Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Evo nekih opcija, neke su realne neke nisu
Mislav Karoglan- mlad trener poprilicno uspjesno vodio hajduk, ne bi bio skup
Ante Cacic- vjerovatno preskup
Andriy Shevchenko- mlad trener igra formaciju 3-5-2
Giovanni van Bronckhorst
Fatih Terim
Slaven Bilic- idealna opcija ako nije skup
Mislav Karoglan- mlad trener poprilicno uspjesno vodio hajduk, ne bi bio skup
Ante Cacic- vjerovatno preskup
Andriy Shevchenko- mlad trener igra formaciju 3-5-2
Giovanni van Bronckhorst
Fatih Terim
Slaven Bilic- idealna opcija ako nije skup
Slaven bi bio daleko najbolje i najkvalitetnije ime koje se pojavilo na klupi BiH.
Ali mislim da od toga nema nista nazalost.
Ali mislim da od toga nema nista nazalost.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Čim se Bilić spominje iz izvora oslobođenja, znači da su ozbiljno shvatili i da nema više zajebancije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zgradu su kupili i obnovili od novca UEFA-e (plasman na SP). Mislim generalno se oni finansiraju od sponzora i UEFA-e ali ovo je bila nagrada u milionskom iznosu koja je to omogućila. Bolje je i to da su napravili nego da se negdje rastalilo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Marsal
- Kontakt:
Dogovorit sa čovjekom dugoročni ugovor i projekat, dat mu odriješene ruke i zašto ne bi prihvatio.
Blizu mu Split i porodica, plata njemu ionako vjerovatno nije toliko bitna.
Moguće je...
Makar me pusti da sanjam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Slavene vrime je…
- RollingPaper
- Kontakt:
Bilic je odlican izbor ako budemo imali pare za njeg. Mislim da je u West Ham-u upisao pobjede protiv svih jačih ekipa lige, Pobjedjivao je Mancester, Arsenal kući, dobio City u gostima, dobio je i Liverpool u gostima nakon čak 60 godina bez pobjede West Ham-a na Anfieldu itd itd.
Vala bas, ako nije uzeo para u Kini i Engleskoj, nije onda nigdje. Mislim nece ni kod nas radit za hljeb i pastetu. Nisu neke pare, al dobro dodju. A i znacilo bi mu puno da se povrati u trenerski zivot nakon Kine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bilo bi dobro. To bi bio znak da Bilić traži nove izazove i da hoće radit, jer on pare može uzeti na sto mijesta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bilić bi bio idealna opcija. Mislim da neće biti problema ako ga baš želimo na klupi, €20,500 je imao u West Bromwich Albionu mjesečno tako da nije baš ogromna razlika od onog što mi nudimo.
Manja plata, veći bonus u slučaju plasmana i problem riješen.
Manja plata, veći bonus u slučaju plasmana i problem riješen.
Rodjeni su pitarske picke!
Definitivno bi Bilic bio osvjezenje i siguran sam da bi reprezentaciju uspio vratiti na pravi put. Definitivno ne mozemo biti na nivou iz 2014, ali makar borba za Europska prvenstva (eventualno Svjetska) treba biti neka konstanta. Gubljenje bilo kakvih sansi za plasman vec nakon 4 kola kvalifikacija je nedopustiva.
Kao sto neko napisa, covjek ima taj juznjacki mentalitet, nema jezicke barijere, dati mu odrijesene ruke da uradi najbolje sto zna.
Moderan je trener, nije zapeo u 80im i vjerujem da bi donio nesto novo reprezentaciji. Da li je realno da dodje, pitanje je - ali vjerujem da bi se uz velike bonuse u slucaju plasmana nakon baraza mogao dogovoriti posao.
Kao sto neko napisa, covjek ima taj juznjacki mentalitet, nema jezicke barijere, dati mu odrijesene ruke da uradi najbolje sto zna.
Moderan je trener, nije zapeo u 80im i vjerujem da bi donio nesto novo reprezentaciji. Da li je realno da dodje, pitanje je - ali vjerujem da bi se uz velike bonuse u slucaju plasmana nakon baraza mogao dogovoriti posao.
Hajde Ujko bujrum vrijeme je..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Cuj 20 milja u WBA. Smijesna plata fakat, vise bi dobio u HNL-u. Vjerovatno je tu sportski motiv bio za njega.
1921
Ma nemoguće mjesečno, sedmično već ima smisla.
Slaven Bilic is the only other Premier League manager who is said to have an annual wage of less than £1million, earning a reported £17,700 per week.
https://goalballlive.com/all-2020-premi ... published/
https://goalballlive.com/all-2020-premi ... published/
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pardon, do mene je, pogriješio sam, sedmično ipak.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
E jbg to je vec drugo
Ali hajde, s druge strane, ako su mu pare prioritet otici ce u Kinu, SA, Tursku ionako. Ako ima neke druge motive, onda ne.

1921
ma ja sam i dalje za Nestor El Maestra Jevtica, salio sam se na pocetku ali sad sam ozbiljan. Mislim da se nece naci niko sto je u neku ruku sa ovih prostora, zna jezik, a u drugu ruku opste nije iz Ex-Yu. Mlad decko, ima damu, dok je trenirao Sturm stalno se svadjao, imao bar 7 zutih i 1-2 crvenih, znao blatit RB Salzburg i onog Jesse Marsch-a sto je sad u PL vofi Leeds ako se ne varam.
Sigurno nece trazit bog zna sta.
Realna opcija AKO mu Vico progleda kroz prste radi izjava u vezi Srbije.
Sigurno nece trazit bog zna sta.
Realna opcija AKO mu Vico progleda kroz prste radi izjava u vezi Srbije.
-
- Kontakt:
Cudo nema ankete