Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
znaci od nerazdvojne ekipe sa svakog okupljanja, otisli su lulic i ibisevic.
Medunjanin skontao da bi mogao biti klupiran a nema mu ni raje, jos begovic propustio ovo, tako da je i on odlucio da digne sidro.
od te ekipe tu su jos zukanovic i begovic.
Ne bi me iznenadilo da ode i zukanovic ubrzo, posebno ako uvidi da nije siguran u prvih 11.
begovica ce novinari otjerati:-)
Medunjanin skontao da bi mogao biti klupiran a nema mu ni raje, jos begovic propustio ovo, tako da je i on odlucio da digne sidro.
od te ekipe tu su jos zukanovic i begovic.
Ne bi me iznenadilo da ode i zukanovic ubrzo, posebno ako uvidi da nije siguran u prvih 11.
begovica ce novinari otjerati:-)
Mujdza, Salihovic, pa mozemo reci i IbricicVucevich je napisao/la:Polako ide ta 2014 generacija jedan po jedan... Misimovic, Spahic, Lulic, Ibisevic sad i Medunjanin.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
ja ne znam šta admini i moderatori i ostali " bitni" rade na ovom pdf-u. Ne mozes stic sve dijabole ni stavit na gnjavatoreOikamid je napisao/la:Nema gorih ljudi od ovih navijača Sarajeva i Željezničara.
Shvatite već jednom da su to dva bolidna i nevažna kluba te da nas boli **** za vašim raspravama.
jos da se ti oprostis od internetabihuzur je napisao/la:Medunjanin se oprostio od reprezentacije..HVALA TI BOZE!!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Najbitnija stvar je da se polako uigrava Robijev sistem

Pa i Hadzic, Tino Susic, AvdukicPivopija je napisao/la:Mujdza, Salihovic, pa mozemo reci i IbricicVucevich je napisao/la:Polako ide ta 2014 generacija jedan po jedan... Misimovic, Spahic, Lulic, Ibisevic sad i Medunjanin.

Ako ne dobije poziv za CG i Koreju, teško da će on kod Robija imati više od epizodne uloge, isto važi i za Prcića.Vucevich je napisao/la:Krunic. Svakako u klubu igra u formacija sa 3 veznjaka
Ne djeluje mi Prosinečki kao tip koji će u četiri utakmice uigravati nešto i onda kad dođu takmičarski mečevi staviti nekog trećeg igrača koji nije dobio nikakvu priliku u prijateljskim utakmicama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo moze,ja sam mislio da je on krilo al sada vidim da moze igrati i u veziVucevich je napisao/la:Krunic. Svakako u klubu igra u formacija sa 3 veznjaka

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hadzija i Tino su jos uvijek aktivni, a ni Avdukic se ne predaje, jos nije rekao zbogom reprezentaciji.Vucevich je napisao/la:Pa i Hadzic, Tino Susic, AvdukicPivopija je napisao/la:Mujdza, Salihovic, pa mozemo reci i IbricicVucevich je napisao/la:Polako ide ta 2014 generacija jedan po jedan... Misimovic, Spahic, Lulic, Ibisevic sad i Medunjanin.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
pjanic, cimirot, besic, prcic, krunic, i probrati od u21 sta
Zarathustra
Drago mi je i zbog Šehića, da Asmir vidi da ima barem kakvu takvu konkurenciju.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Boli njega tuki on je na farmi konja uzivaochambos je napisao/la:Drago mi je i zbog Šehića, da Asmir vidi da ima barem kakvu takvu konkurenciju.
Avdukic, najbolji bek na treninzima reprezentacije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nema sanse brate da ce se pozvati taj Tino visePivopija je napisao/la:
Hadzija i Tino su jos uvijek aktivni, a ni Avdukic se ne predaje, jos nije rekao zbogom reprezentaciji.
Ma dobro su igrali.
Odlican je bio, sve je duele dobioBazinga12345 je napisao/la:Pjanic rješava ovo.Husika je napisao/la:Ima prenos na satelitu Turksat 42E kanal "A Spor" ima i u HD verziji slobodan kanal!
Ovo vazi za dijasporce koji nemaju Karticu za FACE TV!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Da, što se tiće Sarića, za razliku od Bugarske gdje ga nisam vidio na terenu, danas je odigrao sasvim dobru utakmicu al' i dalje mislim da on nije taj treći veznjak koji treba igrati sa Pjanićem i Bešićem, nema on šta tražiti pod presingom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- prisonbreak
- Kontakt:
Definitivno nema, al takodjer moze biti na klupi kako god jer je odigrao odlicno, nijednu utakmicu nije podbacio. Za treceg veznjaka bi postavio Prcica a Pjanica povukao sa Besicem, mislim da bi to moglo biti najbolje.Raonffa je napisao/la:Da, što se tiće Sarića, za razliku od Bugarske gdje ga nisam vidio na terenu, danas je odigrao sasvim dobru utakmicu al' i dalje mislim da on nije taj treći veznjak koji treba igrati sa Pjanićem i Bešićem, nema on šta tražiti pod presingom.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
A gdje je Mateo Darmian SušićVucevich je napisao/la:Nema sanse brate da ce se pozvati taj Tino visePivopija je napisao/la:
Hadzija i Tino su jos uvijek aktivni, a ni Avdukic se ne predaje, jos nije rekao zbogom reprezentaciji.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jedan od najgorih igraca u repki u zadnjih 10 godinaDerdiyok je napisao/la:A gdje je Mateo Darmian SušićVucevich je napisao/la:Nema sanse brate da ce se pozvati taj Tino visePivopija je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.