FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 15 jul 2020, 22:10

SiamoNoi je napisao/la:
15 jul 2020, 18:01
Nekako imam dojam da bi Conte radije nekog tko je ok u obrani na lijevoj strani pošto će desno bit Hakimi.A i teško će Inter pristat na ovo dodavanje igrača da se snizi cijena,negdje sam pročitao da se Firpa čak na 40M cijeni.Mislio sam da je mlađi,praktički će 24 napunit uskoro,a nije puno seniorskog nogometa imao.
Bolje bi se on svakako snasao u sistemima sa tri nazad. Barcelonin sistem ne pomaze sekunde bekovima. Velika je odgovornost i u odbrani i u napadu. Moras biti bas klasa da se odmah snadjes. Eh sad sta Conte tacno trazi, to je druga prica. :mrgreen:

Mislim da je ovo generalno pustena prica od strane uprave da se ispita teren i vidi ima li neke reakcije. Sumnjam i ja da ce pristati na smanjenje cijene.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 jul 2020, 23:06

enobarca je napisao/la:
15 jul 2020, 21:40
I ja kazem, sta ce taj propalitet u Barceloni, imaju ih dovoljno i bez njega
Moze Alaba iduce godine za dz, inace ne hvala.
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 jul 2020, 23:08

Trincao ponovo asistencija danas za Bragu. Ovaj decko bi mogao biti lijepo iznenadjenje.

Pjanic dvije asistencije, od toga druga je remek djelo a la Iniesta. :ljepota:
@igrajlopte 🐦

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jul 2020, 23:12

Zasto dovest provjerenog beka i pojacat najkriticniju poziciju i ulogu u ekipi, kad mozes dovesti nedokazanog napadaca koji je zabio jedva 50 golova u karijeri, koji je nit potreban nit ima mjesta, za 100+ miliona.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 15 jul 2020, 23:13

enobarca je napisao/la:
15 jul 2020, 21:40
I ja kazem, sta ce taj propalitet u Barceloni, imaju ih dovoljno i bez njega
Steta bi bilo jedino za Alabu kad vec igra koliko toliko dobar fudbal. Poznato je da ko god predje u Barselonu nekako "propadne". Coutinho,Dembele,Griezmann. Jedino Neymar opravdao ocekivanja dok je bio tu.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 jul 2020, 23:14

Donnie Darko je napisao/la:
15 jul 2020, 23:12
Zasto dovest provjerenog beka i pojacat najkriticniju poziciju i ulogu u ekipi, kad mozes dovesti nedokazanog napadaca koji je zabio jedva 50 golova u karijeri, koji je nit potreban nit ima mjesta, za 100+ miliona.
Problem je sto Alaba nece izbacit Albu iduce sezone. Svi znamo koliko je jaka hierarhija u Barci.. Znaci sta si uradijo, oni sausage-eateri ce htjeti +50m, i onda haj Alaba na klupu.. Barca ove godine nema para da igraca dovede za +50m i na klupu.

A te cifre sto se spominju za Lautara je cista glupost. Ja neznam da li neko stvarno vjeruje da ce Barca ovog ljeta dati 100m za nekog igraca.. Ma hajte molim vas. Pjanic ce biti najveci transfer ovog ljeta.. Al opet haj ga znaj.
@igrajlopte 🐦

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jul 2020, 23:40

pa koga ce onda lautaro izbacit

a da nece dat 100+ miliona, u to cu se uvjerit kad se zapravo to desi, to jest kad se ne desi. jer to zvuci tacno kao transfer koji bi ova uprava uradila. tacno u bobu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 jul 2020, 23:42

zamisli prekinuti tradiciju i ne dati 100 milki za igrača i ovo ljeto, sramota
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 jul 2020, 23:45

34-godisnji Dzeko ima bolju statistiku od Lautara. Pametnom dosta
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 jul 2020, 23:49

Donnie Darko je napisao/la:
15 jul 2020, 23:40
pa koga ce onda lautaro izbacit

a da nece dat 100+ miliona, u to cu se uvjerit kad se zapravo to desi, to jest kad se ne desi. jer to zvuci tacno kao transfer koji bi ova uprava uradila. tacno u bobu.
Sumnjam, stvarno sumnjam u tolike cifre ovog ljeta. Jer toliko para su zadnjih tri godina spiskali da jednostavno nema se odakle. Ja ne vjerujem, ako Lautaro dodje to ce biti za nekih 70-80M plafon, a i ta cifra je ludilo sama po sebi.. Tako da opet kazem, neznam ko vise vjeruje u te mega cifre. Jedino ako imas (ne ti) neku teoriju zavjere pa kao hoce Barto da dovede Barcu u problema sa FFP i da dobiju ban iducih par godina jer i onako najvjerovatnije gubi izbore :D

Evo bas ranije citam na twitteru neki francuzi objavili da bi PSG kao mogao da pristane na 80M+Dembele, jer su svjesni da ovog ljeta nema nijedan klub te pare koje traze a Neymaru ugovor istice "uskoro". U tom slucaju Lautaro ti je visak naprimjer. A vala vjerujem da su i talijani svjesni da nema teorije da ce im jedan klub dati tu ogromnu paru za Lautara, njemu je cijena dobro opala.

Al opet kazem haj ga znaj sa ovim majmunima sta oni planiraju.
@igrajlopte 🐦

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jul 2020, 23:56

lautaro je višak svakako, sa neymarom i bez neymara, jer bukvalno nema gdje igrat da ne poremete u potpunosti ekipu u startu, i ovo nešto malo hemije što imaju. suarez, griezmann, fati, trincao, dembele i između ostalog messi, plus pedri na kojeg kao računaju kojeg pretpostavljam planiraju isprobat na krilu, bukvalno nema gdje a da se ne zakuca klupu neki od ovih mladih ili više njih, plus izbaciš griezmanna, ili suareza, a to sa suarezom se logično neće desit dakle otpada griezmann.

a jedina teorija zavjere koju imam je ta da bartomeuo očajnički pokušava izvući nešto iz ovog mandata, i da u lautaru vidi iz nekog razloga spasioca i sljedeću veliku stvar, i da će pljunuti koliko god treba, bilo u kešu bilo u kešu plus igrači.

od neymara nema ništa ovog ljeta. to je valjda jasno.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 jul 2020, 00:05

Ma nema Barto sta izvuci jarane. Njega mogu dva imena (mozda tri) izvuci a to su Xavi, Pep i eto Neymar. Zato ko zna, mozda pet ovog ljeta bude sapunica.. Sto se tice trenera znamo da nijedan nece doci ovog ljeta tako da ja neznam sta njega moze ostaviti na tronu, tako da kazem..

Kako ce njega Lautaro spasiti naprimjer kada dobro rece BosniaBeton, Dzeko yebote u mrtvoj Romi ima bolju stastitiku. Vrlo precijenjen igrac. Ako talijanu bude pristali na igraca + neka solidna para onda nebi imao nista protiv ali dati nekih 70-80M, ili grob te vise od toga.. onda mogu komotnu ugasiti klub.

Odbrajavanje je pocelo... Jos godinu dana. Bice interesantno vidjet na sta ce Barca spasti za 1-2 godine imaju u obzir da ce biti novi trener, novi sportski direktor, dosta drugi imena u administraciji, novi predsjednik, dosta promjena u igrackom kadru, od toga sta ce biti sa Messijem... :D Necu kao mnogi predvidjati crni scenario jer ko zna sta buducnost nosi. Ja sam optimistican.
@igrajlopte 🐦

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jul 2020, 00:41

Nema šanse da ce Xavi ili Pep sarađivati sa Bartom.
Neymara teško da ce dovesti.
Šteta je samo što izgleda ovo ljeto nece biti vandrednih izbora i što ce ova uprava neznalica još godinu dana jahati do izbora 2021.
O igracima ne treba ni govori puno, kad nema sportskog projekta...bolje forsirati mlade igrace, probati napraviti par igraca i cekati neku normalnu upravu za zdravim planom.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 jul 2020, 01:27

Utakmica potrebno za ostvarivanje 100 mečeva s netaknutom mrežom za Barcelonu:

220 - Victor Valdés
225 - Andoni Zubizarreta
233 - Marc-André ter Stegen
268 - Salvador Sadurni
324 - Antoni Ramallets
@Rajaz na heroinu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2020, 01:31

BosniaBoston je napisao/la:
15 jul 2020, 23:45
34-godisnji Dzeko ima bolju statistiku od Lautara. Pametnom dosta
Dzeko 18 golova i 6 asista u 3210 minuta Serie A i Europe,Lautaro 18 golova i 3 asista u 501 minuti manje što ti dođe preko 5 utakmica manje.Stvarno pametnom dosta :thumbup: Uz to je Lukaku "Interov Dzeko",a Lautaro igra skroz nešto drugo.
ReX je napisao/la:
15 jul 2020, 23:14
A te cifre sto se spominju za Lautara je cista glupost. Ja neznam da li neko stvarno vjeruje da ce Barca ovog ljeta dati 100m za nekog igraca.. Ma hajte molim vas. Pjanic ce biti najveci transfer ovog ljeta.. Al opet haj ga znaj.
Nije cifra glupost nego se spominjala jer je takva klauzala bila.111 M čini mi se ili 110.Al je istekla prije nekih tjedan dana što svakako ništa ne znači jer ako ga nisu pustili tada za manje,neće ni sad.Tako da ili će doć za preko 110M ili neće doć uopće.Situacija je vrlo jednostavna.Inter je na dobitku kako god se završilo.

Doslovno ista situacija kao sa Icardijem koji također nije otišao jer nitko nije isplatio 100+m što je Interu tada odgovaralo.Kasnije se desilo to što se desilo pa je otišao za manje.Svakako su mizerne šanse da se tako nešto ikad više ponovi u klubu,pogotovo za vrijeme trenutne garniture.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 jul 2020, 01:35

Neukusno je porediti ih čak, i s 34 godine je Dzeko uber klasa za argentinskog Gabigola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 jul 2020, 01:49

Iskreno se nadam da je tačno ovo šta @Siamo piše. To bi značilo jedan flop manje u Barci. Nije nešto dobar ni na prirodnoj poziciji mogu misliti kakav bi tek bio na krilu na koje bi bio osuđen u Barci.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 jul 2020, 01:57

Mokes je napisao/la:
16 jul 2020, 01:27
Utakmica potrebno za ostvarivanje 100 mečeva s netaknutom mrežom za Barcelonu:

220 - Victor Valdés
225 - Andoni Zubizarreta
233 - Marc-André ter Stegen
268 - Salvador Sadurni
324 - Antoni Ramallets
@Rajaz na heroinu.
:mrgreen: :mrgreen:

Victor Valdes je preteča modernih golmana koje gledamo danas.

Velika legenda Barcelone i član zlatne generacije :thumbup:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2020, 02:29

BoixosNois1899 je napisao/la:
16 jul 2020, 01:49
Iskreno se nadam da je tačno ovo šta @Siamo piše. To bi značilo jedan flop manje u Barci. Nije nešto dobar ni na prirodnoj poziciji mogu misliti kakav bi tek bio na krilu na koje bi bio osuđen u Barci.
Ma Inter nema nikakve potrebe prodavat tako da ne vidim kako će snižavat cijenu,a i stalno se piše u medijima kako o tome nema govora plus i iz kluba su jasno poručili da oni žele zadržat igrača.A i ovi igrači koji su kod Barcelone u ponudi baš i ne odgovaraju nešto Interu tako da će teško sa njima doći do nekakvog dogovora.Jedino možda kad bi sam igrač izrazio želju za odlaskom,ali takvo nešto se nije desilo do sada.

A ovo što se hajpa tiče,ja ne znam odakle taj hajp.Sigurno nije od strane navijača Intera.Samo ću reći da je još nije ni blizu onome što je Icardi bio u Interu (Što se tiče statusa/veličine,ne golova jer radi se o dva potpuno različita igrača i Lautarov učinak na igru Inter je daleko više od pukog broja zabijenih golova.Zato i jesu presmiješni ovi pokušaji usporedbe sa Dzekom koji traju od prošlog ljeta od strane neznalica koje uopće ne razumiju da ta dva napadača igraju potpuno različite uloge.Kao da uspoređuješ Aguera i Klosea).Što će biti za koju godinu vidjet ćemo.Svakako se nadam da ostaje jer mi je već to ljeto po dolasku postao drag i jer je kao i Icardi bio osporavan od prvog dana u Interu i kao i Mauro polako,ali sigurno pokazuje svoju vrijednost.A mnogi su zaboravili šta se o Icardiju pisalo u prve dvije-tri sezone,pogotovo ovi dežurni dušebriznici,i kako nikad napadača od njega neće bit,a evo ga sad i u PSG-u zabija bez problema kao što je uvijek radio i u Italiji.Vjerujem da će isto biti i sa Lautarom.

Stay tuned :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 jul 2020, 11:11

Jel ovo kilavi puni 32 godine danas

Bokte valja ga gledat jos 5 godina u prvom timu
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.