Ma nema tu problema. FIBA je ionako cirkus organizacija, to nista ne znaci. Nek' jedan od njih bude spreman i Savovic nema mjesta. Sto se tice Kuzmica, mislim da je on puno blizi nama, iako je vec sada poceo zahtijevati minute koje ce imati na EP.braoolyo je napisao/la:Šta to znači? Da li BiH može praviti "probleme" ako ga Duda pozove a on prihvati poziv?neno#4 je napisao/la:Papiri za Savovica su kod nas.Pitanje je koliko će Erceg (a i Novica) biti spremni za prvenstvo, Savanović i Mačvan su sigurni a i Bjelica kod Tabaka stalno igra na četvorci, tako da je vrlo moguće da Savović ni ne dobije poziv, mada je Duda kod Tegeltije između redova rekao da će pokušati i sa njim i sa Kuzmićem.neno#4 je napisao/la: Eh, sada je druga prica ukoliko ga se pozove na pripreme sa Srbijom. Mada je licno mislim da on pored Macvana, Savanovica, Ercega i ostalih jednostavno nema mjesta.
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Odlicno prvo poluvreme,i tragicno drugo poluvreme pa cak i da su se zajebavali u njemu.Na kraju ubedljiva pobeda protiv smesnog MZT-a.Steta samo sto se Nikolic povredi onako na kraju,nije to trebala u ovakvoj utakmici.Odlicno je sto su Cvetkovic i Mitrovic dobili minute,ali je tragicno da Scott i Simonovic imaju zajedno indeks 0.
Jedan od njih mora da ide,ko ce neka se plisaju. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

4.kolo druge faze Eurocupa
CRVENA ZVEZDA-UNICS KAZAN
Sreda,30.januar,19:30
Hala Pionir
Prenos:B92
Nakon sramnog izdanja u Kazanu u proslom kolu kada smo jednostavno morali bolje protiv ocajnih Rusa,oni nam vec ovo kolo dolaze na noge u prepunom Pioniru.Sam Nikita Shabalkin koji je pre par dana potpisao za Unics prebacuje ulogu favorita na Zvezdu govoreci da ona svakoga moze da dobije u paklu Pionira.Dakle upoznati su sa tom cinjenicom.Nema se sta puno pisati,skauting je postavljen prosli put tako da je sve jasno.Nama pobeda mnogo znaci u ovome mecu i moramo da ciljamo na nju ako zelimo dalje da idemo.Zao mi je uvek kada Zvezda izgubi,ne mogu za to da navijam pa da se oprostimo od Eurocupa iako da se ne lazemo to bih voleo.Ono sto sam ja video jeste da je Galatasaray mnogo,mnogo jaca ekipa od Unicsa i nije mi jasno zasto oni figuriraju kao jedan od najjacih klubova u Eurocupu ove sezone.Mi definitivno mozemo da ih dobijemo i nadam se da cemo uspeti.
-
- Kontakt:
Ne znam šta bi pametno rekao,nek se ostavi srce na terenu.. Opet s druge strane,itekako nam je trenutno važnija ABA i plasman tamo,a igrati konstantno na dva fronta nije lako,tim prije jer glavni rivali u ABA igraju samo po jednu utakmicu sedmično.
I da, Boris Savović se vodi kao stranac,tako da će uprava Zvezde jednog igrača morati izostaviti na Kupu Radivoja Koraća.
I da, Boris Savović se vodi kao stranac,tako da će uprava Zvezde jednog igrača morati izostaviti na Kupu Radivoja Koraća.

Ma oko Savovica **** lud zbunjenog jos uvek.Ja sam nekidan gledao dokumente iz kluba gde pise da Savovic nije stranac,tada sam to ovde i napisao.Jutros citam Savovic stranac.Ako se on racuna kao stranac onda cenim da Brown otpada iz kupa.
I uskoro pada jos jedna rokada u klubu.
I uskoro pada jos jedna rokada u klubu.

To sa Tomasom je valjda propalo, što je i najlogičnije.
Odavno nije ovakvo raspolozenje vladalo u Pioniru.Ono sto sam video nije bilo padobranaca kojima ce da smeta da neko ispred njih ustane da nastavi sa pesmom.Svi kao jedan je bilo.Jednostavno prekrasan osecaj i sve je zaokruzeno pobedom i odlicnom partijom.Svi zasluzuju pohvalu,ali svi,cak i Scott odlicna partija,cak i SImonovic,Samardziski,Vlada na klupi.Svi zasluzuju pohvale za ponasanje i odnos prema dresu.E ovo je igra,uz ovakvu igru nije mi krivo i da se izgubi 15 razlike,ali uz ovakvu igru protiv ovakvih protivnika to ne moze da se dogodi.Kada odigras ovako ti jednostavno moras da povalis Unics na patos.Mnogo su bre losa ekipa iako imaju enorman budzet i iako slove za beton ekipu.Nemam nesta volje da pisem,samo cu reci Bravo Zvezdo,tako se igra basket. 

- alan_kardec
- Kontakt:
Odlična partija čitave ekipe zaista. Oduševili su me. Maksimalno izgaranje i požrtvovanje, vrhunska odbrana veći dio meča. Imali smo dva puta +16 i možda i priliku da stignemo tih +20, ali je Uniks jako iskusan tim, ako ništa drugo. Da ih u prvom poluvremenu nije onako dobro služio šut (polovinom druge četvrtine šut za 2 im je bio, čini mi se 78%
), vjerovatno smo ih mogli nabiti i više nego što nam je trebalo, ali ja ne žalim. U igri smo za drugi krug što je najbitnije.
Tek sad vidimo koju težinu ima ona naša pobjeda u Njemačkoj, ali i loše igre i porazi protiv Galate i Uniksa koji nam se, u prvoj utakmici, bukvalno nudio.
Ključ je gostovanje u Istanbulu.

Tek sad vidimo koju težinu ima ona naša pobjeda u Njemačkoj, ali i loše igre i porazi protiv Galate i Uniksa koji nam se, u prvoj utakmici, bukvalno nudio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja sam primjetio kad je manje Grobara ili Delija da je bolja atmosfera nego kad ih ima previše
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To je i vise nego normalna stvar. Jezgru svake navijacke skupine cini osjetno manji broj ljudi nego sto ce ih biti na nekom derbiju, ili opcenito. To je vizualno lijepo za vidjeti i uslikati, svakako, ali broj te jezgre ''pravih'' iskljucivo ovisi o velicini grada/sredine i mentaliteta i kudikamo je manji od sveukupne brojke.
...Život za Široki...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Odlična partija čitave ekipe zaista. Oduševili su me. Maksimalno izgaranje i požrtvovanje, vrhunska odbrana veći dio meča. Imali smo dva puta +16 i možda i priliku da stignemo tih +20, ali je Uniks jako iskusan tim, ako ništa drugo. Da ih u prvom poluvremenu nije onako dobro služio šut (polovinom druge četvrtine šut za 2 im je bio, čini mi se 78%), vjerovatno smo ih mogli nabiti i više nego što nam je trebalo, ali ja ne žalim. U igri smo za drugi krug što je najbitnije.
JA sam i ranije rekao da je Zvezda u prednosti u odnosu na druge klubove jer je dobila Ulm u gostima, a tamo će drugi tesko doći do pobjede.Realno bi bilo da Ulm i Zvezda prođu dalje jer su kolektvino bolji od Galate i Uniksa, ali grupa je izjednačene i biće makljanja do kraja.To sto je Zvezda izgubila 20 razlike kući je samo los dan.Galata jeste individulano najača, ali ne djeluju kao ekipa.KAd ih ide lome, ali ispucavaju se previse.Kos razlika je veoma bitna jer je moguće da sva četiri kluba imaju 3-3 omjer.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Uvek je to i bilo.To su velike navijacke grupe,institucije,i razni sminkercici,devojcice i ostale kojima puca ona stvar za tim klubovima dodje kako bi se uslikalo i podelilo sliku na fejs.To je jedna od losijih stvari Zvezidne mobilizacije i to sam uvek i govorio.Medjutim sinoc nije bilo manje Delija,nego je bilo manje kospicara kojima smeta kada neko ispred njih ustane,kada se dere,oni su zaboga dosli u miru da uzivaju u utakmici.DANTES je napisao/la:Ja sam primjetio kad je manje Grobara ili Delija da je bolja atmosfera nego kad ih ima previše

-
- Kontakt:
Otjerasmo Acu Petrovića sa klupe Unicsa 

Aco se nigdje nije dugo zadržao... A iskreno loše vodi ekipu s obzirom na roster....samoradnik je napisao/la:Otjerasmo Acu Petrovića sa klupe Unicsa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://www.redstarbelgrade.info/kosarka ... ezdom.html
$ $ ? ", " ? ? " " је " ? уговор са ' $ ?.
$ & сезоне " за $ " " - '. Уговор је " на " $.
" је ? ? са " " $ 18 $ " & $ на & првенству за ", а ове сезоне $ је у " " управо у $ '-а. У % ? " " је $ 15 " уз 18,6 " у & на терену. За то ' " је " " $ 7,7 поена, 2,1 & " 1,8 " по '.
& " $ је " 22. јануара " 18 $ " " је " " ? " $ " " 1995. " је " ? уговор. " је $ - " " & Црвене $ на $ ? ? " за " " се $ 22. $ 24. & " у $.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Ima u Radnickom jos par dobrih kosarkasa sa kojima bi trebali potpisati ugovore u najbrzem roku,pa neka oni i dalje igraju za Radnicki.Gledao sam ih pre par dana protiv Slobode u Zelezniku,mnogo potencijala tu ima.
Ristić, možda Đukanović i to je to. Ostali i nemaju potencijala za ozbiljniju košarku.Devil je napisao/la:Ima u Radnickom jos par dobrih kosarkasa sa kojima bi trebali potpisati ugovore u najbrzem roku,pa neka oni i dalje igraju za Radnicki.Gledao sam ih pre par dana protiv Slobode u Zelezniku,mnogo potencijala tu ima.
I nije Radnički već FMP.

Pa njih dvojica to je vec 3 i Cvorovic je 4.braoolyo je napisao/la:Ristić, možda Đukanović i to je to. Ostali i nemaju potencijala za ozbiljniju košarku.Devil je napisao/la:Ima u Radnickom jos par dobrih kosarkasa sa kojima bi trebali potpisati ugovore u najbrzem roku,pa neka oni i dalje igraju za Radnicki.Gledao sam ih pre par dana protiv Slobode u Zelezniku,mnogo potencijala tu ima.
I nije Radnički već FMP.
Djokic da ima pametnije asistencije bi bio 5.

Čvorović se ne može izboriti ni da igra svaku drugu utakmicu a kamoli za neku ozbiljniju minutažu. Đokić ima 23-24 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.