ludogorets da je bio sampion bio bi nenositelj, ovako levski ima povelik koefcijent i ide u nositeljeshkembe990 je napisao/la:mozel mi neko odgovorili kakav je koeficient u Ludogoretsa mozda smo nosioci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
O tom' ti i pricam .Ljudi godinama ni mjesto promjenili nisu ,a ni rijec im se nije rekla .tu i tamo je napisao/la:dobro, ima i takvih... znam ih i ja koji su ostali oduvjek na istom mjestu.fsdghdsfs je napisao/la: To nije istina .Znam dosta starije raje koja dodje na Jug (jugoistok) i gleda utakmicu bez da im iko ista kaze .
ali imas 500 ljudi na sjeveru koji su odrasli na jugu, pa zbog dva narkomana i jednog lopova vise nece da dolaze na svoj jug...
imas sigurno jos 1000 ljudi kojima se zgadio Zeljo i Grbavica, kada moraju da bjeze od murije da ih ne udare zbog nekih medjusobnih sukoba na jugu o kojima oni nemaju pojma.
nemoj molim te govoriti sta je istina, a sta nije istina.
istina je da, kada djete hoce da krene na utakmicu, roditelji mu ne daju isto ko da hoce da se regrutuje u vojsku...
istina je da kada starujem covjeku ponudis da podje sa tobom na utakmicu on kaze "Hvala ti sinko ali nisu BELAJI za mene" dakle niko ne razmislja o fudbalu, o utakmici...
A o sukobima si upravu,mada **** ga,nazalost takav ti je taj "navijacki zivot" .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
-
- Kontakt:
cuj da je bio ljudi postali sampioni prije pet minuta zato pitam levski igrao nerijeseno oni pobjedili i oni su prvaci zato pitam imamol kakve sanse da budemo nosioci!?fedeltafrotta je napisao/la:ludogorets da je bio sampion bio bi nenositelj, ovako levski ima povelik koefcijent i ide u nositeljeshkembe990 je napisao/la:mozel mi neko odgovorili kakav je koeficient u Ludogoretsa mozda smo nosioci
likusa je napisao/la:nas na jugo istoku niko ne dira
Još samo reci da si iz Visokog,da si plava i da budes kod reflektora na jugo-istoku

::::SAMO ČELIK::::
Levski popusio titulu !
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Ne mozemo biti nosioci,ali barem ne mozemo dobiti ni Ludogoretsa i oni idu medju nenosioce (imaju losiji koeficijent od nas).Sada umjesto njih cini mi se Dinamo Minsk ide medju nosioceshkembe990 je napisao/la:cuj da je bio ljudi postali sampioni prije pet minuta zato pitam levski igrao nerijeseno oni pobjedili i oni su prvaci zato pitam imamol kakve sanse da budemo nosioci!?fedeltafrotta je napisao/la:ludogorets da je bio sampion bio bi nenositelj, ovako levski ima povelik koefcijent i ide u nositeljeshkembe990 je napisao/la:mozel mi neko odgovorili kakav je koeficient u Ludogoretsa mozda smo nosioci
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
joj allahami ja poceo skakat po kuci od radosti ja mislio mi nosioci hahha
- Amoxicillin
- Kontakt:
ko je ovoDzoleZeljo je napisao/la:

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Didier Drogba doso malo u sa na odmor.
Prije ce bit' da je Baloteli ,vidi mu frizure . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- KosevskoHill
- Kontakt:
braca sutra ide prvim avionom za Belgiju tako da nista od njega...DzoleZeljo je napisao/la:
Sto se tice navijaca halalim jbg samo za derby a protiv ovim malih klubova strasno me iritira i to pogotovo kad zbog jedne baklje padne kazna...
al eto nadam se da ce bit bolje...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Malo prije razmisljam o tome, upravo tako ; Amar previse voli ovaj klub da bi ga ostavio uhljupima koji bi gledali samo svoju korist!ennis je napisao/la:Ima Amar motiva ne brinite se,bice on jos dugo u Zelji aBd.Covjek jednostavno previse voli ovaj klub da bi ga ostavio uhljupima u ovom trenutku.Samo sad sef pametno koristi momenat da alarmira navijace,da se svi reorganizujemo i zamislimo u ovoj pauzi..
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E **** pleme, znao sam da je ovaj Levski najpognija ekipa, upravo zbog ovoga. Kada treba da igraju, zajebu stvar, ne zato sto ne znaju, vec mentalno padnu kao i mi. Jbg, sta je, tu je. Nadam se samo da ce Amar uspjeti naci neki igrace tipa Urdinov, koji ce makar ginuti na terenu kao on.
[youtube][/youtube]
Prgled utakmice Levski - Ludogorets 1:0 (18.5.2013) -Mec za prvaka gdje je Levski uzeo 1:0...
Ono sto jos mozemo primijetiti ovdje, da je Levski poceo sa izgradnjom istocne tribine...
Vratilo im se ovo sve..
[youtube][/youtube]
A ovako su kup izgubili...
Jbg, velika steta, mogli smo se nadati necemu, ovako, .........................
[youtube][/youtube]
Prgled utakmice Levski - Ludogorets 1:0 (18.5.2013) -Mec za prvaka gdje je Levski uzeo 1:0...
Ono sto jos mozemo primijetiti ovdje, da je Levski poceo sa izgradnjom istocne tribine...
Vratilo im se ovo sve..
[youtube][/youtube]
A ovako su kup izgubili...
Jbg, velika steta, mogli smo se nadati necemu, ovako, .........................
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 maj 2013, 20:13, ukupno mijenjano 3 puta.
ne smijem odavat identitetzamorano je napisao/la:likusa je napisao/la:nas na jugo istoku niko ne dira
Još samo reci da si iz Visokog,da si plava i da budes kod reflektora na jugo-istoku![]()

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Ima li sta novo u vezi dolazaka/odlazaka ??? Koji klub je zainteresovan za B. Colica ?
Ma vi stvarno niste normalni !!!
ovdje ces bas dobiti provjerenu informaciju , sacekaj samo da dodju sa vecere sa Amarom Osimom.PlaviSaJUGA je napisao/la:Ima li sta novo u vezi dolazaka/odlazaka ??? Koji klub je zainteresovan za B. Colica ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dolazi nam jedan igrač 100 % provjerena informacija, možda dođu dva, ili tri.Odlaze možda dvojica, možda više.Rek'o mi član uprave 

DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.