Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

FCS-FCS
Kontakt:

Re: Premier Liga BiH 17. kolo (05. i 06. Mart)

Post Postao/la FCS-FCS » 03 mar 2011, 08:26

Neprilagodjen je napisao/la:Borac - Drina 1:1 Drina ce povesti,Borac izjednaciti,ali nece uspjeti napraviti potpuni preokret.
Budućnost Banovići - Velež Mostar 1-1 Uz tri crvena kartona na obje strane.
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1-3 mora se zatvoriti krug borac,siroki,rudar.
Sarajevo - Slavija 2-1 sudija ce biti glavna tema nakon ovog meca!
Travnik - Sloboda 2-0 ovo bi bio treci uzastopni neuspjeh vezira na piroti,a to se nije desilo otkad je tito zadnji put yebao jovanku!
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 2-1 zelji nesto ne ide u ovim utakmicama gdje se mora igrati!
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 0-0 neka ispadnu i jedni i drugi!
Zrinjski Mostar - Čelik 3-0 zrinjski ovom pobjedom krece prema sredini tabele gdje im je i mjesto.
posto vidim da si vidovit ili si ti stvarno" .." dzemila i saradnici"..da cujem sto ce to na kosevu sudija biti glavna tema nakon meca ????
vidim da si napiso da zelji ne ide nesto na tekmama koje se moraju igrati...znaci samo im ide tamo gdje je vec unaprijed"zavrseno"

Colorado

Post Postao/la Colorado » 03 mar 2011, 08:56

Dejan, BL je napisao/la:
Colorado je napisao/la:Borac - Drina 1:0 Teska ali zasluzena pobjeda protiv fenjerasa
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0:2 Velez se napokon probudio iz ''mrtvih'' i ocekujem na kraju da zavrse negdje na sredini tabele
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 Teska utakmica , prednost domacinu jer su i na pecari pokazali da su bolji
Sarajevo - Slavija 4:0 Realno Sarajevo dosta dosta kvalitetnija ekipa
Travnik - Sloboda 2:0 Travnik bolji
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 1:0
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 3:1 Olimpic dosta bolja momcad 8-)
Zrinjski Mostar - Čelik 1: 1 , 1: 0
A kako si do tog podatka došao da nisi vidovit jbt :D Sklepao si rečenicu da bi neupućeni rekao da si upravo odgledao utakmicu
Paa kako si pogodio , da vidovit sam :D Pa dobro ti posto si jako dobro upucen treba da ti bude drago sto sam ti otkrio nesta novo . I jos nesta , svako ima svoje misljenje tako da nemoj da se ljutis :lol: ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 mar 2011, 08:57

Colorado je napisao/la:Borac - Drina 1:0 Teska ali zasluzena pobjeda protiv fenjerasa
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0:2 Velez se napokon probudio iz ''mrtvih'' i ocekujem na kraju da zavrse negdje na sredini tabele
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 Teska utakmica , prednost domacinu jer su i na pecari pokazali da su bolji
Pa da ce pobjediti to mozda i hoce, ali da su bolji to ne moze biti kako god pogledas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 03 mar 2011, 09:19

COLORADO drago mi je sto si VIDOVIT samo radi Zvijezde :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 03 mar 2011, 10:26

Borac - Drina 1 Borac nije neozbiljna ekipa sve kuci pobjede donose titulu
Budućnost Banovići - Velež Mostar 1,2 ko izgubi ispada iz lige
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1 Siguran kec,gledao ih i igraju jako dobro
Sarajevo - Slavija 1 Ne bih se iznenadio nerijesenom jer Slavija ne igra loše,pritisak je velik na Sarajevo a Slavija standardno igra dobro protiv jacih ekipa
Travnik - Sloboda 1,2 Moguce iznenadjenje
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar 1 Ovdje nije iskljuceno da bude i dvojka ali prednost dajem treneru Jovicu koji ima dosta ovakvih utakmica
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 1 Leotar kao ekipa nam lezi ali zbog vremenskih uslova bice veoma tesko
Zrinjski Mostar - Čelik x2 Puno toga ne stima u momcadi Zrinjskog a Ibraka nosen pobjedom protiv Sarajeva moze nekim corkom gurnuti Zrinju prema dole a i simpatisem Celik.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 03 mar 2011, 10:29

SaltCityAttack je napisao/la:
Pa da ce pobjediti to mozda i hoce, ali da su bolji to ne moze biti kako god pogledas
pa dobro tu ste negdje , po mom misljenju bolji su za nijansu :D

Colorado

Post Postao/la Colorado » 03 mar 2011, 10:32

necko_gradacac je napisao/la:COLORADO drago mi je sto si VIDOVIT samo radi Zvijezde :D
hahaha :D Maa sta ti je :D Razvalit ce zmajevi malene 8-)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 mar 2011, 11:01

Ma dzaba koliko god ljudi pricali,ova nasa liga ovakva onakva cirkus ovo ono,ja ne mogu a da ne odem gledati Rudara subotom pa dzaba sve :mrgreen: :) A ovi pacijenti sto se stalno javljaju ,pa ne moraju brate ni dolaziti..zbog takvih propada fudbal 8-)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 mar 2011, 16:23

rudarprijedor je napisao/la:Ma dzaba koliko god ljudi pricali,ova nasa liga ovakva onakva cirkus ovo ono,ja ne mogu a da ne odem gledati Rudara subotom pa dzaba sve :mrgreen: :) A ovi pacijenti sto se stalno javljaju ,pa ne moraju brate ni dolaziti..zbog takvih propada fudbal 8-)
Svaka cast jarane, sve si dobro napisao i upravu si bezveze ba laprdaju cirskus liga ovo ono pa nezz zasto onda pratite ligu imate brate ligu peticu i gledajte Manchester,Chelesea,Liverpool,Barcu itd da sad ne nabrajam gledajte ligu sampiona. Cim dodje Subota i neka utakmica kod mene odmah veci adrenalin koliko god vrijedila nasa liga ja cu je uvjek pratit ali uvjek gledat utakmice SLobode 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 mar 2011, 16:29

fukara87 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:Ma dzaba koliko god ljudi pricali,ova nasa liga ovakva onakva cirkus ovo ono,ja ne mogu a da ne odem gledati Rudara subotom pa dzaba sve :mrgreen: :) A ovi pacijenti sto se stalno javljaju ,pa ne moraju brate ni dolaziti..zbog takvih propada fudbal 8-)
Svaka cast jarane, sve si dobro napisao i upravu si bezveze ba laprdaju cirskus liga ovo ono pa nezz zasto onda pratite ligu imate brate ligu peticu i gledajte Manchester,Chelesea,Liverpool,Barcu itd da sad ne nabrajam gledajte ligu sampiona. Cim dodje Subota i neka utakmica kod mene odmah veci adrenalin koliko god vrijedila nasa liga ja cu je uvjek pratit ali uvjek gledat utakmice SLobode 8-)

pa logicno mladje populacije to i ne interesuje, ali pitaj covjeka koji je familijaran i koji mora zaraditi za familiju jeli isto razmislja ebiga...malo je takvih koji misle kao vi, pa i sam ja sam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 mar 2011, 18:01

ultras je napisao/la:Borac-Drina nema se sta reci osim 1
Buducnost-Velez ovdje mora biti 2
Rudar-Listica nacisti su malo mozda i bolji al pusa im je znaci 1
Zrinjski-Celik bit ce gusto bit ce 0-2 znaci 2
Zvijezda-Zeljeznicar moguc je x al gube plavi, Gagac ce uciniti prevagu znaci 1
Sarajevo-Slavija i nepomisljam nista osim 1
Olimpic-Leotar ovdje je x
Travnik-Sloboda slomit cemo vas kartone cete zaraditi.povrede,stimaljka je 1

Kod nas Mujic zaradio namjerno zuti karton da mu nebi slomili nogu ovi u Travniku ... Ali bez obzira na sve uzimamo vam bodove na Piroti
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 03 mar 2011, 18:12

Zivi bili pa vidjeli. :D
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 mar 2011, 18:35

ultras je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli. :D
pa ti ko toplu vodu da si izmislio....naravno da cete lomit...ko da vi drugacije znate :? ...i mi cemo naravno tesko do bodova....meni je licno najveca satisfakcija kad ste i vi svijesni da ste jedna mesarska ekipa koju ama bas niko ne voli ...zivili i sretno do godine u federalnoj ligi...da se tamo dugo zadrzite
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 03 mar 2011, 20:14

Vidim da gotovo niko ne daje sanse Buducnosti,bas mislite da necemo pobijedit? Ma ima da im dadnemo makar jedan gol;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 mar 2011, 20:46

Hodza_manLju je napisao/la:Vidim da gotovo niko ne daje sanse Buducnosti,bas mislite da necemo pobijedit? Ma ima da im dadnemo makar jedan gol;)
Najvjerovatnije ce biti jedan iksic, Velez ide sutra ujutru put banovica i odrzace jedan trening sutra na stadionu da se upoznaju sa kvalitetom terena sto ce biti najvazniji faktor u utakmici. Najvaznije je da se niko nepovrijedi, a nek pobjedi bolji ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 mar 2011, 20:54

drH je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Vidim da gotovo niko ne daje sanse Buducnosti,bas mislite da necemo pobijedit? Ma ima da im dadnemo makar jedan gol;)
Najvjerovatnije ce biti jedan iksic, Velez ide sutra ujutru put banovica i odrzace jedan trening sutra na stadionu da se upoznaju sa kvalitetom terena sto ce biti najvazniji faktor u utakmici. Najvaznije je da se niko nepovrijedi, a nek pobjedi bolji ;)

slazem se ;) kod nas se moze igrati neka bolji pobjedi kad su ostali nosili bodove neka i Velez odnese ako bude bolji ;) samo posteno
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 mar 2011, 21:05

Borac-Drina - 1 - Borac osvaja titulu
Buducnost-Velez - x - Najrealnije , velez dobar, iako za Buducnost nisam siguran :/
Rudar-Siroki - x - Ko je uzeo 3 boda iz Prijedora taj nije ziv ostao :S
Zrinjski-Celik - x2 - Celik bolji od Zrinjskog (po meni)
Zvijezda-Zeljeznicar - 1x - Normalno navijacki 1, a i tradicija je na nasoj strani, ali Zeljo ima dobar tim tako da je moguc X, ali ne vjerujem da je 2 uopste moguca
Sarajevo-Slavija - 1 - bilo sta osim 1 je dno..
Olimpic-Leotar - 1 - Olimpic se ko fo' pojacao ali eto nisu se pokazali na grbavici
Travnik-Sloboda - 1x - Polomit ce ih Travnicani.. Ali ipak tekma sa Zvijezdom (2:2) mi je ipak dala nadu da se u Travniku može bod dobit (bodovi ne :lol: ) tako da je i X moguc.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 mar 2011, 21:11

theboss_RD07 je napisao/la:Borac-Drina - 1 - Borac osvaja titulu
Buducnost-Velez - x - Najrealnije , velez dobar, iako za Buducnost nisam siguran :/
Rudar-Siroki - x - Ko je uzeo 3 boda iz Prijedora taj nije ziv ostao :S
Zrinjski-Celik - x2 - Celik bolji od Zrinjskog (po meni)
Zvijezda-Zeljeznicar - 1x - Normalno navijacki 1, a i tradicija je na nasoj strani, ali Zeljo ima dobar tim tako da je moguc X, ali ne vjerujem da je 2 uopste moguca
Sarajevo-Slavija - 1 - bilo sta osim 1 je dno..
Olimpic-Leotar - 1 - Olimpic se ko fo' pojacao ali eto nisu se pokazali na grbavici
Travnik-Sloboda - 1x - Polomit ce ih Travnicani.. Ali ipak tekma sa Zvijezdom (2:2) mi je ipak dala nadu da se u Travniku može bod dobit (bodovi ne :lol: ) tako da je i X moguc.
Nije po tebi, nego Pod Bijelim Brijegom

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 03 mar 2011, 21:26

Borac-Drina 1.Nema se sta komentarisati.
Buducnost-Velez x.Buducnost ce dati sve od sebe da pobijedi,ako to ne ucini ode u prvu ligu.Velez se budi,imat ce sigurno naklonost sudija zbog tradicije a u opasnosti su na tabeli.Oba kluba su mi draga,realno remi.
Rudar-Siroki 1.Iako Siroki ima bolju momcad izgubice jer nema m..a da odgovori Gavranovoj gruboj taktici.
Sarajevo-Slavija 1.Sarajevo nokautirano u Zenici,Slavijin bunker puca u drugom poluvremenu.
Travnik-Sloboda 1.Ekipe bez neke ljepote u igri.Sloboda osokoljena ali Travnik nece dopustit uzastopnu senzaciju.Imaju kvalitet za pobjedu.
Zvijezda-Zeljo 1.Zeljo homogena momcad ukomponovana od dobrih igraca.Zvijezda jos nedovoljno uigrana sa novim igracima.Jovic zna dobitnu kombinaciju i Zeljo gubi sigurno.
Olimpik-Leotar 1.Leotar nije dovoljno kvalitetan,Olimpik bolji.
Zrinjski-Celik 1.Sumnjiva,neregularna pobjeda Zrinjskog.

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 03 mar 2011, 21:54

Borac Banja Luka - Drina Zvornik X da prvenstvo bude zanimljivije
Budućnost Banovići - Velež Mostar 1X velez moze da iznenadi
Rudar Prijedor - Široki Brijeg X siroki se mora iskupiti
Sarajevo - Slavija 1 moraju dobiti
Travnik - Sloboda 1 mesari
Zvijezda Gradačac - Zeljo 1
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje 1 bolji
Zrinjski Mostar - Čelik 1 vidim da pojedini stavljaju X,2 Celiku trebaju pare Zrinjski ih ima
Volio bih da se ujedem za jezik
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.