cuva protivnickog lijevog bocnog!? izgleda samo kod tebe! pogledaj malo bolje taj prvi gol pa ces vidjeti koga je to cuvao jahic, ko je izgubio loptu (bespotrebno) i gdje je pjanic bio cijelo to vrijeme. mozda ispada da ja sad pametujem, ali takve greske se kaznjavaju protiv boljih protivnika, i treba ih barem svoditi na minimum..harishp je napisao/la:Zato sto se akcija i gol desio sa desne strane ili ti lijeve zavisno sa koje strane gledas.jahic je igrao na poziciji desnog beka,sto po tvojoj prici nije bio nigdje u toj situaciji,onda jos gore po njega.xavi26 je napisao/la:zasto svi krive jahica za prvi gol kad je loptu izgubio medunjanin, i to bespotrebno, tako da je on krivac (a i odigrao je skroz lose cijelu utakmicu), mada je i pjanic trebao uklizati, a ne onako pustiti marcela da sutira..
Iako Jahic moze da odigra dosta pozicija,ruku na srce protiv jacih repki je to ipak nedovoljno.
Volim te Bosno!!!
Izvrsna predstava nasih igraca.Nema se ovdje sta kome zamjeriti.Prepali su se na pocetku sto je i za ocekivati.
Brazil je Brazil pa da su juniori izasli na teren.
Ovo je odprilike najjaci tim koji Brazil moze u ovom trenutku izvesti.
nedostatak par igraca poput Kake ne bi nista vise unaprijedio njihovu igru.Fizicki su inferiorni u odnosu na nas.
Tehnicki to je druga prica i trkacki.Naravno kvalitet je obilato na njihovoj strani medjutim Pape je psotavio odlicnu taktiku.Suzavao im prostor za kombinatoriku u sredini , krila i bekove im odsjecao koliko je moguce bilo odsjeci Alvesa i Marcela.
Pukli smo u 4minuti zahvaljujuci snalazljivosti Alvesa i neodbranjivom sutu Marcela.Dali smo go koji je produkt zalaganja Dzeke i viska srece za Vedada ili manjka za Julia.
Zao mi je sto ona akcija kada je Pjanic direktno sutirao u Julia nije zavrsila pogotkom.Vezli smo ko Brazilci
Sinoc me odusevio Pjanic.Misimovic nikad bolji i borbeniji.
Komplet ekipa je bila na nivou , medjutim moramo igrati dok sudiaj ne odsvira kraj i koncentracija mora biti na nivou tokom citave utakmice.Ni sreeca nas ne prati sto je ocigledno u posljednje vrijeme , no i nas ce Bo*g pogledati(valjda)
Begovic je klasa od golmana , kod golova nista nije mogao , ostalo je rutinski branio i pokrivao.
Spahic lomio noge Brazilskim padavicarima.Ono kada je spasio ispred Hernanesa pokazao je kako se yebeno zalaze i bori.Drzak i pribran prakticno uvjek.Pravi Capitano !
Susicu svaka cast na postavci igre , iznenadio me.
Prica da su Brazilci igrali sa 30% mogucnosti pada u vodu , pa kada je Papac u 91 minuti dao go radovali se kao da su Copa Americu uzeli.
Snazni smo mnogo ali jos uvjek nam nesto fali da bi sa velikim repkama mogli imati odlicne rezultate.Nije problem igra , nije problem taktika ili Susic , jedini problem je Mentalitet gubitnika.Kad to sebi iz glave izbrisu i usade nove standarde od ove repke ce se gace tresti svim reprezentacijama
A'JMO BOSNO !
Brazil je Brazil pa da su juniori izasli na teren.
Ovo je odprilike najjaci tim koji Brazil moze u ovom trenutku izvesti.
nedostatak par igraca poput Kake ne bi nista vise unaprijedio njihovu igru.Fizicki su inferiorni u odnosu na nas.
Tehnicki to je druga prica i trkacki.Naravno kvalitet je obilato na njihovoj strani medjutim Pape je psotavio odlicnu taktiku.Suzavao im prostor za kombinatoriku u sredini , krila i bekove im odsjecao koliko je moguce bilo odsjeci Alvesa i Marcela.
Pukli smo u 4minuti zahvaljujuci snalazljivosti Alvesa i neodbranjivom sutu Marcela.Dali smo go koji je produkt zalaganja Dzeke i viska srece za Vedada ili manjka za Julia.
Zao mi je sto ona akcija kada je Pjanic direktno sutirao u Julia nije zavrsila pogotkom.Vezli smo ko Brazilci

Sinoc me odusevio Pjanic.Misimovic nikad bolji i borbeniji.
Komplet ekipa je bila na nivou , medjutim moramo igrati dok sudiaj ne odsvira kraj i koncentracija mora biti na nivou tokom citave utakmice.Ni sreeca nas ne prati sto je ocigledno u posljednje vrijeme , no i nas ce Bo*g pogledati(valjda)

Begovic je klasa od golmana , kod golova nista nije mogao , ostalo je rutinski branio i pokrivao.
Spahic lomio noge Brazilskim padavicarima.Ono kada je spasio ispred Hernanesa pokazao je kako se yebeno zalaze i bori.Drzak i pribran prakticno uvjek.Pravi Capitano !
Susicu svaka cast na postavci igre , iznenadio me.
Prica da su Brazilci igrali sa 30% mogucnosti pada u vodu , pa kada je Papac u 91 minuti dao go radovali se kao da su Copa Americu uzeli.
Snazni smo mnogo ali jos uvjek nam nesto fali da bi sa velikim repkama mogli imati odlicne rezultate.Nije problem igra , nije problem taktika ili Susic , jedini problem je Mentalitet gubitnika.Kad to sebi iz glave izbrisu i usade nove standarde od ove repke ce se gace tresti svim reprezentacijama

A'JMO BOSNO !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
hoćeli nas sad ovaj poraz unazadit po rankingu?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Iako bi smo pobjedili unazadili bismo se na rank listi, bez obzira na rezultat padamo na rank listi, ovo su govorili vec mnogi prije.adisice je napisao/la:hoćeli nas sad ovaj poraz unazadit po rankingu?
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Ne potezi politicka pitanja i pitanja zastava. Bosancima svaka zastava osim Bosanske je strana zastava. Bila ona Turkska, Yugoslovenska, Hrvatska, Srpska, Engleska. Sve su to zastave susjednih zemalja i nemoj da se sakrivamo iza konstutivnosti. Svaka cast svim patriotama BiH bilo koje konfesije koji vole i navijaju za BiH, ali reci da Turska zastava donosi teroristicko obiljezje je vec nesto sto nije sport. Te ces zastave vidjeti i u Madridu zbog Ozlila i puna ih njemacka pa nikome ne smetaju. Ni ja je nebi nikad ponjeo na tekmu kad igra BiH repka ali buraz meni su sve zastave sem Bosanskih iste. Ko hoce nek nosa Tursku, Yugoslovensku, Hrvatsku, Srpsku, Englesku na nasim tekmama- moze nije problem al taj zaista ima problem identiteta bar na utakmici drzave Bosne i Hercegovine. Ne spori niko da u nasoj BiH ovako divno sarenoj sa svim Bosnjacima, Srbima, Hrvatima, Romima, Jevrejima nema ljudi sa nekim drugacijim osjecajima i ljubavima ali sinoc i ubuduce sve zastave sem Bosanske su zastave nekih drugih zemalja i ni jedna nije teroristicka. Ja nemam problema sa tim identitetom. Sinoc je igrala BiH i zna se njena zastava. Sve ostale nek nosi ko sta hoce.... mi zivimo svoj san i zivjet ce ova zemlja i moj sareni normali svijet..... volim Bosnu koja je takva ostala.......Edo_77 je napisao/la:U cemu je problem? Zato sto svaku je8enu utakmicu mora da bude na tribini.....Zato sto smo mi Bosnjaci, narod sa istorijom i identitetom, svaka cast Turskoj i Turcima al ja nisam Turcin i necu da se identifikujem snjima i nosim njihove zastave, ja imam svoje....mdss je napisao/la:u cemu je problem turska zastava pa sinoc je ako ste primjetili pri izlasku igraca iz tunela na tribini se ljepo vidjela zastava BIH I JUGOSLAVIJE SA ZVIJEZDOMto je bila najaca scena sinocne utakmice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ma dajte ljudi okanite se zastava,kao da je to bitno, tu su bili vecinom ljudi koji vole svoju drzavu i navijaju za nju,vazno je napomenuti da je sinoc drzava Bosna i Hercegovina maltene smlatila peterostrukog svjetskog prvaka a ne Turska,Jugoslavija ili bilo koja druga p i cka materna, stoga uzivajmo u tome 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Ja ne znam citam ove komentare na internetu nasih igraca a i na forumu i nikako mi nije drago. Sada ispade da smo bili ravnopravan protivnik u najmanju ruku a mogli ih i pobijediti.
Nas go vise sretna neg spretan , golmanska greska 100% mada je polukontra bila dobro odradjena al Vedin sut (mada ga volim) ne bi ni pionir onako.
Jesmo imali par "jeftinih" sansi u prvom gdje smo mogl idati go al cijelo drugo smo bili u podredjenoj situaciji.
MI u drugom nismo ,kao i obicno, bili u stanju da drzimo igru na protivnickoj polovini . Pogotovo zadnih pola sata. Sve se svodilo na sporadicne pokusaje prije svega Dzeke i Pjanica .....
Ono sto je pozitivno iz svega ovoga je da smo dobili recept kako igrati protiv brzih repki "zestoki bunker" sa Edinom ,Vedom i Pjanom iz drugog plana.
Edin je stavrno postao beton igrac .Veoma zanimljiva sekvenca njegov sprint sa Marcelinom gdje su bili bara bara. mada ga he ovaj mal izgurao na kraju al je bilo fascinanto gledati koju je brzinu Dzeko nabio ..
Nas go vise sretna neg spretan , golmanska greska 100% mada je polukontra bila dobro odradjena al Vedin sut (mada ga volim) ne bi ni pionir onako.
Jesmo imali par "jeftinih" sansi u prvom gdje smo mogl idati go al cijelo drugo smo bili u podredjenoj situaciji.
MI u drugom nismo ,kao i obicno, bili u stanju da drzimo igru na protivnickoj polovini . Pogotovo zadnih pola sata. Sve se svodilo na sporadicne pokusaje prije svega Dzeke i Pjanica .....
Ono sto je pozitivno iz svega ovoga je da smo dobili recept kako igrati protiv brzih repki "zestoki bunker" sa Edinom ,Vedom i Pjanom iz drugog plana.
Edin je stavrno postao beton igrac .Veoma zanimljiva sekvenca njegov sprint sa Marcelinom gdje su bili bara bara. mada ga he ovaj mal izgurao na kraju al je bilo fascinanto gledati koju je brzinu Dzeko nabio ..
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 29 feb 2012, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bas to hocu da kazem. Ali razumijem da neko i sportski forum ne razlikuje od svoje bolesti......bavaraccccc je napisao/la:Ma dajte ljudi okanite se zastava,kao da je to bitno, tu su bili vecinom ljudi koji vole svoju drzavu i navijaju za nju,vazno je napomenuti da je sinoc drzava Bosna i Hercegovina maltene smlatila peterostrukog svjetskog prvaka a ne Turska,Jugoslavija ili bilo koja druga p i cka materna, stoga uzivajmo u tome
Naprijed Bosno ljubavi moja....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Imao je Sajo srce sinoc,svaka cast za postavku...
- tyler durden
- Kontakt:
ko je spomenuo , teroristicko obiljezje?bparena je napisao/la:Ne potezi politicka pitanja i pitanja zastava. Bosancima svaka zastava osim Bosanske je strana zastava. Bila ona Turkska, Yugoslovenska, Hrvatska, Srpska, Engleska. Sve su to zastave susjednih zemalja i nemoj da se sakrivamo iza konstutivnosti. Svaka cast svim patriotama BiH bilo koje konfesije koji vole i navijaju za BiH, ali reci da Turska zastava donosi teroristicko obiljezje je vec nesto sto nije sport. Te ces zastave vidjeti i u Madridu zbog Ozlila i puna ih njemacka pa nikome ne smetaju. Ni ja je nebi nikad ponjeo na tekmu kad igra BiH repka ali buraz meni su sve zastave sem Bosanskih iste. Ko hoce nek nosa Tursku, Yugoslovensku, Hrvatsku, Srpsku, Englesku na nasim tekmama- moze nije problem al taj zaista ima problem identiteta bar na utakmici drzave Bosne i Hercegovine. Ne spori niko da u nasoj BiH ovako divno sarenoj sa svim Bosnjacima, Srbima, Hrvatima, Romima, Jevrejima nema ljudi sa nekim drugacijim osjecajima i ljubavima ali sinoc i ubuduce sve zastave sem Bosanske su zastave nekih drugih zemalja i ni jedna nije teroristicka. Ja nemam problema sa tim identitetom. Sinoc je igrala BiH i zna se njena zastava. Sve ostale nek nosi ko sta hoce.... mi zivimo svoj san i zivjet ce ova zemlja i moj sareni normali svijet..... volim Bosnu koja je takva ostala.......Edo_77 je napisao/la:U cemu je problem? Zato sto svaku je8enu utakmicu mora da bude na tribini.....Zato sto smo mi Bosnjaci, narod sa istorijom i identitetom, svaka cast Turskoj i Turcima al ja nisam Turcin i necu da se identifikujem snjima i nosim njihove zastave, ja imam svoje....mdss je napisao/la:u cemu je problem turska zastava pa sinoc je ako ste primjetili pri izlasku igraca iz tunela na tribini se ljepo vidjela zastava BIH I JUGOSLAVIJE SA ZVIJEZDOMto je bila najaca scena sinocne utakmice
Sve zastave koje nisu zastave BiH, treba da se oduzmu na ulazu u stadion

@tyler durden
evo na prosloj stranici imas ovaj bas bezze post od Feco ... evo njegov post .... ruzno brate al haj...
Ovaj nas svijet nikako da skonta poentu patriotizma,to je jedan od problema :S nit ti sta imas od turske,tadzikistana,turkmenistana,arabije,..nit oni od tebe ,. ohladi malo ,srce je puno kad stranac kaze :bosnia,edin dzeko,cevapi oo yeaa ,a ne kad nas uporedjuju sa teroristima ,gluho bilo
evo na prosloj stranici imas ovaj bas bezze post od Feco ... evo njegov post .... ruzno brate al haj...

Ovaj nas svijet nikako da skonta poentu patriotizma,to je jedan od problema :S nit ti sta imas od turske,tadzikistana,turkmenistana,arabije,..nit oni od tebe ,. ohladi malo ,srce je puno kad stranac kaze :bosnia,edin dzeko,cevapi oo yeaa ,a ne kad nas uporedjuju sa teroristima ,gluho bilo
E tu je vec problem. Sta ce nam to sranje?mdss je napisao/la:u cemu je problem turska zastava pa sinoc je ako ste primjetili pri izlasku igraca iz tunela na tribini se ljepo vidjela zastava BIH I JUGOSLAVIJE SA ZVIJEZDOMto je bila najaca scena sinocne utakmice
Sinoc je bilo dosta ciganluka, zvizdanje himni Brazila, upaljac prema Neymaru, baklje, zvizdanje Ronaldinhu kad je izlazio itd. Nepotrebno. Ipak je prijateljska protiv drzave koja nam nikad nije nista skrivila. Naprotiv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To su nasi problemi i apsolutno se slazem s ovm sto si napisao.Cartman je napisao/la:E tu je vec problem. Sta ce nam to sranje?mdss je napisao/la:u cemu je problem turska zastava pa sinoc je ako ste primjetili pri izlasku igraca iz tunela na tribini se ljepo vidjela zastava BIH I JUGOSLAVIJE SA ZVIJEZDOMto je bila najaca scena sinocne utakmice
Sinoc je bilo dosta ciganluka, zvizdanje himni Brazila, upaljac prema Neymaru, baklje, zvizdanje Ronaldinhu kad je izlazio itd. Nepotrebno. Ipak je prijateljska protiv drzave koja nam nikad nije nista skrivila. Naprotiv.
Mozda sam malo preuvelicao ,ali kako je krenulo ,nece biti daleko od istine ,sory ako se neko nasao uvrijedjenbparena je napisao/la:@tyler durden
evo na prosloj stranici imas ovaj bas bezze post od Feco ... evo njegov post .... ruzno brate al haj...![]()

Treba sve te maloumce zajedno sa zastavom upaliti... Nose ono što je simbol naše potlačenosti, neznanja i mraka...Otrova komunističkog koji nažalost i danas traje...Cartman je napisao/la:E tu je vec problem. Sta ce nam to sranje?mdss je napisao/la:u cemu je problem turska zastava pa sinoc je ako ste primjetili pri izlasku igraca iz tunela na tribini se ljepo vidjela zastava BIH I JUGOSLAVIJE SA ZVIJEZDOMto je bila najaca scena sinocne utakmice
Što se tiče utakmice... Ja sam prijatno iznenađen, bilo je odlično...
Tako da svaka čast našim momcima...
Selam...
Ne može se to oduzimati, šta bi onda ovi sa ljiljankama, to nije oficijelna zastava BiH.tyler durden je napisao/la:Sve zastave koje nisu zastave BiH, treba da se oduzmu na ulazu u stadion(podrazumijeva se kod navijaca BiH repke )
I meni lično smetaju turske zastave na našoj tribini, al Bože moj, dok neki ne shvate da je Turska otišla davno, to se neće promijeniti, takav mentalitet...
Čelik Zenica 1945
nisu brazilci igrali sa 30% nego , mozda , sa 50%. najgora moguca varijanta, izgubili smo , a falimo igru koja je katastrofalna i bazirala se na pacerskim pogreskama brazilaca koji su nas potcijenili, narocito nakon gola na otvaranju. svqaki put kada su brazilcu ubacili u visu brzinu nije nas nigdje bilo. svaki iole jaci motiviraniji tim ce nas sestrpati u dzep.
sto se tice navijanja, to je nasa iskrivljena slika patriotizma i cesto je zastupljena kod dijaspore. onaj primitivizam koji mne mogu da provode u sopstvenom pkruzenju, provode na utakmicama reprezentacije. tuzno je da je navijanje i ponasanje u zenici pristojnije nego u svicarskoj.
sto se tice navijanja, to je nasa iskrivljena slika patriotizma i cesto je zastupljena kod dijaspore. onaj primitivizam koji mne mogu da provode u sopstvenom pkruzenju, provode na utakmicama reprezentacije. tuzno je da je navijanje i ponasanje u zenici pristojnije nego u svicarskoj.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 29 feb 2012, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.