Kako mrzim kad padnem u komu na poluvremenu
Svidja mi se ekipa. Vjerovatno je bolja nego prošle sezone, iako sumnjam da će imati isti ili bolji omjer na kraju. Ekipa iz prošle sezone je imala dva velika problema, manjak kvalitetnog visokog, i manjak playa sa klupe koji će dostojno zamjeniti Dragića tako da je retard Ish morao imati zapažene minute. Sada, povratkom Bledsoa i dovođenjem Thomasa ovu drugu slabost su pretvorili u najjaču snagu tima, ali nažalost nisu ništa uradili da bi popravili situaciju pod košem.
Thomas je maderfaker, kao što sam pisao već, uzima 100% nagradu za najboljeg šestog.
Plumlee i Len je kriminalna centarska postava. Len će vjerovatno ovome ukrasti mjesto startera do kraja sezone, ali ne zbog neke svoje uber kvalitete, već je jednostavno ovaj drugi manje više beskoristan igrač. Iako Len pokazuje fol neke znakove kvalitete, mada vrlo vrlo rijetko, a i previše je sklon povredama u pm. Čudi me kako nije slomio prst ili kičmu kada ga je onaj t rex zaskočio.
Očekujem trejd za Monroea tokom sezone. Bio bih veoma iznenađen ako ne bi barem pokušali da ga dovedu. Vjerovatno za neki paket tipa Green i pikovi. Ne znam koliko bi baš on pomogao ovoj ekipi, ali najbolji je od ovih dostupnih