SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
adminu svaka cast!
sto se tice tekme, zao mi je australije i na koji su nacin fasovali gol. al' s ovim rezultatom kengurima nije nista izgubljeno, bod danas i pobjeda protiv srbije(plus da bude pobjednik u mecu njemacka-ghana) i cahill & co idu dalje
sto se tice tekme, zao mi je australije i na koji su nacin fasovali gol. al' s ovim rezultatom kengurima nije nista izgubljeno, bod danas i pobjeda protiv srbije(plus da bude pobjednik u mecu njemacka-ghana) i cahill & co idu dalje
Nisi bas dobro proracunao, sto se tice pobjede Njemacke nad Ghanom, onda bi Gana vjerovatno isla dalje osim ako ne prime 4 komada.steve-o je napisao/la:adminu svaka cast!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
tako kaze ovdje komentator, ako je on pogrijesio onda sam i jaGenghis je napisao/la:Nisi bas dobro proracunao, sto se tice pobjede Njemacke nad Ghanom, onda bi Gana vjerovatno isla dalje osim ako ne prime 4 komada.steve-o je napisao/la:adminu svaka cast!

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čisto sumnjam da će Njemačka razvaliti Ganu. Dakle, ostaje samo Australiji da zabije barem 3 gola Srbiji ukoliko žele da prođu dalje. No, to je skoro pa nemoguća misija, tako da...Naravno, i dalje se nadam da će Australija danas doći do pobjede, zaslužili su neku "frljoku"(ne mislim na današnju igru, već zato što su mi simpatični).Genghis je napisao/la: Nisi bas dobro proracunao, sto se tice pobjede Njemacke nad Ghanom, onda bi Gana vjerovatno isla dalje osim ako ne prime 4 komada.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sa istim zbirom poena,gol razlika je najvaznija.Ako i tada bude bare-bare onda medjusobni susret.
Pa sad izracunajte.
Pa sad izracunajte.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- alan_kardec
- Kontakt:
admin je napisao/la: to je zato jer sam bosanac, a ne stanovnik planete, pa ne mogu sviju da izjednačim u jednu ravan.
bilo bi možda dobro da mogu, ali onda bi ovo bio SportSport.com a za to nemamo snage.
Ako je tako, onda se ne ponašaš profesionalno. U "ono" vrijeme kad bi favorizovao jednu naciju ne bi posla našao nigdje, a danas za širenje propagande dobijaš keš. Čestitam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ako australija uzme onda je haos u grupi
srecom, pa na kraju se pika ukupna gol razlika prvo pa tek onda medjusobni skor..

srecom, pa na kraju se pika ukupna gol razlika prvo pa tek onda medjusobni skor..

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ne ako imaju isto broj poena i istu gol razliku, onda se prvo gleda ko je vise postigao golova pa tek onda medjusobni susretharishp je napisao/la:Sa istim zbirom poena,gol razlika je najvaznija.Ako i tada bude bare-bare onda medjusobni susret.
Pa sad izracunajte.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ne bi imao problem ako bi ta nacija bila Jugoslovenska u odnosu na npr Italiju. što je ovdje upravo slučaj.alan_kardec je napisao/la:admin je napisao/la: to je zato jer sam bosanac, a ne stanovnik planete, pa ne mogu sviju da izjednačim u jednu ravan.
bilo bi možda dobro da mogu, ali onda bi ovo bio SportSport.com a za to nemamo snage.
Ako je tako, onda se ne ponašaš profesionalno. U "ono" vrijeme kad bi favorizovao jednu naciju ne bi posla našao nigdje, a danas za širenje propagande dobijaš keš. Čestitam.
- alan_kardec
- Kontakt:
admin je napisao/la:ne bi imao problem ako bi ta nacija bila Jugoslovenska u odnosu na npr Italiju. što je ovdje upravo slučaj.alan_kardec je napisao/la:admin je napisao/la: to je zato jer sam bosanac, a ne stanovnik planete, pa ne mogu sviju da izjednačim u jednu ravan.
pa rekao sam već, čestitam ti.

poz
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Nail for Real
- Kontakt:
4 utakmice- 3 penala 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Australija sa igracem manje ima mnogo vise od igre ... ztasluzili su pobjedu, ova gana nista nije pokazala dvije utakmice 2 penala i to sa igracima vise ... nisam zadovoljan.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
i onda neko umanjuje pobjedu njemacke nad australijom...Genghis je napisao/la:Australija sa igracem manje ima mnogo vise od igre ... ztasluzili su pobjedu, ova gana nista nije pokazala dvije utakmice 2 penala i to sa igracima vise ... nisam zadovoljan.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
evo sam cu citirati svoj post...gdje pisem o rezultatu 1-1, srbija igra protiv otpisane australije..idemo dalje... uinat svima!!!radebl je napisao/la:e ovako...gleda se gol razlika...al sve ce biti jasnije poslije danasnje tekme... ajde da sacekamo da se to zavrsi pa tek onda da mislimo o tome...ja prizeljkujem nerjeseno,odnosno 1-1,em zbog srbije...a i imam na tiketu...Virtu4l je napisao/la:Malo pitanja vezanih za rasplet ove grupe. Koliko sam upratio, ako Njemačka, Gana i Srbija budu imale po 6 bodova, pravi se mini tabela, u kojoj se brišu rezultati protiv Australije i važeći su samo oni između tri navedene ekipe? Neka me neko ispravi ako griješim?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- alan_kardec
- Kontakt:
remi, remi, remi, remi!!! 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ovim nerjesenim rezultatom srbija moze biti najvise zadovoljna, njima pobjeda nad australijom donosi siguran prolaz a njemacka i gana bi odlucivali medjusobno stim da bi gani odgovarao i bod...sto se tice australije to je naucna fantastika 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Svaka čast australcima! A i za nas je ovo odlično završilo, još ne igra Kewell 

YNWA!
Ova tema je postala dno dna.Ne vidim cemu ovolike provokacije,Srbija dobila jucer,cestitam.Do kada ce se jedna utakmica bilo koje repke (BiH,Srbije,Hrvatske) pratit kroz nacionalizam i vrijedjanje ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Australija trebala pobjediti sa igracem manje.
Ništa ,sad im preostaje da otresu orliće i da se nadaju da ce švabe oderati Ganu.
Ništa ,sad im preostaje da otresu orliće i da se nadaju da ce švabe oderati Ganu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- sarajlija89
- Kontakt:
pa dobro...2-0 australija da dobije srbe i njemacka 2-0 da dobije ghanu minimalno ili kad bi australija dobila minimalno onda njemacka mora dobit najmanje 3 razlike ghanu da bi australija isla19TM87 je napisao/la:ovim nerjesenim rezultatom srbija moze biti najvise zadovoljna, njima pobjeda nad australijom donosi siguran prolaz a njemacka i gana bi odlucivali medjusobno stim da bi gani odgovarao i bod...sto se tice australije to je naucna fantastika
al opet teorija je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.