NADIR STRAŠNI je napisao/la:Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.
E baš si strašan nema šta. Nek je Zvijezda uspješnija od Želje, tj. svake godine uspiju opstatiNADIR STRAŠNI je napisao/la:Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.
Mislim da si ti možda i jedini u Gradačcu koji gotivi više pitare od manijaka.... i koji ne simpatiše Želju....NADIR STRAŠNI je napisao/la:Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.
Greska u gratiki izgoravanja i to ogramna i msm poredit Zelju i Zvijezdu nije moguce jer Zeljo ima Trofeja koliko vi imate nastupa u Premijer Lizi ima cak i vise jer ovo vam je tek 2. nastup u Premijer Lizi i da Zeljo ima sponzora toliko koliko vas ne zivi u Gradačcu...NADIR STRAŠNI je napisao/la:Znaš šta je momak, MARŠ NA SVOJU TEMU i ne dolazi više ovamo, svom želji divi se negdje drugo. Vi u zadnjih 10 godina imali ste samo dvije dobre sezone a dok su ostale bile jalove, tako će te i naredne dvije tri sezone tavoriti pa onda jednu sezonu bljesnuti. Vi ste niste ekipa poPut širokog da svake godine igrate dobro.Na godinu će vas i pitari guziti. A eto vam i Karić je došao iz zvijezde, VRLO JAKO POJAČANJE NEMA ŠTA.
Haris vam one vaše kvazi igrače može učiti kako se igra lopte.mačak u čizmama je napisao/la:Koji si ti kreten matere ti, zvijezda ima para onoliko koliko joj treba , ali nema dugova, navijača ima dovoljno i gledalaca 3000-4000 hiljde po utakmici, a što bi željo spram broja stanovnika trebao da ima barem 20 000 po utakmici. I ja sam čuo da Spalević pregovara sa zvijezdom a ko je vama kriv što ga vi ne možete dovesti sebi. Eto da li smo vam Karića, eto vam i polovnjak Haris Bešlija. I pozdrav. Nemojte se previše izdizati. I vi ste jedan prosječan klub, ništa bolje. I dan danas imate lopova i klubu koji će vas pokrast.
Joj "Zmaju od Bosne" al te neko dobro laže!!!zmaj_Bosne je napisao/la:To sam znao već kada je prešao u Borac da će se na kraju sezone priključit Zvijezdi, jer takav je dogovor Zvijezda imala sa njimborac_sampion je napisao/la:Eto dobili ste "ubojitog" napadaca Mladena Bojica
Mi smo kupovali Željine polovnjake u ranijem periodu. Ko sada kupuje od koga?Cuspajz je napisao/la:kad nemozes sranja onda ga nemoj ni traziti sa debilnim postovima ,zelji predvidzas borbu za opstanak a zvijezda kao jaka i igracki i finasijski a sav skup polovnjaka sto je bio u zelji je presao u zvijezdu i prelazit ce i ubuduce,uzivaj u julu u evropskim utakmicama najveceg bh kluba
Špijuni su među nama i kvare našu idealnu vezuNADIR STRAŠNI je napisao/la:Vidim, dok sam bio odsutan, da se jedna budala zajebavala sa mojim profilom i pisala u moje ime (bez brige, znam ko je to pisao). Molim moderatora ako može da zaključa ovaj moj profil a ja ću sebi napraviti drugi. Izvinjavam se zbog neugodnosti jer ovo što je pisano u moje ime, nije moje mišljenje. Čujemo se pod drugim profilom.
Zeljo bi imao 20 000 posjetilaca da toliko moze da stane na stadion.mačak u čizmama je napisao/la:Koji si ti kreten matere ti, zvijezda ima para onoliko koliko joj treba , ali nema dugova, navijača ima dovoljno i gledalaca 3000-4000 hiljde po utakmici, a što bi željo spram broja stanovnika trebao da ima barem 20 000 po utakmici. I ja sam čuo da Spalević pregovara sa zvijezdom a ko je vama kriv što ga vi ne možete dovesti sebi. Eto da li smo vam Karića, eto vam i polovnjak Haris Bešlija. I pozdrav. Nemojte se previše izdizati. I vi ste jedan prosječan klub, ništa bolje. I dan danas imate lopova i klubu koji će vas pokrast.
Nismo mi kupili vase igrace, dosao je jer ste ga otjerali. I sad je polovnjak, a kad vas je uveo u ligu nije bio ?zvijezdica je napisao/la:Mi smo kupovali Željine polovnjake u ranijem periodu. Ko sada kupuje od koga?Cuspajz je napisao/la:kad nemozes sranja onda ga nemoj ni traziti sa debilnim postovima ,zelji predvidzas borbu za opstanak a zvijezda kao jaka i igracki i finasijski a sav skup polovnjaka sto je bio u zelji je presao u zvijezdu i prelazit ce i ubuduce,uzivaj u julu u evropskim utakmicama najveceg bh kluba![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.