FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Utakmica je pokazala samo realno stanje Bayerna ,a to je da su ocajni u svakom pogledu ,postoje igraci koji ne zasluzuju da igraju fudbal opcenito a ne u prvoj postavi Bayerna .Falilo je par igraca ,mozda sa Lahmom i Lucio ili Buytenom prica bi bila drugacija ,jer Breno ocigledno ne moze igrati u nasoj ligi a ne na ovako visokom nivou .Medjutim ne moze se kriviti jedan igrac ili pojedinac ,cijelu sezonu igraju promjenjivo ,vecinom veoma slabo ,svi su krvi od uprave ,trenera pa do igraca ,svakog pojedinacno .Ocigledno da ne funkcionise sa Klinsmanom ,primili su ni bog ne zna koliko golova ove sezone ,i primit ce jos puno do kraja .Bez mnogo promjena u slijedecoj sezoni ,ali bas MNOGO ,bit ce **** kao i ove sezone .Sad ako su malo pametni okrenut ce se Bundesligi i probat uzet naslov ,ako ne naslov onda izborit ligu prvaka i slijedece sezone ispocetka ,sa riberijom ili bez njega ,moraju mnogo toga promjenit ako hoce da budu uspjesni i jaki kao nekada prije .
Papilon20 je napisao/la:Utakmica je pokazala samo realno stanje Bayerna ,a to je da su ocajni u svakom pogledu ,postoje igraci koji ne zasluzuju da igraju fudbal opcenito a ne u prvoj postavi Bayerna .Falilo je par igraca ,mozda sa Lahmom i Lucio ili Buytenom prica bi bila drugacija ,jer Breno ocigledno ne moze igrati u nasoj ligi a ne na ovako visokom nivou .Medjutim ne moze se kriviti jedan igrac ili pojedinac ,cijelu sezonu igraju promjenjivo ,vecinom veoma slabo ,svi su krvi od uprave ,trenera pa do igraca ,svakog pojedinacno .Ocigledno da ne funkcionise sa Klinsmanom ,primili su ni bog ne zna koliko golova ove sezone ,i primit ce jos puno do kraja .Bez mnogo promjena u slijedecoj sezoni ,ali bas MNOGO ,bit ce **** kao i ove sezone .Sad ako su malo pametni okrenut ce se Bundesligi i probat uzet naslov ,ako ne naslov onda izborit ligu prvaka i slijedece sezone ispocetka ,sa riberijom ili bez njega ,moraju mnogo toga promjenit ako hoce da budu uspjesni i jaki kao nekada prije .
apsolutno se slazem sa tobom! stanje je katastrofalno,iskreno dobro smo i prosli.
Što je bilo, bilo je. Za sve more krivo je... rekao je jedan pjevač Divljih Jagoda
Teško jeste, u 4 dana 9 golova, moglo je biti i bolje, ali nek nije gore (može li gore od ovoga; može ako nas Eintracht uzme na Alianz Areni), no sjetimo se Deportiva i Milana i njihove utakmice LP prije nekoliko godina...
Iako su šanse za prolaz jednake osvajanju Binga, uplaćujem listić

Teško jeste, u 4 dana 9 golova, moglo je biti i bolje, ali nek nije gore (može li gore od ovoga; može ako nas Eintracht uzme na Alianz Areni), no sjetimo se Deportiva i Milana i njihove utakmice LP prije nekoliko godina...
Iako su šanse za prolaz jednake osvajanju Binga, uplaćujem listić

Sent from my Philips Smart TV.
- NoName
- Kontakt:
Bašum sagosum!
Ako Bayern želi da se vrati na stare staze slave mora podhitno ovog Klinsmana maknuti, frajer pojma nema! On od početka sezone najavljuje kako će od slijedeće utakmice početi da pobjeđuju samo nikako da ta serija krene...

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
jos na alianz jedna petarda i bit ce im taman, treba zabraniti ovakvim klubovima igrati LP... 1 klub je vrh iz bundeslige
Ovih 4-0 apsolutno nije odraz stanja u kojem se nalazi njemacki fudbal vec odraz stanja u kojem se nalazi Bayern trenutno.Ne zaboravimo subotu i Wolfsburg kojem idu sve cestitke ali poslije tih 5-1 sta ocekivati od Barsecsh je napisao/la:Razumijem i postujem to nemas pojma koliko!
Ali moraju promijeniti politiku ''skrtosti'' jer petarde im ne ginu u buducnosti!Realno buraz!
Ja iskreno mislim da je Klinsman dobar trener i da ce u buducnosti to i pokazati ,ali jednostavno ne lezi mu vodjenje Bayerna i to se mora okoncati ,rizikovati i slijedecu sezonu ,mislim da se ne isplati ,al opet to ne odlucujemo mi nego oni tamo.I Magatha su otpustili nakon sto nije islo a covjek je i dokazano dobar trener i osvajao 2 put zaredom duplu krunu sa Bayernom ,ali trece sezone nije islo i kraj.Kad sam vidio da ce Lell cuvati Mesija veceras ,mrak mi je na oci pao ali ajde **** ga ,necu reci da gore ne moze jer sigurno moze ,ali cu reci dabogda se ne ponovilo 

- NoName
- Kontakt:
Nikakvih dokaza apsolutno nema da je Klinsman dobar trener. Kao igrač bio je legenda ali kao trener ništa nije pokazao. Mislim da Bayern zaslužuje bolje. Kad spomenu Magatha, što se tiče trenerskog posla, Klinsman mu može samo biti čistač cipela, ništa više!
Pa mora se mjenjati da imaju nekog rizika pri transferima. Mislim da u posljednje vrijeme Leverkusen i HSV vode odlicnu politiku dovodjenja igraca, ali Bayern me je tu u posljednje vrijeme iznenadio. Dovode igrace koji su na zalasku karijere, a na suprotnoj strani imaju igrace koji su mladi i gladni uspjeha. Mislim da je u posljenje vrijeme politika Bayerna bazirana samo na tome da unisti konkurente u Bundesligi, a mi cemo se nekako provlaciti, cak sam i o tome pisao na ovom forumu predlagao igrace koji su mladi i imaju talenta, koji su pokazali da su kvalitetni. Sto Bayern npr. ne dovede jednog Huntelaara, nego dovode Olica, razumjem ja da je Olic slobodan igrac i da je trkac i sve to, ali nema ni onu tehniku ni ti onaj instinkt koji imaju najbolje stijelci, pa covijek nije bio ni skup kosta bi Bayerna samo 8 miliona eura, jer su prodali Lukasa Podolskog ja mislim za 10 miliona eura. Real ga je platio 18,5 miliona eura ja mislim itd itd.
Evo pokusat cu opet to da pojasnim kako zamisljam Bayern.
Sto se tice pozicije golmana, tu bih uradio sljedeci potez. Posto Rene Adler ima u ugovoru klauzu gdje pise da moze napustiti klub za 20 miliona eura, ja bi njima poslao Resniga i 12 miliona eura, a zato dobio Adlera. Sto se tice desnog beka ja bi im predlozio Rafhinu iz Schalkea, jest da je momak prljav igrac, ali ima sve sto treba posjedovati jedan bek. Posto Schalke po svemu sudeci nece igrati sljedece godine na Europskoj sceni i moraju prodavati igrace njega bi mogli dobiti za 10 miliona eura. Sto se tice dvojce stopera tu je Lucio neprikosnoven, ali ono drugo mjesto treba da bude mjesto jednog igraca koji ima kvalitet. Ako Roma ne izbori plasman u LP mogli bi dovesti Juana koji vrijedi izmedju 12-15 miliona eura. Imali bi prednost radi toga sto su JUan i LUcio takodjer standardni stoperi Brazilske repke i poznaju vrline i mane jedan drugom. Za mjesto lijevog beka mislim da nije potrebno diskutovati. Lahm je pored A.Cola najbolji na svijetu na toj poziciji. Za sljedecu sezonu su doveli Timoschuka koji je odlican igrac i obavlja onaj prljavi dio posla i ukljici se kod prekida u napad, s tim da nije on onaj igrac koji bi trebao iznositi loptu u protivnicku polovinu. Na toj poziciju bi po mom misljenju bilo odlicno dovesti Joao-a Mouthin-a iz Sportinga koji vrijedi 14 miliona eura. Na mjesto desnog beka bi doveo Darija Srnu koji bi kostao oko 15 miliona eura. Mislim da bi tada desna strana Bayerna bila odlicno osigurana jer Darijo moze cuvati ledja Rafinhi kad on krene naprijed i obrnuto. Schweinsteigera bi prodao za 15 miliona eura, jer sam cuo da ima par ponuda iz Engleske, znaci da bi Srnu dobili ono sto se kaze dzaba. Mjesto na lijevoj strani mislim da takodjer ne treba diskutovati. Eh sada dolazimo do napada. Kad se pogleda na papiru Bayernov je napad samo prosijek kad se gledaju ovi veliki klubovi. Ja bih uradio sljedece, prodao bih Lucu Tonija koji zeli nazad u Italiju za 12 miliona eura (cijena za koju je i kupljen) i na njegovo mjesto doveo Niclasa Bendtnera iz Arsenala za istu cijenu. Mislim da o tom momku nije potrebno puno diskutovati. Kao back-up bi doveo Marcusa Berga iz Groningena koji ima strasnu kvotu za jednog napadaca, jer je u Holandskoj ligi postigao 18 golova i ima 12 asistencija i to trecu sezonu za redom ima takve kvote, znaci nije samo bljesnuo na jednu sezonu. Njegova cijena bi bila oko 8 miliona eura.
Igrace koje bi trebalo dovesti
Adler - 13 miliona eura, poslati Rnesinga u Leverkusen
Rafinha - 10 miliona eura
Juan - 14 miliona eura
Mouthino - 14 miliona eura
Srna - 15 miliona eura
Berg - 8 miliona eura
Bendtner - 12 miliona eura
Ukupno: 86 miliona eura
Igrace koje bi trebalo prodati
Lell - 5 miliona eura, neki klub pri dnu Bundeslige bi ovo mogao platiti kao sto je Frankfurt ili Hannover
Ottl - 5 miliona eura, isto kao kod Lella
Toni - 12 miliona eura
Schweinsteiger - 15 miliona eura
Van Buyten - 7 miliona eura
Ukupno: 45 miliona eura
Znaci da Bayern ide ovakvom politikom portosili bi samo 41 milion eura za transfere, sto je 29 miliona manje nego prije dvije godine kada su ulozili 70 miliona eura. Jos kad se tu dodaju prihodi od sponzora koji kod Bayerna godisnje iznose 20 miliona eura, plasman u cetvrtfinale LP koji donosi zaradu od 50 miliona eura itd itd.
Prva postava
------------------Adler------------
Rafnihna--Lucio-----Juan--Lahm
----------------Timo----------------
Srna---------Mouthino-----Ribery
----------Klose---Bendtner--------
Mozda Bayern opet bide harao Europom kao pocetkom ovog stoljece kad se Uli Henes sjeti da nije poenta dovoditi igrace koji su na zalsku karijere i igrace koji bi mogli pojacati konkurente u Bundesligi.
Sto se tice pozicije golmana, tu bih uradio sljedeci potez. Posto Rene Adler ima u ugovoru klauzu gdje pise da moze napustiti klub za 20 miliona eura, ja bi njima poslao Resniga i 12 miliona eura, a zato dobio Adlera. Sto se tice desnog beka ja bi im predlozio Rafhinu iz Schalkea, jest da je momak prljav igrac, ali ima sve sto treba posjedovati jedan bek. Posto Schalke po svemu sudeci nece igrati sljedece godine na Europskoj sceni i moraju prodavati igrace njega bi mogli dobiti za 10 miliona eura. Sto se tice dvojce stopera tu je Lucio neprikosnoven, ali ono drugo mjesto treba da bude mjesto jednog igraca koji ima kvalitet. Ako Roma ne izbori plasman u LP mogli bi dovesti Juana koji vrijedi izmedju 12-15 miliona eura. Imali bi prednost radi toga sto su JUan i LUcio takodjer standardni stoperi Brazilske repke i poznaju vrline i mane jedan drugom. Za mjesto lijevog beka mislim da nije potrebno diskutovati. Lahm je pored A.Cola najbolji na svijetu na toj poziciji. Za sljedecu sezonu su doveli Timoschuka koji je odlican igrac i obavlja onaj prljavi dio posla i ukljici se kod prekida u napad, s tim da nije on onaj igrac koji bi trebao iznositi loptu u protivnicku polovinu. Na toj poziciju bi po mom misljenju bilo odlicno dovesti Joao-a Mouthin-a iz Sportinga koji vrijedi 14 miliona eura. Na mjesto desnog beka bi doveo Darija Srnu koji bi kostao oko 15 miliona eura. Mislim da bi tada desna strana Bayerna bila odlicno osigurana jer Darijo moze cuvati ledja Rafinhi kad on krene naprijed i obrnuto. Schweinsteigera bi prodao za 15 miliona eura, jer sam cuo da ima par ponuda iz Engleske, znaci da bi Srnu dobili ono sto se kaze dzaba. Mjesto na lijevoj strani mislim da takodjer ne treba diskutovati. Eh sada dolazimo do napada. Kad se pogleda na papiru Bayernov je napad samo prosijek kad se gledaju ovi veliki klubovi. Ja bih uradio sljedece, prodao bih Lucu Tonija koji zeli nazad u Italiju za 12 miliona eura (cijena za koju je i kupljen) i na njegovo mjesto doveo Niclasa Bendtnera iz Arsenala za istu cijenu. Mislim da o tom momku nije potrebno puno diskutovati. Kao back-up bi doveo Marcusa Berga iz Groningena koji ima strasnu kvotu za jednog napadaca, jer je u Holandskoj ligi postigao 18 golova i ima 12 asistencija i to trecu sezonu za redom ima takve kvote, znaci nije samo bljesnuo na jednu sezonu. Njegova cijena bi bila oko 8 miliona eura.
Juan - 14 miliona eura
Srna - 15 miliona eura
Berg - 8 miliona eura
Lell - 5 miliona eura, neki klub pri dnu Bundeslige bi ovo mogao platiti kao sto je Frankfurt ili Hannover
Toni - 12 miliona eura
Znaci da Bayern ide ovakvom politikom portosili bi samo 41 milion eura za transfere, sto je 29 miliona manje nego prije dvije godine kada su ulozili 70 miliona eura. Jos kad se tu dodaju prihodi od sponzora koji kod Bayerna godisnje iznose 20 miliona eura, plasman u cetvrtfinale LP koji donosi zaradu od 50 miliona eura itd itd.
Prva postava
Mozda Bayern opet bide harao Europom kao pocetkom ovog stoljece kad se Uli Henes sjeti da nije poenta dovoditi igrace koji su na zalsku karijere i igrace koji bi mogli pojacati konkurente u Bundesligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kao što sam već napisao, Barcelona daleko ispred nas, i dobro smo prošli, zezali se u 2. poluvremenu, lell, oddo se brukali gdje su stigli, demichelis isto, ali breno je bio jedan od boljih, van Bommel igrać???, nema on veze , on da bude kapiten, Toni nevidljiv, jedini je Ribery pokazao da je majstor.
Butt je odlicno po meni branio, još je pretrpio onaj udarac Henry-a.
Siguran sam da ce Ribery otići jer ne želi da se bruka više. Treba nam obavezno još par igrača visoke klase.
Ottl je po meni odlično odigrao, valjda jer se Barcelona povukla.
Butt je odlicno po meni branio, još je pretrpio onaj udarac Henry-a.
Siguran sam da ce Ribery otići jer ne želi da se bruka više. Treba nam obavezno još par igrača visoke klase.
Ottl je po meni odlično odigrao, valjda jer se Barcelona povukla.
- NoName
- Kontakt:
Nikad na ovom forumu nisam imao strpljenja pročitati ovako dug post. Ovaj sam pročitao od početka do kraja i mogu samo da kažem: svaka čast na analizi, mislim da si potrefio "u sridu". Posebno mi se svidio ovaj dio:amerosm je napisao/la:Pa mora se mjenjati da imaju nekog rizika pri transferima. Mislim da u posljednje vrijeme Leverkusen i HSV vode odlicnu politiku dovodjenja igraca, ali Bayern me je tu u posljednje vrijeme iznenadio. Dovode igrace koji su na zalasku karijere, a na suprotnoj strani imaju igrace koji su mladi i gladni uspjeha. Mislim da je u posljenje vrijeme politika Bayerna bazirana samo na tome da unisti konkurente u Bundesligi, a mi cemo se nekako provlaciti, cak sam i o tome pisao na ovom forumu predlagao igrace koji su mladi i imaju talenta, koji su pokazali da su kvalitetni. Sto Bayern npr. ne dovede jednog Huntelaara, nego dovode Olica, razumjem ja da je Olic slobodan igrac i da je trkac i sve to, ali nema ni onu tehniku ni ti onaj instinkt koji imaju najbolje stijelci, pa covijek nije bio ni skup kosta bi Bayerna samo 8 miliona eura, jer su prodali Lukasa Podolskog ja mislim za 10 miliona eura. Real ga je platio 18,5 miliona eura ja mislim itd itd.
Juan - 14 miliona eura
Srna - 15 miliona eura
Berg - 8 miliona eura
Toni - 12 miliona eura
Prva postava
Dovode igrace koji su na zalasku karijere, a na suprotnoj strani imaju igrace koji su mladi i gladni uspjeha. Mislim da je u posljenje vrijeme politika Bayerna bazirana samo na tome da unisti konkurente u Bundesligi, a mi cemo se nekako provlaciti, cak sam i o tome pisao na ovom forumu predlagao igrace koji su mladi i imaju talenta, koji su pokazali da su kvalitetni
nije losh post samo po meni bolji eboue od rafinhe a i taj srna mi je shuhveli, moze se tu naci dosta bolji igrac
...ako ti vec ne igra ze pac onda ga prodaj dodaj nam koji milioncic u prodato da budemo manje u minusu
...
a sto se tice ashleya cole-a i te pozicije mislim da je tu neprikosnoven evra pa onda lahm...

a sto se tice ashleya cole-a i te pozicije mislim da je tu neprikosnoven evra pa onda lahm...
Bayern-ova politika je uvijek bila unistiti konkurenciju u bundesligi pa sta bude...samo se sjetite ballacka,lucija i ze roberta.
@amerosm
Drug, zar zaista misliš da ce Sporting pustiti Joa Moutinha ili Miguela Velosa ispod 20 miliona, nema šanse vjeruj mi, pa što misliš što i sada igraju tamo, špekuliše se već dosta vremena o Rafinhi ali sumnjam u to, i vjeruj mi ako će Bayern već kupovati golmana to neće niko biti iz Njemačke lige. Za napad , od 100 napadača ti si opet našao neku rezervu u Arsenalu, nema ni od toga ništa, pa bolje je Edin Džeko.
Moje viđenje svega.
Srna-Desni bek.
Gonzalo Rodrigues-odbrana-Villareal.
Arteta-kreator.
Mauro Zarate- Napad
Za desnog veznog nemam ideje, mislio sam davno nekad Quaresma ali on je preskup.
Za ova 4 igrača suma bi bila negdje 55-60miliona., naravno možemo o golmani sada, ali i dalje mislim da se treba Rensingu dati šansa još 1 sezonu.
Trener: Klinsmann zadnja šansa ili Frank Riijkard.
Drug, zar zaista misliš da ce Sporting pustiti Joa Moutinha ili Miguela Velosa ispod 20 miliona, nema šanse vjeruj mi, pa što misliš što i sada igraju tamo, špekuliše se već dosta vremena o Rafinhi ali sumnjam u to, i vjeruj mi ako će Bayern već kupovati golmana to neće niko biti iz Njemačke lige. Za napad , od 100 napadača ti si opet našao neku rezervu u Arsenalu, nema ni od toga ništa, pa bolje je Edin Džeko.
Moje viđenje svega.
Srna-Desni bek.
Gonzalo Rodrigues-odbrana-Villareal.
Arteta-kreator.
Mauro Zarate- Napad
Za desnog veznog nemam ideje, mislio sam davno nekad Quaresma ali on je preskup.
Za ova 4 igrača suma bi bila negdje 55-60miliona., naravno možemo o golmani sada, ali i dalje mislim da se treba Rensingu dati šansa još 1 sezonu.
Trener: Klinsmann zadnja šansa ili Frank Riijkard.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 apr 2009, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kao prvo, Klinsman mi je bio drag (jos uvijek je), ali ono sto je uradio u 4 dana malo kome bi poslo za rukom. Klubovi poput Alemanie, Arminie, Kelna, Duisburga ne primaju po 9 komada u 2 utakmice. Do subote nece dobiti otkaz, ali nakon utakmice sa Eintrachtom, bez obzira na rezultat, 99% da vise nece biti trener Bayerna. Nije mi jasno kako je mislio izvuci povoljan rezultat sa defanzivnom taktikom, kad u zadnjoj liniji ima na raspolaganju "igracine" poput Lella, Odda i Brena
Sto je jos gore, nije mi jasno kako je mislio izvuci povoljan rezultat kad su izborili jedan korner i imali 2 suta u okvir gola, od kojih je prvi bio negdje oko 41. minute susreta. Da smo igrali ofanzivnije, primili 7 komada, ne bi mi bilo krivo, jer bih znao da su nesto pokusali, a ovako imam dojam da su se pojavili na terenu radi formalnosti. Umoran i iznerviran, idem spavati, vidimo se sutra, pa cemo detaljnije o utakmici.
Pozdrav!

Pozdrav!
- NoName
- Kontakt:
Ribery brate, hodi vamo da te zagrlim i da tugujemo zajedno. A ova ti je jaka skroz:

Rz88, znam buraz da ćeš reči da TEBE TO NE ZANIMA
ali stani bolan malo, halo! Čuj neće ih pustiti ispod 20 miliona
Pa misliš da danas ti neki milioni listaju na nekoj grani ? Portugal je prilično siromašna zemlja, prodavali su oni i bolje igrače za manje pare tako da je ovo što je kolega gore naveo prilično realno!
ono sto je uradio u 4 dana malo kome bi poslo za rukom

Rz88, znam buraz da ćeš reči da TEBE TO NE ZANIMA

@ RZ 88
znam i ja da je bolji Dzeko od Bendtner, ali ga Magath nece prodati sto znaci da postaje nerealno, jedino kad bi Bayern dao oko 25 miliona mozda bi razmislio na prodaju. Sto se tice Artete mislim da bi Bayern njega mogao platit ali sam uzeo u obzir plate koje se placaju u Engleskoj i poreze koje ima Njemacka. Da bi Arteta dobio platu kao sto je ima u Engleskoj trebalo bi da ima platu 10 miliona eura godisnje bruto. MOzda sam malo kod Bendtnera pretjerao, mozda ije potencijal za Bayern ali momak po meni ima sve ono sto nema Luca Toni, ima tehniku, zna primiti loptu ne ceka samo u 16-ercu na svoju priliku nego se vraca po lopte i stvara sebi prostor. Modza bi mogli pokusati dovesti Gilardina neka zamjena sa Lucom Tonijem.
znam i ja da je bolji Dzeko od Bendtner, ali ga Magath nece prodati sto znaci da postaje nerealno, jedino kad bi Bayern dao oko 25 miliona mozda bi razmislio na prodaju. Sto se tice Artete mislim da bi Bayern njega mogao platit ali sam uzeo u obzir plate koje se placaju u Engleskoj i poreze koje ima Njemacka. Da bi Arteta dobio platu kao sto je ima u Engleskoj trebalo bi da ima platu 10 miliona eura godisnje bruto. MOzda sam malo kod Bendtnera pretjerao, mozda ije potencijal za Bayern ali momak po meni ima sve ono sto nema Luca Toni, ima tehniku, zna primiti loptu ne ceka samo u 16-ercu na svoju priliku nego se vraca po lopte i stvara sebi prostor. Modza bi mogli pokusati dovesti Gilardina neka zamjena sa Lucom Tonijem.
@NoName
Za koliko su prodali Deca, koliko Ricardu Quaresmu, i koliko bi prodali Lisandra Lopeza te Lucha Gonzalesa, mislim na Porto.
U vezi Sportinga, Joa Moutinho im je sve, odličan igrać, kapiten, vođa, vrijednost na tržištu je 14.5 mil eura, i misliš da bi ga dali tako jeftino.
Nema šanse da ijedan od pomenutih igraća ode ispod 20 miliona, možda jedino Lisandro jer je malo stariji
I šta ti misliš da se može sa nakve polovne igrače davati 20 miliona eura, za svjetsku klasu nešto siće jer je zemlja ko siromašna, ne nasmijavaj me.
Što ne odu , odnosno što ih neko ne kupi ako su tako jeftini.
@amerosm
Vjeruj mi u Njemačkoj ligi se najlakše dokazati, vidi se po Diegu (bio klupa Porta), Pizzaru(kluba kalesije chelsea), Voronjin (klupa Liverpool) i još mnogi, svi koji bi došli iz Engleske lige u Njemačku a posjeduju imalo kvalitete postali bi super zvijezde, vidi Lp, gdje su Njemački klubovi, nije ovo ono doba kada su bavarci i Apotekari harali Europom.
Obavezno su nam potrebni novi napadači tipa Hamšik, i još neki možda Pogrebnjak ko zna.
Sve je to do Bayernove uprave nije ni do tebe ni do mene, pokazali su večeras da su loši i da je Bayern igrao i u punom sastavu opet bi dobili ovoliko golova, ko zna možda i više.
Za koliko su prodali Deca, koliko Ricardu Quaresmu, i koliko bi prodali Lisandra Lopeza te Lucha Gonzalesa, mislim na Porto.
U vezi Sportinga, Joa Moutinho im je sve, odličan igrać, kapiten, vođa, vrijednost na tržištu je 14.5 mil eura, i misliš da bi ga dali tako jeftino.
Nema šanse da ijedan od pomenutih igraća ode ispod 20 miliona, možda jedino Lisandro jer je malo stariji

I šta ti misliš da se može sa nakve polovne igrače davati 20 miliona eura, za svjetsku klasu nešto siće jer je zemlja ko siromašna, ne nasmijavaj me.
Što ne odu , odnosno što ih neko ne kupi ako su tako jeftini.
@amerosm
Vjeruj mi u Njemačkoj ligi se najlakše dokazati, vidi se po Diegu (bio klupa Porta), Pizzaru(kluba kalesije chelsea), Voronjin (klupa Liverpool) i još mnogi, svi koji bi došli iz Engleske lige u Njemačku a posjeduju imalo kvalitete postali bi super zvijezde, vidi Lp, gdje su Njemački klubovi, nije ovo ono doba kada su bavarci i Apotekari harali Europom.
Obavezno su nam potrebni novi napadači tipa Hamšik, i još neki možda Pogrebnjak ko zna.
Sve je to do Bayernove uprave nije ni do tebe ni do mene, pokazali su večeras da su loši i da je Bayern igrao i u punom sastavu opet bi dobili ovoliko golova, ko zna možda i više.
@ RZ 88
slazem se s tobom da nije do mene ni do tebe. Sve zavisi od one dvojce koji vode Bayern. Mozda je sve do trenera, mislim Hitzfeld nije prosle godine imao problema sa ovom ekipom, a znamo svi kakvi su igraci kad se stvore klanovi i budu protiv trenera pa tu ne moze ni najbolji trener na svijetu nista. Mislim da je Klinsmann pogubio sve konce i da ce biti smjenjen u Nedjelju poslije utakmice sa Frankfurtom.
slazem se s tobom da nije do mene ni do tebe. Sve zavisi od one dvojce koji vode Bayern. Mozda je sve do trenera, mislim Hitzfeld nije prosle godine imao problema sa ovom ekipom, a znamo svi kakvi su igraci kad se stvore klanovi i budu protiv trenera pa tu ne moze ni najbolji trener na svijetu nista. Mislim da je Klinsmann pogubio sve konce i da ce biti smjenjen u Nedjelju poslije utakmice sa Frankfurtom.
Kad smo kod ličnih\osobnih mišljenja da napišem još jedno svoje.
Klinsmann je po meni pogriješio odmah na počeku kada je u svakom kolu rotirao po 4-5 igrača, došlo je do ljutnje u ekipi, nikad nisi znao jesi li u prvih 11 ili nisi. Klinsmann je mlad trener, pred njim je budućnost, ali mislim da nije u Bayernu ali ko zna već je novi dan, sve se gleda drugačijim očima.
I onako je propala sezona, neka i njemu i Rensingu dadnu još jednu šansu, ko zna možda se probude iz zimskog sna, i da napokon počnemo igrati kako treba.
Klinsmann je po meni pogriješio odmah na počeku kada je u svakom kolu rotirao po 4-5 igrača, došlo je do ljutnje u ekipi, nikad nisi znao jesi li u prvih 11 ili nisi. Klinsmann je mlad trener, pred njim je budućnost, ali mislim da nije u Bayernu ali ko zna već je novi dan, sve se gleda drugačijim očima.
I onako je propala sezona, neka i njemu i Rensingu dadnu još jednu šansu, ko zna možda se probude iz zimskog sna, i da napokon počnemo igrati kako treba.