FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
šampioni, šampioni, šampioni, šampioni i šampioni, i šampioni, šampioni i opet.
mi smo kao ova pjesma ponavljamo se:
[youtube][/youtube]
mi smo kao ova pjesma ponavljamo se:
[youtube][/youtube]
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma sve se moze kada se hoce. Imam vjeruj mi bezbroj primjera iz svog zivota. Nas problem je bio i uvijek ce biti sto smo mi navijaci svi kolektivno GLUPI, ukljucujuci mene direktno, sto smo vjerovali i jos vjerujemo u ove price. Vjerujte vi meni, dok mi posljednjeg covjeka sa stranackim opredjeljenima ne izbacimo iz Zelje, nista necemo konkretno uraditi po pitanju modernizacije kluba u sto se podrazumjeva kao prioritet broj jedan kamp za omladinske kategorije i stadion Grbavica. Tako je kako je, ne drzi se dzaba stadion ovakav kakav jeste.Buu je napisao/la:Najgore sto Koldzu ne mozes nista, barem ne ovi iz uprave.old school je napisao/la:[youtube][/youtube] evo o stadionu malo...
Trenutno SDA ima najvece resurse za izgranje jednog objekta kao sto je stadion Grbavica. Ispucali su vise sva moguca sredstva sa ovim supljim oko toga, ostalo im je jedino da ga grade ili da budu protjerani, zapravo svi sa politickim opredjeljenjima iz kluba.
Zatim, nas drugi problem, jeste sto smo mi udruzenje gradana. Kao takvi, na sirokom zaobilaznom smo putu nekih mogucih investitora (turaka, malazijaca, arapa, zapravo svih ovih koji ulazu u BIH)
Nasa jedina nada su Ivica i Amar Osim. Davno bi nama Svabo dovukao investitore iz Japana pa cak i Austrije da nije ovih stranackih uljeza u klubu i oko kluba. Pravo pitanje za sve; kada cemo istrijebiti ove uljeze? Zapravo moramo sto prije, ako zelimo gledati modernog Zelju...
Budemo li cekali i Amaru ce ovo sve dojaditi, jer liga stagnira, a on jedini nesto pokusava. Kao takva, podhitno je treba smanjiti na manje timova, koji nesto zele, radi jace konkurencije, ali savez nista ne radi, zapravo sve to osporavaju pitanja iz 18 vijeka. Ko koga vise **** ovdje u zrav mozak?
10 klubova je optimalno, svi kvalitetni igrači bi se slili u ovih 10 timova koji igraju 1 ligu i bili bi jači timovi, jače utakmice, i ostalo, sad neko doći na Grbavicu gledati Viteza nekakvog gdje taj igrao boga ti jel tako, pa neće niko mi smo zasićeni tim svi navijači, i neka poređenja prije i sada nebo i zemlja.
Imamo tu neki rs savez kojima to ne odgovara neće ništa što poboljšava Državu samu, i kao takvu ligu jer njih ovo ne zanima oni su u svom svijetu boju na Kosovu itd.
Imamo tu neki rs savez kojima to ne odgovara neće ništa što poboljšava Državu samu, i kao takvu ligu jer njih ovo ne zanima oni su u svom svijetu boju na Kosovu itd.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
ako već ne možemo napraviti stadion u skoroj budućnosti,ja mislim da bi trebalo pokrenuti incijativu da se stadion zove Ivica Osim,pa možda nam krene na hajr na dobro,a i covjek je zaslužio!
Ima prečih za naziv stadion zašto nebi bilo osnivača FK Željezničar Dimitrija Dimitrijevića, ili na primjer Joško Domorocki?
Poštojem,al Ivica Osim je bliži svima nama iz 1000 razloga,svi znamo šta je on uradio za Željezničar za grad za bivšu nam državu pa i ovu sad,to je najmanje što mi možemo uraditi za njega.To je moje mišljenja,vjerovatno ima i drugih pa eto palo mi na pamet...zeljooooo je napisao/la:Ima prečih za naziv stadion zašto nebi bilo osnivača FK Željezničar Dimitrija Dimitrijevića, ili na primjer Joško Domorocki?
Daj dođi te sebi ako nema te kome, nece biti stadiona za jos minimalno 10 godina. Nisu u stanju da organizju uklanjanje trave na jugu, da ako nista JEDNOM teren bude pripremljen na vrijeme, a vi pricate o "modernom" stadionu.
Ovi ime smisljaju.

Ovi ime smisljaju.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prvu javnu utakmicu od osnivanja, Željo je odigrao 17.09.1921.g sa SAŠK-om u prisustvu 500 vjernih navijača (haman da ih i danas nema puno više). Vođa tadašnjih navijača bio je izvjesni Pantelija Čmarec, pa nebi bilo loše po njemu u znak zahvalnosti nazvati stadion.
ne smišljamo ime,samo na glas razmisljamo i ne o imenu novog stadiona,nego inače o imenu grbavice.U buduće pročitaj komentar pa komentariši!Elegant je napisao/la:Daj dođi te sebi ako nema te kome, nece biti stadiona za jos minimalno 10 godina. Nisu u stanju da organizju uklanjanje trave na jugu, da ako nista JEDNOM teren bude pripremljen na vrijeme, a vi pricate o "modernom" stadionu.
Ovi ime smisljaju.![]()
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Gledajuci ovu zadnju epizodu Zeljo TV, stegao sam dojam da i Amar vise ne zeli da polaze nade u nase navijace. Ako sljedece sezone bude posjeta ista, onda zaista ne znam.
Treba navijače alarmirati, a da bi to uradio treba imati imena igrača i imati igru lijepu za oko sa lijepim akcijama i puno golova.
Treba svako sam sebe alarmirati .Kad' dodje vikend fino sal i na tekmu ,a ne govoriti :"ima nas na areni,bht-u ,lose vrijeme,ne valja termin ,itd..." Posjeta se ni sljedece godine nece povecati dok god se bude 'vako razmisljalo .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Kud ce im bolji alarm od titule i igranja lige prvaka. Ako je to nedovoljno ne vuko ja nekog za rukav hajde dodji ko ga .... ha ya.
-
- Kontakt:
I mi navijaci dosta useremo,ja prvi pa onda ostali,prvo sa bakljama pa onda ne dolaskom .pa onda kazemo vidi trave na stadionu vidi ovo vidi ono pa zeljo dobije 3-4 tekme izgubi jednu pa pola ih pljuje na tog istog Zelju koji je za nasu ligu dominantan itd itd... Mi navijaci bi se trebalo malo poslozit i zamislit evo cisti primjer : (sad ne znam tacnu cifru al skontat ce te sta sam htjeo rec) . Koliko se klub naplacao kazni za bakljadu ? Koliko kosta taj kamp o kojem se prica? saberi oduzmi ja nesto kontam usrali smo kamp bakljama il ako nista dovodjenje jednog igraca koji bi nam bio pojacanje. Pa zar je ta baklja toliko bitna? Ultras se moze bit i bez baklje navijanjem,koreografijom i oblacenjem . Stvarno nema smisla,gledam sad ovaj zeljo tv i zabrinuo sam se pravo sta je Amar rekao,a i boga mi imao sam predosjecaj neki prije 10 tak dana ,da bi mu moglo dosadit vise . Svi mi volimo Zelju,svi zelimo da napreduje i svi bi htjeli Zelji sve najbolje, a ode se na jug i plane bakljada i eto ti kazne na adresu kluba. Moje licno misljenje je da treba da se to ukine ,ako steti klubu-a steti .Pozdravit se sa bakljadom . o oveme bi trebali razmisljat i oni koji su u jezgru "vodja" navijaca da se tome stane u kraj jer svi vidimo da to nevodi nicemu !!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
evo realno idem na svaku zeljinu tekmu ali i meni i realno svima nama vise dosadi gledati jedno te isto, budimo realni colic e, stanic, adilovic, pa onda jamak hocel necel, svaka cast na svemu ali brate vakat je vise malo za promjene, ljudi se vise zasite ne rezultata vec jednostavno vrijeme je da se dese neke promjene u igrackom kadru, ako bude bar jedan transf od navedenih posjeta ce sigurno ici uzlaznom putanjom u to sam 100 % siguran,a da ne govorim jos iole kvalitetan igrac da sleti na GRBAVICU eto odmah lozione kod raje
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
-
- Kontakt:
to si u pravu 100%QWERTZ je napisao/la:evo realno idem na svaku zeljinu tekmu ali i meni i realno svima nama vise dosadi gledati jedno te isto, budimo realni colic e, stanic, adilovic, pa onda jamak hocel necel, svaka cast na svemu ali brate vakat je vise malo za promjene, ljudi se vise zasite ne rezultata vec jednostavno vrijeme je da se dese neke promjene u igrackom kadru, ako bude bar jedan transf od navedenih posjeta ce sigurno ici uzlaznom putanjom u to sam 100 % siguran,a da ne govorim jos iole kvalitetan igrac da sleti na GRBAVICU eto odmah lozione kod raje
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Kako da razmišljam?Platim 8 km kartu da gledam likove koji pojma nemaju o osnovama fudbala,neznaju uštopat loptu,u 90 min vidim jedan il nijedan šut,al haj što neznaju nego ih savršeno boli ****,redovno su po kafanama,99%ih puši,nemju nikakve želje za napredak,oni su svoj vrh dotakli i nema dalje.Dalje,prije utakmice se moram dobro ispišat pošto se mogu zarazit u onom wc-u na sjeveru,ako je uopšte otvoren.Sad će ovi vatreni s jug počet,ako voliš želju ništa ti nesmeta,samo se žalite skupa karta ovo ono.Ja sam svoju karijeru na jugu završio i pješke se kući s koševa na ilidžu vraću xy puta,al dodje vrijeme kad čovijek hoće namiru da gleda fudbal,igru,lijep potezu,bar jedan tacan pas,a ne samo kako ugurat loptu u go i da se slavi fol neka pobjeda.Za mene je lako ja ću opet doći na utakmicu al ovako razmišljaju ljudi.Plus sto nema nikakve osnove da karta na sjever bude 8 km,sta to ima sjever a nema jug,ima wc u kojem ima uzoraka urina iz 89.fsdghdsfs je napisao/la:Treba svako sam sebe alarmirati .Kad' dodje vikend fino sal i na tekmu ,a ne govoriti :"ima nas na areni,bht-u ,lose vrijeme,ne valja termin ,itd..." Posjeta se ni sljedece godine nece povecati dok god se bude 'vako razmisljalo .
Zadnja izmjena: kazu, dana/u 25 maj 2013, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
cuj dosadilo mu gledat stanica,beksa i ostale . e moj Boze ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
haj ba nemoj odmah nesto u fazonu kao dosadilo ovo ono, kazem realno stvari u svemu na svijetu sta god to bilo dobro dodje promjena i osvjezenje, sto se mene tice ne mora ali brate ljudi smo i svi ama bas svi htjeli priznat ili ne zele promjene i nemoj sviju ti SRATI da ti otvoreno kazem ULTRAS NA BATERIJEfsdghdsfs je napisao/la:cuj dosadilo mu gledat stanica,beksa i ostale . e moj Boze ...
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
Koliko god godina da imas starijih na Jugu ima od tebe sigurno .Imas i na Jugu mjesta gdje se moze tekma pogledati na miru ako ti je vec tesko te "velike" 3. marke vise dati. Sto se tice igre ,dobro znamo gdje je Bosna ,a gdje ostali .Ako hoces da gledas to sto si rek'o : " lijepu igru,potez,tacne pasove,euro golove ,itd" ostani kuci i upali sportklub ,a vazda ce biti tu 2000-3000 "budala" koji ce biti tu na svakoj tekmi .kazu je napisao/la:Kako da razmišljam?Platim 8 km kartu da gledam likove koji pojma nemaju o osnovama fudbala,neznaju uštopat loptu,u 90 min vidim jedan il nijedan šut,al haj što neznaju nego ih savršeno boli ****,redovno su po kafanama,99%ih puši,nemju nikakve želje za napredak,oni su svoj vrh dotakli i nema dalje.Dalje,prije utakmice se moram dobro ispišat pošto se mogu zarazit u onom wc-u na sjeveru,ako je uopšte otvoren.Sad će ovi vatreni s jug počet,ako voliš želju ništa ti nesmeta,samo se žalite skupa karta ovo ono.Ja sam svoju karijeru na jugu završio i pješke se kući s koševa na ilidžu vraću xy puta,al dodje vrijeme kad čovijek hoće namiru da gleda fudbal,igru,lijep potezu,bar jedan tacan pas,a ne samo kako ugurat loptu u go i da se slavi fol neka pobjeda.Za mene je lako ja ću opet doći na utakmicu al ovako razmišljaju ljudi.Plus sto nema nikakve osnove da karta na sjever bude 8 km,sta to ima sjever a nema jug,ima wc u kojem ima uzoraka urina iz 89.fsdghdsfs je napisao/la:Treba svako sam sebe alarmirati .Kad' dodje vikend fino sal i na tekmu ,a ne govoriti :"ima nas na areni,bht-u ,lose vrijeme,ne valja termin ,itd..." Posjeta se ni sljedece godine nece povecati dok god se bude 'vako razmisljalo .
QWERTZ
a ono znamo se pa znas da sam ja "ultras na baterije" . Takvi ste najgori .

Zadnja izmjena: fsdghdsfs, dana/u 25 maj 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Hrammm1921 i 25 gostiju.