I dalje drugi najbolji igrac lige i to daleko ispred treceg
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BijelaCokolada je napisao/la:ovo sto je uradio kd je definicija clutcha
harden je napisao/la:Nerealno da su izgubili ovo, bas mi zao JamesaSta uradise u zavrsnici
![]()
KD Clutch![]()
Ovaj fraer na stream pustio onu pjesmu sa titanika i napisao FUCK KD![]()
Tristan Thompson is now averaging 3.67 Rebounds per game while Curry is averaging 9.67 per game
LeGM James sredio haveru ugovormessilla je napisao/la:Tristan Thompson is now averaging 3.67 Rebounds per game while Curry is averaging 9.67 per game
Al kad bi se zaje.bavali.Nista meni nije impresivno u ekipi sa 4 All stara u prajmu.Mene ne nosi hype,jer je ovo ocekivano sve.Samo plodovi najpi.ckastijeg poteza u historiji NBAa .alemsa je napisao/la:Ova zavrsmica kd-a direkt rak na pluca kawhiju i nezalaganju
Jel te stidmiki_92 je napisao/la:LeGM James sredio haveru ugovormessilla je napisao/la:Tristan Thompson is now averaging 3.67 Rebounds per game while Curry is averaging 9.67 per game![]()
16-0 THE DREAM
Opet im je najbolji igrac, sto i pokazuje, uzet ce titulu kao prvi igrac u jednoj od najjacih ekipa ikadNEZALAGANJE je napisao/la:Al kad bi se zaje.bavali.Nista meni nije impresivno u ekipi sa 4 All stara u prajmu.Mene ne nosi hype,jer je ovo ocekivano sve.Samo plodovi najpi.ckastijeg poteza u historiji NBAa .alemsa je napisao/la:Ova zavrsmica kd-a direkt rak na pluca kawhiju i nezalaganju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.