FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 avg 2011, 14:11

soba 39 je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja kao veliki navijač Partizana ,za koga svi moji navijaju od osnivanja kluba,neću više gledati FK Partizan sve dok na klupi sjedi Gospodin Stanojević. :evil: :idea: ....
nemoj tako legendo,uz klub se treba biti i kad ne ide.Pogledaj komšije ;)

Ja ću uvjek biti uz klub,makar mu Prosinečki bio trener :mrgreen: ,šalu na stranu,ali neću gledati utakmice dok god ne smjene Stanojevića ili dok on ne da ostavku(a to se nikad neće desiti).Jedva sam dočekao da ode Ješić koji je zamalo unakazio klub,a ovaj sad ide njegovim stopama. :evil: ..Sva sreća pa je Zvezda,ovakva kakva je,inače bi se dobro zabrinuo za naše mjeto na tabeli :roll: :roll: :roll: Mi od Vermeza nismo odigrali pravu utakmicu u Evropi :evil:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 14:21

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja kao veliki navijač Partizana ,za koga svi moji navijaju od osnivanja kluba,neću više gledati FK Partizan sve dok na klupi sjedi Gospodin Stanojević. :evil: :idea: ....

Ja ću uvjek biti uz klub,makar mu Prosinečki bio trener :mrgreen: ,šalu na stranu,ali neću gledati utakmice dok god ne smjene Stanojevića ili dok on ne da ostavku(a to se nikad neće desiti).Jedva sam dočekao da ode Ješić koji je zamalo unakazio klub,a ovaj sad ide njegovim stopama. :evil: ..Sva sreća pa je Zvezda,ovakva kakva je,inače bi se dobro zabrinuo za naše mjeto na tabeli :roll: :roll: :roll: Mi od Vermeza nismo odigrali pravu utakmicu u Evropi :evil:
Eee,ja uprono vec cirka godinu dana govorim da je Stanojevic niza klasa trenera,neki su se slagali,ali neki i nisu,no kako vreme odmice i oni se okrecu na ovu drugu stranu.
Spominjao sam onaj jedan post procitan na vasem forumu nakon utakmice sa Vojvodinom na JNA koji je jedan momak napisao poprilicno dugo sa povratkom u proslost gde je opisao sve jace utakmice Partizana,i iz tog posta sa poprilicno velikim brojem argumenata moglo se videti da je Stanojevic prakticno svaku bitniju i jacu utakmicu takticki izgubio ali da se nekako provlacio,tu spadaju mecevi u Evropi,derbi utakmice,Vosa i zaboravih ko jos Rad mislim.

p.s Posle Vermezovica odigrali ste odlicne utakmice protiv Zrinjskog te Fenerbahcea,ne mogu se sada vise ni setiti ostalih.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 avg 2011, 14:51

Poslije Vermeza..utakmice koje smo:1.dobro odigrali,a ispali(izgubili) 2.dobro odigrali i prošli dalje(pobjedili).(Baziram se samo ne Evropska takmičenja,jer po meni su te utakmice ,odraz kvaliteta)....

1.(Partizan-Fenerbahče 2-2 1-2,2008 ....Šahtjor-Partizan 1-0,2010....Partizan-Genk 1-2 1-1 ,2011)

2.(Partizan-Groningen 4-2,0-1..2006...Partizan-Temišvar 2-1 1-0,2008...Partizan-Šahtjor 1-0,2009...Partizan-Andrleht 2-2 2-2,2010)

Ovo sam izabrao jače protivnike,jer stavljati "uspjehe" protiv ekipa tipa Šerif,Maribor,Iter Baku,Zrinjski,Ril,HJK,Pjunik...je smiješno,to nije uspjeh,već "obaveza" tima kao što je Partizan.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 16:11

14 ljudi je po svemu sudeci bilo upravu sto se tice ankete,tako da sada mozemo i postaviti novu.Sada jedna moja iz glave a kasnije ako neko ima posebnu zelju neka kaze. ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 22 avg 2011, 16:34

soba 39 je napisao/la:

Vama je Đukić bio ubjedljivo najbolji trener zadnjih 10-tak godina,fala bogu da ste ga otjerali :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 avg 2011, 17:02

Djelimo isto mišljenje,,,baš smo lepršavo igrali..moreira,žuka,lazić,dijara,jovetić...uuufff :D ...Ali nije valjao ovima u upravi jer nije dao da mu igraju "Šćepovići,Miljkovići" i ostali igrači što moraju igrati da bi ih prodali u Poljsku ili bar Rusiju :? :evil:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 avg 2011, 17:50

Koliko se sjecam, Djukic je otisao jer je postao selektor.

Slazem se da Stanoje mnogo utakmica takticki gubi i da je dosta srece imao, ali opet mislim da je ogroman dio krivice na upravi. Bas su ga sjebali za ovaj prelazni rok.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 23 avg 2011, 04:26

Pita se od govana ne pravi,isto tako dzaba nama i Gvardiola ako ti imas carinika lopte Babobica,Tomica(iako je poceo davati golove)...plus ako imas i Ilica,Vukica zajedno sa njima na terenu nema tu uspeha.Stanojevic nije dobio sta je trazio nazalost,ziheraski igra jer zna da ako krene u trku ili igru za gol vise da ce nas naguziti samo tako.Da on ima brzog prodornog veznog igraca umesto Babovica,istog takvog i na drugoj strani,da se Ilic gurne iza spiceva,da je Eduardo skroz spreman i Jovancic uz njega bila bi to druga prica sigurno.Ima i njegovih gresaka poceo je jako da luta,ali daleko od toga da radi u normalnim uslovima.Mac mu odavno stoji nad glavom.Nas najveci tumor kojeg se moramo odstraniti je UO kluba i saradnici njihovi na juznoj tribini.Po meni Stanojevic treba da da ostavku da kaze nemam slobodu,ne ispunjavaju mi zelje u vezi prelaznog roka i cao zdravo,ispao bi mnogo veci u ocima navijaca nego sto ovako na silu pokusava da ispravi krive Drine i da izvuce nesto sa ovim timom gde mu se pola igraca gura od strane menadzera,uprave itd.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 avg 2011, 19:23

Svaki rezultat ispod 3-0 ili 3 gola razlike protiv Šamroka u BG je ravan katasrofi i uprava treba da smjeni Stanojevića :idea:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 18:05

Skinuta suspenzija, kako neocekivano. :shock:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 24 avg 2011, 19:11

braoolyo je napisao/la:Skinuta suspenzija, kako neocekivano. :shock:
Biće ponovo uvedena,od ponedeljka :lol:
"Indija,Pakistan..."

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 22:59

soba 39 je napisao/la: Biće ponovo uvedena,od ponedeljka :lol:
Pa do sljedece utakmice... :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 23:19

Nekoga iznenadjuje skinuta suspenzija ? Mene ne.
1.Suspenzija je sama po sebi bila smesna i neosnovana za onoliko utakmica kazne s obzirom sta su ti isti navijaci radili po prvoj ligi Srbije prosle sezone.
2.Suspenzija je bila samo zamazivanje ociju,eto bas bi oni kaznili prvo Partizan,kako da ne,iskreno ja sam ocekivao da se skine samo sutri dan a ono potraja bgm nekoliko dana.
3.Ali suspenzija ne gine nekom drugom klubu,mene iskreno cudi da su Forci bili ovako pametni na ovome gostovanju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 20:26

Pa kakva je ovo poseta. :o :roll:

Sretno komsije,'ajmo do grupa. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 21:10

Losa utakmica za sada,neda se ni meni gledati toliko ali mi stoji upaljeno.
Partizan 3 velike prilike i gol Volkova za 1:0,iz neke ne preterano kvalitetne igre.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 25 avg 2011, 21:22

Devil je napisao/la:Losa utakmica za sada,neda se ni meni gledati toliko ali mi stoji upaljeno.
Partizan 3 velike prilike i gol Volkova za 1:0,iz neke ne preterano kvalitetne igre.

Ovo je bogu plakati...sa ovakvom igrom bolje da ne uđu grupu,da se brukaju...imaju još jedno pokuvrijeme,sve ispod 3 komada razlike je neuspjeh i tragedija. :evil: Ovaj Šamrok je na nivou Smedereva ili Jagodine,uvjeren sam u to :geek:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 avg 2011, 21:23

Ocekivano. Partizan uglavnom igra ovako. Rezultat je cesto tu ali igra je ne povezana strasno, jadna na tenane. Vukic i Ilic tesko da mogu igrati zajedno. Vukic bi trebao u svlacionicu na poluvremenu. Volkov opet najbolji mada je i on imao nekih defanzivnih gresaka koje bi ozbiljnije ekipe mozda i iskoristile ali nekako mi je cudno napadati puno najboljeg igraca i jedinog strijelca tako da i necu. Jovancic je morao ono zabiti, cudi me kako nije. Cini mi se da je golman skrenuo loptu ali kornera nije bilo. Jednom ponovili tako da nisam najbolje ni vidio.

U drugom dijelu Vukica ostaviti u svlacionici i potvrditi prolaz dalje, samo da se Partizan ne zatvori kao u prvoj utakmici, onda ce biti mucno gledati. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 21:24

Devil je napisao/la:Losa utakmica za sada,neda se ni meni gledati toliko ali mi stoji upaljeno.

Ovo je bogu plakati...sa ovakvom igrom bolje da ne uđu grupu,da se brukaju...imaju još jedno pokuvrijeme,sve ispod 3 komada razlike je neuspjeh i tragedija. :evil: Ovaj Šamrok je na nivou Smedereva ili Jagodine,uvjeren sam u to :geek:
Ovi bar s vremena na vreme napadnu Partizan,Smederevo i Jagodina ni u snu to ne bi. :D
Volkova u reprezentaciju,al' da igra levo krilo,Tosic je bolji na beku. ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 25 avg 2011, 21:27

Krivo mi sto nisam otisao(bolestan)...Realno, uslovi za igru su uzasni, slaba igra ali najbitnije je da prodjemo...Ovog Rankovica bi ubio zajedno sa onim ko ga je doveo...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 21:30

NukeR_G1970 je napisao/la:Krivo mi sto nisam otisao(bolestan)...Realno, uslovi za igru su uzasni, slaba igra ali najbitnije je da prodjemo...Ovog Rankovica bi ubio zajedno sa onim ko ga je doveo...
To je problem Stanojevica ne Rankovica,sto coveka konstantno gura na beka,a lik celi svoj fudbalski vek proveo na zadnjem veznom/stoperu te samo krpi desni bek,ali on to neshvata.Pa kada se spoje kvaliteti Miljkovica i Rankovica na beku opet nisu bolji od malog Aksentijevica. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.