Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la harishp » 15 dec 2011, 18:39

@oblagol ja ne kontam kako imas zivaca citirati sa nickom kojem ta stvar ne funkcionira kako treba.
Tip napise kilometre neceg-niceg iako ni on sam nema pojma sta je napisao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 dec 2011, 18:46

harishp je napisao/la:@oblagol ja ne kontam kako imas zivaca citirati sa nickom kojem ta stvar ne funkcionira kako treba.
Ma, neka, bitno je učestvovati u diskusiji. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2011, 18:52

insider je napisao/la:
harishp je napisao/la:@oblagol ja ne kontam kako imas zivaca citirati sa nickom kojem ta stvar ne funkcionira kako treba.
Ma, neka, bitno je učestvovati u diskusiji. ;)
Ti to u Djoletovom stilu 8-) .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 dec 2011, 19:16

obagol je napisao/la:Odgovori:
1. Zato što više od pola igrača nije sposobno odgovoriti fizičkim zahtjevima modernog fudbala (pogledati njihovu statistiku u klubovima u zadnje 2 godine).

2. Isprobavaju se nove varijante zato što imamo limitiranu ekipu i čim fali jedan igrač moraš improvizirati

3. Zato što imamo razmažene igrače koji misle da su materijal za Reala i Barcelone i ne mogu prihvatiti klupu u repci i da bi se izbjegao sukob u vrijeme odlučujućih utakmica, Sušić je diplomatski izgladio tu situaciju.

4. Džeko neiskorišten u napadu?? Misliš to što imamo nepokretnu sredinu protiv imalo trkački raspoloženih ekipa, p se Džeko mora vraćati na centar po loptu i što ga nema ko gurnuti u šansu? Pogledaj pod 1.

5. Ne igraju igrači na neprirodnim pozicijama, nego neće da se žrtvuju za ekipu (Lulić je primjer kako se žrtvuje za tim, ali je ipak na kraju popljuvan).

6. Odgovor na presing? Vidjeti također pod 1.

7. Izmjene? To su Sušićeve greške, ali niko ne kaže da je on nepogrešiv, nego da se reprezentaciji mora pružiti kontinuitet po pitanju trenera. Osim zadovoljan, gotovo svi treneri zadovoljni Sušićem samo se nađe par mlatimudana na forumu koji se.ru ko foke.

Hajde uzmi pogledaj karijere igrača u repci, pogledaj šta je ko od njih postigao i osvojio pa onda pričaj o tome nisu li limitirani. Ja kažem svi osim 7-8 igrača su mrtvi prosjek a ti nabrojiš klubove u kojima igra tih 7-8 igrača i hoćeš da me demantuješ. Teško je skontati pisanu riječ...
Cjeli tvoj post se svodi na to da nemamo fizički spremne igrače, da imamo limitiranu ekipu, da imamo razmažene igrače, ali da imamo vrhunskog trenera koji ne želi te razmaženke poslati na klupu da se nebi pred odlučujuće utakmice izazivali sukobi!
Čitajući ovo, ja bi prije rekao da se radi o nekakvoj afričkoj reprezentaciji u osnivanju!
Nemam komentara!
To mi govori jedan od pretendenata za zlatnu kantu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2011, 19:19

@mozak ti nemozes biti pretend ni zasto,sta mislis koji je razlog?Kako sam naveo toliko napisanog ni u nista.
Znaci ''k'o'' da te nema.To je jos gore.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 dec 2011, 20:34

harishp je napisao/la:@mozak ti nemozes biti pretend ni zasto,sta mislis koji je razlog?Kako sam naveo toliko napisanog ni u nista.
Grohno si žestoko ;) ..vodeći si :)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2011, 20:44

mozak je napisao/la:
harishp je napisao/la:@mozak ti nemozes biti pretend ni zasto,sta mislis koji je razlog?Kako sam naveo toliko napisanog ni u nista.
Grohno si žestoko ;) ..vodeći si :)
:lol: I sad reci da ti taj nick radi.Izgleda i mali ti izvan funkcije,veliki nikad nije ni funkcionirao.
Ako grohnes ,kako ces biti vodeci :lol: .Izgleda da ti umjesto malja glavom tucas kamen,modernizov'o se..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 dec 2011, 21:07

:lol:
Dogovorite se,ostaje li Pape selektor ili ne....
F.K.SARAJEVO

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 16 dec 2011, 19:01

Nadam se da će Safet otići, jer se i on sam boji da ponovo ne kiksa!
Safet je dosta napredovao kroz kvalifikacije, ali je i dalje ostao nedovoljan kalibar za reprezentaciju!
Treba nam provjeren stručnjak, koji će razdrmati igrače i izvući maximum od njih!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 dec 2011, 11:40

u ovom trenutku nema provjerenog strucnjaka !
15.10 - 15.06 ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 dec 2011, 11:46

mozak je napisao/la:Nadam se da će Safet otići, jer se i on sam boji da ponovo ne kiksa!
Safet je dosta napredovao kroz kvalifikacije, ali je i dalje ostao nedovoljan kalibar za reprezentaciju!
Treba nam provjeren stručnjak, koji će razdrmati igrače i izvući maximum od njih!
Dusko Bajevic ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 dec 2011, 13:09

skyisthelimit je napisao/la:u ovom trenutku nema provjerenog strucnjaka !
Ma ja, Bajevic je neprovjereni junior.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 dec 2011, 15:54

Ukoliko Safet odustane, moje viđenje je slijedeće...
Bajević i Baždarević bi bili glavni kandidati, iako bi svoje aplikacije predali i ostali, izbor bi se sveo na ovu dvoicu!
Poslije Osima, Bajević, Halilhodžić i Blažević su najbolji bh treneri !
Iza njih su rezultati, renome, autoritet i sve što pripada vrhunskim trenerima!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 dec 2011, 13:22

slika

:lol:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 19 dec 2011, 13:27

btw. Koliku kaznu je popusio Lulic?

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 19 dec 2011, 13:31

Edo_77 je napisao/la:btw. Koliku kaznu je popusio Lulic?
lulic je dobio dva zuta zaredom, a ne direktni crveni, tak da to je jedna utakmica suspenzije.
mislim da ovo nije slucaj seje :S osim ako nije stark sta zapisao u onaj svoj blokic maksuz.

susic :S i ovaj intervju ope mrtvo more
...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 19 dec 2011, 13:38

panties je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:btw. Koliku kaznu je popusio Lulic?
lulic je dobio dva zuta zaredom, a ne direktni crveni, tak da to je jedna utakmica suspenzije.
mislim da ovo nije slucaj seje :S osim ako nije stark sta zapisao u onaj svoj blokic maksuz.

susic :S i ovaj intervju ope mrtvo more
Jedna tekma, protiv Lihtenstajna, dakle nije vrijedno pomena.....

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 19 dec 2011, 13:40

fazon je sto je u nekom ranije intervjuu rekao da kao, razmislice dobro sta lulic treba da uradi da bi se vratio u prvu postavu u repki, a sad prica da mu je problem sto mu nece igrati.

mislim :roll:
...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 dec 2011, 17:27

Poceo je igrat igre sa ovim intervjuima i zavucenim komentarima,a jasno je Osim rekao sve je do njega i on opet kalkulira..Mislim da bi trebali trazit novog selektora Bazdarevic bi po meni bio dobar izbor

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2011, 18:33

panties je napisao/la:fazon je sto je u nekom ranije intervjuu rekao da kao, razmislice dobro sta lulic treba da uradi da bi se vratio u prvu postavu u repki, a sad prica da mu je problem sto mu nece igrati.

mislim :roll:
Fazon je sto u pisanim intervjuima se na kraju ispostavi da dosta toga uopste nije rekao.
Ne libe cak na ni video i tonskim zapisima da to ucine,sto se vec desavalo u par navrata.
Vrijeme za vadjenje soli iz mrtvog mora,pa im treba fizikanera.A to je kod nas najlakse naci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fudbalbr1, hurem, kakarut, zastitaIdentiteta i 49 gostiju.