Mislim da se ne zna ni tacno kad igramo...27. ili 28.Esii TM87 je napisao/la:znam da su nocne...bitna mi je satnica posto radim,da se mogu organizovati
Zbog zime sumnjam da ce biti "kasno" (oko 8), prije ce bit aksamska (4,5,6)
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da se ne zna ni tacno kad igramo...27. ili 28.Esii TM87 je napisao/la:znam da su nocne...bitna mi je satnica posto radim,da se mogu organizovati
27.02. noc pada u 17:37 a 28.02. jednu minutu poslije sto znaci da bi utakmica mogla poceti u izmedju 17:00 i 17:30.Seyo_TM je napisao/la:Mislim da se ne zna ni tacno kad igramo...27. ili 28.Esii TM87 je napisao/la:znam da su nocne...bitna mi je satnica posto radim,da se mogu organizovati
Zbog zime sumnjam da ce biti "kasno" (oko 8), prije ce bit aksamska (4,5,6)
jbg onda dvije duracel i tranzistor....sumnjam da ce tako rano poceti da zavrsi do pola6...Esii TM87 je napisao/la:sve do 17:30h mi odgovara..poslije toga nevalja..
nesto nije u redu...tisinačamac je napisao/la:Ha ha. Dobar taksista, dobar. Ko veli pričaj ti priču ja znam kako je. Sad ćeš vidjeti ovdje teferića nakon ove informacije. Ja već znam ko će ovdje danas biti "dijete dana".
Dok je zime,znaci februar i mart,"nocne utakmice" ce se igrati u terminu od 17,18 sati,sve dok ne dodju topliji proljetni dani.To je bilo jesenas,ne vidim zasto i sada to ne bi bio slucaj.pile87 je napisao/la:Trebalo bi biti 27 mislim da su nocni termini bili prijavljeni samo za proslu polusezonu, sad bi bilo pomalo i glupo igrati u 20h a znace se para dana prije mislim da jos nije ni dogovoreno u koliko bice na stranici nogometno saveza
Hamo je napisao/la:Evo čitam sada o ovoj regionalnoj ligi kako bi se birali klubovi iz BiH jeli po fašističkoj nacionalnoj osnovi ili po tradiciji?
Mi onda možemo zaboraviti ionako nemamo za hljeba...bob je napisao/la:Hamo je napisao/la:Evo čitam sada o ovoj regionalnoj ligi kako bi se birali klubovi iz BiH jeli po fašističkoj nacionalnoj osnovi ili po tradiciji?
ko plati vise ccc
Peurgeri mislim da nisu protiv "regionalne"...vec ne zele da igraju sa timovima iz srbije i iz dodikland-aŽeljovac je napisao/la:Navijači Dinama bi sve uradili da ne dođe do ove lige, zvanično. Predsjednik Crvene Zvezde kaže da svi žele regionalnu ligu samo da bi igrali protiv njih. A onda i taj detalj da bi iz BiH u vrh glave bila 2 kluba i da bi, realno, po rezultatima, ŽELJO najvjerovatnije i dalje igrao neku osiromašenu ligu BiH.
Citaj izmedju redovačamac je napisao/la:šta je sa Selimovićem? Nigdje ga ne vidim.
Trenutno korisnika/ca: Levin, MostarskiSin, sassari, seha77 i 39 gostiju.