Je li to ovaj sto ima jednu pobjedu u zadnjih 6 kola i sto je osam golova dobio od Kelna?Vucevich je napisao/la:Na kraju je jedino bitno sta misli njegov trener u klubu, to sto bivsi asistent-trener Svedske U-21 reprezentacije misli da je dobar nema nikakav efekat.hurem je napisao/la:E moj Nalicu, Duljevic ti toliko dobar...nemas ti pojma, isto kao ni Robi ni Muratovic.
Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nevjerovatno? Vise vjerovatno s obzirom da je Walpurgis jos uvijek trener.HankMoody je napisao/la:Ponovo je na klupi, nevjerovatno...
S obzirom na poraz iz prethodnog kola očekivao sam da će mu dati priliku.Vucevich je napisao/la:Nevjerovatno? Vise vjerovatno s obzirom da je Walpurgis jos uvijek trener.HankMoody je napisao/la:Ponovo je na klupi, nevjerovatno...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Dobili danas, Dulja nije ni usao sa klupeHankMoody je napisao/la:S obzirom na poraz iz prethodnog kola očekivao sam da će mu dati priliku.Vucevich je napisao/la:Nevjerovatno? Vise vjerovatno s obzirom da je Walpurgis jos uvijek trener.HankMoody je napisao/la:Ponovo je na klupi, nevjerovatno...
To je najgore. Ne samo da nije standardan, nego uopste ne ulazi sa klupe. Katastrofa za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mogao bi on put Sarajeva na ljeto 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Lifetime of bad habits....ne moze se izlijecit za godinu dana...neki govore zasto nije ranije otisao ...pokusavao je isao na nekoliko proba u cvajtu i nijednu nije prosao...
steta sto mu je ugovor jos dvije godine, valjda ga na ljeto htjednu prodat za neke male pare pa da ode na robijevu preporuku ako ikako moze u rijeku/dinamo
Zarathustra
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kad Željo ponudi 400.000-450.000€ i otkupi ga, kao što je nudio SarajevuMoggi je napisao/la:steta sto mu je ugovor jos dvije godine, valjda ga na ljeto htjednu prodat za neke male pare pa da ode na robijevu preporuku ako ikako moze u rijeku/dinamo

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
To je sudbina besplatnih igrača. Uvijek su u drugom planu.
Izgleda da je trener vratio formaciju sa krilama, a Duljevic je jos uvijek na klupi.
-
- Kontakt:
Kvalitet koji posjeduje dovoljan je za Sarajeva, nista vise.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
I danas glavni igrac na klupi Dresdena. Trener mrzi bosance, stvarno je peh... Ali i dalje ga prate BvB Schalke i Bayern...Igrac za vece domete, ipak su to procjenili strucnjaci sa ovog foruma.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sudbina, besplatnih igrača, je takva kakva jeste, trener će uvjek dati prednost, placenom igraču, pogotovo ako ga je on doveo.
- ASD
- Kontakt:
Trener ce uvijek dati sansu onom za koga on misli da ce mu najvise pomoci.
On je na kraju taj koji odgovara za rezultat.
A rezultati su mu strasni. I danas ga je primioASD je napisao/la:Trener ce uvijek dati sansu onom za koga on misli da ce mu najvise pomoci.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Garant ce gurat slabijeg na svoju stetu. Brain of bosnjo!Esport je napisao/la:Sudbina, besplatnih igrača, je takva kakva jeste, trener će uvjek dati prednost, placenom igraču, pogotovo ako ga je on doveo.
Uz duzno postovanje, neovisno o Duljevicu sto je rijec, ali fakat i fakat moras biti kloc od trenera da na klupi osrednjeg drugoligasa drzis standardnog reprezentativca BiH koja je obezbijedila A ligu Nacija i koja vazi za favorita prva dva mjesta kvalifikacione grupe za odlazak na Euro. Ne govorimo mi o onoj nekadasnjoj repki koja je zauzimala 70-80 mjesto i kiksala na bodovima protiv Malte, Farskih i slicnih ekipa pa da je igrac tipa Hujdurovica, Bajica, Musica i drustva pa da je limit ta druga liga. Svi igraci Drezdena nisu skupa bili u prilici da sa tribina gledaju Spaniju, Belgiju isl a ne da igraju ko sto je Duljevic igrao. I onda se nadje trener strucnjak koji je vodio ekipe SV Enger-Westerenger, Gütersloh, Arminia Bielefeld II, Sportfreunde Lotte, VfL Osnabrück i FC Ingolstadt, eto na njemu je nasao da gradi autoritet i strogocu. Smijesno.
Gotovo svi ti navedeni klubovi su u rangu sarajeva, zelje i ostali bh klubova.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CAGarfia, Sheyi i 34 gosta.