Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

alan_kardec
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la alan_kardec » 16 nov 2013, 18:32

Štepanek praktično sam dobio meč. Profesorski odigrao. Česi zasluženo pobijedili, srpski dubl veći dio meča užasno odigrao. Ako ništa bar sam se nadao jednom osvojenom setu da se Česi koliko toliko umore pred sutrašnje mečeve, ali ni to.
Veliki korak Čeha ka tituli. Lajović nema nikakve šanse protiv ovakvog Radeka.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 nov 2013, 18:38

ja bih stavio bozoljca protiv stepaneka...
danas je zimonjić bio katastrofa....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 16 nov 2013, 18:59

Nenad uzasan, Stepanek doktorski.
Cesu su 95% ovo dobili.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2013, 16:08

Berdych servira nestvarno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2013, 16:57

Čeh je sam sebe pobijedio u tie breaku drugog seta, fulio je dva zicera i više se nije mogao vratiti. Novak rutinski odradio posao u trećem setu.
RIP Adis Selmanović

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 17 nov 2013, 16:57

ni to mu nije pomoglo

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2013, 18:38

Štepanek uništava Lajovića. Očekivano.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2013, 19:01

alan_kardec je napisao/la:Štepanek uništava Lajovića. Očekivano.
vrlo je neozbiljno u ovakvom meču postaviti igrača koji u životu nije igrao sa top 50 igračima... bozoljac jeste slabije rangiran ali je igrao Gran slemove Dejvis kup... i siguran sam da bi bolje prošao... to samo pokazuje koliko je tele Obradović...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 nov 2013, 19:08

Nijedan igrač osim Đokovića nije u stanju da pobjedi Štepaneka.Lajović, Bozoljac i co nisu dovoljno dobri igrači da naprave skalp iskusnom Radeku
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2013, 19:12

Lajovic se ne moze nista zamjeriti...
On se bori, ali je ocito da nema kvalitet da pobjedi jedan ovakav mec. Mene je vise pubilka razocarala i upravu su ovi komentatori sa RTRS-a koji istu kritikuju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 nov 2013, 19:19

nakon prvog mjesta djokovic i ovo izgubi ove godine
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2013, 19:27

Cestitike Cesima na zasluzenoj odbrani titule u DC-u...
Publika na kraju pokazala zasto ostatak svijeta nas balkance smatra primitivcima. Kada ide dobro onda smo svi tu, ali kada lose krene nema nigdje nikoga i onda pocnu lijeciti svoje frustracije...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2013, 19:28

LenBias je napisao/la:nakon prvog mjesta djokovic i ovo izgubi ove godine
ne možeš izgubiti ono što nisi ni imao... česi imali česi zadržali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 nov 2013, 19:31

DANTES je napisao/la:
LenBias je napisao/la:nakon prvog mjesta djokovic i ovo izgubi ove godine
ne možeš izgubiti ono što nisi ni imao... česi imali česi zadržali
ima i to ali prilicno sam siguran da je ovo ranije upisao sebi kao osvojeno, domacinski
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2013, 19:33

amerosm je napisao/la:Cestitike Cesima na zasluzenoj odbrani titule u DC-u...
Publika na kraju pokazala zasto ostatak svijeta nas balkance smatra primitivcima. Kada ide dobro onda smo svi tu, ali kada lose krene nema nigdje nikoga i onda pocnu lijeciti svoje frustracije...
ma ovo nema veze sa pravim navijačima... to su beogradski fenseri došli da budu viđeni...
@lenbias nije... čim je vidio da janko ne igra digao je ruke... svoje je ispunio, nažalost ne može igrati svaki meč..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 nov 2013, 19:41

Ocekivan Cesi nakon pobjede u dublu osvajaju titulu, tesko je bilo ocekivat da Lajovic moze skinuti skalp Lepom :mrgreen: Lajovic je dao sve od sebe ali Radek je bio jaci, kvalitetniji igrac. Niko osim Novaka u ovom trenutku i sa vim rasporeom igraca ne moze Stepaneka pobjedit. Stari je to lisac. Vjerovatno da su tu bili Tapsa ili Troicki da bi prica bila puno drukacija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 nov 2013, 20:15

Tips nije onaj igrač kao one godine kad je bio na zavšrnom mastersu kad je mog'o svima uzet skalp osim Noletu(psihološka barijera :lol: ), Tips danas ne bi mogao da pobjedi igrača nivoa Lajovića, a kamoli igrača kalibra Radeka, Troicki nikakav, čudan igrač, može pobijedit sve, a izgubit od 600 igrača svijeta, i on Noleta ne može završit(barijera :lol: )

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2013, 21:36

Dex je napisao/la:Tips nije onaj igrač kao one godine kad je bio na zavšrnom mastersu kad je mog'o svima uzet skalp osim Noletu(psihološka barijera :lol: ), Tips danas ne bi mogao da pobjedi igrača nivoa Lajovića, a kamoli igrača kalibra Radeka, Troicki nikakav, čudan igrač, može pobijedit sve, a izgubit od 600 igrača svijeta, i on Noleta ne može završit(barijera :lol: )
a znaš li da tipsarević ima dvije pobjede protiv novaka u ne tako velikom broju mečeva?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 nov 2013, 22:53

Madrid i završni ATP turnir, zaboravih :lol: Znam da u svakom meču kojeg sam gledo, imao je priliku da ga dovrši, al je svaki put pad'o

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2013, 23:20

DANTES je napisao/la:vrlo je neozbiljno u ovakvom meču postaviti igrača koji u životu nije igrao sa top 50 igračima... bozoljac jeste slabije rangiran ali je igrao Gran slemove Dejvis kup... i siguran sam da bi bolje prošao... to samo pokazuje koliko je tele Obradović...

Ma dobro, sad je najlakše pitati zašto je igrao ovaj, a ne onaj i biti general nakon bitke, to je kod nas dio folklora uvijek nakon nekog poraza. Jbg, takav smo narod. Činjenica je da je selektoru maksimalno bio sužen prostor za manevar, znamo zbog čega. Ako ćemo realno, i da je igrao Bozoljac, Radek bi bio veliki favorit. Možda bi mu bilo teže sa Ilijom, možda bi izgubio i set, ali bi ishod na kraju bio isti kao i protiv Lajovića jer je Radek superiskusni, namazani rutiner koji ovakvih mečeva, u karijeri ima ko zna koliko. I juče u dublovima, a i danas je igrao kao na treningu i ovaj trijumf u finalu nije trijumf Češke nego Štepaneka.
Što se tiče dubla, sad se vodi rasprava zašto nije igrao Novak. Da je igrao, igrao bi u paru sa Zimonjićem, a vidjeli smo juče da Zimonjića nismo ni vidjeli :lol:.
Koliko god da su Janko i Viktor sa formom na vi, da su igrali finale (bar jedan od njih) druga bi se sada pjesma pjevala, uvjeren sam.
Malo mi je bezveze to što je selektor sad opleo po ITF-u i Štepaneku, koliko god da je u pravu, treba ostati dostojanstven u porazu.

Česi su zasluženo odbranili trofej, druga je stvar što je Srbija bila u velikim kadrovskim problemima.

Što se tiče publike, beogradska publika je najnezahvalnija i najgluplja u Evropi :!: Nije mi jasno da grad od preko 2 miliona stanovnika, metropola, ne može da napuni dvoranu od 20000 ljudi. Ko da se finale DC-a igra svakog mjeseca. Šta bi dali jedan Njemac, Šveđanin, Rus, Talijan, Španac, Argentinac... da se finale igra baš u njegovom gradu. Navijanja skoro da nije ni bilo. :roll: Većim dijelom finala, hiljadu Čeha je bilo glasnije nego 13-14 hiljada Beograđana, Srba. :roll: Dobar dio njih je došao ne da bodri svoju zemlju, već da gleda Novaka, da ga slika, ako budu imali sreće da uzmu autogram i da izbace slike da društvene mreže. Gledam danas Lajovićev meč, i onaj stariji čovjek u publici što mu trobojke vise sa glave, u jednom momentu ustao i počeo rukama da gestikulira publici da počnu da navijaju, ovi ga blijedo gledaju ko ono vidi ove sijede budale.Kad se kaže da je beogradska publika razmažena i da su fenseri, to nije stereotip , to je činjenica. Nije to samo tako na tenisu već na svakom sportu. Treba jedan nacionalni stadion i jednu arenu pod hitno praviti negdje u unutrašnjosti.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.