Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Chinaglia » 23 jun 2014, 13:27

da hoće novinari lijepo izaći i reći šta se to dešavalo i šta se dešava u repki, da raja zna, da se skinu maske, da se sazna istina o Džeki i Spahi (ako ima šta, a ne vjerujem da se priča bezveze da ima) .. sve dok se takve stvari zataškavaju zarad mira u kući, to će sve kulminirati jednog dana, a bojim se da je počelo kako reče (ako se ne varam) @dreamer, prije Egipta, kulminiralo na tekmi s Egiptom, a završilo protiv Nigerije, ili ipak ne?! ako se nastavi sa šutnjom, sa trpanjem prljavog veša pod tepih, ovakve stvari će se nastaviti i u budućnosti, neminovno

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 23 jun 2014, 14:22

Janez je napisao/la:[youtube][/youtube]

2.13.50 Poslušajte Marjana na stranu sve ovo, ali kad on ovako šuti i potpuno razočaran nešto se sinoć desilo opasno. :roll: :crazy:

E jest nam i rek'o ... covjek vise ne zna bil' bio sportski novinar, navijac il' Senadov steznjak ... a kako ga je bilo milina
slusat' prije koju godinu ... :thumbdown:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 14:26

Bandit brate šta je Marjan danas i kakav je bio prije mogla bi se posebna tema otvoriti. Nije više riječ o njemu, nego da se i on pošutio. Nema više miševe čudesa, utihnulo sve, jedva se progovori koja. Poenta videa jeste da se u Brazilu nešto dogodilo što je ozbiljno uzdrmalo atmosferu i dovelo do onog što je čitav svijet vidio.

Ako će Marjan prvi progovoriti i iznijeti činjenice i prozvati krivce uz dokaze i argumentovano to obrazložiti ja ću mu prvi stopala ljubiti nasred Ferhadije.

Dobro je neko već ranije spomenuo došao je vakat da se novinari udruže i da sve što je gurano pod tepih radi mira u kući iznese i raščisti prije novih kvalifikacija. ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jun 2014, 16:38

TMmanija2012 je napisao/la:Reforme trebaju...znaci lete Pape i bratic,a sa njima Avdija i Hadzic..Spahu obavezno skloniti..Misketa penzionisati ..Dzeku odyebati sa njegovom dvorskom ludom Ibrom..Dzekinom ocu zabraniti na stadion i MIRNA BOSNA :salut:
Bas tako.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 23 jun 2014, 16:56

tek sad ovaj video dolazi do izrazaja nakon svega,nazalost kasno za SP,ali nije kasno za buducnost ove reprezentacije !

[youtube][/youtube]

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 23 jun 2014, 17:01

nikada nisam vidio ovakvog marjana - uvijek očekujem da nakon poraza on bude prvi koji u ekstazi viče kako su nas sudije pokrale, kako smo bili bolji i slično.. na ovom videu izgleda totalno suprotno, kao da mu je nešto pokvarilo čitav utisak o utakmici, a siguran sam da je to "ono nešto" što će (nadam se) reći kada dođe u sarajevo.. ukoliko na kraju to i kaže, svaka mu čast.. također, aplauz na ono: "uzimam izjave od onih koji ih daju, od onih koji ih ne daju ne mogu uzeti izjave" :thumbup: zna se na koga se aludira..
don_burza je napisao/la:Radim Sa jednim rumunom ovdje i on mi priča da je bio security na tekmi nas i njih kad su nas razvalili 3:0
Kaže da su Džeko i Spahic posle neke galame izasli iz svlačionice nakon tekme. Bilo je kaže i razbijanja a ostali su tek nakon pola sata izasli. Eh sad jbg ne znam koliko je ovo bitno Al kad mi je to pričao odmah mi ova priča o klanovima prolazi kroz glavu

Sent from my iPhone using Tapatalk
najveći problem je što se ovakve priče konstantno vuku po reprezentaciji otkad postoji taj klan džeko-spahić, uglavnom kod poraza ili bilo kakvih nesuglasica u reprezentaciji.. i te afere se uvijek nekako zataškaju ili jednostavno 'gurnu pod tepih'.. a svi znamo, gdje ima dima ima i vatre - a u ovom slučaju je PREVIŠE dima.. a svi znamo ko je kulminator svih tih sranja i ko igra glavnu ulogu u tim situacijama - "kapiten" emir spahić.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 17:05

Tipični balkanski mentalitet kojeg su spominjali mnogi veliki treneri. Dobro je imati 2 - 3 balkanaca u ekipi ali sve više toga je rizično zbog nesuglasica, klanova itd.

Opet pojedinci misle da su iznad reprezentacije. Kada nam je savez bio najgori, igrači su bili najsloženiji. Sada imamo mnogo bolji savez i odmah se pojedinci prave velikanima.

Nema tu nekog autoriteta tipa Sergej Barbarez.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 24 jun 2014, 01:44

Susic i Spahic su krivci za ovo sta se desilo na SP a Ervin Zukanovic je jedan veliki dio te nesuglasice..Znaci zbog Spahe i Susica smo ispusili, a dokaz dolazi za par dana ;) pozz

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2014, 07:49

Duško Bajević je naozbiljniji kandidat za novog selektora. Bajević bi lahko mogao dobiti većinu, jer ima podršku članova nogometne vlade iz svih korpusa. Osim Bajevića kao kandidati se pominju još Amar Osim i Blaž Slišković, ali i još neka domaća i inostrana imena. Navodno bi mnogi željeli da Vahid Halihodžić predvodi u novom ciklusu bh. Zmajeve.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 jun 2014, 17:07

Sabinho je napisao/la:
Janez je napisao/la:
[youtube][/youtube]
2.13.50 Poslušajte Marjana na stranu sve ovo, ali kad on ovako šuti i potpuno razočaran nešto se sinoć desilo opasno. :roll: :crazy:
ovo od 2:17:17 mislim da je jasno na koga je aludirao :clap:
Je li do mene ili im ton ne valja?

Ako ko može, da uradi transkript. :thumbup:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 24 jun 2014, 21:58

Gdje se moze vidjet klip

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 jun 2014, 22:26

Danas sam cuo od jednog prijatelja(informacija neprovjerena) da su se potukli Bicakcic i Kolasinac :-/ kao to se sve desavalo pred utakmicu sa Nigerijom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 jun 2014, 22:38

Sada raja malo i izmislja,potukli se ovi,oni.Postoji nekoliko cinjenica koje sam naglasavao na ovoj ili papetovoj temi koje su sad kulminirale.
Pape je izgubio kontrolu nad svlacionicom na okupljanju pred Slovacku u septembru kada je Dzeko "kasnio" na okupljanje zbog Hajrovica.Reprezentacija od tog okupljanja konstantno pada,i samo zahvaljujuci ranijim pobjedama,pa ako hocete sreci i u Zilini i u Kaunasu smo se plasirali.
Od tog momenta,Dzeko,Spaaha klan pokusavaju da kontriraju Papetu svako pozivanje igraca iz agencije trazenjem minuta za svoje momke odnosno havere.Mozda je kljucni covjek citave price Ibricic,mada ja licno ne vjerujem da je samo on u pitanju,mislim da je rijec o puno vecim ovlastima koje zahtijevaju prije svega pomenuta dvojica kad je u pitanju svlacionica.
Kulminiralo je pred Egipat,kulminiralo je pred Nigeriju i to jeto,stvari su prilicno jasne.
Svi ostali konflikti u repci su na osnovi ovog problema
SLOBODA NAVIJAČIMA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jun 2014, 23:46

[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 24 jun 2014, 23:47

Velide veličino !!!

Pokreni revoluciju u bh fudbalu !!!!

slika

:bow:
FORZA MARŠAL !!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jun 2014, 23:49

esprit24 je napisao/la:Danas sam cuo od jednog prijatelja(informacija neprovjerena) da su se potukli Bicakcic i Kolasinac :-/ kao to se sve desavalo pred utakmicu sa Nigerijom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zasto njih dvojica da se tuku

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2014, 23:50

Koja laž :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2014, 23:51

Neutral je napisao/la:Duško Bajević je naozbiljniji kandidat za novog selektora. Bajević bi lahko mogao dobiti većinu, jer ima podršku članova nogometne vlade iz svih korpusa. Osim Bajevića kao kandidati se pominju još Amar Osim i Blaž Slišković, ali i još neka domaća i inostrana imena. Navodno bi mnogi željeli da Vahid Halihodžić predvodi u novom ciklusu bh. Zmajeve.
Princ da vodi repku? Pa nije lud da mu Džeko i Spahić kolo vode. Jok nema šansi, nije to Velež iz 80-ih kada su u njemu igrali sve sami asovi i ljudske gromade, pa je i njemu bilo lakše.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jun 2014, 00:11

Već sam nekoliko puta piso sa bajevicem je sve dogovoreno čeka se povratak sa svjetskog da se to oficijalno objavi ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 jun 2014, 00:22

hodža je napisao/la:Velide veličino !!!

Pokreni revoluciju u bh fudbalu !!!!

slika

:bow:
Legenda sta drugo :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Mahalac7, s4mke, Sheyi i 59 gostiju.