SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

steve-o
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la steve-o » 19 jun 2010, 16:59

adminu svaka cast!

sto se tice tekme, zao mi je australije i na koji su nacin fasovali gol. al' s ovim rezultatom kengurima nije nista izgubljeno, bod danas i pobjeda protiv srbije(plus da bude pobjednik u mecu njemacka-ghana) i cahill & co idu dalje

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 jun 2010, 17:01

steve-o je napisao/la:adminu svaka cast!

sto se tice tekme, zao mi je australije i na koji su nacin fasovali gol. al' s ovim rezultatom kengurima nije nista izgubljeno, bod danas i pobjeda protiv srbije(plus da bude pobjednik u mecu njemacka-ghana) i cahill & co idu dalje
Nisi bas dobro proracunao, sto se tice pobjede Njemacke nad Ghanom, onda bi Gana vjerovatno isla dalje osim ako ne prime 4 komada.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 jun 2010, 17:03

Genghis je napisao/la:
steve-o je napisao/la:adminu svaka cast!

Nisi bas dobro proracunao, sto se tice pobjede Njemacke nad Ghanom, onda bi Gana vjerovatno isla dalje osim ako ne prime 4 komada.
tako kaze ovdje komentator, ako je on pogrijesio onda sam i ja ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2010, 17:05

Genghis je napisao/la: Nisi bas dobro proracunao, sto se tice pobjede Njemacke nad Ghanom, onda bi Gana vjerovatno isla dalje osim ako ne prime 4 komada.
Čisto sumnjam da će Njemačka razvaliti Ganu. Dakle, ostaje samo Australiji da zabije barem 3 gola Srbiji ukoliko žele da prođu dalje. No, to je skoro pa nemoguća misija, tako da...Naravno, i dalje se nadam da će Australija danas doći do pobjede, zaslužili su neku "frljoku"(ne mislim na današnju igru, već zato što su mi simpatični).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2010, 17:07

Sa istim zbirom poena,gol razlika je najvaznija.Ako i tada bude bare-bare onda medjusobni susret.
Pa sad izracunajte.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2010, 17:15

admin je napisao/la: to je zato jer sam bosanac, a ne stanovnik planete, pa ne mogu sviju da izjednačim u jednu ravan.
bilo bi možda dobro da mogu, ali onda bi ovo bio SportSport.com a za to nemamo snage.

Ako je tako, onda se ne ponašaš profesionalno. U "ono" vrijeme kad bi favorizovao jednu naciju ne bi posla našao nigdje, a danas za širenje propagande dobijaš keš. Čestitam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 jun 2010, 17:17

ako australija uzme onda je haos u grupi :lol:

srecom, pa na kraju se pika ukupna gol razlika prvo pa tek onda medjusobni skor.. ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jun 2010, 17:18

harishp je napisao/la:Sa istim zbirom poena,gol razlika je najvaznija.Ako i tada bude bare-bare onda medjusobni susret.
Pa sad izracunajte.
ne ako imaju isto broj poena i istu gol razliku, onda se prvo gleda ko je vise postigao golova pa tek onda medjusobni susret
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 jun 2010, 17:18

alan_kardec je napisao/la:
admin je napisao/la: to je zato jer sam bosanac, a ne stanovnik planete, pa ne mogu sviju da izjednačim u jednu ravan.
bilo bi možda dobro da mogu, ali onda bi ovo bio SportSport.com a za to nemamo snage.

Ako je tako, onda se ne ponašaš profesionalno. U "ono" vrijeme kad bi favorizovao jednu naciju ne bi posla našao nigdje, a danas za širenje propagande dobijaš keš. Čestitam.
ne bi imao problem ako bi ta nacija bila Jugoslovenska u odnosu na npr Italiju. što je ovdje upravo slučaj.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2010, 17:22

admin je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:

ne bi imao problem ako bi ta nacija bila Jugoslovenska u odnosu na npr Italiju. što je ovdje upravo slučaj.

pa rekao sam već, čestitam ti. :mrgreen:

poz
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jun 2010, 17:25

4 utakmice- 3 penala :!:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 jun 2010, 17:32

Australija sa igracem manje ima mnogo vise od igre ... ztasluzili su pobjedu, ova gana nista nije pokazala dvije utakmice 2 penala i to sa igracima vise ... nisam zadovoljan.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 jun 2010, 17:40

Genghis je napisao/la:Australija sa igracem manje ima mnogo vise od igre ... ztasluzili su pobjedu, ova gana nista nije pokazala dvije utakmice 2 penala i to sa igracima vise ... nisam zadovoljan.
i onda neko umanjuje pobjedu njemacke nad australijom... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 19 jun 2010, 17:49

radebl je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Malo pitanja vezanih za rasplet ove grupe. Koliko sam upratio, ako Njemačka, Gana i Srbija budu imale po 6 bodova, pravi se mini tabela, u kojoj se brišu rezultati protiv Australije i važeći su samo oni između tri navedene ekipe? Neka me neko ispravi ako griješim?
e ovako...gleda se gol razlika...al sve ce biti jasnije poslije danasnje tekme... ajde da sacekamo da se to zavrsi pa tek onda da mislimo o tome...ja prizeljkujem nerjeseno,odnosno 1-1,em zbog srbije...a i imam na tiketu...
evo sam cu citirati svoj post...gdje pisem o rezultatu 1-1, srbija igra protiv otpisane australije..idemo dalje... uinat svima!!!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2010, 17:51

remi, remi, remi, remi!!! :D
RIP Adis Selmanović

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jun 2010, 17:51

ovim nerjesenim rezultatom srbija moze biti najvise zadovoljna, njima pobjeda nad australijom donosi siguran prolaz a njemacka i gana bi odlucivali medjusobno stim da bi gani odgovarao i bod...sto se tice australije to je naucna fantastika :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 jun 2010, 17:52

Svaka čast australcima! A i za nas je ovo odlično završilo, još ne igra Kewell :D
YNWA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 17:52

Ova tema je postala dno dna.Ne vidim cemu ovolike provokacije,Srbija dobila jucer,cestitam.Do kada ce se jedna utakmica bilo koje repke (BiH,Srbije,Hrvatske) pratit kroz nacionalizam i vrijedjanje ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 jun 2010, 17:53

Australija trebala pobjediti sa igracem manje.
Ništa ,sad im preostaje da otresu orliće i da se nadaju da ce švabe oderati Ganu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jun 2010, 17:54

19TM87 je napisao/la:ovim nerjesenim rezultatom srbija moze biti najvise zadovoljna, njima pobjeda nad australijom donosi siguran prolaz a njemacka i gana bi odlucivali medjusobno stim da bi gani odgovarao i bod...sto se tice australije to je naucna fantastika :)
pa dobro...2-0 australija da dobije srbe i njemacka 2-0 da dobije ghanu minimalno ili kad bi australija dobila minimalno onda njemacka mora dobit najmanje 3 razlike ghanu da bi australija isla

al opet teorija je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.