FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 10 jun 2015, 20:11

Oploditelj je napisao/la:Sa bilbijom se ppozurilo za produzenje ugovora na jos godinu dana jer covjek ima neku ponudu iz Grcke , pa da bi se uzelo obestecenje. To je jedina istina i ima neko ko bolje i vise zna od hilme
odlicno ako je tako, i da se ja pitam i Okica bih dao za kakvu lovu ako je moguce i onda doveo Mesanovica, jbg jeste i on Husarin ali je i mladji 4 godine od Okica i mislim da daleko vise moze ponuditi i napredovati, a ko ne zna ima 23 godine(nije jos napunio,al ubrzo ce :D )

edit: istina je da sam neki dan rekao da nam on ne moze biti pojacanje i napredak u odnosu na ovo dosad, no malo kad razmislim moze itekako ako se rijesimo vec pomenutog Okica, pa i Purica jer ako nije kvalitetom toliko bolji od njih onda su Mesanovicu godine itekako velika prednost u odnosu na ovu dvojicu i trebali bi to iskoristiti
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 10 jun 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 jun 2015, 20:13

R2D2 je napisao/la:"P.S. Ti si ovdje relativno "novi" tako da svoje insajderske pricaj nekom drugom".

"A ti koliko si relevantan govori činjenica da si se po 100 put morao registrovati nakon bana".
Doviđenja i prijatno".
Kalsicno kad neko glumi "baju".
Je li ikad bio arogantan i ujedao bilo koga od anamo onih na ovakav nacin?

Koliko je navijaca Sarajeva radi njega dobilo bananu na forumu?
Dobili ste ih zasluženo, i ja bi vas banovao.
4.10.2009.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 jun 2015, 20:13

farukzidane je napisao/la:
Steph je napisao/la:30.06.2015

Ovo je datum do kojeg Bilbija zvanično ima ugovor.
sve je tacnooo,,osim godine,,godina je 2017, slabo pratis desavanja. pozz
Ja imam pristup zvaničnim informacijama.

Bilbija dakle nije šarnuo nikakav ugovor, bar još uvijek, a usmeni dogovori me ne zanimaju, pozz.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jun 2015, 20:14

Yebo ba Bilbiju, tar on vrijedi da se ovde svadja pokrene?

Tacno kad ide sve kako treba, uvijek se pojavi neki novi problem. Tacno ne moze biti mirno nikako :) Valjda takvi su bosanci i hercegovci, nestrpljivi

Dobarba
Kontakt:

Post Postao/la Dobarba » 10 jun 2015, 20:15

farukzidane je napisao/la:
Steph je napisao/la:30.06.2015

Ovo je datum do kojeg Bilbija zvanično ima ugovor.
sve je tacnooo,,osim godine,,godina je 2017, slabo pratis desavanja. pozz
...
Zadnja izmjena: Dobarba, dana/u 15 jun 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dva puta plavo

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 jun 2015, 20:16

ugovor ce potpisati ovih dana o produzenju, onda kad se to i potpisuje,, kao i jos dvoica igraca,,i bilbija ce i dalje biti clan kluba jer to zasluzuje,,,,pozz

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 jun 2015, 20:18

đeš ba s farukom :D lik s bilbijom cecu sluša :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 jun 2015, 20:25

Pantelija je napisao/la:đeš ba s farukom :D lik s bilbijom cecu sluša :D
On voli sarajvo,,,pravi je hordas Nemanja Bilbija,,,jedan je od nas :thumbup: :kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jun 2015, 20:26

Nekad pomislim da je rukfas ustvari Bilbija :D

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 10 jun 2015, 20:29

Zip je napisao/la:Yebo ba Bilbiju, tar on vrijedi da se ovde svadja pokrene?

Tacno kad ide sve kako treba, uvijek se pojavi neki novi problem. Tacno ne moze biti mirno nikako :) Valjda takvi su bosanci i hercegovci, nestrpljivi

Bilbija vrijedi jedno 300 000 eura i zato je produzen ugovor sa njim. Sta mislis sto mu je preko noci skinuta suspenzija a kada su njemu onda su morali i AK 47

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jun 2015, 20:33

Ako izvuku za njega 150 000E to ce biti pravi posao.
Jednostavno, moze se momak boriti al nije to to sto strani klubovi traze, i nikad nece uspjeti u nekoj drugoj ligi.
Ja njega dozivljavam kao momka koji ima jako veliki barikadu kad dodje do situacije u kojoj nema izlaza...

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 jun 2015, 20:34

Zip je napisao/la:Nekad pomislim da je rukfas ustvari Bilbija :D
mi smo kao sto neko rece prije par postova,,jako ne zahvalni,,nama niko ne valja,,, reagujemo na price rekla kazala,,gledamo igrace na samo sebi svojstven nacin i to unaprijed... prije i nego li pocne da igra mi smo ga vec osudilii na propast ili ga dizemo u nebesa,,,malo ima ljudi koji realno ocjenjuju svakog igraca na poosob ili kao ekipu,,valjda se to nekad promijeni,,jedino sreca je u tome,,sto ima ljudi u klubu pa oni ne ocjenjuju igrace kao mi,,,oni to gledaju na nacin kakko i treba,, uglavnom

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 jun 2015, 20:38

Ja bio u Butmiru danas, dobar onaj sa umjetnom malo je reci (ogroman) mozda me yebe percepcija ali oni travnati u pripremi izgledaju manji. Inace cijeli prostor je bas golem i kad se aBd sve zavsi to ce biti perverzija. Djeca ce imati sve i biti pod nadzorom 24 sata. Nema kola, pica, cipsa i ostale nezdrave hrane. Skola, trening, jezici i sve sto treba mladim ljudima da se pravilno i uz sport razvijaju u dobre ljude i vrhunske sportase. Pravi mali sretnici (ko zasluzi uci u akademiju) Talenta imamo i uvijek smo imali, uz pravilan i strucan rad sa skolovanim ljudima nadam se da ce neki od tih igraca premasiti sva nasa i ocekivanja ljudi koji su pokrenuli sve ovo. To je pravi put, kuca se od temelja pravi a kao navijac osjecam se duznim zahvaliti ljudima sa vizijom. Mnogi ce reci da se gos. Tan vodi tragom novca i u pravu su. Ali meni je srce ko Trebevic kad samo pomislim na buducnost naseg kluba. Jer koliko god njemu trebali mladi vrhunski igraci (zbog prodaje i zarade) toliko mu treba FKS kao lider u domacem prvenstvu i znatan cimbenik u regiji. Ovaj posao ce kad tad prevazici granice BiH i mozda slijedi borba sa Partizanom, Vojvodinom, Dinamom za djecu iz regije za par godina. Naravno da je gos.Tan mocan da u akademiju zaposli vrhunske strucnjake koji koliko god ih plati nisu nimalo skupi. NA PRAVOM SMO PUTU - sretno nam!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 jun 2015, 20:45

ma eto nama svaba i engleza da nam kujz sudninu djece
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 jun 2015, 20:57

Danas zene sutra rukomet, kosarka, odbojka, vaterpolo, pikado, kriket, hokej, hokej na travi ...... nema kraja. Yebat cemo i Barsu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 jun 2015, 21:16

Steph je napisao/la: Bilbija dakle nije šarnuo nikakav ugovor, bar još uvijek, a usmeni dogovori me ne zanimaju, pozz.
Da, to i ja pokušavam da objasnim, ali oni koji su od ranije imali iste ispade to ne prihvataju.
Znači, službeno nije obavljeno da je ugovor potpisan što vjerovatno implicira da nije ni potpisan, šarnut, a jel dogovoren ja to ne znam. Ponavljam, nemam apsolutno nikakve informacije iz kluba, sve što znam je ono što pročitam u medijima i eventualno ako neko od forumaša baci nešto u pp, a i to uzimam s rezevom.
Prateći tri relevantne stanice, po meni, o produženju ugovora (www.fcsarajevo.ba, www.sportsport.ba i www.fsks.ba) ni na jednoj nema informacije o Bilbijinom ugovoru, a o svim ostalim produženjima ima, bar na dvije od tri.

Bilbija je svojim igrama, prvenstveno borbenošću zaslužio novi, ali da bude u drugom planu. Pričali smo neki dan puno o tome i drago mi je da tu vlada koncenzus.

Izvinjavam se svima zbog pokretanja diskusije koja aspolutno nije potrebna, ali eto ispalo je tako.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 10 jun 2015, 21:19

hilmo je napisao/la:
Steph je napisao/la: Bilbija dakle nije šarnuo nikakav ugovor, bar još uvijek, a usmeni dogovori me ne zanimaju, pozz.
Da, to i ja pokušavam da objasnim, ali oni koji su od ranije imali iste ispade to ne prihvataju.
Znači, službeno nije obavljeno da je ugovor potpisan što vjerovatno implicira da nije ni potpisan, šarnut, a jel dogovoren ja to ne znam. Ponavljam, nemam apsolutno nikakve informacije iz kluba, sve što znam je ono što pročitam u medijima i eventualno ako neko od forumaša baci nešto u pp, a i to uzimam s rezevom.
Prateći tri relevantne stanice, po meni, o produženju ugovora (http://www.fcsarajevo.ba, http://www.sportsport.ba i http://www.fsks.ba) ni na jednoj nema informacije o Bilbijinom ugovoru, a o svim ostalim produženjima ima, bar na dvije od tri.

Bilbija je svojim igrama, prvenstveno borbenošću zaslužio novi, ali da bude u drugom planu. Pričali smo neki dan puno o tome i drago mi je da tu vlada koncenzus.

Izvinjavam se svima zbog pokretanja diskusije koja aspolutno nije potrebna, ali eto ispalo je tako.
Haj sto citas Avaz, al sto ne pratis info i 033. Sramota

:nenene:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 jun 2015, 21:26

rukfas, ovdje ne vidim da su ljudi sporili kvalitet/borbenost i odanost klubu Bilbije, samo se pokusava odvojiti ono sto mahala objavi od onog sto je klub rekao. Neki su sebi dali za pravo da su njihove izjave - zavrsena stvar. NEKI.

Hilmi puna podrska, vjerujte da mi je milion puta pao na pamet tokom one krize sa Kodrom, kad je rekao da i ako ne budemo prvi na kraju, ne treba dizati frku.

Mi jos nismo poceli novce da pumpamo u igracki kadar (jedini za kojeg je placeno obestecenje je Krste) i svaka cast upravi, bez ijedne jedine marke od Tana (investicija 4 mil. € ; Upravljacka prava, dugovi i akademija) su osvojili titulu i kup.

Smatram da je Bilbija svojom borbenoscu zasluzio produzenje ugovora i prizeljkujem da ga gledam i naredne sezone u svetom nam dresu.

Toliko.
4.10.2009.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 10 jun 2015, 21:31

Svidja mi se ova ideja sa SFK 2000.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 jun 2015, 21:33

xbox je napisao/la:Svidja mi se ova ideja sa SFK 2000.
Nije da mi se sviđa, ja sam oduševljen.

Odlična stvar, valjda će se brzo i ozvaničiti kada ćemo znati mnogo više detalja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, N3R3D, r3m1, sekac i 24 gosta.