E jes' mi dao odgovor.Samo F.K.S !! je napisao/la:Dosao da ti odgovori covjek![]()
Cuj 18-godisnjaka na posudbu dovodi jel bar iz nekog velikog evropskog kluba ?

Ma dolazi Uros Cosic,iz CSKA(nas igrac

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
E jes' mi dao odgovor.Samo F.K.S !! je napisao/la:Dosao da ti odgovori covjek![]()
Cuj 18-godisnjaka na posudbu dovodi jel bar iz nekog velikog evropskog kluba ?
dubrava je napisao/la:Devil,
Aha. Ma, ima isto naselje Sopot u Zagrebu. Ne možemo jedni bez drugih
Ma, dođem kad imam snage doteturat na net, jer sam već duže vrijeme bolestan. Nebitno šta (nije spolna bolest). Pozdrav!
da ti pravo kažem, ne znam šta ima u Zagrebu, nisam ga vidio, ima mjesec dana, otkako sam se razbolio. Vrijeme je onako prohladno, jedino to vidim kroz prozorlegenda reala je napisao/la:dubrava je napisao/la:Devil,
Aha. Ma, ima isto naselje Sopot u Zagrebu. Ne možemo jedni bez drugih
Ma, dođem kad imam snage doteturat na net, jer sam već duže vrijeme bolestan. Nebitno šta (nije spolna bolest). Pozdrav!
đesi Marko šta ima u Zagrebu![]()
Ko ti je taj,ja ne znam ni za kakvog Aladina?Samo F.K.S !! je napisao/la:Stefane kakav je ovaj vas Aladin ?
ma cosic je vec stigao& je napisao/la:Dolazi nam još jedan štoper, Ćosić je samo marketing izgleda.
Aj molim te nepisi takve gluposti,neozbiljan si.alfarouqaminu je napisao/la:haha,od kako je robi stigao mi samo haramo...ma titula je nasa
ma videces buraz...robi je cudoDevil je napisao/la:Aj molim te nepisi takve gluposti,neozbiljan si.alfarouqaminu je napisao/la:haha,od kako je robi stigao mi samo haramo...ma titula je nasa
Odakle ti taj zakljucak,nakon tri rekreativne tekme koje nisu ni prave prijateljske.![]()
A mi i titula ove sezone,nema sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.