Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Uradio tako, samo sto mi nema BiH lige kad pocinjem novu igru
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
pa kad ides START NEW GAME... pise ti EDITOR DATA FILES i ti moras staviti kvaku na "Change"Puma je napisao/la:Uradio tako, samo sto mi nema BiH lige kad pocinjem novu igru
Balans je jos nekih 300000€ u plusu, plate su u minusu 500€ sedmicno. Prodao sam Torlaka za 775000€ pa me to izvadilo. Necu nikog prodavati jer uz povoljan zrijeb mogao bih do grupne faze LP. To bi me bas poguralo. Nadam se da cu uspjeti produziti ugovor s Hamzicem-menager njegov me nervira. Sta god ponudim odmah odbije.Heller je napisao/la:Kakve su ti finansije
Mi nikada odustati necemo...
10.Skoro je napisao/la:Balans je jos nekih 300000€ u plusu, plate su u minusu 500€ sedmicno. Prodao sam Torlaka za 775000€ pa me to izvadilo. Necu nikog prodavati jer uz povoljan zrijeb mogao bih do grupne faze LP. To bi me bas poguralo. Nadam se da cu uspjeti produziti ugovor s Hamzicem-menager njegov me nervira. Sta god ponudim odmah odbije.Heller je napisao/la:Kakve su ti finansije
Koja sezona, dovedi Luku Đorđevića, sa malo sreće postace ti najbolji igrač u ligi vjeruj mi

Nego de SS ekipe i pojačanja

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Radan je u zelji ali ionako ga ne bih doveo jer imam strasan napad, a i na lijevom krilu sam dobro pokriven. Taj viduka ima dobre ocjene ali 181 cm visok. Ove ostale cu pogledati.Heller je napisao/la:10.Skoro je napisao/la:Balans je jos nekih 300000€ u plusu, plate su u minusu 500€ sedmicno. Prodao sam Torlaka za 775000€ pa me to izvadilo. Necu nikog prodavati jer uz povoljan zrijeb mogao bih do grupne faze LP. To bi me bas poguralo. Nadam se da cu uspjeti produziti ugovor s Hamzicem-menager njegov me nervira. Sta god ponudim odmah odbije.Heller je napisao/la:Kakve su ti finansije
Koja sezona, dovedi Luku Đorđevića, sa malo sreće postace ti najbolji igrač u ligi vjeruj miiz Mogrena, i probaj Roberta Viduku al on je lutrija, Radan Muminović je isto odličan za male pare, Nikola Popara iz kozare isto odličan talent, Kalcevic Filip isto tako na njemu sam digo oko 650k€ u trecoj sezoni odlicne pare, Deble Serges,
Nego de SS ekipe i pojačanja

Čuj Ivica Musemić

Prva pobjeda u Evropa Ligi
P.S. tek sam počeo

Skoro svaka cast za ovu ekipu.
A ne znam sta da ti kazem. Ekipa je strasna za nase uvjete ali nije to to. Sjecam se prije nije bilo sanse da ti dodje neki igrac iz kiparske lige u nasu, a vidi sad iz lige petice dolaze hladno. Nerealno je to. Pa ovaj Sanogo je wonderkid. Odigrao mi je 10 utakmica i zabio 24 gola. Na CM 01-02 sam u Hajduk dovodio Figa, Beckhama ali s 36 godina. I to je nerealno ali ovo je skroz demotivirajuce. Cak sam u drugoj sezoni uspio dogovoriti prijateljski mec s Fenerom i Besiktasem. Hajde da je proslo 5-6 sezona pa i nekako ali ovako...MakeTZ je napisao/la:Skoro svaka cast za ovu ekipu.
Pa dobro vidis ti mozes dovest u Sarajevo, ja npr. u Slobodu ne mogu nikog od tih igraca dovest a reputacija kluba vrlo sporo raste.
I koji je kod tebe ovo FM nesto mi cudan skin pravo.
To je skin od FM - a iz 2005 - e ili 2007 - e ako se ne varam.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
MakeTZ je napisao/la:Pa dobro vidis ti mozes dovest u Sarajevo, ja npr. u Slobodu ne mogu nikog od tih igraca dovest a reputacija kluba vrlo sporo raste.
Koja si sezona, koliki budget, koje pozicije skripe i ja sam sa Slobodom igro sad sam u LP
Nullius in verba
pa igrao sam 3 sezone i izasao mi crush dump veceras ili sutra cu vjerovatno iz pocetka krenut, uradio sam slobodu u editoru po trenutnim igracima promijenio samo predsjednika stavio Davuda, trenera Ibrakovica, igrace dodao i promijenio pozicije igracima posto nisu sve tacne, ocjene nisam dirao.
Imas li kakvih savjeta koga dovest i tako to ?
FM2012, a skinuo sam ovaj skin jer mi je bas gotivan...MakeTZ je napisao/la:Pa dobro vidis ti mozes dovest u Sarajevo, ja npr. u Slobodu ne mogu nikog od tih igraca dovest a reputacija kluba vrlo sporo raste.
Vidim da vas ima dosta sto je krenulo sa Fk Sarajevom,ja sam sa Fk Željom...poceo sam,i vidim da nekim bitnijim igracima istice ugovor,pa sam odlucio da to produzim..i sve ja to učinim kad dodjoh do Zajka Zebe...Agent mu neki iz Rusije...pogledam...njemu fav.osoba Amar Osim,a mrzi mene kao menadzera
...pa nebi dogovorio ugovor nema ti para,nudim mu 3 puta bolju plaću neg sto sada ima,opet mi njegov agent odbija...

Počeo sa Sarajevom, u Evropa Ligi prođem Rabotnički ispadnem od Brondby-a. Sve nepotrebne prodao ili dao free. Doveo lijevog beka Vukašina Benovića iz Borca, doveo Šunjića za štopera, Halilovića Emir za lijevo krilo, Zrnanović zadnji vezni, Dudić i Muslimović napadači. U toku 4/5 kola Anzhi tražio Torlaka a pošto nije htio produžiti ugovor prodam ga za samo 100k. Sa ovima ću igrati do kraja ove sezone pa ću od sljedeće dovoditi mlađe igrače. Neka mi neko predloži kakve strane igrače za male pare ili free, na small database 

Torlaka si mogao komotno za 500k :/ ..ponudis ga klubovima,i neko ga uzme 100%hordas'87 je napisao/la:Počeo sa Sarajevom, u Evropa Ligi prođem Rabotnički ispadnem od Brondby-a. Sve nepotrebne prodao ili dao free. Doveo lijevog beka Vukašina Benovića iz Borca, doveo Šunjića za štopera, Halilovića Emir za lijevo krilo, Zrnanović zadnji vezni, Dudić i Muslimović napadači. U toku 4/5 kola Anzhi tražio Torlaka a pošto nije htio produžiti ugovor prodam ga za samo 100k. Sa ovima ću igrati do kraja ove sezone pa ću od sljedeće dovoditi mlađe igrače. Neka mi neko predloži kakve strane igrače za male pare ili free, na small database
Stavio bio 350k niko nije htio i spustim na 250k i Anzhi jedva 65k ponudi i nadjemo se na pola puta haha 
Jači sam bez Torlaka

'vako nekako otprilike, samo umjesto Bajraktarevića nekad ubacim Obuću i igram sa tri napadača. Muslimović u 4 utakmice 7 golova, odlično pojačanje

Jači sam bez Torlaka

'vako nekako otprilike, samo umjesto Bajraktarevića nekad ubacim Obuću i igram sa tri napadača. Muslimović u 4 utakmice 7 golova, odlično pojačanje

Zadnja izmjena: hordas'87, dana/u 11 maj 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Može li iko postaviti link ovog' managera za download, može i torrent samo da radi ?
Ubijam se od dosade
Ubijam se od dosade

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pa daj ss tima, al odmah se možeš riješit Zukića, Aleksića, Šaranovića, Zoletića, i Bošnjaka barem sam ja tako a prodo Borica, Ristanica, Gavarica, Cehajica, Smajlovica i za njih mozes dobiti oko 100k to je dodatnih 750 sedmicno u palte a kad se njih rijesis imas prostora za dovest kojeg dobrog igraca npr.MakeTZ je napisao/la:pa igrao sam 3 sezone i izasao mi crush dump veceras ili sutra cu vjerovatno iz pocetka krenut, uradio sam slobodu u editoru po trenutnim igracima promijenio samo predsjednika stavio Davuda, trenera Ibrakovica, igrace dodao i promijenio pozicije igracima posto nisu sve tacne, ocjene nisam dirao.
- Radan Munović krilo, Sutjeska oko 5-6K plata ispod 300€, Feđa Dudić, Alen Škoro, Mladen Jurčević, China na posudbu iz Metalurga D., Andreja Mrkelu na posudbu dovedi, Gorana Smiljanica iz Vojvodine i jos koje svoje pojačanje

za drugu sezonu Sjutra džabalama vrhusnih pojačanja

Nullius in verba
Hajde mi postavi link za ovaj skin, ja ga koristim od FM 05, nisam znao da ima i za 12.10.Skoro je napisao/la:FM2012, a skinuo sam ovaj skin jer mi je bas gotivan...MakeTZ je napisao/la:Pa dobro vidis ti mozes dovest u Sarajevo, ja npr. u Slobodu ne mogu nikog od tih igraca dovest a reputacija kluba vrlo sporo raste.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.