Caps Lock

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ovo mi je bila zadnja utakmica za Pivopije, tako da meni to više ne predstavlja ništa posebno, ali za saigrače će da predstavlja. Pogledaj pravila vezano za broj dozvoljenih odigranih istih rezultata i pogledaj koliko su istih rezultata odigrali iz Zadnje klupe.Mokes je napisao/la:uRADENI SU PAROVI, AKO IMA KAKVIH GRESAKA, JAVITE.
Caps Lock
Koliko vidim imaju 3 ista para, a toliko je dozvoljeno.UltraSA je napisao/la:Ovo mi je bila zadnja utakmica za Pivopije, tako da meni to više ne predstavlja ništa posebno, ali za saigrače će da predstavlja. Pogledaj pravila vezano za broj dozvoljenih odigranih istih rezultata i pogledaj koliko su istih rezultata odigrali iz Zadnje klupe.Mokes je napisao/la:uRADENI SU PAROVI, AKO IMA KAKVIH GRESAKA, JAVITE.
Caps Lock
Opet sam provjerio, 3 para. De napisi koji su to isti, s moba samUltraSA je napisao/la:5 parova
Prepade me, kontam nisam nešto dobro izračunaoJohnCleese je napisao/la:Zar smo izgubili na produzetke ?BelminM23 je napisao/la:![]()
![]()
Pogledo sam u pravilniku opet, previdio sam neštaEdin TM87 je napisao/la:Ma sve je regulare.
Ali Mago itekako treba pripazit sta tipuje, jer smo popusili ligu sluzbenim rezultatom a evo zamalo i kup.
Ta me handrisUltraSA je napisao/la:Sociedad (EdinTM i Mago), Koln (Arsenalovac i EdinTM), Milan (Arsenalovac i EdinTM), Udinese (EdinTM i Mago), Celta (EdinTM i Mago)
Ako ne važi 7+4, ako to važi samo u slučaju da je došlo do produžetaka, onda ništa... ili sam ja nešta pogrešno skonto da je dozvoljeno da se odigraju najviše 3 ista rezultata.
Ima tamo u raspored kupa. Za čitavo takmičenje raspored.Pivopija je napisao/la:Kad se igra sljedece kolo u kupu?
Montpellier – St. Etienne 1-1BelminM23 je napisao/la:Montpellier – St. Etienne - 2:1 GOOL
Celta Vigo – Osasuna - 3:0
Hvala, ispravljeno.Viper je napisao/la:1/8 finala kupa FK Kockari - FK Garaže 1:1 (0:0, 8:23) FT
penali obrnuto
tijesno ste prosli na penaleViper je napisao/la:1/8 finala kupa FK Kockari - FK Garaže 1:1 (0:0, 8:23) FT
penali obrnuto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.