Razumijemo se, druze.BIHfan je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:02Drug ne raspravljaj se i ne gubi zivce sa ovakvim kao Epi ili justin. I pticama na grani je jasno da je Kawhi kujica njegovog ujaka, bio je simpa u Raptorsima al sad ima vise materijala o tome kakav je to lik. Tako da sto dalje mu kuca bila od mojih Bullsa, ja ga ne bi trpio i u tome potpuno razumijem Spurse i sve ono sto se izdesavalo prije par godina.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:06Tako je.To su Spursi, fransiza koju su fakticki izgradili Buford i Pop.Westa boli ku.rac sta ce biti s LAC kad on ode!?Njemu je bitan trenutni uspjeh i ne trpi Kawhia on, vec trener, saigraci i vlasnik.Westovo je da stavi najbolji produkt na teren i tu je Kawhi super opcija.
Kawhi je sezone kad je osvojio prsten sa Torontom i bio najbolji igrac lige, dok je James izmisljao povrede da mu se ne bi prepisao neuspjeh i onna glupost da pali motore i da ce biti u King modeu da dovede LAkerse u PO.
Ove sezone Lebron isto nije najbolji igrac lige a ni Lakersa bogami, vec je to bio Davis. Bez Davisa 10 mjesto na Zapadu, sa Davisom titula.
Da ne bude da se neki sad upale sa pricom da sam rekao Davis najbolji igrac lige, ne, napisao sam najbolji igrac Lakersa.

U pogledu Jamesa i Davisa, jedan drugog trebaju.James vise ne moze nositi tim do titule gdje je on jasno igrac br. 1.To ce i laik primjetiti i to je i normalno.S druge strane Davis jednostavno nije taj kapacitet lidera kroz svaku tekmu i za takvo nesto kao dokaz imamo 7 godina njegove igre NOPu.
Uparili su se u pravo vrijeme i to je to.James je za mene jos uvijek 1.opcija, ali je realno Davis odigrao PO za LAL sa kudi i kamo manjim oscilacijama u svojoj igri.