NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

LG97DM
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la LG97DM » 09 feb 2015, 19:36

Ambicija je PL naravno, cilj je upisati 5 pobjeda u prvih 5 kola.
Pojačali su se nekim imenima, vidjet ćemo kako će to u prvenstvu funkcionirati.

Jedino smo ostali bez desnog beka, Ivana Perića koji je otišao u 4. njemačku ligu.

Trenutno je ovakav sastav:
------------------Sušac-------------------

--Ljubić---Mornar---Rodin------Jelavić

---------Dodig-------Stjepanović--------

---Zadro--------Bošnjak--------Anković-

---------------Malčić-----------------------

Na klupi: Mulać (GK), A. Rozić, Petrović, Aničić, Cvitković, M. Rozić, Kaić
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 09 feb 2015, 19:47

LG97DM je napisao/la:Ambicija je PL naravno, cilj je upisati 5 pobjeda u prvih 5 kola.
Pojačali su se nekim imenima, vidjet ćemo kako će to u prvenstvu funkcionirati.

Jedino smo ostali bez desnog beka, Ivana Perića koji je otišao u 4. njemačku ligu.

Trenutno je ovakav sastav:
------------------Sušac-------------------

--Ljubić---Mornar---Rodin------Jelavić

---------Dodig-------Stjepanović--------

---Zadro--------Bošnjak--------Anković-

---------------Malčić-----------------------

Na klupi: Mulać (GK), A. Rozić, Petrović, Aničić, Cvitković, M. Rozić, Kaić
U prvih pet kola upisati pet pobijeda :?: Znači pobijeda u Gračanici i Banovićima :clap: RESPECT :kralj:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 feb 2015, 20:00

Forlan je napisao/la:U prvih pet kola upisati pet pobijeda :?: Znači pobijeda u Gračanici i Banovićima :clap: RESPECT :kralj:
Pobjeda*

I ptice na grani znaju da smo mi institucija u ovom ligi za sve klubove sto igraju po kojekavim pašnjacima.

faketowsky
Kontakt:

Post Postao/la faketowsky » 14 feb 2015, 20:03

pa vi i jeste za pašnjaka. Gabelu ni google ne moze pronaci.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2015, 20:34

Institucija da...ali za nesportske aktivnosti ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 14 feb 2015, 20:46

LG97DM je napisao/la:
Forlan je napisao/la:U prvih pet kola upisati pet pobijeda :?: Znači pobijeda u Gračanici i Banovićima :clap: RESPECT :kralj:
Pobjeda*

I ptice na grani znaju da smo mi institucija u ovom ligi za sve klubove sto igraju po kojekavim pašnjacima.
Gdin.lektor bum se ispričal za krivopis ne :bow: Očito da ste institucija za ptice na grani kad nemate publiku ;) " onclick="window.open(this.href);return false; INSTITUCIJA :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 14 feb 2015, 23:50

Koji primitiviziam, vi nekome pašnjake spominjete. Vi PL da grate :urnebes: :clap:

[youtube][/youtube]

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 feb 2015, 23:53

LG97DM je napisao/la: I ptice na grani znaju da smo mi institucija u ovom ligi za sve klubove sto igraju po kojekavim pašnjacima.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2015, 00:02

LG97DM je napisao/la:
Pobjeda*

vi institucija za ovu ligu ? prvo Buducnost mi pada na pamet koja je za vas i od prije rata i nakon rata institucija..na kraju krajeva ljudi izasli u evropu .. drugo Lukavac sto se tice navijaca, a i klub koji je bio clan Prve Lige, odnosno danasnje Premier Lige koja jee tad bila puno jaca ngo ova danasnja. doduse sad je ovo oko Sarajeva promjenilo malo to , ali u sustini meni se tad igrao puno bolji fudbal .. trece Jedinstvo takodjer igralo eevropske utakmice ... Rudar Kakanj je odlicno igrao u tadasnjoj prvoj ligi... za vas je i Capljina ispred, pa i Troglav koji nije u ovom rangu ali eto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 15 feb 2015, 20:45

O što se naložila raja, nije odavno bilo ovako burno u GOŠK-ovoj temi :mrgreen:

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 25 maj 2015, 11:13

Citavu sezonu sam se potajno nadao da ce se GOŠK prikljuciti borbi za prvo mjesto i ulazak u premijerligasku elitu. Neodlucan rezultat u Kaknju izmedju Mladost i Buducnost i mi smo prvi favoriti za ulazak u PL. Mislim da ne bismo trebali imati previse problema u Konjicu i Gabeli a bogami ni u Kaknju protiv Mladosti. Svi smo vidjeli da su oni samo prosjecna ekipa i da su zalutali na vrhu tabele. Vise se pribojavam Buducnost ali ako sada bude X u Kaknju, svakako imamo bolji medusobni omjer. Steta sto nismo dobili Branitelj i Podgrmec jer bi pitanje prvaka vec bilo rjeseno.

Naprijed lavovi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 25 maj 2015, 13:12

mak_033 je napisao/la:Citavu sezonu sam se potajno nadao da ce se GOŠK prikljuciti borbi za prvo mjesto i ulazak u premijerligasku elitu. Neodlucan rezultat u Kaknju izmedju Mladost i Buducnost i mi smo prvi favoriti za ulazak u PL. Mislim da ne bismo trebali imati previse problema u Konjicu i Gabeli a bogami ni u Kaknju protiv Mladosti. Svi smo vidjeli da su oni samo prosjecna ekipa i da su zalutali na vrhu tabele. Vise se pribojavam Buducnost ali ako sada bude X u Kaknju, svakako imamo bolji medusobni omjer. Steta sto nismo dobili Branitelj i Podgrmec jer bi pitanje prvaka vec bilo rjeseno.

Naprijed lavovi
jsvi jedva cekamo zadnje kolo da vidimo ko je prosjecna ekipa...vi ste jedna obicna g.... a sve ovo sto se desavalo u orasju ce da se vrati gosku u zadnjem kolu...a tebi jerane jedino vrijedi ta slika na profilu i bolje da je sklonis jer vi iz gabele ne zasluzujete takve velicine...

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 25 maj 2015, 15:24

Mak_033 hvala podršci ;)

Amare, mak_033 uopće nije iz Gabele, nego iz Sarajeva

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 25 maj 2015, 15:36

amar009 je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:Citavu sezonu sam se potajno nadao da ce se GOŠK prikljuciti borbi za prvo mjesto i ulazak u premijerligasku elitu. Neodlucan rezultat u Kaknju izmedju Mladost i Buducnost i mi smo prvi favoriti za ulazak u PL. Mislim da ne bismo trebali imati previse problema u Konjicu i Gabeli a bogami ni u Kaknju protiv Mladosti. Svi smo vidjeli da su oni samo prosjecna ekipa i da su zalutali na vrhu tabele. Vise se pribojavam Buducnost ali ako sada bude X u Kaknju, svakako imamo bolji medusobni omjer. Steta sto nismo dobili Branitelj i Podgrmec jer bi pitanje prvaka vec bilo rjeseno.

Naprijed lavovi
jsvi jedva cekamo zadnje kolo da vidimo ko je prosjecna ekipa...vi ste jedna obicna g.... a sve ovo sto se desavalo u orasju ce da se vrati gosku u zadnjem kolu...a tebi jerane jedino vrijedi ta slika na profilu i bolje da je sklonis jer vi iz gabele ne zasluzujete takve velicine...
Ko o čemu,kur.va o poštenju... Neka bgti...
Support your local club !

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 26 maj 2015, 16:12

Prosle sezone Jedinstvo najvece zlo ove lige,a ove Mladost sta ces znaju ljudi sve :urnebes: Ali su zato drugoligas iz Banovica i mafijasi iz Gabele najposteniji :lol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la Addict » 31 maj 2015, 15:50

Naprijed lavovi
Idijanci kako ste? Kako plastenici i mandarine? Kako sudije, izadje li ko ziv?

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 31 maj 2015, 17:09

Sljedece sezone Premijer Liga se igra u Gabeli. Crknite dusmani

:bih:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 03 jun 2015, 16:04

U inat svim dušmanima, selo od 2000 stanovnika će opet biti član najelitnijeg nogometnog natjecanja u BiH slijedeće sezone.

:bih: :bih:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jun 2015, 17:20

LG97DM je napisao/la:U inat svim dušmanima, selo od 2000 stanovnika će opet biti član najelitnijeg nogometnog natjecanja u BiH slijedeće sezone.

:bih: :bih:
odakle da gabela ima 2000 ljudi :? :? ...a nemoj bas puno skakat od srece jer cete plesat samo jedno ljeto....u ligi 12 za vas nikad vise mjesta nece bit...pozz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 jun 2015, 17:32

Zašto ne? Ispadnu dogodine, vrate se odmah. slika
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.