Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 21 okt 2018, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- anonymousHD
- Kontakt:
Pitam te za ovo pravilo, jer je sinoć 11 igrača Valencije trčalo do glavnog sudije, do sudije iza gola tražilo da Ronaldo dobije crveni karton. Znači po pravilima svi su trebali da dobiju žuti karton.Lillard je napisao/la:Pravila postoje da se poštivaju, mogao je sudac dat žuti, niko ne bi riječ rekao, al sad ga optuživat da je idiot jer je pitao onog iza gola koji je vidio namjeru i to udaranje je glupost. Uradio je po pravilniku. Drugi put pametnije, viđali smo godinama kako udara protivnike u La Ligi pa ništa, sad je došlo na naplatu.
Ispade samo Cristiano udara igrače, niko više. Pa realno koliko crvenih kartona treba onda da dobiju Ramos, Suarez ili Costa? Pa oni ovakve stvari rade 2-3 puta po utakmici.
Sinoć od prvog minuta Ronalda su udarali kao da je vreća za udaranje. Parejo ga ispred sudije namjerno nabi na rame, izbi ga, sudija prednost daje. Noga mu krvava bila. Na kraju on kažnjen, a niti jedan igrač Valencije nije dobio opomenu za startove na njemu. O situaciji kod prvog penala neću ni da pričam, crveni kao kuća.

hahahah a jadan, udarali ga
lik plače jer je dobio crveni karton, pa zamisli egoizma. da je dobio koji put za ono u Primeri, možda bi već naviknuo na to.

lik plače jer je dobio crveni karton, pa zamisli egoizma. da je dobio koji put za ono u Primeri, možda bi već naviknuo na to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lik ocito ne zna engleski ili prevodi kako mu paseIlCapitano je napisao/la:Haj pročitaj opet šta si kopirao.Lillard je napisao/la:Jel bilo namjere? Da
Jel bilo kontakta? Da
Nek si mi dobar.
'namjerno udari protivnika'deliberately strikes an opponent
E sad kad si mi dobar vrati se i pogledaj video pa reci gdje je udarac. U najgorem slučaju mu je pokvario frizuru.

Ajde to ali fascinantno mi je kako ce se desiti 2 momenta ali svako ce odabrati da gleda i vidi sto zeli da vidi. Tako imas genijalce koji su vidjeli da je Costa pljunuo igraca ali ne vide dokazanog fasistu koji ga izazvao,vide Ronalda kako miluje protivnickog igraca a ne vide simuliranje istog sekundu ranije.coelho41 je napisao/la:UEFA-ina pravila su jasna, ne smiješ dodirivati protivničkog igrača ali ga smiješ udariti par puta nogom dobićeš usmenu opomenu a nekad kasnije zuti. Ovo za Ronalda je smijurija od odluke, da je bio VAR ponistio bi mu crveni i prosao bi bez kartona.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 21 okt 2018, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa naravno da govori, i Messi i sa takvom ekipom uzima duplu krunu u Spaniji, pored Reala sa Ronaldom.Kajzer10 je napisao/la:To samo govori o jacini ekipe kad oduzmes njih dvojicu. Real i sad ima ponajbolji roster svijeta i jako dobrog trenera. Barcelona ima iznadprosjecan roster i sumnjivog trenera.japa je napisao/la:Barcelona bez Messija=tim koji bi se sa Valenciom borio za trece mjesto u ligi...Real bez Ronalda=Isto kao i sa njim, top 3 ekipe evrope i glavni kandidat za evropskog prvaka i titulu u Spaniji. To je sve sto treba da se kaze kad se ova dva porede...
Prije par godina kad se Messi povrijedio na 10.tak utakmica, ovi uzeli svaku, tukli Real 0-4 ali su imali ekipu. Sad su bez Messija prosjecni jer ti je poslije Messija najbolji igrac vjerovatno golman.
I baš od svih igrača na terenu Cristiano našao da se buni zbog simuliranja 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kaze mu sestra stici ce Brycha njegove suze 

- anonymousHD
- Kontakt:
Snimak jaro.ek0 je napisao/la:Nisam siguran da je ovo u duhu Madridisma? Ovamo Real igra, a ti gledaš Kikicu.
Real se gledao, Real se komentarisao ovdje sinoć.
Steta sto i Ronaldo nije crnjo da i za njega kartu fasizma iskoristisMarvin je napisao/la: Ajde to ali fascinantno mi je kako ce se desiti 2 momenta ali svako ce odabrati da gleda i vidi sto zeli da vidi. Tako imas genijalce koji su vidjeli da je Costa pljunuo igraca ali ne vide dokazanog fasistu koji ga izazvao,vide Ronalda kako miluje protivnickog igraca a ne vide simuliranje istog sekundu ranije.

Mora da je i Murillo izazvao Ronalda tim simuliranjem stid da ga bude ccc
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 21 okt 2018, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Cek neko je fakat napisao da je Costu fasista izazvaoAzpi je napisao/la:Steta sto i Ronaldo nije crnjo da i za njega kartu fasizma iskoristisMarvin je napisao/la: Ajde to ali fascinantno mi je kako ce se desiti 2 momenta ali svako ce odabrati da gleda i vidi sto zeli da vidi. Tako imas genijalce koji su vidjeli da je Costa pljunuo igraca ali ne vide dokazanog fasistu koji ga izazvao,vide Ronalda kako miluje protivnickog igraca a ne vide simuliranje istog sekundu ranije.![]()

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Realno ako je Ronaldo zaradio crveni onda je i onaj udarac nogom Pareja u glavu Cancela za dva crvena a jedva žuti dobio,.
Sto miliona za Suareza, preko sto miliona za Coutinha,preko sto miliona za Dembelea, ono fakat Mesi nema s kim da igra.japa je napisao/la: Pa naravno da govori, i Messi i sa takvom ekipom uzima duplu krunu u Spaniji, pored Reala sa Ronaldom.
Kanye je napisao/la:Cek neko je fakat napisao da je Costu fasista izazvaoAzpi je napisao/la:Steta sto i Ronaldo nije crnjo da i za njega kartu fasizma iskoristisMarvin je napisao/la: Ajde to ali fascinantno mi je kako ce se desiti 2 momenta ali svako ce odabrati da gleda i vidi sto zeli da vidi. Tako imas genijalce koji su vidjeli da je Costa pljunuo igraca ali ne vide dokazanog fasistu koji ga izazvao,vide Ronalda kako miluje protivnickog igraca a ne vide simuliranje istog sekundu ranije.![]()

Trebao si citati temu serie a, na kraju Di francesco je trebao biti kazneni, a ne pogancer costaKanye je napisao/la:Cek neko je fakat napisao da je Costu fasista izazvaoAzpi je napisao/la:Steta sto i Ronaldo nije crnjo da i za njega kartu fasizma iskoristisMarvin je napisao/la: Ajde to ali fascinantno mi je kako ce se desiti 2 momenta ali svako ce odabrati da gleda i vidi sto zeli da vidi. Tako imas genijalce koji su vidjeli da je Costa pljunuo igraca ali ne vide dokazanog fasistu koji ga izazvao,vide Ronalda kako miluje protivnickog igraca a ne vide simuliranje istog sekundu ranije.![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
vidiš to gore je dokaz 

- IlCapitano
- Kontakt:
Naravno ne vrijedi kad po ko zna koji put ulijećeš k'o padobranac da bi bio dokazano u krivu i onda podviješ rep - 'ne vrijedi, s tobom se ne može' i slična plačipičkanja. Ovaj put još pazi samim onim što si ti citirao.Lillard je napisao/la:Kao što sam i rekao, ne vrijedi, izmišljaj i dalje transparentni

- Vidi ovo pravilo što sam našao, dokazuje da je crveni zaslužen
- Ne, kad pročitaš pravilo dokazuje upravo suprotno
- Ma nek si mi dobar, bila je namjera, s tobom se ne može

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne, nego je tebi onaj kontakt neznatan, a lik ga počupao za kosu, kraj priče.IlCapitano je napisao/la:Naravno ne vrijedi kad po ko zna koji put ulijećeš k'o padobranac da bi bio dokazano u krivu i onda podviješ rep - 'ne vrijedi, s tobom se ne može' i slična plačipičkanja. Ovaj put još pazi samim onim što si ti citirao.Lillard je napisao/la:Kao što sam i rekao, ne vrijedi, izmišljaj i dalje transparentni![]()

- IlCapitano
- Kontakt:
Nije ga počupao, nije imao šta počupati kad već cjepidlačimo, skliznula mu je ruka. Pokušao jeste, što nije dovoljno za direktan crveni.Lillard je napisao/la:Ne, nego je tebi onaj kontakt neznatan, a lik ga počupao za kosu, kraj priče.IlCapitano je napisao/la:Naravno ne vrijedi kad po ko zna koji put ulijećeš k'o padobranac da bi bio dokazano u krivu i onda podviješ rep - 'ne vrijedi, s tobom se ne može' i slična plačipičkanja. Ovaj put još pazi samim onim što si ti citirao.Lillard je napisao/la:Kao što sam i rekao, ne vrijedi, izmišljaj i dalje transparentni![]()
Ali ti si citirao pravilo koje govori o 'namjernom udaranju' i onda kad si ispao smiješan ubacio 'čupanje' u isti koš.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.