NK Zvijezda Gradačac

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 11 jun 2010, 23:46

Joj što ne mogu sranja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Je..š mjesto koje nema šljive"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 12 jun 2010, 00:12

kad nemozes sranja onda ga nemoj ni traziti sa debilnim postovima ,zelji predvidzas borbu za opstanak a zvijezda kao jaka i igracki i finasijski a sav skup polovnjaka sto je bio u zelji je presao u zvijezdu i prelazit ce i ubuduce,uzivaj u julu u evropskim utakmicama najveceg bh kluba 8-)

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 12 jun 2010, 08:52

Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.

Post Postao/la Avatar » 12 jun 2010, 08:57

NADIR STRAŠNI je napisao/la:Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.

Sta je misu ? Lik te pogodio postom svee sto ne valja iz Zeljeznicara ide u zvijezdu :mrgreen:

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 12 jun 2010, 09:01

NADIR STRAŠNI je napisao/la:Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.
E baš si strašan nema šta. Nek je Zvijezda uspješnija od Želje, tj. svake godine uspiju opstati ;)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 jun 2010, 09:04

Mislim da si ti možda i jedini u Gradačcu koji gotivi više pitare od manijaka.... i koji ne simpatiše Želju....
Svašta bi ti sad rekao, al neću zbog drugih forumaša koji doalze iz Gradačca i koji su i više nego korektni forumaši...
Svaki čovjek u ovoj Zemlji zna da je Željo najveći BH klub, da je to klub sa najvećim brojem navijača, da je to klub koji ima najbolje europske rezultate i prije i poslije rata, da iza njega ne stoje političari kao iza većine BH klubova i to tvoje podcjenjivanje je veoma bezobrazno... :twisted:

Ništa, ja Zvijezdi želim sve najbolje u budućnosti, jer mi je to pravo drag klub, a i bgm i moj klub Željo u tom gradu ima mnogo navijača...
...a hvala bogu ljudi s takvim razmišljanjem poput tebe su neprihvaćena manjina...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 12 jun 2010, 09:06

Greska u gratiki izgoravanja i to ogramna i msm poredit Zelju i Zvijezdu nije moguce jer Zeljo ima Trofeja koliko vi imate nastupa u Premijer Lizi ima cak i vise jer ovo vam je tek 2. nastup u Premijer Lizi i da Zeljo ima sponzora toliko koliko vas ne zivi u Gradačcu...
Budi pozdravljen neznalico N.Strasni i nemoj beze prosipat ljudima ovaj ce doc,i ovaj nece jer nemas pojma i Karic je solidno pojacanje neznam sto ga blatite kod vas je bio neizostavan iz prvih jedanaest i ako nisi znao vasa uprava ga je htjela zadrzati ali et nije imala para. Spalevic od kada je dosao u Slaviju a ima jedno 4 godine uvijek se sam nudio Zelji i da bi mu to bila velika zelja da zaigra u ZELJI ali nasi mu nisu dali i nek nisu jer je veliki nacionalista i nemoj pisat beze ono sto nemas pojma...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 12 jun 2010, 09:25

Ja ne znam ima li moderatora ovdje.
Ima nas ovdje koji ne dijelimo Nadirovo misljenje a ipak moramo citati brdo glupih i ljigavih komentara upucenih nasem klubu.Dakle, mangupi i jednog i drugog grada selite se sa teme pa svoje seljacke frustracije ispucavajte negdje drugo.Upuceno i jednim i drugim.

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 12 jun 2010, 09:28

Koji si ti kreten matere ti, zvijezda ima para onoliko koliko joj treba , ali nema dugova, navijača ima dovoljno i gledalaca 3000-4000 hiljde po utakmici, a što bi željo spram broja stanovnika trebao da ima barem 20 000 po utakmici. I ja sam čuo da Spalević pregovara sa zvijezdom a ko je vama kriv što ga vi ne možete dovesti sebi. Eto da li smo vam Karića, eto vam i polovnjak Haris Bešlija. I pozdrav. Nemojte se previše izdizati. I vi ste jedan prosječan klub, ništa bolje. I dan danas imate lopova i klubu koji će vas pokrast.

the maniacs gradacac
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs gradacac » 12 jun 2010, 09:42

svaka cast i zvijezdi i zelji, ima puno gradacacana koji vole oba kluba.a ovo prepucavanje nema smisla.bice onako kako se uprave dogovore i odluce a nase je da samo gledamo , navijamo i da se nadamo da ce oba kluba imati uspjesnu narednu sezonu,

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 12 jun 2010, 10:12

mačak u čizmama je napisao/la:Koji si ti kreten matere ti, zvijezda ima para onoliko koliko joj treba , ali nema dugova, navijača ima dovoljno i gledalaca 3000-4000 hiljde po utakmici, a što bi željo spram broja stanovnika trebao da ima barem 20 000 po utakmici. I ja sam čuo da Spalević pregovara sa zvijezdom a ko je vama kriv što ga vi ne možete dovesti sebi. Eto da li smo vam Karića, eto vam i polovnjak Haris Bešlija. I pozdrav. Nemojte se previše izdizati. I vi ste jedan prosječan klub, ništa bolje. I dan danas imate lopova i klubu koji će vas pokrast.
Haris vam one vaše kvazi igrače može učiti kako se igra lopte. 8-) Budi mi pozdravljen ...
1996

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 12 jun 2010, 11:40

Vidim, dok sam bio odsutan, da se jedna budala zajebavala sa mojim profilom i pisala u moje ime (bez brige, znam ko je to pisao). Molim moderatora ako može da zaključa ovaj moj profil a ja ću sebi napraviti drugi. Izvinjavam se zbog neugodnosti jer ovo što je pisano u moje ime, nije moje mišljenje. Čujemo se pod drugim profilom.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 12 jun 2010, 11:48

zmaj_Bosne je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Eto dobili ste "ubojitog" napadaca Mladena Bojica :mrgreen:
To sam znao već kada je prešao u Borac da će se na kraju sezone priključit Zvijezdi, jer takav je dogovor Zvijezda imala sa njim ;)
Joj "Zmaju od Bosne" al te neko dobro laže!!!

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 12 jun 2010, 11:53

Cuspajz je napisao/la:kad nemozes sranja onda ga nemoj ni traziti sa debilnim postovima ,zelji predvidzas borbu za opstanak a zvijezda kao jaka i igracki i finasijski a sav skup polovnjaka sto je bio u zelji je presao u zvijezdu i prelazit ce i ubuduce,uzivaj u julu u evropskim utakmicama najveceg bh kluba 8-)
Mi smo kupovali Željine polovnjake u ranijem periodu. Ko sada kupuje od koga? :P :roll: :P :roll:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 12 jun 2010, 11:58

pozdrav od huseina veličanstvenog. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 12 jun 2010, 11:58

NADIR STRAŠNI je napisao/la:Vidim, dok sam bio odsutan, da se jedna budala zajebavala sa mojim profilom i pisala u moje ime (bez brige, znam ko je to pisao). Molim moderatora ako može da zaključa ovaj moj profil a ja ću sebi napraviti drugi. Izvinjavam se zbog neugodnosti jer ovo što je pisano u moje ime, nije moje mišljenje. Čujemo se pod drugim profilom.
Špijuni su među nama i kvare našu idealnu vezu :mrgreen: :mrgreen:

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 12 jun 2010, 12:39

mačak u čizmama je napisao/la:Koji si ti kreten matere ti, zvijezda ima para onoliko koliko joj treba , ali nema dugova, navijača ima dovoljno i gledalaca 3000-4000 hiljde po utakmici, a što bi željo spram broja stanovnika trebao da ima barem 20 000 po utakmici. I ja sam čuo da Spalević pregovara sa zvijezdom a ko je vama kriv što ga vi ne možete dovesti sebi. Eto da li smo vam Karića, eto vam i polovnjak Haris Bešlija. I pozdrav. Nemojte se previše izdizati. I vi ste jedan prosječan klub, ništa bolje. I dan danas imate lopova i klubu koji će vas pokrast.
Zeljo bi imao 20 000 posjetilaca da toliko moze da stane na stadion.
Spalevic ne dolazi u Zelju jer ga mi sa Juga NE ZELIMO zbog nacionalistickih ispada
Karic bi vam ostao da ga vasa uprava nije otjerala
Haris Beslija je nas igrac koji je bio na posudbi tu, nismo mi krivi sto vi ne znate cijeniti kvalitet pa on ne igra kod vas jer je bolji od 80% vasih igraca.
zvijezdica je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:kad nemozes sranja onda ga nemoj ni traziti sa debilnim postovima ,zelji predvidzas borbu za opstanak a zvijezda kao jaka i igracki i finasijski a sav skup polovnjaka sto je bio u zelji je presao u zvijezdu i prelazit ce i ubuduce,uzivaj u julu u evropskim utakmicama najveceg bh kluba 8-)
Mi smo kupovali Željine polovnjake u ranijem periodu. Ko sada kupuje od koga? :P :roll: :P :roll:
Nismo mi kupili vase igrace, dosao je jer ste ga otjerali. I sad je polovnjak, a kad vas je uveo u ligu nije bio ?

P.S. nemojte misliti da imam nesto protiv Zvijezde, treci ste mi najdrazi klub poslije Zelje i Veleza.

alipasino_zeljo
Kontakt:

Post Postao/la alipasino_zeljo » 12 jun 2010, 14:09

Ja vazda gotivio Zvijezdu, ali fakat ima likova koji znaju isprovocirati, a ono što me još više "sjecka" je to poređenje ŽELJE sa nekim "velikanima".

Zvijezdi svaka čast, jer znam da je Gradačac zdrava sportska sredina i raja tamo je OK, ali porediti se sa ŽELJOM je, ono... :? :? :shock: :shock: :o

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 12 jun 2010, 14:39

Ne vidim da je ovdje itko poredio zvijezdu i želju. Sve je počelo sa onim vašim likom koji je izjavio da zvijezda nije u stanju dovesti Spalevića a vi ono ko jeste ali ga ne želite. Zvijezda ako ga želi dovesti i dovešće ga. Nema potrebe da se prepucava oko toga. Što je vama željo, nama je zvijezda i to je tako. Ako vas je više to ne znači da više volite svoj klub nego što mi volimo svoj klub.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 12 jun 2010, 15:04

kad pocinju pripreme,
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.