Ne sjećam fakat. Šta je bilo u pitanju?Probisvjet je napisao/la:Aerials je napisao/la:Pa dobro probisvjete, nije dosta što nas oni handre, ne moraš i ti. kuknjavaEj nisi ispostovala sto si obecala. Obecanja su da se ispune. Mozda se ne sjecas al' eto.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
U stvari ok je, to je bilo samo u slucaju da dodje turcin za predcednika.Aerials je napisao/la:Ne sjećam fakat. Šta je bilo u pitanju?Probisvjet je napisao/la:Aerials je napisao/la:Pa dobro probisvjete, nije dosta što nas oni handre, ne moraš i ti. kuknjavaEj nisi ispostovala sto si obecala. Obecanja su da se ispune. Mozda se ne sjecas al' eto.

Rekla si da ces istetovirati brkove. Ne dodje turcin, nema brkova. Izvinjenje, moja greska.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma što da tetoviram, pustila bih svoje.Probisvjet je napisao/la: U stvari ok je, to je bilo samo u slucaju da dodje turcin za predcednika.![]()
Rekla si da ces istetovirati brkove. Ne dodje turcin, nema brkova. Izvinjenje, moja greska.

Kad se sjetim tih spekulacija.

Jesmo se i mi svemu nadali.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Čelik jest gori od nas, al brate, dabogda da uzmemo koji bod da ih stignemo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako dobiju novu upravu i investirore nece sigurno biti ovakvi i cekati da ispadnu.wobly92 je napisao/la:Čelik jest gori od nas, al brate, dabogda da uzmemo koji bod da ih stignemo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma nova uprava i ocekuje da ispadnu kako bi dobili dodatne pogodnosti. A onda krece prica o feniksu i znate vec...Probisvjet je napisao/la:Ako dobiju novu upravu i investirore nece sigurno biti ovakvi i cekati da ispadnu.wobly92 je napisao/la:Čelik jest gori od nas, al brate, dabogda da uzmemo koji bod da ih stignemo.
& $ ?
Ma i da ostanu ovakvi dabogda da nakupimo bodeva da ih stignemoProbisvjet je napisao/la:Ako dobiju novu upravu i investirore nece sigurno biti ovakvi i cekati da ispadnu.wobly92 je napisao/la:Čelik jest gori od nas, al brate, dabogda da uzmemo koji bod da ih stignemo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Da ponovim pitanje jel nam ovo najgore ikad u jesenjem dijelu?
Imal iko da to prati.zna?
Ja sam dao peijedlog.mozda bi raju mogli okupiti neki od bivsih vodja navijaca. Ja licno nikoga ne poznam, ali bi podrzao akciju. Odmah sad iduce kolo, da na Zapadu ispod loza dignemo transparente i skandiramo protiv NJUOastaragarda je napisao/la:Cisto sumnjam da mi mozemo sabrati neku kritičnu masu da potegnemo nesto...u ljudima su jednostavno ubili volju...al eto,nadam se da grijesim.... Fukare su taj teret i borbu morale uzeti na sebe...da oni budu ta inicijalna kapisla....al jednostavno neslavno su zavrsiliMortus je napisao/la:Sve smo mi to dobro analizirali. Samo sad jos da dana mi to da neke konkretne akcije i poteze kojim cemo stati u kraj ovome. Na nama je drugovi, nije valjda da cemo samo nijemo promatrati i cekati januar da vidimo pojacanja. Tvrdim da mozemo igracki samo slabiji biti. Posebno ako na nadu stetu budemo raskidali ugovire sa vecinom igraca...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Probisvjet
- Kontakt:
Od 1969 jeste najgora jesen do ovoga kola. Moram provjeriti ranije godine.Sariel1987 je napisao/la:Da ponovim pitanje jel nam ovo najgore ikad u jesenjem dijelu?
-
- Kontakt:
Haha cuj trans
Imas pare? Imas ideju? Sta ce ti ko onda

Imas pare? Imas ideju? Sta ce ti ko onda

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema ko doci drugi, ovi ako odu onda na proljece necemo imati 5 igraca u ekipi.
-
- Kontakt:
Sigurno? To je to onda najgori ikad.nema dalje price nit podrske.hvala prijatno svi od a do z.marshProbisvjet je napisao/la:Od 1969 jeste najgora jesen do ovoga kola. Moram provjeriti ranije godine.Sariel1987 je napisao/la:Da ponovim pitanje jel nam ovo najgore ikad u jesenjem dijelu?
Nek iduuuu svi odreda igracemo s kadetima sto husara ne rasproda

Obraz nema cijenumimaju li ova gospoda obraza?
I oni koji ih jos podrzavaju?
Najgori su ikad svakako gore od ovog ponizenje nijje moguce
Moze li se istupiti. Ma ustavari idu juniori do kraja sezone i to je to. Ono para sto dolazi od opcine njima puna kapa. Napokon nasa djeca da igraju. Da se pokaze i da skole na Tusnju ne vrijede i da uhljebe treba uhljebiti negdje drugo. **** ih nek popisuju vodomjere ili naplacuju karte na panonskom ako vec hoces da ih uhljebis.tuzlak1987 je napisao/la:Nema ko doci drugi, ovi ako odu onda na proljece necemo imati 5 igraca u ekipi.
& $ ?
-
- Kontakt:
TO daj nam juniore.
Upravu ugasit
Upravu ugasit
Najgora polusezona u historiji kluba. ..
Senade ba zakazite skupstinu, vec sutra odlazi u usta te yebem I tebe I komplet upravu I igracki kadar koji ste doveli. Sram vas bilo. ...Prestanite nas lagati vise I gurati u imbis. .
Igracemo sa juniorima nista losiji nece biti I oni bi nekako skupili par bodova majku vam cigansku. Ali dosta vise. ...

Senade ba zakazite skupstinu, vec sutra odlazi u usta te yebem I tebe I komplet upravu I igracki kadar koji ste doveli. Sram vas bilo. ...Prestanite nas lagati vise I gurati u imbis. .
Igracemo sa juniorima nista losiji nece biti I oni bi nekako skupili par bodova majku vam cigansku. Ali dosta vise. ...

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Ambis solinas
no poenta je ista.i s kadetima ako treba.bar s obrazom da ispadenmo.
Sastavljajte sebi kosarku sunce vam poljubim ostavite se fudbala.

Sastavljajte sebi kosarku sunce vam poljubim ostavite se fudbala.
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo otjerati ove. Neka ispadnemo, nije nam prvi put. Vraticemo se nekada.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi ako odu sigurno ispadamo. Ako ostanu mozemo ostati.
Mislim da ce opet dovoditi neke poluigrace ali mozda budu bolji od ovih. Juniori ako budu igrali ne bi boda uzeli.
Ako ispadnemo propao bi reprogram.
Mislim da ce opet dovoditi neke poluigrace ali mozda budu bolji od ovih. Juniori ako budu igrali ne bi boda uzeli.
Ako ispadnemo propao bi reprogram.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.