FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 12:29

SRETO je napisao/la::( Ma jok,kad ti ja kazem! Velez vec upisao,samo jos treba pobijediti! :roll:
zivi bili pa vidjeli ;) :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 21 feb 2011, 12:32

:ugeek: E VIDJET CEMO!!! :geek: :geek:
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 21 feb 2011, 13:28

Jbg. to ti je naša realnost, izdržite, nemojte da ostanemo samo mi i Sloboda iz ovog "ugla" svjero-istoka
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 14:57

B o X je napisao/la:Jbg. to ti je naša realnost, izdržite, nemojte da ostanemo samo mi i Sloboda iz ovog "ugla" svjero-istoka
Hvala vam Zvornicani . ovo su vece dokazi koliko su ljudi samo korektni. A ti sreto ... dodjes u Banovice ugostimo te, ja te acstim pivom,domacom rakijom, cime hoces, ali boda odnijet neces ;)
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 14:58

Ljumani_Banovici je napisao/la:
B o X je napisao/la:Jbg. to ti je naša realnost, izdržite, nemojte da ostanemo samo mi i Sloboda iz ovog "ugla" svjero-istoka
Hvala vam Zvornicani . ovo su vece dokazi koliko su ljudi samo korektni. A ti sreto ... dodjes u Banovice ugostimo te, ja te acstim pivom,domacom rakijom, cime hoces, ali boda odnijet neces ;)
da,da sve mi diraj samo boddove NE! :D

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 16:51

Postao/la Ponos Torina dana 21 feb 2011, 15:22

Kad klubovi shvate da su navijaci na prvom mjestu i njihova sigurnost!Kad klubovi budu obratili paznju na svoj marketing i kad budu u timove dolazili kvalitetni igraci a ne neke bukovine i hrastovine,spodobe po terenu narod nece da gleda,kad utakmice budu lijepe za oko,kad sudjenje dodje na visi nivo,kad sigurnost svih prisutnih na stadionu bude na visokom nivou,kada seljacine i maloumni ljudi prestanu dolaziti na stadione,kada korupciji i lopovluku neko stane u kraj,kada budemo imali normalnu drzavu i normalan fudbalski savez koji zeli da liga napreduje,kada klubovi budu gledali da imaju sto bolju strukturu kluba pocevsi od omladinskih pogona,dvorana novih terena za razvijanje mladih igraca i novih kompleksa za razvoj,kada policija bude normalna i dobije ovlastenje da slomi i razbije svakog ko napravi manji incident(pa makar to i petarda bila)kada prestane nacionalna mrznja,kada navijaci odluce da prestanu sa svojim maloumnim ponasanjem i nekakvih ratovanjem i povrijedjivanjem jedni drugih,oni sebe nazivaju navijacima obicni seljaci svci oni koji prave probleme,fasisticko/nacionalisticke ispade,tuce,razno majmunisanje itd....Ima toga na kamaru nemoze covjek nabrojati sve probleme koji postoje ovdje iskljucivo.......

Kako ce otac odvesti svoje dijete ili porodicu na neku utakmicu??Nikako ni za 1000 godina!Zasto?Zbog majmuna i poremecenih osoba koji idu po tim utakmica(cast izuzetcima)koji dodju na utakmicu da nekome oduzmu zivot,da mu glavu razbiju,da ga smjesti u invalidska kolica,da se siri mrznja sto nacionalna sto obicna ona koja zagovara daljne tuce po raznim stadionima i gradovima......

Nikad se ovo nece desiti da nas narod u svojoj zemlji dozivi da ode na utakmicu,znajuci da je potpuno siguran i da moze uzivati u utakmici kao i sav normalan svijet u neki drugim zemljama,da moze dijete odvesti na 100 utakmica i za 20 godina da njegovo dijete kaze,hvala tata sto si me vodio imam lijepe uspomene na to vrijeme!

sa ovim momkom se slazem u svemu sto je napisao. Mislim da je ovakvih slucajeva u Banovicima na sve strane.
Iz nekih razloga sam ovo Copy-Paste jer sve sto je napisao ima veze ne samo s nama vec i sa drugim timovima u BiH i ovo mora da se mjenja podhitno :!:
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 19:25

Postao/la Ponos Torina dana 21 feb 2011, 15:22

Kad klubovi shvate da su navijaci na prvom mjestu i njihova sigurnost!Kad klubovi budu obratili paznju na svoj marketing i kad budu u timove dolazili kvalitetni igraci a ne neke bukovine i hrastovine,spodobe po terenu narod nece da gleda,kad utakmice budu lijepe za oko,kad sudjenje dodje na visi nivo,kad sigurnost svih prisutnih na stadionu bude na visokom nivou,kada seljacine i maloumni ljudi prestanu dolaziti na stadione,kada korupciji i lopovluku neko stane u kraj,kada budemo imali normalnu drzavu i normalan fudbalski savez koji zeli da liga napreduje,kada klubovi budu gledali da imaju sto bolju strukturu kluba pocevsi od omladinskih pogona,dvorana novih terena za razvijanje mladih igraca i novih kompleksa za razvoj,kada policija bude normalna i dobije ovlastenje da slomi i razbije svakog ko napravi manji incident(pa makar to i petarda bila)kada prestane nacionalna mrznja,kada navijaci odluce da prestanu sa svojim maloumnim ponasanjem i nekakvih ratovanjem i povrijedjivanjem jedni drugih,oni sebe nazivaju navijacima obicni seljaci svci oni koji prave probleme,fasisticko/nacionalisticke ispade,tuce,razno majmunisanje itd....Ima toga na kamaru nemoze covjek nabrojati sve probleme koji postoje ovdje iskljucivo.......

Kako ce otac odvesti svoje dijete ili porodicu na neku utakmicu??Nikako ni za 1000 godina!Zasto?Zbog majmuna i poremecenih osoba koji idu po tim utakmica(cast izuzetcima)koji dodju na utakmicu da nekome oduzmu zivot,da mu glavu razbiju,da ga smjesti u invalidska kolica,da se siri mrznja sto nacionalna sto obicna ona koja zagovara daljne tuce po raznim stadionima i gradovima......

Nikad se ovo nece desiti da nas narod u svojoj zemlji dozivi da ode na utakmicu,znajuci da je potpuno siguran i da moze uzivati u utakmici kao i sav normalan svijet u neki drugim zemljama,da moze dijete odvesti na 100 utakmica i za 20 godina da njegovo dijete kaze,hvala tata sto si me vodio imam lijepe uspomene na to vrijeme!

sa ovim momkom se slazem u svemu sto je napisao. Mislim da je ovakvih slucajeva u Banovicima na sve strane.
Iz nekih razloga sam ovo Copy-Paste jer sve sto je napisao ima veze ne samo s nama vec i sa drugim timovima u BiH i ovo mora da se mjenja podhitno :!:
svaka cast za post,ovo sve se nikad nece desiti,jbg ne mozemo mi nista ,imao sam priliku da se uvjerim kada mi otac nije dao da idem na utakmicu bas zbog ovakvih ljudi,nadat se da ce biti bolje

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 19:34

Ja sam bio dole i kad je krv lila 2005 ... Sjetim se samo Radnika i Borca i onih tuča...
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 19:45

Ljumani_Banovici je napisao/la:Ja sam bio dole i kad je krv lila 2005 ... Sjetim se samo Radnika i Borca i onih tuča...

eh bas se sjecam tih utakmica,ali gora je bila ona sa Borcem tu su se cigle bacale,ja bio nekih 10 m od ceste ,sve se tad dobro zavrsilo nije bilo povrijedjenih

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 19:50

Dovoljno rečeno, JADNO !
slika
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 19:52

Ljumani_Banovici je napisao/la:Dovoljno rečeno, JADNO !
slika
DA samo dodam i da ima jos nekolicina juniora. Nekih 4-5
1947!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 21 feb 2011, 19:58

Koji si ti lik :D....hahah..skidam kapu za komentar :)...nasmijao sam se pravo...Vidimo se u Zvorniku :)....
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 19:58

Ljumani_Banovici je napisao/la:Dovoljno rečeno, JADNO !
slika
DA samo dodam i da ima jos nekolicina juniora. Nekih 4-5
upravu si a sta je sa Jahicem gdje je on otisao :o

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 20:00

otisao u p.izdu materinu ... etto gdje... raskino ugovor ...
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 20:02

Ljumani_Banovici je napisao/la:otisao u p.izdu materinu ... etto gdje... raskino ugovor ...
covjek bi reko on je neki dobar igrac cc sva sreca pa ja Halilovic ostao

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 21:02

neutralan__ je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:otisao u p.izdu materinu ... etto gdje... raskino ugovor ...
Halilovic, operisan, nema ga 2 mjeseca . Dok se vrati u formu, sta ce da bude od njega ? jbt
1947!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 feb 2011, 21:05

mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 21:09

Halilovic, operisan, nema ga 2 mjeseca . Dok se vrati u formu, sta ce da bude od njega ? jbt
neznam brate vjerovatno nece biti ko prije :?

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 21:12

jasko_juve je napisao/la:mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
mah sta ces tako je svadjom ne mozemo nista promijenit po svemu sudeci i jesmo glavni konkurenti

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 21:38

jasko_juve je napisao/la:mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
mah sta ces tako je svadjom ne mozemo nista promijenit po svemu sudeci i jesmo glavni konkurenti
je*at ce im narod majku svima dole. Upamti miko sta ti pricam.
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.